• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

A cupsın canım..Dogru ölçtün,başka bir ölçüm yapmana gerek yok :34: C cup olsa süper olur ancak 300cc üzeri gerekir bu sonuç seni çok çok mutlu eder :34: 300cc den küçügüyle ancak bir beden büyürsün B cup olursun :34:
Benimde 80 a cuptı ameliyat öncesi şimdi ölçüyorum 80 b geliyo ama biraz sıkıyo tabi.Banada c cup ve hatta d cup olabilirdi yani.

kilo alsamda bu ölcümler değişirmi bilmiyorum ama ben kendimi 58-59 olduğumu hatırlıyorum memelerim hala minicikti :D

değişmiyo kilo alınca ben hamileyken çok istedim bacaklarım kalınlaşsın bide memelerim büyüsün diye 15 kilo aldım çocuk doğdu ben 53 kiloydum sonra bnm yaramazın peşinde koşmaktan zayıfladım bende hiç kilo alamıyorum özellikle çok yiyorumm aamaa cıkk alamıyorum bi ara plates yaptım yoruldukça yemek yiordum 2 kilo aldım. sonra kpss ye hazırlanmıştım stresten gene gittiiii kiloo :)) bizde de genetik bu ince bacaklarımız ve kilo alamıyoruz

bnm şu an 75 A oluyor sanırım göğüs altı 72 göğüs ucundan 79 muş ama A diye bi sütyen yokki heppp B satılıyooo varda ben mi bulamıyorum nedir.. doğal olarak full destekli 75 B alıyorum onda da askıları iyice sıkıştırrırsam fln ancak dekolte çıkıyoo

Yani gerçekten kilo alıncada verincede ölçü değişmiyormu?

Yani gerçekten kilo alıncada verincede ölçü değişmiyormu?

valla bnm değişmedi kilo verince değiş belki ama bende öle aman aman bi kilo değişimi olmadı hamile kaldım doğurdumm.. çok yüksek rakamlarla kilo verirlirse küçülür ama kilo alınca büyümüyoo bir tek çocuk emzirirken büyüyooo.. sütlü olduğu için.. bende çok emziremedim.. dr umuzun yüzüne ... hatta başkasının yanında utanıyordum çıkarıp emzirmeye her gören senin sütün yok gelmemiş sütün diyorduu.. halbuki o süt inmiş haliydii küçük olduğundan öle sanıyorlardıı..

kötü bir durum valla :/ ben işte böyle sorunlar yasamamak icin evlnmeden önce yaptırmak istiyorum twittterda falan öyle yorumlar okudumki Çocuğun teki yazmışki memesiz kızlar straplez bikini giymesin sargı bezi gibi duruyor :S bu ne demek ya direkt üstüme alındım (bana yazılmamıs cocugu tanımıyorum) sonra biriside memesiz kızlar üstlerine bikini giymesin bizden ne farkları varki? okuyunca deli oldum üçgen bikini giyemediğim için hep straplez giyiyorum plajda insanlar sanki bana bakıyormus gibbi hissediyorum :/

kötü bir durum valla :/ ben işte böyle sorunlar yasamamak icin evlnmeden önce yaptırmak istiyorum twittterda falan öyle yorumlar okudumki Çocuğun teki yazmışki memesiz kızlar straplez bikini giymesin sargı bezi gibi duruyor :S bu ne demek ya direkt üstüme alındım (bana yazılmamıs cocugu tanımıyorum) sonra biriside memesiz kızlar üstlerine bikini giymesin bizden ne farkları varki? okuyunca deli oldum üçgen bikini giyemediğim için hep straplez giyiyorum plajda insanlar sanki bana bakıyormus gibbi hissediyorum :/

evt canım tamamen hakkın destekli bikiniler var ama kurumuyo ki onlarda.. ben açık değilim plajda bikini fln giymiyorum ama özel havuzlara gidiyorum bende de destekli bi bikini üssü var aman onu bile doldurmuyoo minyonum ztn boy kısa öle beni hepten küçük sanıyorlarr Aaaaaa sen 25 varmısınn ben bekar sanmıştım flnn.. sanıyorlar daha yeni ergen olacam herhalde... bende ekşi sözlükte okudum memesi küçük kızlar o eksikliğini kapatmak için büyük memeli kızlara göre daha iyi sevişiyormuş daha iyi bilmem napıyorlarmışş bende üstüme alındımm senin gibi kendi şeylerine baksın onlar otursun da :DD

Benim gögüslerde hiç büyümedi.Zaten gögüslerin büyümesi için vücudun yag baglaması lazım..benim diger bölgelerim felaket bir şekle girecekse ben ne yapayım gögsü :50: Ama emzirme dönemlerimde inanılmaz büyümüştü :27: Süper olmuştu süper :16: Emzirme bitince tabi fısss :14:

Benim gögüslerde hiç büyümedi.Zaten gögüslerin büyümesi için vücudun yag baglaması lazım..benim diger bölgelerim felaket bir şekle girecekse ben ne yapayım gögsü :50: Ama emzirme dönemlerimde inanılmaz büyümüştü :27: Süper olmuştu süper :16: Emzirme bitince tabi fısss :14:

evet aynen öle bnmde.. özel olarak oraya yağ aldıracak bişey yokki.. yaa kiminin memeleri kocaman küçültmek için ameliyat oluyor niye onların öle bizim böle biz bbişeyden eksik mi yedik nedir anlamıyorum ki :DD:1:

evet aynen öle bnmde.. özel olarak oraya yağ aldıracak bişey yokki.. yaa kiminin memeleri kocaman küçültmek için ameliyat oluyor niye onların öle bizim böle biz bbişeyden eksik mi yedik nedir anlamıyorum ki :DD:1:

evt canım tamamen hakkın destekli bikiniler var ama kurumuyo ki onlarda.. ben açık değilim plajda bikini fln giymiyorum ama özel havuzlara gidiyorum bende de destekli bi bikini üssü var aman onu bile doldurmuyoo minyonum ztn boy kısa öle beni hepten küçük sanıyorlarr Aaaaaa sen 25 varmısınn ben bekar sanmıştım flnn.. sanıyorlar daha yeni ergen olacam herhalde... bende ekşi sözlükte okudum memesi küçük kızlar o eksikliğini kapatmak için büyük memeli kızlara göre daha iyi sevişiyormuş daha iyi bilmem napıyorlarmışş bende üstüme alındımm senin gibi kendi şeylerine baksın onlar otursun da :DD

hatta bazı erkekler kücük memeli kızları daha cok beğendiklerini söylemişler falan böyle yazıyolar bende okumustum :D Allah herkesin gönlüne göre versin memişlerini inşş :))

merak ettim şimdi Arzum....öncesi nasıldı acaba ?????

Canım,kombine yani bir ameliyatta birkaç yerini yaptırmak tabiki maliyet olarak uygun oluyor..Doktorlar her ameliyat başı hastaneye ücret ödüyorlar,o kadar ilaç,oda parası falan filan.. Ama tek ameliyatta iki üç şey yaptırmak tabiki oldukça uygun oluyor ;) Ben burun ameliyatımı çok önceden oldum canım..Hemde iki kez :50:Sonuç istediğim gibi olmadı ama artık idare ediyoruz.. Hasan beye ısrar ediyorum yap diye ama tavsiye etmiyor,yapmam diyor 3. ameliyat riskli çünkü...Göğüslerin güzelliğiyle herşeyi unuttum zaten,boşverdim artık ;))Senin bahsettigin yer neresi canım,fiyat oldukça uygunmuş...Ben Gögüs ameliyatımı 5000 YTL ye oldum,burunu hatırlamıyorum..Aradan çok zaman geçti.. Fiyatlar hastaneye ve doktora göre değişir bebeğim :34:

Başka soru??? :34:
oh oh oh müthişsin:32::46::46:
çok aydınlatıcı oldu,:24:
ben olursam ikisini bi arada olucam ozaman,,,benim dediğim hastane bursa estetik international diye biyermiş,ben fiyat sormuştum netten,hemen telle arayıp randevu verelim,ücretsiz muayene dedi,fiyatlar hastadan hastaya değişiyo dedi,bi fiyat aralığı istedim,oda burun 3000den başlıyo,meme 6000den başlıyo dedi,fakat kelebek ayına özel indirim varmış,ondan öyle indirimli halini söyledi bana eveligün aradılar tekrarda,eğer olmak isterseniz indirim fırsatını kaçırmayın dediler fakat şuan durumum müsait değil,başka zaman dedim,napiyim,fırsat iyiydi ama şuan yok yani napiyim:27:
ben başka soru sorcaktım ama unuttum yaa,aklıma gelirse ilk senin kapını çalıcam canım benim harikasın,peki benim boyum 168 c cup gidermi bana,ozamana kadar tekrar 3ay önceki kilomada dönmeyi düşünüyorum 56kg:12::12:,c cupmu d cupmu hangisi doğal olur fazla büyük göze batsın istemiyorum,,seninki d cup sanırım,ama boyun kilon kaç azcık ıyaslamam lazım kendimle:29::44::1:

benimde emzirmeden sonra fıss,,fakat allahtan meme dokum hala var,sadece üstler gitti,dekolte falan yakışmıyo olmuyoki ne yakışsın:5:
ama bide emzirmeden sonra hiç dokusu kalmayan insanlarda var allahım o durumda olanlara yardım etsin çok zor,,ablamdan biliyorum,bi derisi kalmıştı sönmüş balon hiç göğüs dokusu yok dencek kadar azdı,ne olduysa emziği bıraktıktan 4yıl sonra büyümeğe başladı,şimdi sütyenleri benden iyi dolduruyo:53::52::52:maydonoz yedim devamlı dedi,,:31:bende yedim ama tadına dayanamadım sevmiyorum,araştırdım cidden faydası varmış ne biliyim öyle işte:10:

oh oh oh müthişsin:32::46::46:
çok aydınlatıcı oldu,:24:
ben olursam ikisini bi arada olucam ozaman,,,benim dediğim hastane bursa estetik international diye biyermiş,ben fiyat sormuştum netten,hemen telle arayıp randevu verelim,ücretsiz muayene dedi,fiyatlar hastadan hastaya değişiyo dedi,bi fiyat aralığı istedim,oda burun 3000den başlıyo,meme 6000den başlıyo dedi,fakat kelebek ayına özel indirim varmış,ondan öyle indirimli halini söyledi bana eveligün aradılar tekrarda,eğer olmak isterseniz indirim fırsatını kaçırmayın dediler fakat şuan durumum müsait değil,başka zaman dedim,napiyim,fırsat iyiydi ama şuan yok yani napiyim:27:
ben başka soru sorcaktım ama unuttum yaa,aklıma gelirse ilk senin kapını çalıcam canım benim harikasın,peki benim boyum 168 c cup gidermi bana,ozamana kadar tekrar 3ay önceki kilomada dönmeyi düşünüyorum 56kg:12::12:,c cupmu d cupmu hangisi doğal olur fazla büyük göze batsın istemiyorum,,seninki d cup sanırım,ama boyun kilon kaç azcık ıyaslamam lazım kendimle:29::44::1:

benimde emzirmeden sonra fıss,,fakat allahtan meme dokum hala var,sadece üstler gitti,dekolte falan yakışmıyo olmuyoki ne yakışsın:5:
ama bide emzirmeden sonra hiç dokusu kalmayan insanlarda var allahım o durumda olanlara yardım etsin çok zor,,ablamdan biliyorum,bi derisi kalmıştı sönmüş balon hiç göğüs dokusu yok dencek kadar azdı,ne olduysa emziği bıraktıktan 4yıl sonra büyümeğe başladı,şimdi sütyenleri benden iyi dolduruyo:53::52::52:maydonoz yedim devamlı dedi,,:31:bende yedim ama tadına dayanamadım sevmiyorum,araştırdım cidden faydası varmış ne biliyim öyle işte:10:

Evet,o hastaneyi duymuştum.Hatta Istanbuldada şubeleri var :34: Hastane estetik hastensi olunca fiyatlar otomatikman düşüyor.Çünkü orada çalışan doktorların ameliyatı yapacakları bir ortam var..Diger şekilde doktorun muayenehanesi oldugunda ameliyat için bir hastane ile anlaşmaya giriyor ve ameliyatlarını orada yapıyor.Her ameliyat olan hasta başına hastaneye belirli bir ücret ödüyor.Buda fiyatı yükseltiyor dogal olarak :34: Boyumuz kilomuz birbirine çok yakın canım.Ben net degerlerini bilemiyorum şu anda yanlış bir bilgi vermiyim..Sen benimki kadar büyük istemiyorsan bence C cup seni memnun edecektir..Dokun varsa iyi tabiki.Benimde üst taraflar yoktu,altta dokum vardı.Yuvarlak protezle gayet dolu dolu gögüslerim oldu..Maydonozz... :44: Hiç duymamıştım..Hamileyken yenildiginde çocugun gözleri renkli olurmuş,emzirince yersende sütün bol olurmuş..Bende bu bilgiler mevcut.Mem büyütme ile ilgili bir bilgi malesef hiç duymadım :34:
Sevgiler... :54:

hatta bazı erkekler kücük memeli kızları daha cok beğendiklerini söylemişler falan böyle yazıyolar bende okumustum :D Allah herkesin gönlüne göre versin memişlerini inşş :))

Önemli olan erkeklerin nasıl Gögüs sevmesi,beğenmesi degilki... Bizim kendimizi mutlu,özgüveni tam,rahat hissetmemizdir :34:Ben şahsen eşim için olmadım bu ameliyatı.Kendim mutsuzdum ameliyat oldum ve şimdi çok mutluyum :16: Allahım herkesi mutlu etsin inşallah,önemli olan bu :34:

Önemli olan erkeklerin nasıl Gögüs sevmesi,beğenmesi degilki... Bizim kendimizi mutlu,özgüveni tam,rahat hissetmemizdir :34:Ben şahsen eşim için olmadım bu ameliyatı.Kendim mutsuzdum ameliyat oldum ve şimdi çok mutluyum :16: Allahım herkesi mutlu etsin inşallah,önemli olan bu :34:

bende kendim için istiyorum erkek arkadaşım ameliyat olacağımı biliyor mesela ne gerek var sacma sapan seylerle uğraşıyosun falan dedi durumumu bildiği halde çocuğa dokum yokmus diyorum benim icin sorun yok diyo Allahtan böyle düşünüyo meme delisi bir erkek olsaydııı şu twitlere yazacak sekilde o zaman benim icin cok zor olurdu :))

:)) Bir arkadaşım ben bu ameliyatı olmadan önce büyük memelerini küçültmek için ameliyat olmaya karar vermişti..Nasıl bakıyordum ona Allah'ın işine bak diyordum..Kimi büyütmek ister kimi küçültmek..Gerçi öyle memelerimin olmasını asla istemezdim :50:Ameliyat olduğu gün yanında refakatçi kaldım..Doktor ameliyat öncesi görmeye geldiginde doktor Hanim.. Ondan çıkartın bana koyun,olmazmı demiştim..:53:Tabiki olmaz demişti.Ama size silikon ameliyatı yapabiliriz demişti.İşte o anda kafamda şimşekler çaktı :28:Ben bu ameliyatı olucam dedim ve oldum...
Dünya işte,herkesin bir sıkıntısı var.Farklı farklı :31:

benim çok yakın arkadaşımda 95 beden takıyor ve kücültmek istiyor 85 istiyormus :D

Back