- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
arzum bir şey sorabilir miyim?
sen hasan fındık'a ameliyat olmuşsun.onun da fiyatlarını araştırmıştım ama ben kas zarı altı yöntemini düşündüğüm için, onun bu konuyla ilgili yazısına hiç denk gelmediğimden bu yöntemi kullanmadığını düşünüyordum. senin bu konunda bu yöntemi kullandığını okudum.sen bu yöntemle mi ameliyat olmuştun? doğallığından memnun musun,benim için en önemli konu bu.
Sorabilirsin tabi Evet Hasan Fındık a ameliyat oldum.5000 ytl ye olmuştum ben,şu anda 6000 ytl ye yapıyor sanırım...
Hasan bey hastaya uygun olan yöntem ne ise onu uyguluyor Bir yönteme,protez tipine baglı kalan bir doktor degil.Bir yöntem bütün hastalara uygun olmaz.Ona güzel olmuş benimkide öyle olsun diyede bir yöntem tercih edilemez..Bir doktora ben bu yöntemi istiyorum diyede gidilmez.Hastaya uygun yöntemi uygulayan,her yöntemi yapabilien hiçbir doktor bunu kabul etmez.Hasta istedi diye yöntem seçmez canım..Yönteme çok takılı kalmışsın sen.Neden illede bu yöntem diyorsun anlamadım??? Her yöntemin iyi oldugu kadar kötü taraflarıda vardır.Burada en agrılı yöntem olarak bilinen kas altı yöntemiyle ameliyat olan birçok arkadaşımız agrıların az oldugunu ve rahat bir ameliyat sonrası geçirdigini yazdıgınıda gördük biz.Agrılar kişiden kişiye bünyeden bünyeye göre degişen bir durumdur..Sana uygun olmayan bir yöntem uygulandıgında protezi hissetme gibi bir sorunla karşılaşabilirsin.O bir sorun yaşamadı bende yaşamam diye hiçbirşeyin garantisi yok.Burada kas zarı altı yöntemiyle sorun yaşayan ve defalarca ameliyat olan kişileride gördük..Sana tavsiyem her yöntemi uygulayan bir doktorla görüşüp sana uygun yöntemi tercih etmen.Karar senin,biz sadece uyarır düşünecelerimiz söyleriz..
Hasan bey tabikide her yöntemi tercih ediyor.Bana uygun gördügü yöntem kas zarı altıydı,onu uyguladı çokta memnunum Gayet dogal gögüslerim var,kıvamı,büyüklügü,yumuşaklıgı tam istedigim gibi..daha ne olsun