Benimde 80 a cuptı ameliyat öncesi şimdi ölçüyorum 80 b geliyo ama biraz sıkıyo tabi.Banada c cup ve hatta d cup olabilirdi yani.A cupsın canım..Dogru ölçtün,başka bir ölçüm yapmana gerek yokC cup olsa süper olur ancak 300cc üzeri gerekir bu sonuç seni çok çok mutlu eder 300cc den küçügüyle ancak bir beden büyürsün B cup olursun
kilo alsamda bu ölcümler değişirmi bilmiyorum ama ben kendimi 58-59 olduğumu hatırlıyorum memelerim hala minicikti
Benimde 80 a cuptı ameliyat öncesi şimdi ölçüyorum 80 b geliyo ama biraz sıkıyo tabi.Banada c cup ve hatta d cup olabilirdi yani.
Yani gerçekten kilo alıncada verincede ölçü değişmiyormu?
kötü bir durum valla :/ ben işte böyle sorunlar yasamamak icin evlnmeden önce yaptırmak istiyorum twittterda falan öyle yorumlar okudumki Çocuğun teki yazmışki memesiz kızlar straplez bikini giymesin sargı bezi gibi duruyor :S bu ne demek ya direkt üstüme alındım (bana yazılmamıs cocugu tanımıyorum) sonra biriside memesiz kızlar üstlerine bikini giymesin bizden ne farkları varki? okuyunca deli oldum üçgen bikini giyemediğim için hep straplez giyiyorum plajda insanlar sanki bana bakıyormus gibbi hissediyorum :/
Benim gögüslerde hiç büyümedi.Zaten gögüslerin büyümesi için vücudun yag baglaması lazım..benim diger bölgelerim felaket bir şekle girecekse ben ne yapayım gögsüAma emzirme dönemlerimde inanılmaz büyümüştü Süper olmuştu süper Emzirme bitince tabi fısss
Benim gögüslerde hiç büyümedi.Zaten gögüslerin büyümesi için vücudun yag baglaması lazım..benim diger bölgelerim felaket bir şekle girecekse ben ne yapayım gögsüAma emzirme dönemlerimde inanılmaz büyümüştü Süper olmuştu süper Emzirme bitince tabi fısss
evt canım tamamen hakkın destekli bikiniler var ama kurumuyo ki onlarda.. ben açık değilim plajda bikini fln giymiyorum ama özel havuzlara gidiyorum bende de destekli bi bikini üssü var aman onu bile doldurmuyoo minyonum ztn boy kısa öle beni hepten küçük sanıyorlarr Aaaaaa sen 25 varmısınn ben bekar sanmıştım flnn.. sanıyorlar daha yeni ergen olacam herhalde... bende ekşi sözlükte okudum memesi küçük kızlar o eksikliğini kapatmak için büyük memeli kızlara göre daha iyi sevişiyormuş daha iyi bilmem napıyorlarmışş bende üstüme alındımm senin gibi kendi şeylerine baksın onlar otursun daD
oh oh oh müthişsinCanım,kombine yani bir ameliyatta birkaç yerini yaptırmak tabiki maliyet olarak uygun oluyor..Doktorlar her ameliyat başı hastaneye ücret ödüyorlar,o kadar ilaç,oda parası falan filan.. Ama tek ameliyatta iki üç şey yaptırmak tabiki oldukça uygun oluyorBen burun ameliyatımı çok önceden oldum canım..Hemde iki kez Sonuç istediğim gibi olmadı ama artık idare ediyoruz.. Hasan beye ısrar ediyorum yap diye ama tavsiye etmiyor,yapmam diyor 3. ameliyat riskli çünkü...Göğüslerin güzelliğiyle herşeyi unuttum zaten,boşverdim artık )Senin bahsettigin yer neresi canım,fiyat oldukça uygunmuş...Ben Gögüs ameliyatımı 5000 YTL ye oldum,burunu hatırlamıyorum..Aradan çok zaman geçti.. Fiyatlar hastaneye ve doktora göre değişir bebeğim
Başka soru???
benimde emzirmeden sonra fıss,,fakat allahtan meme dokum hala var,sadece üstler gitti,dekolte falan yakışmıyo olmuyoki ne yakışsınBenim gögüslerde hiç büyümedi.Zaten gögüslerin büyümesi için vücudun yag baglaması lazım..benim diger bölgelerim felaket bir şekle girecekse ben ne yapayım gögsüAma emzirme dönemlerimde inanılmaz büyümüştü Süper olmuştu süper Emzirme bitince tabi fısss
oh oh oh müthişsin
çok aydınlatıcı oldu,
ben olursam ikisini bi arada olucam ozaman,,,benim dediğim hastane bursa estetik international diye biyermiş,ben fiyat sormuştum netten,hemen telle arayıp randevu verelim,ücretsiz muayene dedi,fiyatlar hastadan hastaya değişiyo dedi,bi fiyat aralığı istedim,oda burun 3000den başlıyo,meme 6000den başlıyo dedi,fakat kelebek ayına özel indirim varmış,ondan öyle indirimli halini söyledi bana eveligün aradılar tekrarda,eğer olmak isterseniz indirim fırsatını kaçırmayın dediler fakat şuan durumum müsait değil,başka zaman dedim,napiyim,fırsat iyiydi ama şuan yok yani napiyim
ben başka soru sorcaktım ama unuttum yaa,aklıma gelirse ilk senin kapını çalıcam canım benim harikasın,peki benim boyum 168 c cup gidermi bana,ozamana kadar tekrar 3ay önceki kilomada dönmeyi düşünüyorum 56kg,c cupmu d cupmu hangisi doğal olur fazla büyük göze batsın istemiyorum,,seninki d cup sanırım,ama boyun kilon kaç azcık ıyaslamam lazım kendimle :44:
benimde emzirmeden sonra fıss,,fakat allahtan meme dokum hala var,sadece üstler gitti,dekolte falan yakışmıyo olmuyoki ne yakışsın
ama bide emzirmeden sonra hiç dokusu kalmayan insanlarda var allahım o durumda olanlara yardım etsin çok zor,,ablamdan biliyorum,bi derisi kalmıştı sönmüş balon hiç göğüs dokusu yok dencek kadar azdı,ne olduysa emziği bıraktıktan 4yıl sonra büyümeğe başladı,şimdi sütyenleri benden iyi dolduruyomaydonoz yedim devamlı dedi,, bende yedim ama tadına dayanamadım sevmiyorum,araştırdım cidden faydası varmış ne biliyim öyle işte
hatta bazı erkekler kücük memeli kızları daha cok beğendiklerini söylemişler falan böyle yazıyolar bende okumustumAllah herkesin gönlüne göre versin memişlerini inşş :))
merak ettim şimdi Arzum....öncesi nasıldı acaba ?????
Önemli olan erkeklerin nasıl Gögüs sevmesi,beğenmesi degilki... Bizim kendimizi mutlu,özgüveni tam,rahat hissetmemizdirBen şahsen eşim için olmadım bu ameliyatı.Kendim mutsuzdum ameliyat oldum ve şimdi çok mutluyum Allahım herkesi mutlu etsin inşallah,önemli olan bu
evet aynen öle bnmde.. özel olarak oraya yağ aldıracak bişey yokki.. yaa kiminin memeleri kocaman küçültmek için ameliyat oluyor niye onların öle bizim böle biz bbişeyden eksik mi yedik nedir anlamıyorum kiD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?