Canım çok teşekkür ediyorum o güzel yorumların için
İşte yuvarlak protezin mucizesi diyorum ben buna
Bir gögüs ne kadar harika bir duruş verebilecekse yuvarlak protezde dogru yöntemle o kadar şahane,dik,sütyen takmadan bile takmış gibi gösteren bir görüntü sergiliyor ...Asla aşşagıya dogru bir sarkma durumu yok kiiii..Ben artık ikinci seneme yaklaştım.Tahmin edilecegi üzere ameliyattan sonraki ilk aylar gibi kalmıyor gögüsler.Zamanla protezler oturuyor,aşşagıya dogru iniyor,dogal bir kıvama ve şekle geliyorlar
Damla protez bana asla ama asla olmazdı.Zaten zamanla protezlerde eskiyor,içindeki jelin kıvamı daha akıcı oluyor..Damlada iyice aşşagıya dogru kıvam akıcaktır..Helede hamilelik,emzirme gibi faktörlerde eklenince düşünemiyorum bile :18:
Doktorum gerçektende tam istedigim gibi bir sonuç çıkardı..Buradan kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum
Dogru teknik,dogru protez tipi,dogru boyut
..Begenmeyenler vardır tabi..Ama gerçekten begenmedikleri için oldugunu sanmıyorum
Kıkançlık tabiki olacaktır.Zira her kadın böyle dik dolu gögüsler hayal ederek o ameliyat masasına yatar..ben hiçbir kadının böyle gögüsler istemem diyecegini düşünemiyorum.Öyle olsaydı zaten meme büyütme ameliyatı olmazlardı.....Allahım her kadına böyle güzel gögüsler versin..Versinki hiçbir kadın hemcinsine imrenerek bakmasın..Zor bir durum...