• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Teşekkür ederim canım sizleri motuve edebiliyorsam ne mutlu ;) Canım ben burun ameliyatıda oldum.Burun ameliyatı bana göre daha zor :50: Ama senin yerinde olsam kesinlikle ikisini bir arada olurum.Zaten ameliyattan sonra bir hafta kadar yatak istirahati yapacaksın.Birarada çıkar,hemde fiyat olarakta daha uygun oluyor...
Allah bir yastıkta kocaltsın canım :16: Eşin yanında rahat olmak önemli.Ben o sıkıntıları yaşadım,çok sıkıntılı dönemlerdir.İnşallah sende rahat eder istedigin sonuca ulaşırsın canım ;)

vaybe seninde girmediğin ameliyat kalmamış ne güzel herşeyi sana sorabilirim:27::27:
kem küm arkadaşın dediği gibi bende burun ve meme şeyinden istiyorum,fakat dediğin bi nokta dikkatimi çekti,ikisi bir olursa fiyat daha uygun olur derken:23:cidden varmı öyle bişey sen aynı andamı oldun,bende aradım ama ikisi birden olabilirmiyim diye soramadım,bide dün aradılar beni 1aylığına burun estetiğinde indirim varmış 3.500mü dediler ne 2.500müydü acaba neyse unuttum şimdi,sen nekadara oldun burunu,ikisini bir arada olsam nekadar indirim olurki acep soru soru soru al işte sana cevapla hadi:9::9:

vaybe seninde girmediğin ameliyat kalmamış ne güzel herşeyi sana sorabilirim:27::27:
kem küm arkadaşın dediği gibi bende burun ve meme şeyinden istiyorum,fakat dediğin bi nokta dikkatimi çekti,ikisi bir olursa fiyat daha uygun olur derken:23:cidden varmı öyle bişey sen aynı andamı oldun,bende aradım ama ikisi birden olabilirmiyim diye soramadım,bide dün aradılar beni 1aylığına burun estetiğinde indirim varmış 3.500mü dediler ne 2.500müydü acaba neyse unuttum şimdi,sen nekadara oldun burunu,ikisini bir arada olsam nekadar indirim olurki acep soru soru soru al işte sana cevapla hadi:9::9:

Canım,kombine yani bir ameliyatta birkaç yerini yaptırmak tabiki maliyet olarak uygun oluyor..Doktorlar her ameliyat başı hastaneye ücret ödüyorlar,o kadar ilaç,oda parası falan filan.. Ama tek ameliyatta iki üç şey yaptırmak tabiki oldukça uygun oluyor ;) Ben burun ameliyatımı çok önceden oldum canım..Hemde iki kez :50:Sonuç istediğim gibi olmadı ama artık idare ediyoruz.. Hasan beye ısrar ediyorum yap diye ama tavsiye etmiyor,yapmam diyor 3. ameliyat riskli çünkü...Göğüslerin güzelliğiyle herşeyi unuttum zaten,boşverdim artık ;))Senin bahsettigin yer neresi canım,fiyat oldukça uygunmuş...Ben Gögüs ameliyatımı 5000 YTL ye oldum,burunu hatırlamıyorum..Aradan çok zaman geçti.. Fiyatlar hastaneye ve doktora göre değişir bebeğim :34:

Başka soru??? :34:

Ahu yavyummmm...Bizden geçti artık :1:Ama ameliyat oldugunda sen izin verirsen ameliyathaneye girip doktorun burnundan getirebilirim :9:
-Dur ne yapıyorsun,öyle olmaz çekil kenara ben dikicem.... Falan ....:27:

bak olabilirr ben bana takacağı cc boyutunda şüpheliyim kadın bana 200-270 arası bir cc söyledi 80b bedene denk gelicek dedi tabi ölcümleri yapıcaz ameliyat zamanı dedi :D artık dediği gibi olacakmı bilmiyorum ama benim gibi dokusu olmayan biri icin belki ideal olabilir :D

bak olabilirr ben bana takacağı cc boyutunda şüpheliyim kadın bana 200-270 arası bir cc söyledi 80b bedene denk gelicek dedi tabi ölcümleri yapıcaz ameliyat zamanı dedi :D artık dediği gibi olacakmı bilmiyorum ama benim gibi dokusu olmayan biri icin belki ideal olabilir :D

canim ya kilon ve boyunu bilmiyorum konuya da pat diye girdim kusura bakma ama 200 ve 270 cc bence cok kucuk 350 sinden asagisini bana sorarsan dusunme .sonradan pisman olmaman icin iyi karar ver bir kez ameliyat olacaksin sonuc seni tatmin etsin yoksa cok uzulursun

boy 1.58 kilo 51 ameliyat zamanına kadar kilo vermeyi düsünüyorum :) ben devlet hastanesinde olucam bu arada

boy 1.58 kilo 51 ameliyat zamanına kadar kilo vermeyi düsünüyorum :) ben devlet hastanesinde olucam bu arada

kilo ve boylarımız nerdeyse aynı...ben 160 cm ve 52 kg ....bana 300 cc takıldı ve çok ta büyük sayılmaz....300 cc altında taktırma bence...

Canım sen zaten zayıfsın,birde kilo vermeyimi düşünüyorsun :53: Valla bu gidişle zaten sana ancak o boyutlarda protez büyüklügü olur..Daha büyügü sıgmaz.Ama ben arkadaşlara katılıyorum.Zaten zayıf oldugundan dolayı büyük ihtimalle kas altı yöntemi tercih edilir.Kas altında kas protezi ezeceginden oldugundan daha küçük görünür.O yüzden 300cc aşşagısını düşünme bencede :34:
Olsun canım,devlet hastanelerinde ameliyat olan arkadaşlarımız var,sonuçları gayet güzel..Sen yeterki seni anlayan,istedigin gögüsleri yapacak doktoru bul :34:

zaten doktorumla 1 kere görüşmemize rağmen bana sıcak geldi.Vücuduna göre 85 bedene denk gelecek bir cc taksam çatlamalar oluşur vücudun taşıyamaz ve kötü durursun dedi ameliyat olacağın zaman tam ölçümlerini alıcam dedi ama yine 200 küsür bir şey söylerse ben ikna etmeye çalışıcam ayrıca bir tanıdığım var onunda benim gibi hiç dokusu yokmus ameliyat olmus vücudu daha fazla büyüğünü kabul edemediği icin 75 bedenlik göğüslere sahip olmus simdi geçen ay yine ameliyat oldu suan 80e denk gelecek sekilde büyyüttürdü dahada memnun

zaten doktorumla 1 kere görüşmemize rağmen bana sıcak geldi.Vücuduna göre 85 bedene denk gelecek bir cc taksam çatlamalar oluşur vücudun taşıyamaz ve kötü durursun dedi ameliyat olacağın zaman tam ölçümlerini alıcam dedi ama yine 200 küsür bir şey söylerse ben ikna etmeye çalışıcam ayrıca bir tanıdığım var onunda benim gibi hiç dokusu yokmus ameliyat olmus vücudu daha fazla büyüğünü kabul edemediği icin 75 bedenlik göğüslere sahip olmus simdi geçen ay yine ameliyat oldu suan 80e denk gelecek sekilde büyyüttürdü dahada memnun

tienen sen hangi ildesin hangi hastaneye gittin hangi dr ile görüştün. isteek gönderdim sana kabl edersen sevinirim bende ameliyat düşünüyorum özellikle arkadaşların reesimlerini gördükten sonra. :1::1: rüyalarıma girdi :1::1:

ben istanbuldayımm beykoz devlet hastanesine gittim :)

ben istanbuldayımm beykoz devlet hastanesine gittim :)

ben denizlideyim. izmirde olmayı düşünüyorum denizlide de var yapan dr hatta ecimin karşısında çok başarılı bi plastik cerrah var gazetelere fln çıkmıştı böle memesi alınmış bir kadına karnındaki dokulardan meme yapmış fln.. silikonda takıyo ama cesaret edemiyorum tecrübe işi bu işler.. ya ist diyorum orda ailem var ya da yakın diye izmir.. hayırlısı olsun inşallah tatmin edecek büyüklükte olur umarım. ben kafamdan şöle hesap ettim. öğüs altı ölçüsünün üstüne 15 koyuyorum o kdr olsun istiyorum. :36::46::46: şu an kaç ölçülerin:16::16:

Kaç cc takılmıştı o arkadaşına peki.?? Birde beden olarak konuşma doktorunla,bu yanlış.. Cup olarak konuş :34: Kaç cup olucam ben de.Beden yani 75-80-85 gibi bedenler sırt genişligimizdir.Gögüs büyüklügü degil :34: Cup yani A cup B cup C cup gögüs büyüklügünü simgeler :34:

ben sadece göğüsün hemen altı ve meme ucu çevresinden itibaren ölçtüm şuan böyle ;

meme ucu çevresi:81
meme altı:78
daha baska nereyi ölcmek gerekiyor :S

bence istanbulda devlette olmak istersen randevu alıp gelmelisin dokun hiç yoksa yapar herhalde ben sormadım normalde yapıyormusunuz büyütmek isteyenlerin yani zevkemi giriyo benim devlette yaptırmam dedim oda dokun yok gibi bir şey yapıyorum dedi bir de anneme göğüsü alınmıs hastalarımız vs geliyor demisti :)

Kaç cc takılmıştı o arkadaşına peki.?? Birde beden olarak konuşma doktorunla,bu yanlış.. Cup olarak konuş :34: Kaç cup olucam ben de.Beden yani 75-80-85 gibi bedenler sırt genişligimizdir.Gögüs büyüklügü degil :34: Cup yani A cup B cup C cup gögüs büyüklügünü simgeler :34:
kac cc bilmiyorum ama sanırım oda B cuplk taktırmıs bana 80B cup dedi doktor

ben sadece göğüsün hemen altı ve meme ucu çevresinden itibaren ölçtüm şuan böyle ;

bence istanbulda devlette olmak istersen randevu alıp gelmelisin dokun hiç yoksa yapar herhalde ben sormadım normalde yapıyormusunuz büyütmek isteyenlerin yani zevkemi giriyo benim devlette yaptırmam dedim oda dokun yok gibi bir şey yapıyorum dedi bir de anneme göğüsü alınmıs hastalarımız vs geliyor demisti :)

canım ist ile burası bir olmaz bnm de ailem orda ama ben kimseye sölemiycem herkesin afrasını çekmek istemiyorum.. burda özellerde de plastik cerrah varda gidip yüzyüze görüşmedim mail üzerinden sordumyaptınımı diye çook sık yapıyoruz dedi ama ben inanmadım ben yıllarca bu forumda deenizlide olupta meme büyütme yaptıran insan aradım bulamadım olsa bi kişi girmezmiydi sonuçta bu ameliyatı olanlar belli bi kültüre şeye sahip insanlar onların bu tür forumlara girmesi gerek bilmiyorum ne kdr doğru bi düşüncede.

bende ölçtüm az önce göğüs altı 72 meme ucundan 79 :(( minikciklerim...

A cupsın canım..Dogru ölçtün,başka bir ölçüm yapmana gerek yok :34: C cup olsa süper olur ancak 300cc üzeri gerekir bu sonuç seni çok çok mutlu eder :34: 300cc den küçügüyle ancak bir beden büyürsün B cup olursun :34:

canım ist ile burası bir olmaz bnm de ailem orda ama ben kimseye sölemiycem herkesin afrasını çekmek istemiyorum.. burda özellerde de plastik cerrah varda gidip yüzyüze görüşmedim mail üzerinden sordumyaptınımı diye çook sık yapıyoruz dedi ama ben inanmadım ben yıllarca bu forumda deenizlide olupta meme büyütme yaptıran insan aradım bulamadım olsa bi kişi girmezmiydi sonuçta bu ameliyatı olanlar belli bi kültüre şeye sahip insanlar onların bu tür forumlara girmesi gerek bilmiyorum ne kdr doğru bi düşüncede.

bende ölçtüm az önce göğüs altı 72 meme ucundan 79 :(( minikciklerim...
belki bende zayıflarsam o kadar küçülebilir :S ama kemikli olmaklada alakası vrdır bu durumun ben kilo almaya musait bir insan olduğum için hemen hemen aynıyız seninle
benim yaşım daha 18 olmadığı için annem yanımda Allah'a şükür aslında oda yanımda değildi başta benim abarrttığımı düşünüyordu sonra bir gün dediki hakikaten senin memişlerin neden bu kadar minik niye büyümediler yaşına göre dedi. Ergenlikle 13 yasında olan kardesimin bile benimkinden büyük :D bende sonunda anladın beni dedim ondan habersiz randevu almıştım zaten tek gidicektim benimle ilgilenmiyolar diye :D sonra baktım geldi benimle benden ilgili konustu doktorla emzirebilirmi işte mamografi falan cektirmesi gerekirse çektirebilirmi falan :D fiyatını falan iyice bir sordu sonra bir gün kuzenime sen kaç beden takıyorsun dedim yaşı 13 onunda 75i dolduruyo dedi.bende hıı ne güzel falan dedim üzüldüm cünkü kızın vücuduna göre cok tatlı duruyordu :D annemde ne üzülüyosun sende 80 takıyosun dedi :))) daha taktırmadan ameliyat olacağımı akrabalarımdan kimse bilmeyecek öyle anlaştık babamda biliyor konuyu başta dalga geçti günah kızım falan diye :D ama anlayışlı adamdır beni ilerde öyle gelin etmek istemez herhalde insallah senin icinde kolay olur ben suan beklemedeyim biran önce gelsin istiyorum baharr (sanki karakıştayız:D)

Son düzenleme:
A cupsın canım..Dogru ölçtün,başka bir ölçüm yapmana gerek yok :34: C cup olsa süper olur ancak 300cc üzeri gerekir bu sonuç seni çok çok mutlu eder :34: 300cc den küçügüyle ancak bir beden büyürsün B cup olursun :34:

kilo alsamda bu ölcümler değişirmi bilmiyorum ama ben kendimi 58-59 olduğumu hatırlıyorum memelerim hala minicikti :D

Back