arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Hoşgeldin cnm iyiki geldin bizde seni özledik.

Hoşgeldin fıstık ne uzun tatil yaptın sen yaa kıskandım vallaha.Ben bir haftacık Antalya yaptım geldim bir aydır kös kös oturup calışıyorum Hadi bakalım tatil bitti işbaşı yap sen de :) Yeni fotolarını da gordum bomba bomba Bodrum sallanmış resmen .Öpüldün canım...

Hoşgeldin cnm iyiki geldin bizde seni özledik.

Hoşbulduk canım,bende sizi çok özledim.Aklıma geliyordunuz vallahi,kızlar nasıl acaba umarım herkes iyidir diyordum Arada bakmaya çalışıyordum telefondan ama havuz deniz kenarına telefonu çok götüremiyordum tabi Neyse artık,sık sık beraberiz İnşallah Bugün kontrolum gidecegim,doktorumuda özledim.O da tatildeydi.Bakalım kim daha çok bronzlaşmış

Hoşbulduuukkk Sorma bu sene tatil uzun oldu ama güzel oldu Bayramdada yine ufak tatillerimiz var yine Şanslı senemdeyim galiba Tatil sen istemediğin sürece bitmez aslında.İstanbulda bile hafta sonu gidebileceğin o kadar güzel yerler varki yeterki imkan olsun Bayramda Çınarcıktayız inşallah,herkese tavsiye ederim mesela
Bodrum bodrummmmm... Bodrum beni,ben Bodrumu salladım geldim..Harkulade bir yer yahu... Alışkanlık yaptı valla,her sene oradayız Bende seni öptüm fıstık,görüşelim bir ara

arzum ben de göğüs amelyatı oldum ben 1 75 boyunda 53 kiloyum..göğüslerim küçüktü ama duvar gibi dümdüz degildi hani ele tutunca geliyordu ama yine de baya küçüktü işte anlamışsındır :) yaptrdım bugun günlerden cuma ben slaı günü amelyat oldum este world hastanesinde tamer yavaşa..bana 325 cc takılıdı ..en büyük nekadr yaapblrsk onu yapıcaz ddedi doktorum ..şimdi fena degiller ama şişler iniyor falan diyorlar şişler inince çok mu küçülüyor acaba .s ben kilo almayı düşünyorum kilo alınca büyür mü..çnkü normalde kilo alıp verince göğüslerd ebüyüme küçülme oluyor..bir de senin ikinci bi amelyatın olmuş..benim sağ gögsümde de içinde böyle degişik sıvı gibi bişi hisseediyorum sanki..cumartesi yani yarın görüşmem var doktorum la yine orda sorucam anlaşılır mı acaba cok tedirginim..bir de sağ gögsümde hisszilik ar sen de olmuş muydu.doktorum kalıcı da olablir geçicide olablir dedi ama sadce bi tanesiyse geçicidr heralde dedi..arada böyle çok hafif hissedyor gibi oluyorum ama inşallah düzelir daha yeni..sen şimdi nasılsın memnun musun slikon var gibi hssediyor musn bilgi verirsen cok sevnirm ..sen buu konu dA PAYLAŞMIŞSIN SANA SORMAK İSTEDİM O YÜZDEN cevap verirsen cok sevinirm şimdiden sağol :)

selam kızlar..bu sitede arzumun yazılarnı okuduktan sonra dün hasan beye ön görüşmeye gittim ben de.benim boy 1.75,kilo 60 ama göğüsler felaket 80 a yı bile dolduramıyorum,üst tarafım alt tarafıma göre dar kalıyor.
Hasan bey çok şeker,sempatik,güleryüzlü,çok ilgili ,kendinden emin bir doktor.bana yuvarlak zar altı takarız dedi.üst taraf zayıf kaldığı için 350 cc hatta 400 cc ye kadar yolu var,cildiniz esnek duruyor,kaldırır dedi.
ben burun da düşünüyorum ikisi beraber hem daha rahat hem de ekonomik olur kanısındayım.burnuma da baktı.etten ziyade kemikliymiş burnum,o yüzden de en çok yüz güldüren sonuçların alındığı gruba giriyormuşum.bende kemer var biraz,bir de ucu düşük,kaldırılması gerekiyor.hatta benim burnum etli ,seninki kıkırdak sadece ,et olunca istenilen şekli vermek zor oluyor dedi.sonr da burnumu sıktı
çok tatlı bir doktor.bu arada ikisine birden 10 lira dedi.kredi çekmeyi düşünüyorum ben de.birde öğretmenim.eylüle kadar bu işi halletmem lazım.

Merhaba canım..Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum Ameliyattan sonra özelikle yönteminize göre gögüste ödemler oluşur.Ameliyat yönteminizi belirtmemişsiniz.Şöyle söyliyim kas altı yönteminde ödem çok fazla olur ve ödemin geçmesi,gerçek halini ortaya koyması oldukça uzun bir zaman alır.Diger yöntemlerdede ödem olur bu durum kişiden kişiye görede degişir tabi.Ödemlerin tamamen geçmesi yaklaşık 6 ayı bulur.Bunu doktorlar söylüyor tabi,bende yaşadıgım tecrübeye dayanarak onaylıyorum.Hatta birinci senesine kadar gögüs gerçektende çok büyük degişikliklere ugruyor.Birinci seneyi doldurduktan sonra gözle görülebilecek bir degişiklik fark etmedim ben açıkcası.Ödemler indikçe gögüs küçülüyor tabi.Birazda göz alışması oluyor.Eski küçük halini unutuyorsunuz.Gözünüz o anki haline alışıyor ve zamanla küçük görünmeyede başlıyor.Ama ödemler geçtikçe küçüldügü gibi gerçek kıvama ve dolgunlugunada geldikçe sütyene daha güzel oturuyor Kilo aldıkça gögüsler büyür evet.Ama vücudunuzdaki diger yerlerde büyüyecegi için gögüsteki büyüklük çok göze çarpmaz.Mesela bel inceldikçe,göbek gittikçe gögsün büyüklügü daja çok göze çarpar Göbek oluşması ve belin kalınlaşması gögüslerin güzelligini kapatır..Ameliyattan sonra fazla kilo almak veya vermek doktorlarında istemedigi bir durum.Çünkü fazla kilo alırsanız gögüsler büyür.Kilo verdiginiz zamanda normal olarak gögüs dokunuz gevşer ve hafif gevşeme,sarkma olur..Aman dikkat..

Gögsünüzün içinde hissettiginiz sıvı gibi olan şey ödemdir..Sanl içerde bir sıvı birikmesi olmuş likır lıkır ediyormuş gibi olur.Hatta ses duyarsınız.Panik yapılacak bir durum degildir,endişe etmeyin.Zamanala düzelecek bir durumdur Tek gögüsün diger gögüse göre hissizlik olması genellikle yaşanan bir durumdur.Gösünüzün belirli bir bölgesinde hissedersiniz bu durumu.6 ay ile 1 sene içerisinde dokularını kendini yenileyecek ve bu hissizlik durumu inşallah geçecektir.Eger bu süre zarfında geçmezse yapılabilecek birşey yoktur tabi.Şu an birşey söylemek için çok çok erken.Beklemekten başka çareniz yok
Ben çok çok memnunum Silikonu asla ve asla hissetmiyorum.Zaten gögsümde bir şey oldugunu bile hissetmiyorum.Ne elime birşey geliyor nede normal hayatta bu ameliyatı oldugum aklıma geliyor.Tamamen unuttum Eşim bile çok rahat.Ameliyattan sonraki ilk aylar oda çok endişe ederek,korkarak yaklaşıyordu ama artık o bile unuttu O derec yani..Senin bundan sonra ihtiyacın olan şey sadece sabredip beklemek canım.Zaman bütün sorunları,kafandaki tedirginlikler alıp götürecek inşallah.Umarım kafandaki sorulara cevap verebilmişimdir.Ben,bizle buradayız.Ne zman istersen tekrar gel sor canım.Elimizden geldigince sorularına yanıt veririz Sevgiler...

Dün bende Hasan beyin muayenehanesindeydim..Hatta estetisyen arkadaşımızda görüşmeye geldi,onunla buluştuk aşşagıda kafede oturduk..Sen kaç gibi oradaydın acaba.Biz saat 4-4;30 civarından sonra oradaydık.Haberimiz olsaydı tanışırdık Neyse saglık olsun.Demek Hasan beyle görüştün haa..Şanslısın sende benim gibi.Meme dokun varmışki kas zarı altı yöntemini uygun gördü.Benimde vardı çünkü öncesinden.B cup tım ben.İnan çok çok memnunum ben canım.Hem ameliyat yönteminden hemde büyüklügünden.Estetisyen arkadaşımızda şahit oldu o gün o kadar abartık büyüklükte gögüslerimin olmadıgına.Keşke sende görebilseydin iyi olurdu aslında Neyse nasip,bakarsın karşılaşırız eger Hasan beyde karar kılarsan mutlaka karşılaşırız Hayırlısı olsun hakkında.Demek burunda düşünüyorsun.Bak Hasan beyin asistanı Sevgi hanım ve sekreteri Gül hanımda Hasan beye burun ameliyatı oldular.Onlarda senin için canlı örnek..KOmbine ameliyatlar tabiki daha uygun oluyor.Hasan bey benim burnumu ameliyat etseydi kesinlikle ikisini bir yaptırırdım ama yapmam diyor o başka tabi Gerek yokmuş Çok etli burunun ameliyatı zordur tabi.Ameliyat sonrasıda çok sıkıntılı geçer.O konuda şanslısın gerçekten.Hasan bey bana görede çok tatlı bir doktordur.Gerçi herkesin doktoru kendine göre tatlıdır.Ameliyat sonucu başarılı,istenilen biçimde olunca doktorlada iletişiminiz iyi oluyor tabi.10 bin lira çok çok iyi bir fiyatmış gerçektende.Hakkında hayırlısı olsun canım.Kararın ne olursa olsun bizi bilgilendirmeyi unutma olurmu Elimizden gelen yardımı,destegi yapacagımıza emin ol..Sevgiler,görüşmek dilegiyle..

canım ben de 4,5 tan sonra ordaydım hatta o kadar kalabalıktı ki ancak 7 gibi falan girebildim hasan beyin yanına.keşke haberleşebilseydik gerçi ben seni eklemiştim ama sen görmedin sanırım neyse.orda başka bir bayanla konştum ben,o da hasan beye memeden yaptırmış estetik hatta bana fotolarını da gösterdi,çok memnun olduğunu da anlattı.daha bir rahatladım sanki.
seninkiler maşallah süperler inşallah benimkiler de öyle olur çooook istiyorum
meme konusunda Hasan beyin adını daha çok duydum da sanki burun konusunda biraz çekimser hissediyorum.sevgi hanım ve gül hanımı da daha yeni burdan öğrendim ameliyatlarnı,bilsem daha dikkatli bakardım gerçi düzgün görünüyorlardı zaten.

desteğin ve ilgin için çok teşekkür ederim.ramazan ayı içinde bu konuyu halletmek istiyorum.Hasan beyi çok sevdim.onunla ilgili birkaç olumsuz yorum okumuştum,hatta seninle aralarında da bazı atışmalar olmuştu ama hasan beyle görüşünce içimde hiçbir tereddüt kalmadı.bir doktor ancak bu kadar ilgili ve sevecen olabilir

Arzum o avatar ne öyle yıkılıyor yine her zamanki gibi. Eşinin vay haline. Benimki ameliyat konusuna sıcak bakıyor artık standart muhhabetlerden sonra ( böyle güzeller zaten ne gerek var ben beğeniyorum falan filan) ama senin dekolteleri bende görse ne yapar acaba Ooh canıma da deysin. Ne saskinim ama ortada bişeyler yok daha sayende keyifledim :) sen de hep öyle ol ins..

Bu arada ameliyat olan ve olma kararı alan arkadaslar adına çok mutlu oldum. Hepinize çok başarılı ağrısı sızısı azıcık olan süreçler diliyorum. Çabuk atlatın ve hiç pişman olmadan ömür boyu tadını çıkartırsınız ins

O zaman mutlaka karşılaşmışızdır varyaa... Neyse hayırlısı olsun,başka sefere ayarlarız inşallah.Nasılsa ben sık sık gidiyorum.Daha dudak dolgumun ikinci rutuşu var
Begendinmi benim cicişleri Teşekkür ederim canım.İnşallah seninkiler daha daha güzeli olur
Evet sevgi hanım ve gül hanım da burun ameliyatı oldular.Hatta 6 ay ya olmuştur yada olmamıştır yani Senin burnun kolay bir burunmuş,bu konuda şanslısın valla.Ben Hasan beye burnumuda yap diyorumda kesinlikle ellemem diyor Şans işte.Hayırlısı olsun canım,aklına birşeyler takıldıysa git bir daha görüş istersen.Hem Sevgi hanımla Gül hanımın burnuşlarınıda incelersin
Destek ilgi bizde fuull...Demek o kadar kıssa bir sürede ameliyat olmayı düşünüyorsun.Ne güzel valla...Forumda tatsız durumlar olmuştu evet.Ama yanlış anlaşıldım yada olay farklı yerlere gitti.Ben Hasan bey ilgisiz şöyle böyle yazılınca ona şaşırmıştım ve gördügüm şeyleri belirttim.Seninde gördügün gibi Hasan bey çok sempatik,ilgili bir doktordur.Belki o an sinirliydi,yada onlara öyle geldi..Birbirlerinden negatif elektrik aldılar..Olabilir yani,insanlık hali.Bende başka doktorlardan pozitif elektrik almamıştım.Oysa burada çok çok farklı anlatılıyor.Ama yapılan birçok terbiyesizlige bile şahit oldum yani Neyse girmeyelim böyle konulara..Önemli olan hastayla doktorun arasındaki bagın,ilişkinin güzel olması.Ben hep derim,diyorumda..Bir doktora baglı olmayın,birkaç doktorla görüşün.Hangisini yakın hissederseniz,sizi anladıgını düşünürseniz onu tercih edin diye..Ayrıca her doktorun başarıyla sonuçlanan hastası oldugu gibi başarısızlıkla sonuçlanan hastalarıda vardır.%100 doktorla alakalı bir durumda degildir aslında.Hep doktoru suçlu görmemek lazım.Birazda kişinin vücuduyla ilgili bir durumdur.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.Hep iyi sonuçlarla karşılaştırsın inşallah..Öpüyorum çok Doktorumada sevgiler saygılar gönderiyorum buradan

Teşekkür ederim canım Eşim alışmaya çalışıyor hala zavallı Ama her durumum,görüntüm onda bir şok etkisi yaratıyor tabi Ohh ohh..ne güzel...Eşin artık sıcak bakıyorsa bu konulara artık olmuş demektir Ameliyattan sonra tabi o görüntü onları çarpıyor.Ama zamanla alışıyorlar be yavrucugum.Alışmak zorundalar çükü.Siz bile yahu ben nasıl bikini giyinecegin falan diyorsunuz.Ama göz alışıyor..Hayatda devam ediyor...
İnşallah sende böyle güzel cicilere kavuşursun ve daha daha çok keyiflenirsin canım.Ben sende o ışıgı gördüm Sen ameliyat olacaksın bak

arzum bilgiler için çok çok teşekkür ediyorum..ama ödemler geçince küçülücek demişsin..bana 325 cc kas altı yuvarlak protez takıldı..ama şuan giysi giydgimde az bişey belli oluyor gibi ben daha büyük istiyordum hiç hayalimdeki gibi olmadı ve boyutundan hiç memnun degilim..ama doktor bana yapabilecegmin en büyügnü yapıcam ben zaten büyük meme yapan bi cerrahım dedi..bana en fazla 325 yaapbldni daha fazla yapssam doğallıktan uzak olurdu koltuk altı snırını aşardı dedi...ama ben hiç memnun degilim hatta agladım bugun..ee bide küçülce diyosun ee hiç bi farkı olmaz ki o zaman bi tek eski halnden dolgun olmuş olucak ..halbuki ben büyük istyordum hayalım farklıydı ameliyattan sonra artık mutlu olurum güvenim dha fazla olur diyordum..ama hiç öyle olmadı..şimdi dolgulu da takamıyorum ne yapıcamı bilmiyorum...sen ne güzel cok memnun kalmışssın falan..anlamıyorum seni senin gibileri büyük yapmşlar benimki neden olamıyor gencim diye mi acaba..20 yaşındayım falan bilmiyorum ..gerçekten ne yapacgmı bilmiyorum..eskiden küçüktü ama bi umut var derdim ameliyat olduktan sonraki zamanlrı hayal ederdim ama şimdi hiç bi carem yok ne yapabilirm bilmyiorum..doktorumla dün kontrolde bunu çok çaplı konşmadım sadce aslında dha büyk olablrdi dedim abna işte o söylediklerini söyledi..haklı aslında ama bu benim moralimn bozuklugnu degiştrmiyor..bidaha konşucam on gün sonraki görüşmem de nolucak bilmiyorum..kilo alsam etkili olur mu acaba ... çok mutsuzum

bir de şey ben kilo almak istiyorum ama ben kilo alınca kötü olmuyorum yüzüm daha güzel oluyo herkes de böyle söylüyor zaten..şimdi de kötü degil ama kilo alnca daha güzel oluyor..vucdum da güzel şuan hatta mankenlk ajansına gitsem garanti alırlar bu yüzden kilo alınca da kötü olmuyorum sadce göbek sıkılaşması gerkebilir kilo alnca o zaman da platese giderim diyorum..benim belim de ince yani kalcam 91 belim 61 ..ince belli oldugm için kılo kötü göstermiyor geçrekten yakıştgnı söylüyor herkes ..zaten o zaman bile kiloma iyi deniliyordu..şimdi bide göügslerim sitedgim büyüklükte olmaynca kilo almak istiyorum ki byüsünler..bilmiyorum napıcam o zaman da byümezlerse..ben bi 7 -8 kilo alsam acaba memelerim kaç cm büyürler...şuan hiç memnun degilim ben daha büyük istemiştim hayal kırıklıgına ugradım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…