Hoşgeldin cnm iyiki geldin bizde seni özledik.Kızlar tatil bitti,hepinize güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için teşekkür ediyorumTatil,bodrum bir harikaydı.. Kalbimi,ruhumu Bodrumda bırakıp geldim valla Sizleri çok özlemişim ama Umarım herkes çok çok iyidir Yine güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle herkese Merhaba diyorum...
Kızlar tatil bitti,hepinize güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için teşekkür ediyorumTatil,bodrum bir harikaydı.. Kalbimi,ruhumu Bodrumda bırakıp geldim valla Sizleri çok özlemişim ama Umarım herkes çok çok iyidir Yine güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle herkese Merhaba diyorum...
hoşgeldın canım evıne
Hoşgeldin cnm iyiki geldin bizde seni özledik.
Hoşgeldin fıstık ne uzun tatil yaptın sen yaa kıskandım vallaha.Ben bir haftacık Antalya yaptım geldim bir aydır kös kös oturup calışıyorumHadi bakalım tatil bitti işbaşı yap sen de :) Yeni fotolarını da gordum bomba bomba Bodrum sallanmış resmen .Öpüldün canım...
:)) Arkadaşlık teklifin kabul edilmiştir canım,bak bakalım
arzum ben de göğüs amelyatı oldum ben 1 75 boyunda 53 kiloyum..göğüslerim küçüktü ama duvar gibi dümdüz degildi hani ele tutunca geliyordu ama yine de baya küçüktü işte anlamışsındır :) yaptrdım bugun günlerden cuma ben slaı günü amelyat oldum este world hastanesinde tamer yavaşa..bana 325 cc takılıdı ..en büyük nekadr yaapblrsk onu yapıcaz ddedi doktorum ..şimdi fena degiller ama şişler iniyor falan diyorlar şişler inince çok mu küçülüyor acaba .s ben kilo almayı düşünyorum kilo alınca büyür mü..çnkü normalde kilo alıp verince göğüslerd ebüyüme küçülme oluyor..bir de senin ikinci bi amelyatın olmuş..benim sağ gögsümde de içinde böyle degişik sıvı gibi bişi hisseediyorum sanki..cumartesi yani yarın görüşmem var doktorum la yine orda sorucam anlaşılır mı acaba cok tedirginim..bir de sağ gögsümde hisszilik ar sen de olmuş muydu.doktorum kalıcı da olablir geçicide olablir dedi ama sadce bi tanesiyse geçicidr heralde dedi..arada böyle çok hafif hissedyor gibi oluyorum ama inşallah düzelir daha yeni..sen şimdi nasılsın memnun musun slikon var gibi hssediyor musn bilgi verirsen cok sevnirm ..sen buu konu dA PAYLAŞMIŞSIN SANA SORMAK İSTEDİM O YÜZDEN cevap verirsen cok sevinirm şimdiden sağol :)
selam kızlar..bu sitede arzumun yazılarnı okuduktan sonra dün hasan beye ön görüşmeye gittim ben de.benim boy 1.75,kilo 60 ama göğüsler felaket 80 a yı bile dolduramıyorum,üst tarafım alt tarafıma göre dar kalıyor.
Hasan bey çok şeker,sempatik,güleryüzlü,çok ilgili ,kendinden emin bir doktor.bana yuvarlak zar altı takarız dedi.üst taraf zayıf kaldığı için 350 cc hatta 400 cc ye kadar yolu var,cildiniz esnek duruyor,kaldırır dedi.
ben burun da düşünüyorum ikisi beraber hem daha rahat hem de ekonomik olur kanısındayım.burnuma da baktı.etten ziyade kemikliymiş burnum,o yüzden de en çok yüz güldüren sonuçların alındığı gruba giriyormuşum.bende kemer var biraz,bir de ucu düşük,kaldırılması gerekiyor.hatta benim burnum etli ,seninki kıkırdak sadece ,et olunca istenilen şekli vermek zor oluyor dedi.sonr da burnumu sıktı
çok tatlı bir doktor.bu arada ikisine birden 10 lira dedi.kredi çekmeyi düşünüyorum ben de.birde öğretmenim.eylüle kadar bu işi halletmem lazım.
Dün bende Hasan beyin muayenehanesindeydim..Hatta estetisyen arkadaşımızda görüşmeye geldi,onunla buluştuk aşşagıda kafede oturduk..Sen kaç gibi oradaydın acaba.Biz saat 4-4;30 civarından sonra oradaydık.Haberimiz olsaydı tanışırdıkNeyse saglık olsun.Demek Hasan beyle görüştün haa..Şanslısın sende benim gibi.Meme dokun varmışki kas zarı altı yöntemini uygun gördü.Benimde vardı çünkü öncesinden.B cup tım ben.İnan çok çok memnunum ben canım.Hem ameliyat yönteminden hemde büyüklügünden.Estetisyen arkadaşımızda şahit oldu o gün o kadar abartık büyüklükte gögüslerimin olmadıgına.Keşke sende görebilseydin iyi olurdu aslında Neyse nasip,bakarsın karşılaşırız eger Hasan beyde karar kılarsan mutlaka karşılaşırız Hayırlısı olsun hakkında.Demek burunda düşünüyorsun.Bak Hasan beyin asistanı Sevgi hanım ve sekreteri Gül hanımda Hasan beye burun ameliyatı oldular.Onlarda senin için canlı örnek..KOmbine ameliyatlar tabiki daha uygun oluyor.Hasan bey benim burnumu ameliyat etseydi kesinlikle ikisini bir yaptırırdım ama yapmam diyor o başka tabi Gerek yokmuş Çok etli burunun ameliyatı zordur tabi.Ameliyat sonrasıda çok sıkıntılı geçer.O konuda şanslısın gerçekten.Hasan bey bana görede çok tatlı bir doktordur.Gerçi herkesin doktoru kendine göre tatlıdır.Ameliyat sonucu başarılı,istenilen biçimde olunca doktorlada iletişiminiz iyi oluyor tabi.10 bin lira çok çok iyi bir fiyatmış gerçektende.Hakkında hayırlısı olsun canım.Kararın ne olursa olsun bizi bilgilendirmeyi unutma olurmu Elimizden gelen yardımı,destegi yapacagımıza emin ol..Sevgiler,görüşmek dilegiyle..
canım ben de 4,5 tan sonra ordaydım hatta o kadar kalabalıktı ki ancak 7 gibi falan girebildim hasan beyin yanına.keşke haberleşebilseydik gerçi ben seni eklemiştim ama sen görmedin sanırım neyse.orda başka bir bayanla konştum ben,o da hasan beye memeden yaptırmış estetik hatta bana fotolarını da gösterdi,çok memnun olduğunu da anlattı.daha bir rahatladım sanki.
seninkiler maşallah süperler inşallah benimkiler de öyle olur çooook istiyorum
meme konusunda Hasan beyin adını daha çok duydum da sanki burun konusunda biraz çekimser hissediyorum.sevgi hanım ve gül hanımı da daha yeni burdan öğrendim ameliyatlarnı,bilsem daha dikkatli bakardımgerçi düzgün görünüyorlardı zaten.
desteğin ve ilgin için çok teşekkür ederim.ramazan ayı içinde bu konuyu halletmek istiyorum.Hasan beyi çok sevdim.onunla ilgili birkaç olumsuz yorum okumuştum,hatta seninle aralarında da bazı atışmalar olmuştu ama hasan beyle görüşünce içimde hiçbir tereddüt kalmadı.bir doktor ancak bu kadar ilgili ve sevecen olabilir
Arzum o avatar ne öyle yıkılıyor yine her zamanki gibi. Eşinin vay haline. Benimki ameliyat konusuna sıcak bakıyor artık standart muhhabetlerden sonra ( böyle güzeller zaten ne gerek var ben beğeniyorum falan filan) ama senin dekolteleri bende görse ne yapar acabaOoh canıma da deysin. Ne saskinim ama ortada bişeyler yok daha sayende keyifledim :) sen de hep öyle ol ins..
Bu arada ameliyat olan ve olma kararı alan arkadaslar adına çok mutlu oldum. Hepinize çok başarılı ağrısı sızısı azıcık olan süreçler diliyorum. Çabuk atlatın ve hiç pişman olmadan ömür boyu tadını çıkartırsınız ins
Merhaba canım..Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorumAmeliyattan sonra özelikle yönteminize göre gögüste ödemler oluşur.Ameliyat yönteminizi belirtmemişsiniz.Şöyle söyliyim kas altı yönteminde ödem çok fazla olur ve ödemin geçmesi,gerçek halini ortaya koyması oldukça uzun bir zaman alır.Diger yöntemlerdede ödem olur bu durum kişiden kişiye görede degişir tabi.Ödemlerin tamamen geçmesi yaklaşık 6 ayı bulur.Bunu doktorlar söylüyor tabi,bende yaşadıgım tecrübeye dayanarak onaylıyorum.Hatta birinci senesine kadar gögüs gerçektende çok büyük degişikliklere ugruyor.Birinci seneyi doldurduktan sonra gözle görülebilecek bir degişiklik fark etmedim ben açıkcası.Ödemler indikçe gögüs küçülüyor tabi.Birazda göz alışması oluyor.Eski küçük halini unutuyorsunuz.Gözünüz o anki haline alışıyor ve zamanla küçük görünmeyede başlıyor.Ama ödemler geçtikçe küçüldügü gibi gerçek kıvama ve dolgunlugunada geldikçe sütyene daha güzel oturuyor Kilo aldıkça gögüsler büyür evet.Ama vücudunuzdaki diger yerlerde büyüyecegi için gögüsteki büyüklük çok göze çarpmaz.Mesela bel inceldikçe,göbek gittikçe gögsün büyüklügü daja çok göze çarpar Göbek oluşması ve belin kalınlaşması gögüslerin güzelligini kapatır..Ameliyattan sonra fazla kilo almak veya vermek doktorlarında istemedigi bir durum.Çünkü fazla kilo alırsanız gögüsler büyür.Kilo verdiginiz zamanda normal olarak gögüs dokunuz gevşer ve hafif gevşeme,sarkma olur..Aman dikkat..
Gögsünüzün içinde hissettiginiz sıvı gibi olan şey ödemdir..Sanl içerde bir sıvı birikmesi olmuş likır lıkır ediyormuş gibi olur.Hatta ses duyarsınız.Panik yapılacak bir durum degildir,endişe etmeyin.Zamanala düzelecek bir durumdurTek gögüsün diger gögüse göre hissizlik olması genellikle yaşanan bir durumdur.Gösünüzün belirli bir bölgesinde hissedersiniz bu durumu.6 ay ile 1 sene içerisinde dokularını kendini yenileyecek ve bu hissizlik durumu inşallah geçecektir.Eger bu süre zarfında geçmezse yapılabilecek birşey yoktur tabi.Şu an birşey söylemek için çok çok erken.Beklemekten başka çareniz yok
Ben çok çok memnunumSilikonu asla ve asla hissetmiyorum.Zaten gögsümde bir şey oldugunu bile hissetmiyorum.Ne elime birşey geliyor nede normal hayatta bu ameliyatı oldugum aklıma geliyor.Tamamen unuttum Eşim bile çok rahat.Ameliyattan sonraki ilk aylar oda çok endişe ederek,korkarak yaklaşıyordu ama artık o bile unuttu O derec yani..Senin bundan sonra ihtiyacın olan şey sadece sabredip beklemek canım.Zaman bütün sorunları,kafandaki tedirginlikler alıp götürecek inşallah.Umarım kafandaki sorulara cevap verebilmişimdir.Ben,bizle buradayız.Ne zman istersen tekrar gel sor canım.Elimizden geldigince sorularına yanıt veririz Sevgiler...
Merhaba canım..Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorumAmeliyattan sonra özelikle yönteminize göre gögüste ödemler oluşur.Ameliyat yönteminizi belirtmemişsiniz.Şöyle söyliyim kas altı yönteminde ödem çok fazla olur ve ödemin geçmesi,gerçek halini ortaya koyması oldukça uzun bir zaman alır.Diger yöntemlerdede ödem olur bu durum kişiden kişiye görede degişir tabi.Ödemlerin tamamen geçmesi yaklaşık 6 ayı bulur.Bunu doktorlar söylüyor tabi,bende yaşadıgım tecrübeye dayanarak onaylıyorum.Hatta birinci senesine kadar gögüs gerçektende çok büyük degişikliklere ugruyor.Birinci seneyi doldurduktan sonra gözle görülebilecek bir degişiklik fark etmedim ben açıkcası.Ödemler indikçe gögüs küçülüyor tabi.Birazda göz alışması oluyor.Eski küçük halini unutuyorsunuz.Gözünüz o anki haline alışıyor ve zamanla küçük görünmeyede başlıyor.Ama ödemler geçtikçe küçüldügü gibi gerçek kıvama ve dolgunlugunada geldikçe sütyene daha güzel oturuyor Kilo aldıkça gögüsler büyür evet.Ama vücudunuzdaki diger yerlerde büyüyecegi için gögüsteki büyüklük çok göze çarpmaz.Mesela bel inceldikçe,göbek gittikçe gögsün büyüklügü daja çok göze çarpar Göbek oluşması ve belin kalınlaşması gögüslerin güzelligini kapatır..Ameliyattan sonra fazla kilo almak veya vermek doktorlarında istemedigi bir durum.Çünkü fazla kilo alırsanız gögüsler büyür.Kilo verdiginiz zamanda normal olarak gögüs dokunuz gevşer ve hafif gevşeme,sarkma olur..Aman dikkat..
Gögsünüzün içinde hissettiginiz sıvı gibi olan şey ödemdir..Sanl içerde bir sıvı birikmesi olmuş likır lıkır ediyormuş gibi olur.Hatta ses duyarsınız.Panik yapılacak bir durum degildir,endişe etmeyin.Zamanala düzelecek bir durumdurTek gögüsün diger gögüse göre hissizlik olması genellikle yaşanan bir durumdur.Gösünüzün belirli bir bölgesinde hissedersiniz bu durumu.6 ay ile 1 sene içerisinde dokularını kendini yenileyecek ve bu hissizlik durumu inşallah geçecektir.Eger bu süre zarfında geçmezse yapılabilecek birşey yoktur tabi.Şu an birşey söylemek için çok çok erken.Beklemekten başka çareniz yok
Ben çok çok memnunumSilikonu asla ve asla hissetmiyorum.Zaten gögsümde bir şey oldugunu bile hissetmiyorum.Ne elime birşey geliyor nede normal hayatta bu ameliyatı oldugum aklıma geliyor.Tamamen unuttum Eşim bile çok rahat.Ameliyattan sonraki ilk aylar oda çok endişe ederek,korkarak yaklaşıyordu ama artık o bile unuttu O derec yani..Senin bundan sonra ihtiyacın olan şey sadece sabredip beklemek canım.Zaman bütün sorunları,kafandaki tedirginlikler alıp götürecek inşallah.Umarım kafandaki sorulara cevap verebilmişimdir.Ben,bizle buradayız.Ne zman istersen tekrar gel sor canım.Elimizden geldigince sorularına yanıt veririz Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?