• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

son fotolar çok hoş. :nazar::nazar: duş keyfi yapmışsın ne güzel. ben de duşta oyalanıyorum. çok keyifli gerçekten bu göğüslerle. :119::118:

Cnm resimler bi harika.Göğüsler her kadının hayal ettiği şekilde fizik vücut desen mükemmel.Söyleyecek başka şey bulamıyorum hala şoktayım görür görmez :27:fotoları resmen tutuldum böyle kalakaldım:53:Böyle çekici bir hatun görmedim yani ne giysen ne yapsan yakışıyo sana.Senin yerinde olmak isteyen özenen kaç kişi vardır kimbilir.

Cnm resimler bi harika.Göğüsler her kadının hayal ettiği şekilde fizik vücut desen mükemmel.Söyleyecek başka şey bulamıyorum hala şoktayım görür görmez :27:fotoları resmen tutuldum böyle kalakaldım:53:Böyle çekici bir hatun görmedim yani ne giysen ne yapsan yakışıyo sana.Senin yerinde olmak isteyen özenen kaç kişi vardır kimbilir.

Teşekkür ederim tatlım :16: Bakıyoruz kendimize elimizden geldiğince :34: Arada bana ilham geliyor,hemen foto makinasını alıyorum,Müziği'de açıyorum,fotoğrafçımı sesliyorum...Ortaya böyle görüntüler çıkıyor işte :31:Begendiginize çok çok sevindim canlarım :16:Sagolun,varolun... Fotoların altına daha yorumlarımı yapamadım,yogun geçti bugün.Yarın inşallah teşekkürlerimi yazacağım ...Sizleri seviyorum :16:

Son düzenleme:
O zaman sabunlu sabunlu :P Ov onları..Avuçla ellerinle saga sola,yukarı aşşagıya canını yakmayacak biçimde yap ama.Daha dikişler yeni Allah korusun birşey olmasın.Ayrıca protezlerde oturmadı daha..Erken degilmi masaja :44:

13. gün başladım masaja. doktorum ne derse o. :34:

selam kızlar benim meme estetiği problemlerimi bilenleriniz vardır aramızda ama en iyi arzum bilir çünki telefonla kendisi ile uzun uzun konuştum hatta fotolarımı gönderdim Hasan bey e gösterdi ne yapılabilir diye kendisine geç olsa da burdan tekrar teşşekkür ediyorum geç oldu ama yaz tatiline girince biyerlere gidince uzun zamandır forumlara giremedim :(

Sorunumu daha çözmedim dikleştirme meye ihtiyacım var benim kafama taktığım o dışardan görünen izler le onları kabul edersem sorunum düzelicek şubat ayına kadar karar vermem lazım herneyse ...

Arzum cum sana tekrar çok teşkkür ediyorum sonsuz ilgine sen burda gerçekten samimi birisin gerçekten ilgilenip yardımcı oluyorsun :19:

çokkk öpüyorum seni bu arada yeni fotoların dehşet sen delisin kızım mankenler halt etmiş özgüven mutluluk tavan kıskananlar(kötü niyetli olanlar) çatlasın :)) bzim gibi istediğine sahib olamayanlara moral vermeye devam canım :48:

arzum77 bende görmek istiyorum resimlerini istek yolladım kabul edersen sevinirim sanırım listende yokum diye göremiyorum bende ameliyat olmak istiyorum maddi sorunu halledebilirsemm.. tşk ederim şimdidennn.. çok meraklandımmmm vllaa

selam kızlar benim meme estetiği problemlerimi bilenleriniz vardır aramızda ama en iyi arzum bilir çünki telefonla kendisi ile uzun uzun konuştum hatta fotolarımı gönderdim Hasan bey e gösterdi ne yapılabilir diye kendisine geç olsa da burdan tekrar teşşekkür ediyorum geç oldu ama yaz tatiline girince biyerlere gidince uzun zamandır forumlara giremedim :(

Sorunumu daha çözmedim dikleştirme meye ihtiyacım var benim kafama taktığım o dışardan görünen izler le onları kabul edersem sorunum düzelicek şubat ayına kadar karar vermem lazım herneyse ...

Arzum cum sana tekrar çok teşkkür ediyorum sonsuz ilgine sen burda gerçekten samimi birisin gerçekten ilgilenip yardımcı oluyorsun :19:

çokkk öpüyorum seni bu arada yeni fotoların dehşet sen delisin kızım mankenler halt etmiş özgüven mutluluk tavan kıskananlar(kötü niyetli olanlar) çatlasın :)) bzim gibi istediğine sahib olamayanlara moral vermeye devam canım :48:

Fıstık hoşgeldin foruma..Evet uzun zamandır yoksun,farkındayım yani :34: Telefondada görüşemedik,bende tatil modundaydım zaten..Tekrar hoşgeldin canım :16:

Canım benim,ne güzel sana yardımcı olabildiysem,ne mutlu bana.Böyle teşekkür mesajlarını okuyunca o kadar mutlu oluyorumki.Ben kendi adıma söyliyim burada sizlere yardımcı olmak için bulunuyorum.Artı sizi o hoş sohbetlerinizin içinde olmak,sorunlarımıza ortak olmak,yardımcı olmak,muhabbet etmek,tanışmak çok çok hoşuma gidiyor.Elimden geldigi kadarda bu zamana kadar edindigim bilgileri sizlerle paylaşıyorum ve yardımcı olmaya çalışıyorum tabi..Ne mutlu bizeki sorunlar hallolabiliyor....
Canım senin gögüse gerçektende dikelştirme ameliyatı yapılması gerekiyordu.Malesefki doktorun yanlış bir teknik ve protez şekli tercih etmiş.Belki belirli bir zamana kadar idare edebiliriz diye düşünerek dikleştirme yapmadı,iz olmasını istemedi ama sonuçta iyi birşey çıkmadı ortaya.En önemlisi sen mutlu degilsin..Hasan beye göstermiştim fotolarını evet..Hasan beyde yuvarlak protez ve dikleştirme gerek demişti.İz konusunda başarılı bir cerraha ameliyat olursan,izlerin düzgün dikilirse inşallah zamanla iyi iyileşen bir izlerin olur.Bakın ben meme ucundan ameliyat oldum.Fotolarımda izlerim ne kadar silik..Zaten seninde meme ucundaki izlerin çok iyi iyileşecektir bence.Sadece meme ucundan alta inen dikey ve eger ters T şekli gerekirse birde yatay bir izin olacak.Benim bir arkadaşım meme dikleştirme ameliyatı olmuştuıda aradan 2.5 sene geçti inan izleri çok iyi bir durumda Maşallah :nazar:
Allah yardımcın olsun canım..Umarım bundan sonraki operasyonunda istedigin gibi bir sonuç alırsın..Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın seni,eger başka bir doktora ameliyat olursan tabi :34:
Yeni fotolar çok begenildi gerçektende,çok teşekkürler....begenen oldugu kadar kıskananlarda vardır tabi :34: Aman bir iyi kıskançlık var birde kötü.Allah kötü bakanlardan,kötü niyetli insanların şerrinden korusun yarabbim..Amin..Hepimizi tabi,sadece beni degil..Birde kıskançlık yapıpta çamur atanlarda oluyorya,işte ona illet oluyorum ben :47: Neyse burada herkes herkesi biliyor,neyin n eoldugunuda biliyor..Beni sevenler oldugu kadar sevmeyenlerde vardır..Ben sevenlerimle,beni anlayanlarımla mutluyum.Allah herkesin yolunu açık etsin :54:

Fotoğrafların güzel olmama gibi bir durumu söz konusu olamaz bence :D arzu abla hem poz vermeyi biliyor hemde vücudu güzel :)) de bende göremiyorum eskiden arkadastık simdi değiliz cözemedim :D

Fotografların hepsi çok güzel harika görünüyorsun. Gecen yıllara yazık diye düşündüm .. Neyse duygusala bağlamadan ben de en kısa sürede bu isten alnımın akıyla çıkarım ins diim.

Back