Anlatmakla olmaazzzzz.... Görmen lazım Ekliyorum seni
Arzum teşekkür ederim ama ben göremiyorum galiba mesaj sayımdan dolayı. Eğer silmezsen fotoları ben de bakarım ins daha sonra hepsine topluca. Çok sag ol yine de ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlatmakla olmaazzzzz.... Görmen lazım Ekliyorum seni
Arzum teşekkür ederim ama ben göremiyorum galiba mesaj sayımdan dolayı. Eğer silmezsen fotoları ben de bakarım ins daha sonra hepsine topluca. Çok sag ol yine de ..
son fotolar çok hoş. duş keyfi yapmışsın ne güzel. ben de duşta oyalanıyorum. çok keyifli gerçekten bu göğüslerle. :119::118:
ben de merak ettim resimlerini..beni de eklesene kuzum
Sagol canım Duşta yavaş yavaş ov onları,iyi gelir İyileşince zaten sert masajlara başlarsın o zaman inanılmaz hızlı bir yumuşama sürecine girecekler zaten.
Teşekkür ederim :)
Gelen arkadaşlık teklifimi kabul et,sonra tekrar bak bakalım Silmem canım eger kafamın tası atarsa o başka tabi
Naci Bey duşta masaj yap demişti kontrole gittiğimde.
Atmasın tatlım hep keyifli kal sen. Attiranlar olursa yönlendirme sen bana öyle yumuşak yumuşak hallederiz biz. Öpüyorum seni çok kaçtım ben
Cnm resimler bi harika.Göğüsler her kadının hayal ettiği şekilde fizik vücut desen mükemmel.Söyleyecek başka şey bulamıyorum hala şoktayım görür görmez fotoları resmen tutuldum böyle kalakaldımBöyle çekici bir hatun görmedim yani ne giysen ne yapsan yakışıyo sana.Senin yerinde olmak isteyen özenen kaç kişi vardır kimbilir.
O zaman sabunlu sabunlu Ov onları..Avuçla ellerinle saga sola,yukarı aşşagıya canını yakmayacak biçimde yap ama.Daha dikişler yeni Allah korusun birşey olmasın.Ayrıca protezlerde oturmadı daha..Erken degilmi masaja :44:
selam kızlar benim meme estetiği problemlerimi bilenleriniz vardır aramızda ama en iyi arzum bilir çünki telefonla kendisi ile uzun uzun konuştum hatta fotolarımı gönderdim Hasan bey e gösterdi ne yapılabilir diye kendisine geç olsa da burdan tekrar teşşekkür ediyorum geç oldu ama yaz tatiline girince biyerlere gidince uzun zamandır forumlara giremedim
Sorunumu daha çözmedim dikleştirme meye ihtiyacım var benim kafama taktığım o dışardan görünen izler le onları kabul edersem sorunum düzelicek şubat ayına kadar karar vermem lazım herneyse ...
Arzum cum sana tekrar çok teşkkür ediyorum sonsuz ilgine sen burda gerçekten samimi birisin gerçekten ilgilenip yardımcı oluyorsun
çokkk öpüyorum seni bu arada yeni fotoların dehşet sen delisin kızım mankenler halt etmiş özgüven mutluluk tavan kıskananlar(kötü niyetli olanlar) çatlasın :)) bzim gibi istediğine sahib olamayanlara moral vermeye devam canım
13. gün başladım masaja. doktorum ne derse o.