• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arzumcum ben 23 temmuz pazartesi sabahı 9:00'da bu ameliyatı olacağım resimlerini görmek istiyorum:) öyle güzel bir enerjin varki korkularımı silip süpürdün gelismeleride paylasmak istiyorum buradan... Mail adresimi veriyorum sana canım cik_ince@hotmail.com resim yollarsan çok sevinirim yuvarlak protez düsünüyorum ama kaç cc olması gerektiği konusunda kararsız kaldım Boyum 1:80 cm kilom 67 fikirlerini bekliyorum....

arkadaşım ameliyatın için çok sevindim.. Allah yar ve yardımcın olsun inşllh.. güzel haberlerini bekliyor olacağız.. inanın ameliyat olmuş ve mutluluk içinde güzelliklerini sergileyen ve güzel yorumlar yazan arkadaşlar, hepiniz adına bende çokkkkkkkkkkkkk seviniyorum.. Allah herkesin gönlüne göre versin inşllh.. sevgiler :)

Arzum Hasan bey ameliyatları nerde yapıyor acaba ve
sanirim bir çok doktor meme altı ameliyatlarını tercih ediyor
Ama ben gogus ucu istiyorum hala
Senin bu konuları fazlasıyla araştırdığını biliyorum bu yöntemi
Kullanan başka hangi doktortorlar var? Ben hala araştırma
asamasindayim yardımların icin şimdiden teşekkürler.

Canım,Hasan bey ameliyatlarını çamlıca Alman hastanesinde yapıyor.Bende meme ucu kesisini istemiştim,Hasan beyde uygunsun olabilir dedi ve meme ucundan tercih ettik.İyikide öyle olmuş,çok rahat ediyorum bikiniyle ;) Şu an tatildeyim,dönünce daha net uzun uzun yazışırız canım olurmu ;) Sevgiler...

canımmmm çok sağol Allah razı olsun.. hepimiz için mevlam hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin inşllh... hayırlı yolculuklar bitanesi yolunuz açık olsun güzel mutlu tatiller diliyorum Allaha emanet olun çok öpüldün :)

Çok teşekkürler canım,sağol tatil harika geçiyor.Bodrum harika ;) Dönünce görüşürüz sevgiler ;)

Gel fıstık gel;) Burası saklı bir cennet .... Foto eklemeye çalıştım,oldumu acaba.Bir bakarmısın lütfen ;)
Tatlım napıyosun özledik seni ıssız kaldı topik herkes tatilde.Resimlere baktım cnm harikalar Bodrum harika:52: sen harikasın:23: çatlattınmı canım rusları yabancıları eminim herkesin gözü senin üstündedir.öpüyorum seni :54:kendine iyi bak oralarda

Arzum tamam gelince daha sık rahatsız ederim. Sen dinlenmene bak keyfini çıkar. Çok teşekkür ederim cevabın icin.

Kızlar tatil bitti,hepinize güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için teşekkür ediyorum :16: Tatil,bodrum bir harikaydı.. Kalbimi,ruhumu Bodrumda bırakıp geldim valla :5: Sizleri çok özlemişim ama :34:Umarım herkes çok çok iyidir :54:Yine güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle herkese Merhaba diyorum...:3:

Kızlar tatil bitti,hepinize güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için teşekkür ediyorum :16: Tatil,bodrum bir harikaydı.. Kalbimi,ruhumu Bodrumda bırakıp geldim valla :5: Sizleri çok özlemişim ama :34:Umarım herkes çok çok iyidir :54:Yine güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle herkese Merhaba diyorum...:3:

ameliyat olacak arkadaşlar eminim ki seni aramışlardır az çok tanıyorlarsa. haydi iş başına. tatil bitti! :9:

arzucumm hoşgeldin cnm ne zaman gidiyosun kontrole :)

Yazını okuyunca mutlu oldugun fazlasıyla anlaşılıyor. Çok sevindim senin adına. Hosgeldin :) Yeni bı avatar bekliyoruz artık söyle bronz bronz. Keyfin daim olsun inşallah...

Yazını okuyunca mutlu oldugun fazlasıyla anlaşılıyor. Çok sevindim senin adına. Hosgeldin :) Yeni bı avatar bekliyoruz artık söyle bronz bronz. Keyfin daim olsun inşallah...

Evet canım,aslında yorgunlukta var ama mutluluk bastırıyor o yorgunlugu..Tatil hiç bitmese keşke,kaç gün olursa olsun son gün burkluk oluyor tabi.Istanbula gelince o kalabalık,trafik,insanlar,telaş... :53:Buda geçecek,yine ufak tatiller yaparız tabi.Çınarcık,avşa gibi :52: Avatar fotosumu?? Hallederiz :34:

hoşgeldın canım evıne :54:

Back