- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
Arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum ne yapacağımıda aslnda bilmemekteyim.. benim sizden öğrenmek istediklerim var.. ben daha önce iki ünlü doktora 5 kere meme silikonu ve dikleştirme ameliyatı oldum.. her ameliyatım başarısız sonuçlandı.. bir doktorun ameliyatının başarızlığını diğer doktor ben düzeltirim dedi fakat daha beter etti bıraktı.. aradan 4 sene geçti ve ben bu kötü görünümümden kurtulmak için bir çok doktor araştırdım, en aklıma yatan isim zekeriya kul oldu.. kendisinden randevu aldım ve görüşmeye gidicem.. benim öğrenmek istediğim, bu ameliyatımda kesinlikle zekeriya kul'u tecih etmelimiyim.. olumlu yada olumsuz yorumlarınızı öğrenmek isterim sevgiler...
Geçmiş olsun canım.İnşallah en kıssa zamada dgru doktoru bulup sorundan kurtulursun...
Şimdi şöyle başlamak istiyorumki her ameliyatın komplikasyonları vardır.Aynı dokora ameliyat olan 100 kişiden 100 ü nün ameliyatı başarılı olmamıştır tabi.Biraz şans işi diyelim biz bu duruma,yaa kader....İki ÜNLÜ doktora ameliyat olmuşsun ve başarısız sonuçlar almışsın.(Bu arada bu doktorları merak ettim) Doktorlar başka bir doktorun yaptıgı operasyonu pek begenmezler genelde.Kuaförlerde öyle degilmidir Gögsündeki sorunun ne oldgunu merak ettim açıkcası.Yani ne gibi sornlar oluştu bu ameliyttan sonra,nelerde memnun degilsin..Şimdi bu şekilde konulara mesaj yazarsan herkes kendi doktorunu tavsiye edecektir dogal olarak..Zekeriya beyle ben ameliyat olmadan önce görüşmüştüm.Çok pozitif,sıcak kanlı bir doktor..Protez boyutu konusunda anlaşamamıştık.O yüzden tercih etmemiştim.Forumda Zekeriya beye ameliyat olan arkadaşlarımız vardı fakat uzun zamandır foruma ugrayıp son durumlarını paylaşmıyorlar malesefki..Ama ameliyattan sonraki yorumları hep olumluydu yani.. Önemli olan ünlü,pahalı oln bir doktoru seçmek degil.Sen bunu iyi bilirsin,sonuçta ünlü bir doktora ameliyat olmuşsun Önemli olan seni geçekten anlayacak,güven verecek,ameliyat sonrasınında garantisini verebilecek bir doktoru bulman tabiki.Bunuda birkaç doktorla görüşerek bulabilirsin.Bu süreç biraz sıkıntılı bir süreç olacaktır ama eminimki hislerin dogru doktoru bulmanda yardım edecektir canım.Sorunun ne oldugundan bahsedersen eminimki burada bu forumda aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımız sana daha iyi yardımcı olacaktır..Sevgiler..