Merhaba canım..Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorumAmeliyattan sonra özelikle yönteminize göre gögüste ödemler oluşur.Ameliyat yönteminizi belirtmemişsiniz.Şöyle söyliyim kas altı yönteminde ödem çok fazla olur ve ödemin geçmesi,gerçek halini ortaya koyması oldukça uzun bir zaman alır.Diger yöntemlerdede ödem olur bu durum kişiden kişiye görede degişir tabi.Ödemlerin tamamen geçmesi yaklaşık 6 ayı bulur.Bunu doktorlar söylüyor tabi,bende yaşadıgım tecrübeye dayanarak onaylıyorum.Hatta birinci senesine kadar gögüs gerçektende çok büyük degişikliklere ugruyor.Birinci seneyi doldurduktan sonra gözle görülebilecek bir degişiklik fark etmedim ben açıkcası.Ödemler indikçe gögüs küçülüyor tabi.Birazda göz alışması oluyor.Eski küçük halini unutuyorsunuz.Gözünüz o anki haline alışıyor ve zamanla küçük görünmeyede başlıyor.Ama ödemler geçtikçe küçüldügü gibi gerçek kıvama ve dolgunlugunada geldikçe sütyene daha güzel oturuyor Kilo aldıkça gögüsler büyür evet.Ama vücudunuzdaki diger yerlerde büyüyecegi için gögüsteki büyüklük çok göze çarpmaz.Mesela bel inceldikçe,göbek gittikçe gögsün büyüklügü daja çok göze çarpar Göbek oluşması ve belin kalınlaşması gögüslerin güzelligini kapatır..Ameliyattan sonra fazla kilo almak veya vermek doktorlarında istemedigi bir durum.Çünkü fazla kilo alırsanız gögüsler büyür.Kilo verdiginiz zamanda normal olarak gögüs dokunuz gevşer ve hafif gevşeme,sarkma olur..Aman dikkat..
Gögsünüzün içinde hissettiginiz sıvı gibi olan şey ödemdir..Sanl içerde bir sıvı birikmesi olmuş likır lıkır ediyormuş gibi olur.Hatta ses duyarsınız.Panik yapılacak bir durum degildir,endişe etmeyin.Zamanala düzelecek bir durumdurTek gögüsün diger gögüse göre hissizlik olması genellikle yaşanan bir durumdur.Gösünüzün belirli bir bölgesinde hissedersiniz bu durumu.6 ay ile 1 sene içerisinde dokularını kendini yenileyecek ve bu hissizlik durumu inşallah geçecektir.Eger bu süre zarfında geçmezse yapılabilecek birşey yoktur tabi.Şu an birşey söylemek için çok çok erken.Beklemekten başka çareniz yok
Ben çok çok memnunumSilikonu asla ve asla hissetmiyorum.Zaten gögsümde bir şey oldugunu bile hissetmiyorum.Ne elime birşey geliyor nede normal hayatta bu ameliyatı oldugum aklıma geliyor.Tamamen unuttum Eşim bile çok rahat.Ameliyattan sonraki ilk aylar oda çok endişe ederek,korkarak yaklaşıyordu ama artık o bile unuttu O derec yani..Senin bundan sonra ihtiyacın olan şey sadece sabredip beklemek canım.Zaman bütün sorunları,kafandaki tedirginlikler alıp götürecek inşallah.Umarım kafandaki sorulara cevap verebilmişimdir.Ben,bizle buradayız.Ne zman istersen tekrar gel sor canım.Elimizden geldigince sorularına yanıt veririz Sevgiler...
birde papatya10 da senin doktoruna gitmiş onunkiler benimkilerden daha küçüktü heralde ona 350 400 demiş acaba ben de hasan doktora gitseydim bana daha büyük yapar mıydı .s ama onun cildine esnek demil benimki esnek olmadıgı için mi yapılmadı acaba ..çok soru sorudm biliyorum ama yanıtlarsan cok sevinirm..zaten baya mtsuzum şuan..senin doktoruna gitseydim o da bana 325 mi takardı acaba yine yoksa daha büyük takar mıydı...şuan kafayı yiyebilirm bir sürü soru ve hayal krııklıgyla doluuyum..Merhaba canım..Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorumAmeliyattan sonra özelikle yönteminize göre gögüste ödemler oluşur.Ameliyat yönteminizi belirtmemişsiniz.Şöyle söyliyim kas altı yönteminde ödem çok fazla olur ve ödemin geçmesi,gerçek halini ortaya koyması oldukça uzun bir zaman alır.Diger yöntemlerdede ödem olur bu durum kişiden kişiye görede degişir tabi.Ödemlerin tamamen geçmesi yaklaşık 6 ayı bulur.Bunu doktorlar söylüyor tabi,bende yaşadıgım tecrübeye dayanarak onaylıyorum.Hatta birinci senesine kadar gögüs gerçektende çok büyük degişikliklere ugruyor.Birinci seneyi doldurduktan sonra gözle görülebilecek bir degişiklik fark etmedim ben açıkcası.Ödemler indikçe gögüs küçülüyor tabi.Birazda göz alışması oluyor.Eski küçük halini unutuyorsunuz.Gözünüz o anki haline alışıyor ve zamanla küçük görünmeyede başlıyor.Ama ödemler geçtikçe küçüldügü gibi gerçek kıvama ve dolgunlugunada geldikçe sütyene daha güzel oturuyor Kilo aldıkça gögüsler büyür evet.Ama vücudunuzdaki diger yerlerde büyüyecegi için gögüsteki büyüklük çok göze çarpmaz.Mesela bel inceldikçe,göbek gittikçe gögsün büyüklügü daja çok göze çarpar Göbek oluşması ve belin kalınlaşması gögüslerin güzelligini kapatır..Ameliyattan sonra fazla kilo almak veya vermek doktorlarında istemedigi bir durum.Çünkü fazla kilo alırsanız gögüsler büyür.Kilo verdiginiz zamanda normal olarak gögüs dokunuz gevşer ve hafif gevşeme,sarkma olur..Aman dikkat..
Gögsünüzün içinde hissettiginiz sıvı gibi olan şey ödemdir..Sanl içerde bir sıvı birikmesi olmuş likır lıkır ediyormuş gibi olur.Hatta ses duyarsınız.Panik yapılacak bir durum degildir,endişe etmeyin.Zamanala düzelecek bir durumdurTek gögüsün diger gögüse göre hissizlik olması genellikle yaşanan bir durumdur.Gösünüzün belirli bir bölgesinde hissedersiniz bu durumu.6 ay ile 1 sene içerisinde dokularını kendini yenileyecek ve bu hissizlik durumu inşallah geçecektir.Eger bu süre zarfında geçmezse yapılabilecek birşey yoktur tabi.Şu an birşey söylemek için çok çok erken.Beklemekten başka çareniz yok
Ben çok çok memnunumSilikonu asla ve asla hissetmiyorum.Zaten gögsümde bir şey oldugunu bile hissetmiyorum.Ne elime birşey geliyor nede normal hayatta bu ameliyatı oldugum aklıma geliyor.Tamamen unuttum Eşim bile çok rahat.Ameliyattan sonraki ilk aylar oda çok endişe ederek,korkarak yaklaşıyordu ama artık o bile unuttu O derec yani..Senin bundan sonra ihtiyacın olan şey sadece sabredip beklemek canım.Zaman bütün sorunları,kafandaki tedirginlikler alıp götürecek inşallah.Umarım kafandaki sorulara cevap verebilmişimdir.Ben,bizle buradayız.Ne zman istersen tekrar gel sor canım.Elimizden geldigince sorularına yanıt veririz Sevgiler...
Canım benim.Ben evli,2 çocuk annesi ev mutlu bir bayanım(evli,mutlu,çocuklu) Ben eger eşimin yanında soyunurken ışıkları söndürüyorsam,istedigim saten geceliklerin altından sütyen takmak zorunda kalıyorsam,eşim gögsüme elini attıgında içi sünger dolu sütyenler eline gelir ve bu ne gibisinden bana bakarsa,yazın tatile gittigimde bikinimi giyipte kabinden dışarı çıkmaya utanırsam ve sahildeki güzel gögüslü hatunlara erkekler gibi imrenerek bakıyorsam,bence bu yaşadıgım sıkıntılarda benim psikolojimi mahveder.Silikon taktırdıktan sonra pişman olacakmışım gibi bir his duymuyorum,aksine özgüvenim tavan yapacak,öyle düşünüyorumkiii...Allah pişmanlık vermesin.Ben hayatımda yaşadıgım bir bunalımdan dolayı silikon taktırmıyorum,ben bakımına,dış görünüşüne özen veren bir bayanım.Çok vücut delisi olsaydım 2 çocuk dogurmazdım.Ben dogumdan sonra deforme olan gögüslerimi yaptırıp,daha mutlu olmak istiyorum.Yinede yorumun için teşekkür ederim.Ama bu şekilde bir hayat yaşamayıda artık kabul etmiyorum.Tekrar diyorum Allah pişmanlık vermesin,Allah herkesin gönlüne göre versin,yaşayan anlar diyorum.Tekrardan teşekkür ediyorum.
arzum bilgiler için çok çok teşekkür ediyorum..ama ödemler geçince küçülücek demişsin..bana 325 cc kas altı yuvarlak protez takıldı..ama şuan giysi giydgimde az bişey belli oluyor gibi ben daha büyük istiyordum hiç hayalimdeki gibi olmadı ve boyutundan hiç memnun degilim..ama doktor bana yapabilecegmin en büyügnü yapıcam ben zaten büyük meme yapan bi cerrahım dedi..bana en fazla 325 yaapbldni daha fazla yapssam doğallıktan uzak olurdu koltuk altı snırını aşardı dedi...ama ben hiç memnun degilim hatta agladım bugun..ee bide küçülce diyosun ee hiç bi farkı olmaz ki o zaman bi tek eski halnden dolgun olmuş olucak ..halbuki ben büyük istyordum hayalım farklıydı ameliyattan sonra artık mutlu olurum güvenim dha fazla olur diyordum..ama hiç öyle olmadı..şimdi dolgulu da takamıyorum ne yapıcamı bilmiyorum...sen ne güzel cok memnun kalmışssın falan..anlamıyorum seni senin gibileri büyük yapmşlar benimki neden olamıyor gencim diye mi acaba..20 yaşındayım falan bilmiyorum ..gerçekten ne yapacgmı bilmiyorum..eskiden küçüktü ama bi umut var derdim ameliyat olduktan sonraki zamanlrı hayal ederdim ama şimdi hiç bi carem yok ne yapabilirm bilmyiorum..doktorumla dün kontrolde bunu çok çaplı konşmadım sadce aslında dha büyk olablrdi dedim abna işte o söylediklerini söyledi..haklı aslında ama bu benim moralimn bozuklugnu degiştrmiyor..bidaha konşucam on gün sonraki görüşmem de nolucak bilmiyorum..kilo alsam etkili olur mu acaba ... çok mutsuzum
acaba napabilirm care var mı sence arzum
biliyorum cok yazdım kusra bakma ama gerçekten napacgımı bilmiyorum..bana 350 375 bile takılsa belki daha iyi olurdu..olmaz mıydı acaba gerçekten cok fazla mı yapay olurdu .s
Ödemlerin inince tabiki dogal olarak o şişlik inecek ve gözüne küçülmüş gelecek tabiki.Ama zamanla dogal bir kıvama ve görüntüye geleceginden dolgunluk olacak.Öyle ciddi anlamda bir yok olma durumu olmayacak yani..Sen bu ödemli haliyle eger gözüne küçük geliyorsa büyük bir ihtimal zaman geçtikçede büyüklüge tatmin olmayacaksın.Doktorunla konuş ama memnuniyetsizligini bilsin.Ama şu anda doktorunun birşey yapacagını sanmıyorum.En az 6 ay,bir sene geçmesini beklemek bekletmek isteyecektir.Ondan sonraki tutumuda doktor kişiligine göre degişir..Mutsuzlugunu bilip,görüp protezlerini daha büyügüyle,hiçbir ücret almadan degiştirmesi gerekir aslında.Ama çogu doktor malesefki hastayı vazgeçirme,gözünü korkutma,daha büyügü olamayacagı düşüncesini kabul ettirmeye çalışır..Bilemiyorum yani,belkide gerçekten olabileceginin en büyügü odur ama ben ameliyat öncesi görüşmelerde benim gögüs dokuma ancak 300,325cc gibi bir protezin olabilecegini daha büyügünün asla ama asla olamayacagını söyleyen doktorlarlada kaşılaşmıştım.Ben çok araştırma yapmıştım tabi.Kendi vücudumu,gögüs dokumu çok iyi tanımıştım.İnternetteki ameliyat olmuş hastaların ameliyat öncesi ve sonrası fotolarını hep kendi gögsüm ve vücut yapımla karşılaştırdım.Benim istedigim ve olabilecek gögsün ancak 400cc oldugunu anlamıştım.. Bu düşünceyle araştırma yaptım,beni anlayacak,istedigim büyüklügü yapabilecek doktoru aradım hep..Sonundada buldum tabibirde papatya10 da senin doktoruna gitmiş onunkiler benimkilerden daha küçüktü heralde ona 350 400 demiş acaba ben de hasan doktora gitseydim bana daha büyük yapar mıydı .s ama onun cildine esnek demil benimki esnek olmadıgı için mi yapılmadı acaba ..çok soru sorudm biliyorum ama yanıtlarsan cok sevinirm..zaten baya mtsuzum şuan..senin doktoruna gitseydim o da bana 325 mi takardı acaba yine yoksa daha büyük takar mıydı...şuan kafayı yiyebilirm bir sürü soru ve hayal krııklıgyla doluuyum..
ne güzel yazmışsın ya :13: darısı benim başıma
tekrar teşkkür ederim bilgiler için arzum ..ma şöyle söliyim ben hasan beyle görüşsem bile bana gel yapayım dese bile ikinci ameliyt için para gericektir ben zaten babamdan gizli yaptırdım annem kredi çekti ikici bi ücret verme şansım asla yok ama doktoruma sölicem ciddi ciddi..hatta annem bugun aricak..çünkü gerçekten benim hayalimdeki bu deglidi aglıorum resmen bu cok kötü bi duygu ben küçük gögüse mahkum olmşum gibi hissediorum kendimi..bi hafta oldu nerdyse okdr iyileme sürecni bekledim bi ameliyatı daha nasıl kaldrııcam bilmiyorum bi kere daha narkoz nasıl alıcam..bir de dikişlerim daha yeniyken tekrar açılması yara izinin daha derin kalmasına yol açmaz mı? sen ikinci kez sıvı boşaltımı için olmştun bi tanesinden öyle okumuştum yara izin digeriyle aynı mı yoksa o iknci kez açılan daha mı fazla izi var ? bir de bir zararı olur mu tekrar olmanın flaan hiç bilmiyorum ama cidden mutsuzum..herşeyi geçtim doktorum daha büyügü olmazdı diyo..diger iki hastası hastanede çalışan iki bayandı ve onlarınki büyüktü ..bitanesinin ki seninki kadar falandı hatta..bana da doktorum zaten büyük yapan bi cerrah oldugunu söyledi ama benimkiler gerekten büyük degil bir de ödemlerin gitmiş halini düşünmekb bile istemiyorum..ama benim ikinci amelyt için para verme imkanım kesnlıkle yok bunu anneme yapamam yani..doktorum ücretsiz ameliyta alır mıbilmiyorum alsa bile büyüklüğü konusundaki söyledikleri ya doğruysa ve yapay olursa? ama sen diyosunki bana da 300cc olur daha fazla olmaz dediler diyosun 400 cc yaptrmışsın ve kadr hoş olmuşlarki gördüm anneme gösterdm annem de çok begendi..bilmiyorum arzum caresizim ama boyle olmıcak mutsuzum çünkü..bana 375 yapılsaydı iyi olurdu gibime geliyor..325 az bence..ben şimdi olmasa bile heralde ilrde garnti daha büygnü yaptrırım o zaman zaten slikonlardn dolayı derim cildim esner...ama ben şimdi istyorum ben okdar göze alıp bıçak altına yattım şu 20 yaşımda ..bi tanesi hissiz inşallah geri gelir arada sanki inceden çok az hseder gibi oluyorum ..bütün bunlrı yaşmışken istedgim gibi olmalıydı ben çok mutsuzum..hasan beyle görüşsem bana nasıl yardmcı olabilir bilmiyorum ama görüşmek istiyorum sen diyince aklıma iyice yattı..rca etsem numarasını verebilir misin ben görüşeyim muanesi nerdyse flan gideirm belki çok ihtyacm var fikir almaya lütfen yardımcı ol banaÖdemlerin inince tabiki dogal olarak o şişlik inecek ve gözüne küçülmüş gelecek tabiki.Ama zamanla dogal bir kıvama ve görüntüye geleceginden dolgunluk olacak.Öyle ciddi anlamda bir yok olma durumu olmayacak yani..Sen bu ödemli haliyle eger gözüne küçük geliyorsa büyük bir ihtimal zaman geçtikçede büyüklüge tatmin olmayacaksın.Doktorunla konuş ama memnuniyetsizligini bilsin.Ama şu anda doktorunun birşey yapacagını sanmıyorum.En az 6 ay,bir sene geçmesini beklemek bekletmek isteyecektir.Ondan sonraki tutumuda doktor kişiligine göre degişir..Mutsuzlugunu bilip,görüp protezlerini daha büyügüyle,hiçbir ücret almadan degiştirmesi gerekir aslında.Ama çogu doktor malesefki hastayı vazgeçirme,gözünü korkutma,daha büyügü olamayacagı düşüncesini kabul ettirmeye çalışır..Bilemiyorum yani,belkide gerçekten olabileceginin en büyügü odur ama ben ameliyat öncesi görüşmelerde benim gögüs dokuma ancak 300,325cc gibi bir protezin olabilecegini daha büyügünün asla ama asla olamayacagını söyleyen doktorlarlada kaşılaşmıştım.Ben çok araştırma yapmıştım tabi.Kendi vücudumu,gögüs dokumu çok iyi tanımıştım.İnternetteki ameliyat olmuş hastaların ameliyat öncesi ve sonrası fotolarını hep kendi gögsüm ve vücut yapımla karşılaştırdım.Benim istedigim ve olabilecek gögsün ancak 400cc oldugunu anlamıştım.. Bu düşünceyle araştırma yaptım,beni anlayacak,istedigim büyüklügü yapabilecek doktoru aradım hep..Sonundada buldum tabiHasan bey ilk görüşte bana 400cc ye yakın protezin olabilecegini,gögüs esnekligimin oldugunu söyledi.Yani olamaz diyen doktorlar vardıya,buyrun işte nasıl oldu ?? Hemde fıstık gibi oldu Nitekim hayal kırıklıgı ile sonuçlanan bir ameliyat sonrası yaşamadım şükür..
Senin kilo alman gögüslerinide etkiler,bir miktar büyüme olur tabi ama istedigin gibi büyümeleri için ciddi bir kilo alman gerekirkiii...tavsiye etmem bunu.5-6 kilodan birşey olmaz tabiMadem kilo almak sanada çok yakışıyormuş güzel,kontrollü bir biçimde kilo almanı tavisiye edebilirim..
Evet Papatya arkadaşımızada 400cc olabilir demiş.Şanslı bir arkadaşımız oda.İnşallah onunda harika gögüsleri olacak.Hasan beye gitseydin ve büyük gögüs isteseydin hasan beyde olabilecek en büyük protezi tercih ederdi tabi.Hasan bey büyük protez kullanmaktan kaçmayan,çekinmeyen bir doktor.En önemliside hastanın istedigi gögsü yapan,vücudunada en uygun protezi kullanan tercih eden bir cerrah..İstersen Hasan beyle görüşüp bilgi alabilirsinMuayene ücretsiz.En azından kafan rahat,bilinçli bir şekilde hareket edersin canım.Ben olsaydım asla durmaz araştırırdım.
Üzülme hiç.Herşeyin çözümü var.Sana tavsiye edecegim şey kafanın rahatlaması için Hasan beye gitmen olacak.Sonrasındada beklemekEger bu durum seni çok rahatsız ederse ya kendi doktoruna yada seni anlayan başka bir doktora tekrar ameliyat olmandır..Üzülmeee Herşeyin bir çözümü var sonuçta.:13: Bekle biraz bakalım süreç. nasıl işleyecek..
Canım benim..Ben zaten git Hasan beye ameliyat ol demek istemedim.Ne olabilecegini,yapılan,olan ameliyatın gerçekten olabilecek en dogru operasyonmu olmuş,daha büyük protez olabilirmiymiş??? Bu gibi sorularına gerçek,daha net cevaplar alabilmen,daha bilinçli olman için git fikir almış olursun,demek istedimtekrar teşkkür ederim bilgiler için arzum ..ma şöyle söliyim ben hasan beyle görüşsem bile bana gel yapayım dese bile ikinci ameliyt için para gericektir ben zaten babamdan gizli yaptırdım annem kredi çekti ikici bi ücret verme şansım asla yok ama doktoruma sölicem ciddi ciddi..hatta annem bugun aricak..çünkü gerçekten benim hayalimdeki bu deglidi aglıorum resmen bu cok kötü bi duygu ben küçük gögüse mahkum olmşum gibi hissediorum kendimi..bi hafta oldu nerdyse okdr iyileme sürecni bekledim bi ameliyatı daha nasıl kaldrııcam bilmiyorum bi kere daha narkoz nasıl alıcam..bir de dikişlerim daha yeniyken tekrar açılması yara izinin daha derin kalmasına yol açmaz mı? sen ikinci kez sıvı boşaltımı için olmştun bi tanesinden öyle okumuştum yara izin digeriyle aynı mı yoksa o iknci kez açılan daha mı fazla izi var ? bir de bir zararı olur mu tekrar olmanın flaan hiç bilmiyorum ama cidden mutsuzum..herşeyi geçtim doktorum daha büyügü olmazdı diyo..diger iki hastası hastanede çalışan iki bayandı ve onlarınki büyüktü ..bitanesinin ki seninki kadar falandı hatta..bana da doktorum zaten büyük yapan bi cerrah oldugunu söyledi ama benimkiler gerekten büyük degil bir de ödemlerin gitmiş halini düşünmekb bile istemiyorum..ama benim ikinci amelyt için para verme imkanım kesnlıkle yok bunu anneme yapamam yani..doktorum ücretsiz ameliyta alır mıbilmiyorum alsa bile büyüklüğü konusundaki söyledikleri ya doğruysa ve yapay olursa? ama sen diyosunki bana da 300cc olur daha fazla olmaz dediler diyosun 400 cc yaptrmışsın ve kadr hoş olmuşlarki gördüm anneme gösterdm annem de çok begendi..bilmiyorum arzum caresizim ama boyle olmıcak mutsuzum çünkü..bana 375 yapılsaydı iyi olurdu gibime geliyor..325 az bence..ben şimdi olmasa bile heralde ilrde garnti daha büygnü yaptrırım o zaman zaten slikonlardn dolayı derim cildim esner...ama ben şimdi istyorum ben okdar göze alıp bıçak altına yattım şu 20 yaşımda ..bi tanesi hissiz inşallah geri gelir arada sanki inceden çok az hseder gibi oluyorum ..bütün bunlrı yaşmışken istedgim gibi olmalıydı ben çok mutsuzum..hasan beyle görüşsem bana nasıl yardmcı olabilir bilmiyorum ama görüşmek istiyorum sen diyince aklıma iyice yattı..rca etsem numarasını verebilir misin ben görüşeyim muanesi nerdyse flan gideirm belki çok ihtyacm var fikir almaya lütfen yardımcı ol bana
Canım benim..Ben zaten git Hasan beye ameliyat ol demek istemedim.Ne olabilecegini,yapılan,olan ameliyatın gerçekten olabilecek en dogru operasyonmu olmuş,daha büyük protez olabilirmiymiş??? Bu gibi sorularına gerçek,daha net cevaplar alabilmen,daha bilinçli olman için git fikir almış olursun,demek istedimZaten bu kadar kıssa bir sürede hiçbir doktor gel ben seni ameliyat ediyim demez.Senin tekrar bir ameliyat olman için,gögüslerinin gerçek şeklini alması için 6 ay beklemen gerekicek.Doktoruna mutsuzlugunu,hayal kırıklıgını söyle tabi gerekirse annende devreye girsin ve olayın ciddiyetini anlasın doktorun.İkinci bir ameliyat olursan şayet ilerisinde ilk ameliyatın kadar zor geçmez bunu bil.Çünkü protez için açılmış olan bir cebin var,ufak bir müdahaleyle sadece protezlerin degişecek.Zaman sonra şu anki gerginlik gidecek,gögüs dokun esneyecek ve dedigin gibi ilerde daha büyügünü yaptırma şansın kolay olur.Doktorun tamam bekle,6 ay sonra ben bunları büyügüyle degiştiririm derse iyi olur.Ama seni vazgeçirmeye çalışırsa,yapmak istemezse o zaman seni anlayan başka bir doktora ameliyat olman gerekir tabi.Yada bu şekilde kbul edip yaşaman..Şu anda böyle bir işleme girmeni tavsiye etmiyorum bende.Benim demek istedigim başka doktordan görüş almandır.Ona göre kafanda netleşmiş fikirlerle beklemendir.
Hasan beyin telefon ve iletişim bilgileri nette kendi sitesinde mevcuttur.Muayenehanesi Bagdat caddesi üzerinde Şaşkınbakkalda canım
teşekkür ederim arzum buldum numarasını evet sitesinde varmış..ama 6 ay beklemek stemiyorum ben zaten yeterince bekledim bu sene içinde..ama okulum var diye yazı bekledim gerçekten ölmek istiyorum belki garip gelicek ama ölmek istiyorum resmen..hep böyle oluyor çünkü benim işlerim hiç rast gitmez hep başıma birşey hgelir inanın mutlu olmak bana haram gibi..ben hasan beyle işte görüşmeyi düşünyorum bugun hatta abim evden gidince annemle aricaz sorucam muane gitcem gerekirse..kendi doktorumla da bu hafta tekrar görüşmeye gidicem ama ben kesnlkle 6 ay beklmek istemiyorum ama iknci ameliyttan da korkuuyorum şimdi bilmiyorum çok çaresizim arzum bu mutsuzlugu tarif edemem..ama sen diyosun bana 300 lerde takmayı çok gören doktorlar varken 400 taktı hasan bey diyorsun ve hiçte yapmacık olmamış ben cok begendim çok dogal hiç protez gbi durmuyor..ben de sneinkinin birazcık daha küçğünü istyordum ben zayıfım çünkü..ama şuankiler gerçekten küçük..foto koymayı düşünüyorum bir de siz görün..ama ben şimdi olmasa bile ilerde kesin amelyt olmam şart yani ama şuan çok mutsuzum bir daha para vermek istemiyorum..ben bi kere yaptrırım ömür boyu mutlu olurum diyordum..5 bin 250 liraya yaptırdım ben sen kaça yaptrmıştın..sana çok imreniyorum şuanda mutlu olmşsun veçok yakışmış maşallah Allah mutlulugnu daim etsin ..
arzum hanım gözünüz aydın ( biraz geç oldu ama kusura bakmayın yeni üye oldum :) ) tüm mesajları okudum neredeyse bende sizin gibi mutlu olmak istiyorum çok sevindim adınıza :)
pekala sorun değil. rahatsızlık verdiğim için özür dilerim iyi geceler..
KIZLARRR....YENİ,SEXY FOTOLAR EKLENMİŞTİR BİLGİNİZE yÜKSEK DERECEDE TAHRİK ETKİSİ YAPAR AMAN DİKKAT
Ama haksızlık bu( Hepimiz göremiyoruz ki.. Bari birileri anlatsin
bir tek benim eklenmemem bir garibime gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?