arzumcum ben 23 temmuz pazartesi sabahı 9:00'da bu ameliyatı olacağım resimlerini görmek istiyorum:) öyle güzel bir enerjin varki korkularımı silip süpürdün gelismeleride paylasmak istiyorum buradan... Mail adresimi veriyorum sana canım cik_ince@hotmail.com resim yollarsan çok sevinirim yuvarlak protez düsünüyorum ama kaç cc olması gerektiği konusunda kararsız kaldım Boyum 1:80 cm kilom 67 fikirlerini bekliyorum....
Arzum Hasan bey ameliyatları nerde yapıyor acaba ve
sanirim bir çok doktor meme altı ameliyatlarını tercih ediyor
Ama ben gogus ucu istiyorum hala
Senin bu konuları fazlasıyla araştırdığını biliyorum bu yöntemi
Kullanan başka hangi doktortorlar var? Ben hala araştırma
asamasindayim yardımların icin şimdiden teşekkürler.
canımmmm çok sağol Allah razı olsun.. hepimiz için mevlam hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin inşllh... hayırlı yolculuklar bitanesi yolunuz açık olsun güzel mutlu tatiller diliyorum Allaha emanet olun çok öpüldün :)
Tatlım napıyosun özledik seni ıssız kaldı topik herkes tatilde.Resimlere baktım cnm harikalar Bodrum harikaGel fıstık gelBurası saklı bir cennet .... Foto eklemeye çalıştım,oldumu acaba.Bir bakarmısın lütfen
Çok teşekkürler canım,sağol tatil harika geçiyor.Bodrum harikaDönünce görüşürüz sevgiler
Kızlar tatil bitti,hepinize güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için teşekkür ediyorumTatil,bodrum bir harikaydı.. Kalbimi,ruhumu Bodrumda bırakıp geldim valla Sizleri çok özlemişim ama Umarım herkes çok çok iyidir Yine güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle herkese Merhaba diyorum...
Kızlar tatil bitti,hepinize güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için teşekkür ediyorumTatil,bodrum bir harikaydı.. Kalbimi,ruhumu Bodrumda bırakıp geldim valla Sizleri çok özlemişim ama Umarım herkes çok çok iyidir Yine güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle herkese Merhaba diyorum...
arzucumm hoşgeldin cnm ne zaman gidiyosun kontrole :)
Yazını okuyunca mutlu oldugun fazlasıyla anlaşılıyor. Çok sevindim senin adına. Hosgeldin :) Yeni bı avatar bekliyoruz artık söyle bronz bronz. Keyfin daim olsun inşallah...
slm arzucum nasılsın fotoları eklemişsin ama göremedik istekte yolladık ama daha cevap yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?