Merhaba canım..Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum
Ameliyattan sonra özelikle yönteminize göre gögüste ödemler oluşur.Ameliyat yönteminizi belirtmemişsiniz.Şöyle söyliyim kas altı yönteminde ödem çok fazla olur ve ödemin geçmesi,gerçek halini ortaya koyması oldukça uzun bir zaman alır.Diger yöntemlerdede ödem olur bu durum kişiden kişiye görede degişir tabi.Ödemlerin tamamen geçmesi yaklaşık 6 ayı bulur.Bunu doktorlar söylüyor tabi,bende yaşadıgım tecrübeye dayanarak onaylıyorum.Hatta birinci senesine kadar gögüs gerçektende çok büyük degişikliklere ugruyor.Birinci seneyi doldurduktan sonra gözle görülebilecek bir degişiklik fark etmedim ben açıkcası.Ödemler indikçe gögüs küçülüyor tabi.Birazda göz alışması oluyor.Eski küçük halini unutuyorsunuz.Gözünüz o anki haline alışıyor ve zamanla küçük görünmeyede başlıyor.Ama ödemler geçtikçe küçüldügü gibi gerçek kıvama ve dolgunlugunada geldikçe sütyene daha güzel oturuyor
Kilo aldıkça gögüsler büyür evet.Ama vücudunuzdaki diger yerlerde büyüyecegi için gögüsteki büyüklük çok göze çarpmaz.Mesela bel inceldikçe,göbek gittikçe gögsün büyüklügü daja çok göze çarpar
Göbek oluşması ve belin kalınlaşması gögüslerin güzelligini kapatır..Ameliyattan sonra fazla kilo almak veya vermek doktorlarında istemedigi bir durum.Çünkü fazla kilo alırsanız gögüsler büyür.Kilo verdiginiz zamanda normal olarak gögüs dokunuz gevşer ve hafif gevşeme,sarkma olur..Aman dikkat..
Gögsünüzün içinde hissettiginiz sıvı gibi olan şey ödemdir..Sanl içerde bir sıvı birikmesi olmuş likır lıkır ediyormuş gibi olur.Hatta ses duyarsınız.Panik yapılacak bir durum degildir,endişe etmeyin.Zamanala düzelecek bir durumdur
Tek gögüsün diger gögüse göre hissizlik olması genellikle yaşanan bir durumdur.Gösünüzün belirli bir bölgesinde hissedersiniz bu durumu.6 ay ile 1 sene içerisinde dokularını kendini yenileyecek ve bu hissizlik durumu inşallah geçecektir.Eger bu süre zarfında geçmezse yapılabilecek birşey yoktur tabi.Şu an birşey söylemek için çok çok erken.Beklemekten başka çareniz yok
Ben çok çok memnunum
Silikonu asla ve asla hissetmiyorum.Zaten gögsümde bir şey oldugunu bile hissetmiyorum.Ne elime birşey geliyor nede normal hayatta bu ameliyatı oldugum aklıma geliyor.Tamamen unuttum
Eşim bile çok rahat.Ameliyattan sonraki ilk aylar oda çok endişe ederek,korkarak yaklaşıyordu ama artık o bile unuttu
O derec yani..Senin bundan sonra ihtiyacın olan şey sadece sabredip beklemek canım.Zaman bütün sorunları,kafandaki tedirginlikler alıp götürecek inşallah.Umarım kafandaki sorulara cevap verebilmişimdir.Ben,bizle buradayız.Ne zman istersen tekrar gel sor canım.Elimizden geldigince sorularına yanıt veririz
Sevgiler...