Eki Görüntüle 355442
Arzumcum selam canım nasılsın goruşmeyeli :) Ben seni takipteyim surekli biliyorsun kalbim aklım hep bu sitede sizlerde ...Ara sıra da boyle bir iki şey karalıyorum işte canım benim.Seni cok opuyorum...
sabah gazetede bu resmi gorunce merakıma mucip oldu Azra Akının gogusleri de mi silikon ayol??Sen kesin biliyorsundur diye senin sayfana ekledim resmi umarım olmuştur
Bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Geçen c.tesi dr. nebil beyle görüştüm ama burda okuduklarımdan Zühtü Demir beyin de iyi bir doktor olduğunu duydum..Bana yardım eder misiniz? Teşekkürler
fotoları ekledim kızlar..
Canımm..Çok güzel olmuşlar yahuu..Gögüs arası yakınlıgın çok güzel,harika çok begendim gerçektende Saglıklı günler diliyorum canım
Eki Görüntüle 355442
Arzumcum selam canım nasılsın goruşmeyeli :) Ben seni takipteyim surekli biliyorsun kalbim aklım hep bu sitede sizlerde ...Ara sıra da boyle bir iki şey karalıyorum işte canım benim.Seni cok opuyorum...
sabah gazetede bu resmi gorunce merakıma mucip oldu Azra Akının gogusleri de mi silikon ayol??Sen kesin biliyorsundur diye senin sayfana ekledim resmi umarım olmuştur
Sagol canım benim..Sende bir meleksin.... ve çokta güzelsin..
fotoları ekledim kızlar..
tatlım bende arkadaslık ıstegı yolladım kabul eder mısın?
Merhaba arzum77 dr fındıkla gorustum, muayene olacagım mart sonu, hangı hastahanede ameliyat oldun acaba? hastahaneye gore fıyat degısıyor galıba..ozelde ıstemıyorum
Canım hakkında hayırlısı olsun.İnşallah görüşmeniz iyi geçer ve sende harika gögüslere kavuşursun biran önceHasan bey ameliyatlarını Çamlıca Alman Hastanesinde yapıyor,hastaneye göre fiyat degişmiyor rahat ol.Görüşmeye gittiginde detayları net bir şekilde konuşursunuz zaten Özelde istemiyorum demişsin,Hasan bey devlet hastanesinde çalışmıyir zaten,özel hastanede ameliyatlarını yapıyor...
ettim cnm az önce..
ARZU mrb. bana tam bir ay oldu bir saglik sikintim yok. agrim sizim yok. goguslerim o kadar dogal ki kimse anlamaz silikon oldugunu hatta ben bile anlamiyorum zaten goguslerim bu kadarcikti sadece icleri doldu kizlik goguslerim yerine geldi. Ama sorun su ki kizken goguslerim kucuk gelirdi ve hep silikon taktirmak isterdim. allah garibana esegini kaybettirip tekrar buldurup sevindirirmis ya o hesap oldu benimki. Onceden oldugu gibi sag gogsum soldan daha buyuk ama simdi fark daha fazla oysa birine 300cc kucuge 325 cc koymus ama sonuc eskisinden fazla buyukluk farki olusmus. esitleyecegim demisti ama aradaki buyukluk farkini dahada belirgin hale getirmis .Sana bir kac sorum var Arzucum bir ay oldu ameliyat olali bir saglik sorunum yok ama kontrol tarihim geldi gitmek istemiyorum bir sorun olur mu? ikinci sorum gidip doktora memnun degilim bu gogusleri buyut ve bu orantisizligi ortadan kaldir deme hakkim var mi? hic fiyat odemeden
gecmis olsun canim, esitlemesi gerekirdi doktor hatasi bu oyuzden hakkin var orantiyi duzeltmesi gerekir.uzuldum simdi ya tekrardan bi gogsun islem gorecek. herzaman kafaya takmaktansa bir kere daha cileni cekecen artik keske olmasaydi ama iste bazen olabiliyor boyle.kontrolune git ve doktorunla konus umarim diledigin gibi olur
hakikaten ha sen nerelerdesin bakayim olmuyor boyle ama sIk sIk gel canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?