- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıca herkese göre kendi doktoru en iyi olanıdır..Bana görede en iyi doktor Hasan Fındık tır mesela...
Ayrıca herkese göre kendi doktoru en iyi olanıdır..Bana görede en iyi doktor Hasan Fındık tır mesela...
Bende kafama koydum yaa ilerisi için paramı kazanıp yaptıracam inşallah her giysiyi giyememekten bıktım. Hep alttan destekli sütyen takıyorum hiç rahat olamıyorum denize bile giremiyorum bikini uymuyor ki. Bi de şu kitle takıldı kafama zaten küçük göğüslerim belirginleşiyor moralim tam bozuldu
ivett ivettt aynen katıldım herkesin doktoru en iyi doktordur benim doktorumda bana göre cok iyi doktor
naber fıstıkkkk
Misafirlikteyiz..Çay çerez götürüyoruz,dizi izliyoruz..Arada kaçamak yapıp telden giriyorum işte..Sen nasılsın,görüşemedik bu gün İfadeler alınamadı Yarın inşallah
aynen öyle, bugünlerde en iy doktor da benim doktorum bence
Güzel arzumcum ve diğer fıstıklar size bir soruuuu doktorcum baleni sutyeni yasakladı uzun süre siz ne zaman giymeye başladınız balensiz sutyen bulmakta çok zorlanıyorum ben guzel sutyenler de hep balenli beeee bu arada 40. Gunüm benim
Güzel arzumcum ve diğer fıstıklar size bir soruuuu doktorcum baleni sutyeni yasakladı uzun süre siz ne zaman giymeye başladınız balensiz sutyen bulmakta çok zorlanıyorum ben guzel sutyenler de hep balenli beeee bu arada 40. Gunüm benim
Canım balensiz sütyen zor evet.Ama ben bazı sütyenlerin balenlerini çıkarıyordum,o şekilde kullanıyordum.Kenarından makasla aç,çıkar,dik..Çok rahat oluyor..Tavsiye ederim..Maşallahh..40 Gün oldu hee Ohh.. ne güzell..Hadi bakalım saglıkla mutlulukla tadını çıkar inşallah..
canım oo maşallah 41 kere maşallah diyorum sana arzununda dediği gibi yap bende öyle yapmıştım kenarından kesip cıkar ondan sonra giy bişeycik olmaz balensiz südyen zor bulursun bulsanda babaaanne südyeni gibi olur:))
Sağol canımcım, aynen doğru söylüyorsun babaanne südyeni gibiler balensiz olanlar, cezbeden bir tarafı yok, eeee biz yıllar sonra bulduk memeleri şöyle çekici birşeyler gşymek lazım di mi ama
evt hayatım aynen öyle sonradan buldumcuk olduk:) en güzelleri olması lazım ama sanada az kalmış 2 aya surda o zamana neler neler alırsın cekmecelere sıgmıyor artık iç çamaşırları bide boynerin iç çamaşı bölümüne ugra cok güzel modeller var her markada tavsiye ederim ben kendimi ordan alamıyorum:)
Görüldügü üzere herkesin doktoru en iyisi,herkes çok mutlu Allahım daha iyi etsin inşallah Hep böyle mutlu olalım kızlar,saglıklı mutlu güzel günler diliyorum hepimize...
canım bu kadar cok üzülme bizde senin gibiydik olmadan önce seni cok iyi anlıyorum ..inş en kısa zamanda maddi olarak paranı biriktirip senide aramızda mutlu mesut görebiliriz sonuçta bunun bi cözümü var ya olmasaydı bide böyle bak olaya moralini bozma bu kadar ilerde olduğunda bu yazdıklarına güleceksin bile inşş sende istediğine kavuşursun
Teşekkür ederim canım, 40 günü devirdim hakikaten şaka gibi. Balenleri kesip çıkar diyosun iyi yöntemmiş deneyeceğim. Peki alttan dolgulu sütyenlerde yasak di mi gerçi öyle giyersem ben burdayım diye bağırır memeler herkes sorar noldu bunlara diyeAma güzel sütyenlerde hep balenli hep dolgulu nerdeyse ya (Hahahaaa dolgulu sütyenlere laf atacaksın deseler inanmazdım)