arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım aslında ameliyat öncesinde iki gögüs arasında fark varsa ve farklı ebatlarda protez kullanıldıysa aradaki farklılıgın gidip eşitlenmesi gerekirdi :44: Hani çok bir farkta yok 300cc ve 325cc arasındaki şimdi dahada bariz bir fark olsun.Bence protezlerin tam şeklini almadıgı için böyle görünüyordur.Zamanla daha iyi görünecegine eminim..Kontrol tarihin geldiyse tabiki mutlaka git kontrolüne.Doktoruna sinir yapıpta gitmemezlik yapma.Allah korusun ameliyat oldum bitti degil.Gögsündeki her sorun ile ilgilenmeli tabiki doktorun ama şu an için senin şikayetini dile getiripte tekrar bir operasyonu düşünmek için çok çok erken.6 Ay sonra yine aradaki fark çok dikkat çekerse doktorunun seni yine ameliyat etmesi gerekir.Fiyat konusuna gelince doktorunun insaniyetine kalmış bir durumdur.Benim doktorum ikinci bir ameliyatımda hiçbir ücret almadı mesela.Ama bazı doktorlar sadece hastane ücretinide talep edebiliyorlar.Yada bütün ücreti bile isteyebiliyorlar.Dedigim gibi ben gögüslerimden memnun degilim,büyüt ve eşitle deme hakkın var ama şu an için çok erken.Biraz sabırlı ol.Fakat kontrole gittiginde memnun olmadıgını,eger 6 aya kadar düzelmezse tekrar bir operasyon isteyebilecegini mutlaka belirt söyleki bilgisi olsun.Bu arada kontrollerini aksatma,sık sık doktorla irtibat halinde olki seni başından uzaklaştıramasın Allah başka dert,sıkıntı vermesin tatlım.Bu kadar kafaya takma bence.Sütyenle çok belli olacagını sanmıyorum,belki çıplakken biraz belli oluyordur ve sen farklılıgı bildigin için sana daha belirgin görünüyordur.Başka birisi görse aradaki farkı anlamıyordur bile.Ve önemli bir detay her kadının bir gögsü digerine göre farklıdır..Büyüktür ve biraz daha sarkıktır.Meme uçları biraz daha farklı tarafa bakar.Bu herkesde var.Kimi söyler,kimi söylemez Kimi farkındadır,kimisi hiç farkına bile varmamıştır.Yani vücudun iki tarafında hep farklılıklar vardır sadece gögüste degil bu durum.İki gözde farklıdır,biri daha açık,biri daha küçük ve kısıktır.İki ayakta aynı büyüklükte degildir...Fazla uzattım herhalde... Öpüyorum tatlım üzülme ve sabırlı ol,bekle bakalım zaman neyi getirecek,neleri düzeltecek...

Anladım canım.Ama özelde olursa pahalı,devlet hastanesinde olursa daha ucuz olur ama her doktorda senin bütçene göre ameliyatını devlet hastanesinde yapmaz.Yani sadece devlet hastanelerinde görev yapan doktorlar devlet hastanelerinde ameliyatlarını yapar.Hiçbir özel doktor devlet hastanesine gidipte ameliyat yapamaz Her doktorun ameliyat ücreti farklıdır,araştırma yaparken araştırdıgın doktorların şu anki ameliyat ücretlerini sorup ögrenebilirsin,ona göre araştırmana devam edebilirsin.Bütçene çok yüksek gelen doktoru elersin o zaman Hasan Fındık meme büyütme ameliyatını şu anda 6000 ytl ye yapıyor Ameliyatlarını Çamlıca Alman Hastanesinde ve Florence Nıghtingale Hastanesinde yapıyor.Fiyat degişmiyor.Ameliyattan sonra bir gün hastanede kalıyorsunuz zaten.Eger uzaktan yani yurtdışından yada başka şehirden geliyorsanız Otel hizmetide var,Otelden hastaneye ve muayenehaneye araba hizmeti ve konaklama imkanı var,bilginize Telefondan bilgi alabilirsiniz..

sizde ameliyat oldunuz galiba..kime hangı yontemle sılıkon nasıldı? ben yenıyım daha muayene olmadım arastırma yapıyorum..yaz gıbı amelıyat dusunuyorum..gecmıs olsun sıze ve de hayırlı olsun :)

Canım Sweet arkadaşımızda Hasan Fındık a ameliyat oldu.Hasan bey arkadaşımıza kas altı yöntemini uygum gördü,yuvarlak silikon takıldı.Yazın ameliyat olursanız biraz sıkıntılı olur diye düşünüyorum.Ama tabi imkanlar neyi elverirse ona göre hareket etmek gerekiyor.Hayırlısı olsun,geç olsun güç olmasın

Bende iki çocuk emzirdim ve emzirmeden sonra yaşanan o kötü psikolojiyi bende yaşadım malesef ,sizi çok iyi anlıyorum...Ama ameliyat oldum çok mutluyum,yaşanan o kötü günler geride kaldı Allahıma şükür.Darısı sisin başınıza inşallah..Ülkemizde birçok başarılı doktor var tabi.Doktor seçimini siz yapacaksınız.Burada kime sorsanız herkes kendi doktorunu övecektir dogal olarak Bence en iyisi bu forumda ismin duydugunuz doktorların internetten telefon numaralarını alıp arayıp konuşmak,fiyat bilgisini almaktır.Ben Hasan Fındık a ameliyat oldum,Hasan beyin yurtdışından gelen hasta sayısı inanılmaz fazla.Yurtdışından gelen ve kalacak yeri olmayan hastalarına konaklama imkanıda oluyor.Havaalanında karşılanıyorsunuz ve otele yerleştiriliyorsunuz.Muayenehaneye ve hastaneye gidiş gelişlerde size özel araç ve şöför tahsil ediliyor.Yani konuşmanızı öneririm.Ankarada doktor arıyorsanız bu sitede birçok arkadaşımız size yardımcı olabilir tabi.Ank32 arkadaşımız var,kendisi ankarada Zühtü Demire ameliyat oldu,sonuçtan memnum.İsterseniz Ank arkadaşımızlada konuşun fikir alın..Bizler yardım için buradayız,ne zaman isterseniz yazın elimizden gelen herşeyi yaparız..Sevgiler...

Silikon yaptirip keske yaptirmasaydim diyen, sevgilim yoktu olunca problem oldu, kocam begenmiyor, hamile kaldim bozuldu, dogurdum sut veremedim diyen var mi? pisman olan var mi? yaptiracagim ama pisman olmaktan korkuyorum.

Bu ameliyatı olupta ameliyat komplikasyonları yaşayan arkadaşlarımız oldu ve çok mutsuz oldular.Ama bahsettigin şikayetlerle gelen ve yorum yazan hiçbir arkadaşımızla karşılaşmadım ben.Ben evli iki çocuk annesiyim.Dogumlardan sonra gögüslerim deforme oldu.Ameliyatı oldum ve hayatım degişti.Çok mutluyum..Allahıma şükür ters giden birşey olmadı,belki olsaydı bende mutsuz olurdum ama ameliyatı olmaya karar verdigin zaman bu riskleri ve komplikasyonları göze alacaksın.Bu riskler var malesef.Allah kimseye yaşatmasın tabi tek dilegim budur..İnşallah dogru kararı verir ve sende mutlu olursun arkadaşım.Allah yardımcın olsun...

Canım aşkolsun,ne meşgul etmesi..Seni buralarda görmek bizi mutlu ediyor..Lütfen.... benim sayfam,senin sayfan...

İyidir benden de, ay ne güzel uzun uzun yazıyor insanlara yardımcı oluyorsun

Sorma bebegim... Bu gün kendimi biraz çenesi düşmüş gibi hissediyorum..Yüksek enerji doluyum sanırım.. Yerimde duramıyorum,buradada çeneme,ellerime,yazılarıma vurdu galiba.. Belli oluyor degilmi..Ay ben en iyisi biraz yürüyüş yapiyimde yoriyim kendimi...:118:

arzum77 benim de arkadaslik teklifimi kabul eder misin??

Okuyorum topikleri ama yazmiyorum buralara fazla.. ben de görmek istiyorum nasil olmus:)

Arzucum cok tesekkur ederim bu kadar cevap ve ilgi icin . Aslinda resim koyup fikrini almak isterdim ama hayatta internet ortamina gogsumun resimini koyamam korkarim sen cok cesursun valla. Gogsumun farki birak sutyeni atletten bile farkediyorum.Kardesim abartma cok bariz degil diyor ama benim gozum hemen farki goruyor.Aslinda bu kadar fark eskiden de vardi ama simdi olmamaliydi diye kiziyorum.

Yoksa bunlar 325cc olani zaten buyuk olana 300cc olani da kucuk olana mi taktilar.Ben fark kapansin diye beklerken farki hepten artirdilar.Burasi mumkunlu hersey mumkun valla.Baksana 4 uzuv birden nakledecez diye adam bile oldurduler.En iyisi doktoru dinleyip zanax icip kafayi bulayim bunlari dert etmeyim:))))))))

NOT:Bu arada bu sikayetlerimi dinleyip pisman oldugumu dusunmesin kimse eski haline gore bin defa tercih ederim bu halini.Deseler ki madem sikayetcisin gel eski haline getirelim aslaaaa derim.Sadece o kadar para ve zahmete senin ki kadar super olsun isterdim.

evet, iki gögusun farkli olmasi dogal. Benim de sol gögusum biraz daha buyuk mesela. Okuduguma göre kalbimizin sol tarafta oldugundan kaynaklaniyormus ama bazilarinin sag gögusleri daha buyuk tabi.. ama insan ister istemez böyle seyleri kafaya takiyor yine de, her ne kadar takmamaya calissan da. Ben hem göguslerimi buyutmek istedigim icin hem de aradaki farki gidermek icin yaptirmak istiyorum ama henuz degil. Ameliyatla da duzelmezse artik cok uzulurum. Bu asimetri cok sinir bozucu

Canım istersen mail adresimi veriyim sana özelden.Bana fotonu mail yoluyla yollada bakayım bir nasılmış,gerçektende bu kadar kafaya takacak birşey varmıymış diye.. Eminimki fark ufak bir detaydır ama sen farklı oldugunu bildigin için sana daha bariz geliyor..
Estetik ameliyatlardan sonra kişi mükemmel,kusursuz bir sonuç bekliyor malesefki.Ama kusursuz bir sonuçta olmuyor,zaten bizler kusursuz degilizki..İşte bu yüzdende böyle mutsuzluklar olabiliyor.Bence kafaya takma,takacak birşey yoktur eminimki.Eger senin için sakıncası yoka mail adresime fotonu yollada bakayım bakalım..Tadını çıkar şekerr....Yaz geliyor...Her ne kadar hala kar yagsada yaz gelecek...

Yok canım Sende yani..Ameliyattan sonra verilen protez kartlarına bak,hangi gögüse kaç cc takıldıgı bilgileri var o kartta Zanax a falan başlama,bence keyfini çıkarmaya başla ve mutluluk sarhoşu ol... Evet eski hali aklına gelsin ve TADINI ÇIKAR BEBEGİMMMM.....

Canım mükemmel bir sonuç degilse beklentin mutlu olursun zaten.Kimi asimetriyi kafaya takar,kimi ne zaman yumuşayacak bunlar der,kimi istedigi büyüklüge ulaşamadıgı için mutsuz olur,kimi dikiş izlerinden dolayı mutsuz olur...olurda olur yani... Bence sonuçta eski haline göre mükemmel bir sonuç olacaktır sonuçta.Ufak detaylara takılı kalmayın ve tadını çıkarın....

yok oyle uzaktan takip etmek aramizda istiyoruzaskolsun ne demek mesgul etmek sayfayi duymamis olayim.ameliyat ne zaman guzel haberlerle gel artik hii

moralini bozma canim senin yapacagin tek sey simdilik biraz sabretmek. kontrollerini ihmal etme sIk sIk ugraki unutmasinlar seni ve beklentini soyle
. benim bildigim ilk 6 ay dan sonra tekrar yapilabilir umarim gecicidir belki sana oyle geliyordur hele biraz sabret protez tam yerlessin baktin hala ayni ozaman degistirmeleri gerekir. bu senin hakkin nasil esitleyemez bir doktor ya sinir bozucu ha bu arada unutmadan sakin ilac filanda icme moralini bozma yeni goguslerinin tadini cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…