ARZU mrb. bana tam bir ay oldu bir saglik sikintim yok. agrim sizim yok. goguslerim o kadar dogal ki kimse anlamaz silikon oldugunu hatta ben bile anlamiyorum zaten goguslerim bu kadarcikti sadece icleri doldu kizlik goguslerim yerine geldi. Ama sorun su ki kizken goguslerim kucuk gelirdi ve hep silikon taktirmak isterdim. allah garibana esegini kaybettirip tekrar buldurup sevindirirmis ya o hesap oldu benimki. Onceden oldugu gibi sag gogsum soldan daha buyuk ama simdi fark daha fazla oysa birine 300cc kucuge 325 cc koymus ama sonuc eskisinden fazla buyukluk farki olusmus. esitleyecegim demisti ama aradaki buyukluk farkini dahada belirgin hale getirmis .Sana bir kac sorum var Arzucum bir ay oldu ameliyat olali bir saglik sorunum yok ama kontrol tarihim geldi gitmek istemiyorum bir sorun olur mu? ikinci sorum gidip doktora memnun degilim bu gogusleri buyut ve bu orantisizligi ortadan kaldir deme hakkim var mi? hic fiyat odemeden
iyiki varsınız cvp yazıyorsunuz..ben özelde fiyattan dolayı istemiyorum dedim..çünkü en iyi doktoru istiyorum ki pahalı olabilir..hastahane barı hesaplı olsun diye dusundum..tabı asıl muayene olunca bellı olur..gelısmelerı yazacagım..hastahane fıyat degıstırmıyo demıssınız super cok sevındım..ben amelıyat ıcın ıstanbula gelecegım..muhtemelen 15 gun kalırım, 1 gece hastahanede kalırım..tabıkı daha net degıl durum..once kafamdan hazırlık yapıyorum
sizde ameliyat oldunuz galiba..kime hangı yontemle sılıkon nasıldı? ben yenıyım daha muayene olmadım arastırma yapıyorum..yaz gıbı amelıyat dusunuyorum..gecmıs olsun sıze ve de hayırlı olsun :)
ben 2 cocuk annesiyim en kücügü 2 yasinda 2 yilda emzirdim 1 ay önce emzirmeyi kestim ve haliyle gögüslerim berbat bi sekilde deforme oldu.suan pisikolejim berbat bi sekilde gögüslerim nerdeyse yok gibi birsey,kiz kene cok güzel gögüslerim vardi,simdi esimden cok utaniyorum yaninda soyunamiyorum, ellemek istediginde elini itiyorum eline bos sütyen gelecek :)) ben almanyada yasiyorum türkiyeye geldigim zaman nerde iyi bir dr. bulabilirim acaba ankarada olursa benim icin daha iyi olacak bide ortalama fiyatlar ne kadar yazarsaniz memnun olurum arkadaslar..
Silikon yaptirip keske yaptirmasaydim diyen, sevgilim yoktu olunca problem oldu, kocam begenmiyor, hamile kaldim bozuldu, dogurdum sut veremedim diyen var mi? pisman olan var mi? yaptiracagim ama pisman olmaktan korkuyorum.
Canım benim hepinizi hergün takip ediyorum merak etme :) Sadece ameliyat olmadan fazla meşgul etmek istemiyorum sayfalarınızı :)
Ama dayanamayıp yazıyorum işte bazen siz yeter ki isteyin ben buralardayım öpüyorum hepinizi
İyiyim bebegim....Sen nasılsınn?....
İyidir benden de, ay ne güzel uzun uzun yazıyor insanlara yardımcı oluyorsun
Canım aslında ameliyat öncesinde iki gögüs arasında fark varsa ve farklı ebatlarda protez kullanıldıysa aradaki farklılıgın gidip eşitlenmesi gerekirdi :44: Hani çok bir farkta yok 300cc ve 325cc arasındaki şimdi dahada bariz bir fark olsun.Bence protezlerin tam şeklini almadıgı için böyle görünüyordur.Zamanla daha iyi görünecegine eminim..Kontrol tarihin geldiyse tabiki mutlaka git kontrolüne.Doktoruna sinir yapıpta gitmemezlik yapma.Allah korusun ameliyat oldum bitti degil.Gögsündeki her sorun ile ilgilenmeli tabiki doktorun ama şu an için senin şikayetini dile getiripte tekrar bir operasyonu düşünmek için çok çok erken.6 Ay sonra yine aradaki fark çok dikkat çekerse doktorunun seni yine ameliyat etmesi gerekir.Fiyat konusuna gelince doktorunun insaniyetine kalmış bir durumdur.Benim doktorum ikinci bir ameliyatımda hiçbir ücret almadı mesela.Ama bazı doktorlar sadece hastane ücretinide talep edebiliyorlar.Yada bütün ücreti bile isteyebiliyorlar.Dedigim gibi ben gögüslerimden memnun degilim,büyüt ve eşitle deme hakkın var ama şu an için çok erken.Biraz sabırlı ol.Fakat kontrole gittiginde memnun olmadıgını,eger 6 aya kadar düzelmezse tekrar bir operasyon isteyebilecegini mutlaka belirt söyleki bilgisi olsun.Bu arada kontrollerini aksatma,sık sık doktorla irtibat halinde olki seni başından uzaklaştıramasınAllah başka dert,sıkıntı vermesin tatlım.Bu kadar kafaya takma bence.Sütyenle çok belli olacagını sanmıyorum,belki çıplakken biraz belli oluyordur ve sen farklılıgı bildigin için sana daha belirgin görünüyordur.Başka birisi görse aradaki farkı anlamıyordur bile.Ve önemli bir detay her kadının bir gögsü digerine göre farklıdır..Büyüktür ve biraz daha sarkıktır.Meme uçları biraz daha farklı tarafa bakar.Bu herkesde var.Kimi söyler,kimi söylemez Kimi farkındadır,kimisi hiç farkına bile varmamıştır.Yani vücudun iki tarafında hep farklılıklar vardır sadece gögüste degil bu durum.İki gözde farklıdır,biri daha açık,biri daha küçük ve kısıktır.İki ayakta aynı büyüklükte degildir...Fazla uzattım herhalde... Öpüyorum tatlım üzülme ve sabırlı ol,bekle bakalım zaman neyi getirecek,neleri düzeltecek...
Arzucum cok tesekkur ederim bu kadar cevap ve ilgi icin . Aslinda resim koyup fikrini almak isterdim ama hayatta internet ortamina gogsumun resimini koyamam korkarim sen cok cesursun valla. Gogsumun farki birak sutyeni atletten bile farkediyorum.Kardesim abartma cok bariz degil diyor ama benim gozum hemen farki goruyor.Aslinda bu kadar fark eskiden de vardi ama simdi olmamaliydi diye kiziyorum.
Canım istersen mail adresimi veriyim sana özelden.Bana fotonu mail yoluyla yollada bakayım bir nasılmış,gerçektende bu kadar kafaya takacak birşey varmıymış diye..Arzucum cok tesekkur ederim bu kadar cevap ve ilgi icin . Aslinda resim koyup fikrini almak isterdim ama hayatta internet ortamina gogsumun resimini koyamam korkarim sen cok cesursun valla. Gogsumun farki birak sutyeni atletten bile farkediyorum.Kardesim abartma cok bariz degil diyor ama benim gozum hemen farki goruyor.Aslinda bu kadar fark eskiden de vardi ama simdi olmamaliydi diye kiziyorum.
Yok canımYoksa bunlar 325cc olani zaten buyuk olana 300cc olani da kucuk olana mi taktilar.Ben fark kapansin diye beklerken farki hepten artirdilar.Burasi mumkunlu hersey mumkun valla.Baksana 4 uzuv birden nakledecez diye adam bile oldurduler.En iyisi doktoru dinleyip zanax icip kafayi bulayim bunlari dert etmeyim:))))))))
NOT:Bu arada bu sikayetlerimi dinleyip pisman oldugumu dusunmesin kimse eski haline gore bin defa tercih ederim bu halini.Deseler ki madem sikayetcisin gel eski haline getirelim aslaaaa derim.Sadece o kadar para ve zahmete senin ki kadar super olsun isterdim.
evet, iki gögusun farkli olmasi dogal. Benim de sol gögusum biraz daha buyuk mesela. Okuduguma göre kalbimizin sol tarafta oldugundan kaynaklaniyormus ama bazilarinin sag gögusleri daha buyuk tabi.. ama insan ister istemez böyle seyleri kafaya takiyor yine de, her ne kadar takmamaya calissan da. Ben hem göguslerimi buyutmek istedigim icin hem de aradaki farki gidermek icin yaptirmak istiyorum ama henuz degil. Ameliyatla da duzelmezse artik cok uzulurum. Bu asimetri cok sinir bozucu
Canım benim hepinizi hergün takip ediyorum merak etme :) Sadece ameliyat olmadan fazla meşgul etmek istemiyorum sayfalarınızı :)
Ama dayanamayıp yazıyorum işte bazen siz yeter ki isteyin ben buralardayım öpüyorum hepinizi
Hayalimsin çok teşekkür ederim ilgin için. Yeni bir operasyonu ne kadar zaman sonra yapıyorlar bilgin var mı?Doktor bu kadar fark olur sen abartıyorsun derse naparım çünkü ben ameliyattan çıkar çıkmaz gözümü açtım ve bunlar olmamış dedim çok kızdım bana zanax yazdı bu tepkileriniz normal ameliyattan sonra depresif olunumurmuş falan diye .Bardagın dolu tarafını görün eski halinizi düşünün dedi bana, ama ben öyle kızdımki bana ilaç falan yazmayın bu estetik ameliyat, dolu tarafına niye bakayım ben boş tarafı doldurmaya geldim diye sesimi yukselttım oda sesini çıkartmadan bekleyın biraz çok memnun kalacaksınız kontrole gelin bir ay sonra diye bana kapıyı gösterdi. Bana sorunlu muamelesi yapıyor tekrar karşılaşmak bile istemiyorum ama o kadar para ödedim napmalıyım bilemiyorum.Çok kızgınım.
arzumcum merhaba, beni ekler misin arkadaş olarak tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?