- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
ARZU mrb. bana tam bir ay oldu bir saglik sikintim yok. agrim sizim yok. goguslerim o kadar dogal ki kimse anlamaz silikon oldugunu hatta ben bile anlamiyorum zaten goguslerim bu kadarcikti sadece icleri doldu kizlik goguslerim yerine geldi. Ama sorun su ki kizken goguslerim kucuk gelirdi ve hep silikon taktirmak isterdim. allah garibana esegini kaybettirip tekrar buldurup sevindirirmis ya o hesap oldu benimki. Onceden oldugu gibi sag gogsum soldan daha buyuk ama simdi fark daha fazla oysa birine 300cc kucuge 325 cc koymus ama sonuc eskisinden fazla buyukluk farki olusmus. esitleyecegim demisti ama aradaki buyukluk farkini dahada belirgin hale getirmis .Sana bir kac sorum var Arzucum bir ay oldu ameliyat olali bir saglik sorunum yok ama kontrol tarihim geldi gitmek istemiyorum bir sorun olur mu? ikinci sorum gidip doktora memnun degilim bu gogusleri buyut ve bu orantisizligi ortadan kaldir deme hakkim var mi? hic fiyat odemeden
Canım aslında ameliyat öncesinde iki gögüs arasında fark varsa ve farklı ebatlarda protez kullanıldıysa aradaki farklılıgın gidip eşitlenmesi gerekirdi :44: Hani çok bir farkta yok 300cc ve 325cc arasındaki şimdi dahada bariz bir fark olsun.Bence protezlerin tam şeklini almadıgı için böyle görünüyordur.Zamanla daha iyi görünecegine eminim..Kontrol tarihin geldiyse tabiki mutlaka git kontrolüne.Doktoruna sinir yapıpta gitmemezlik yapma.Allah korusun ameliyat oldum bitti degil.Gögsündeki her sorun ile ilgilenmeli tabiki doktorun ama şu an için senin şikayetini dile getiripte tekrar bir operasyonu düşünmek için çok çok erken.6 Ay sonra yine aradaki fark çok dikkat çekerse doktorunun seni yine ameliyat etmesi gerekir.Fiyat konusuna gelince doktorunun insaniyetine kalmış bir durumdur.Benim doktorum ikinci bir ameliyatımda hiçbir ücret almadı mesela.Ama bazı doktorlar sadece hastane ücretinide talep edebiliyorlar.Yada bütün ücreti bile isteyebiliyorlar.Dedigim gibi ben gögüslerimden memnun degilim,büyüt ve eşitle deme hakkın var ama şu an için çok erken.Biraz sabırlı ol.Fakat kontrole gittiginde memnun olmadıgını,eger 6 aya kadar düzelmezse tekrar bir operasyon isteyebilecegini mutlaka belirt söyleki bilgisi olsun.Bu arada kontrollerini aksatma,sık sık doktorla irtibat halinde olki seni başından uzaklaştıramasın Allah başka dert,sıkıntı vermesin tatlım.Bu kadar kafaya takma bence.Sütyenle çok belli olacagını sanmıyorum,belki çıplakken biraz belli oluyordur ve sen farklılıgı bildigin için sana daha belirgin görünüyordur.Başka birisi görse aradaki farkı anlamıyordur bile.Ve önemli bir detay her kadının bir gögsü digerine göre farklıdır..Büyüktür ve biraz daha sarkıktır.Meme uçları biraz daha farklı tarafa bakar.Bu herkesde var.Kimi söyler,kimi söylemez Kimi farkındadır,kimisi hiç farkına bile varmamıştır.Yani vücudun iki tarafında hep farklılıklar vardır sadece gögüste degil bu durum.İki gözde farklıdır,biri daha açık,biri daha küçük ve kısıktır.İki ayakta aynı büyüklükte degildir...Fazla uzattım herhalde... Öpüyorum tatlım üzülme ve sabırlı ol,bekle bakalım zaman neyi getirecek,neleri düzeltecek...