• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Kızlarrr..Yeni fotolar ekledim.Sütyensiz fotolar bunlar,photoshopla biraz oynadım ama bunlar vücudumun üzerinden yapılan oynamalar degil kesinlikle..Bakınca sizde anlayacaksınız zaten :34: Karın bölgemdeki şişlikler gitti sayılır.Bunun içinde karın bölgemden yukarıya dogru fotoda ekledim.Biraz nü gibi durabilir ama bilgi amaçlı koyuyorum bunları.:17:

merhaba arzum77 daha önce arkadaslarım arasındaydın sildin sanırım :30:
bir mahsuru yoksa tekrar ekleyebilirmisin.ben ameliyat için doktora karar verdim sayılır fakat doktorun baska sehirde olması ve kayınvalidemlerle oturdugum için zamanı ayarlamam gerekiyor aynı evde saklamak zor olacak:44: :26: bu arada bilgilerini paylastıgın için tesekkürler yorum yazmasamda sürekli buralardayım sütyen bedenini cup vs senden öğrendim:31::16:

Canım istersen mail adresimi veriyim sana özelden.Bana fotonu mail yoluyla yollada bakayım bir nasılmış,gerçektende bu kadar kafaya takacak birşey varmıymış diye.. :34: Eminimki fark ufak bir detaydır ama sen farklı oldugunu bildigin için sana daha bariz geliyor..
Estetik ameliyatlardan sonra kişi mükemmel,kusursuz bir sonuç bekliyor malesefki.Ama kusursuz bir sonuçta olmuyor,zaten bizler kusursuz degilizki..İşte bu yüzdende böyle mutsuzluklar olabiliyor.Bence kafaya takma,takacak birşey yoktur eminimki.Eger senin için sakıncası yoka mail adresime fotonu yollada bakayım bakalım..Tadını çıkar şekerr....Yaz geliyor...:52:Her ne kadar hala kar yagsada yaz gelecek...:53::9:

Yok canım :53: Sende yani..Ameliyattan sonra verilen protez kartlarına bak,hangi gögüse kaç cc takıldıgı bilgileri var o kartta :34: Zanax a falan başlama,bence keyfini çıkarmaya başla ve mutluluk sarhoşu ol...:27: Evet eski hali aklına gelsin ve TADINI ÇIKAR BEBEGİMMMM..... :52::16::54:

Bak bu olur evet ozelden mailine yollayabilirim resimleri.Kusursuz sonuc yok diyosun ama seninkiler fevkaladenin fevkinde canim.Belkide cita boyle yuksek olunca bizimde beklentimizi yukseltiyorsun bak faturayi sana kestim:)))))

Bak bu olur evet ozelden mailine yollayabilirim resimleri.Kusursuz sonuc yok diyosun ama seninkiler fevkaladenin fevkinde canim.Belkide cita boyle yuksek olunca bizimde beklentimizi yukseltiyorsun bak faturayi sana kestim:)))))

Çok teşekkür ederim canım :16: Özelden mail adresimi yazdım,gönderdim..Oradanda sohbetler edebiliriz inşallah..:54:
Eminimki seninkilerde çok güzeldir fakat sen sorun ediyorsundur canım..Neyse fotolarını göriyimde yorumlarımı yaparım artık..:34:

merhaba arzum77 daha önce arkadaslarım arasındaydın sildin sanırım :30:
bir mahsuru yoksa tekrar ekleyebilirmisin.ben ameliyat için doktora karar verdim sayılır fakat doktorun baska sehirde olması ve kayınvalidemlerle oturdugum için zamanı ayarlamam gerekiyor aynı evde saklamak zor olacak:44: :26: bu arada bilgilerini paylastıgın için tesekkürler yorum yazmasamda sürekli buralardayım sütyen bedenini cup vs senden öğrendim:31::16:

Canım kişisel bir sorun degil yanlış anlama.Bazen uzun süre iletişimde olmadıgım,foruma girmeyen arkadaşları listemden kaldırıyorum.Çünkü bazen bu ameliyatı olucam diyip sürekli iletişimde oluyorlar sonra bir bakıyorsunki aylar olmuş girmemiş.Yani listemde tutmamın anlamı yok.Albümümü fotolarımı görmüştür zaten,tekrar tekrar bakmanında bir anlamı yok ondan dolayı yani.Umarım açıklayıcı olmuştur.. :34:
Doktoruna karar vermişsin,sayılır demekte bazı şeylerin yerine oturdugu anlamındadır :34: İnşallah dogru bir karardır ve çok mutlu olursun canım.. :54: Buralarda takılıyorsan yorum yapmadan geçme lütfen :34: Herşey gönlünce olur inşallah..Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım..:16:

hımmmm, dur ben de birşeyler yazayım da silmeyesin beni, :1: iş yoğunluğumdan dolayı giremiyorum, bu akşam free, gireyim dedim,
öpcükler,

Canım kişisel bir sorun degil yanlış anlama.Bazen uzun süre iletişimde olmadıgım,foruma girmeyen arkadaşları listemden kaldırıyorum.Çünkü bazen bu ameliyatı olucam diyip sürekli iletişimde oluyorlar sonra bir bakıyorsunki aylar olmuş girmemiş.Yani listemde tutmamın anlamı yok.Albümümü fotolarımı görmüştür zaten,tekrar tekrar bakmanında bir anlamı yok ondan dolayı yani.Umarım açıklayıcı olmuştur.. :34:
Doktoruna karar vermişsin,sayılır demekte bazı şeylerin yerine oturdugu anlamındadır :34: İnşallah dogru bir karardır ve çok mutlu olursun canım.. :54: Buralarda takılıyorsan yorum yapmadan geçme lütfen :34: Herşey gönlünce olur inşallah..Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım..:16:

hımmmm, dur ben de birşeyler yazayım da silmeyesin beni, :1: iş yoğunluğumdan dolayı giremiyorum, bu akşam free, gireyim dedim,
öpcükler,

Hoşgeldin tatlımmm...:16: Silmem seni canımcıgım.Biz sadece buradan degil dışardanda görüştügümüz için bizimki farklı bir durum.Ama şunu belirtmek istiyorum.Ben arkadaşlık tekliflerini yardımcı olmak,bilgilendirmek amaçlı kabul ediyorum.Yani meme estetigi ameliyatını düşünen arkadaşlara fikir olsun diye.Listemi bazen temizliyorum,kişisel bir durum degil bu.Daha öncede arkadaş listemde olan zaten nasıl durdugunu,nasıl oldugunu görmüştür,fikri olmuştur.Silinen arkadaşlar tekrar albümüme bakmak isterlerse güzellikle söylerler bende uygunsa kabul ederim zaten :34:
Bu akşam free sin hee..O zaman msn yede gel tatlım :34:

tamam tatlım gelirim,

bu arada resimlerini gördüm, harika görünüyordu, dipdiri maaşallah, isteyen herkeslere böyle güzelini versin inşallah,

Hoşgeldin tatlımmm...:16: Silmem seni canımcıgım.Biz sadece buradan degil dışardanda görüştügümüz için bizimki farklı bir durum.Ama şunu belirtmek istiyorum.Ben arkadaşlık tekliflerini yardımcı olmak,bilgilendirmek amaçlı kabul ediyorum.Yani meme estetigi ameliyatını düşünen arkadaşlara fikir olsun diye.Listemi bazen temizliyorum,kişisel bir durum degil bu.Daha öncede arkadaş listemde olan zaten nasıl durdugunu,nasıl oldugunu görmüştür,fikri olmuştur.Silinen arkadaşlar tekrar albümüme bakmak isterlerse güzellikle söylerler bende uygunsa kabul ederim zaten :34:
Bu akşam free sin hee..O zaman msn yede gel tatlım :34:

tamam tatlım gelirim,

bu arada resimlerini gördüm, harika görünüyordu, dipdiri maaşallah, isteyen herkeslere böyle güzelini versin inşallah,

Teşekkür ederim canım... :16: Bugün kendimi çok iyi hissettim,banyodan sonra açtım müzigi son ses foto çekildim işte :9: İçimdeki kıpırtılar,güzellikler dışar vurmuş sanırım :52:

yine döktürmüşsün arzumcum cum cummm :29:
ortalık yine tutuşacak sıcaklığı yükseltiyosun kk da ama bende bi ara bunlardan istiyorum nasıl güzel olmuş yahu fotolar
biri daha benzerini yapmıştı yeni foto furyası başlattınız hadi hayırlısı bende geliyorum arkanızdan :10:
ama biri varki şu anda yorum yaptığım harikaaaa olmuş :40: maşşallahhh :nazar:

yine döktürmüşsün arzumcum cum cummm :29:
ortalık yine tutuşacak sıcaklığı yükseltiyosun kk da ama bende bi ara bunlardan istiyorum nasıl güzel olmuş yahu fotolar
biri daha benzerini yapmıştı yeni foto furyası başlattınız hadi hayırlısı bende geliyorum arkanızdan :10:
ama biri varki şu anda yorum yaptığım harikaaaa olmuş :40: maşşallahhh :nazar:

Karamela şekerimmm.... :16::16: Havalar bir türlü ısınmıyor,yaz gelsin yaz gelsin diyoruz aksine kar yagıyor.E tabi bizim içimiz alev alev yanıyor... :9: Fotolara döküyoruz içimizi,dışımızı :17: Ne yapalım artık,begenmene sevindim canım.Çok öpüyorum seni.Sen msn ye gel ben sana ögretirim bu fotoların nasıl yapıldıgını :34: Bu foto furyasını Hasan Fındık a ameliyat olan Pomelo arkadaşımız başlatmıştı,bence çokta güzel oldu.Tam gaz arkasından gidiyoruz bakalım zaman daha ne farklı fotolar çektirecek bize :52:Biz hepimiz harikayız yavruşşş..Teşekkür ederim o güzel yorumların için... :16::54:

bu batmalar ne zaman geçer arzu.. bir ay bir hafta oldu .. yan yatabiliyorum arık hatta dün gece yüzüstü uyumuşum..:):nazar::nazar:
hayalcihücreler nerelerdesin.. durum nasıl..

arzum arkadaşlık isteği gçndermiştim sana daha önce ama kabul etmemişsin sanırım.. bende görmek istiyorum albümünü :)

Back