Kızlar sizi kıskanmiyorum desem yalan olur, bende isterdim ama zor güç burun estetiğini olacağım yakında. Burun estetiğini olabilmek için 10 yıl ugrastim. Hem doktor ara, hem kendimi hazırla hem aileyi bu estetiğe hazırlamak o kadar sürdü. İnşallah bende ilerde sizin gibi guzel göğüslere kavuşurum. Henüz cocuğum yok, olduktan sonra göğüs ucundan taktirmak isterdim. Kızlar Silikon taktirdiktan sonra eski yumusakliga kavuşuyor mu? Aynı his oluyor mu?
Canım burun estetigi olacaksın haa..Ne güzel.İnşallah istedigin,hayal ettigin buruna kavuşursun canım.Herşey gönlünce olsun inşallah..Estetik ameliyatı olmadan önce malesefki eş,aile,çevre faktörlerinde ne diyecekler,nasıl diyecegim gibi endişeler ve zorluklar,sıkıntılar yaşanıyor.Bunu herkes yaşıyor canım,seni anlayabiliyorum İnşallah daha sonraki dönemlerde göüs estetiginede el atarsın ve sorunsuz bir biçimde bu ameliyatıda olursun canım.Sen istedikten sonra olur mutlaka Silikon takıldıktan sonra ilerleyen zamanlarda gögüs normal kıvama,yumuşaklıga tabiki geliyor.Hisde oluyor ayrıca bende meme ucundan oldum.Hatta eskisinden bile daha hisli diyebilirim Burun ameliyatını kime olucaksın canım?
Unutmadan söylemde, Silikon konusunda Hasan Bey'den memnun olan cok var ama. Hakkinida yenemek lazım. Arzum bu resimde sen mısın? Resimdeki göğüsler cok harika çünkü..
Meme ucunuzda iz kaldı mı peki ? Ne güzel his kaybı olmamış doktorunuz sayesinde :) ama sanırım bu risk mevcut
Burun estetiğini Emre ilhana olacağım canim. Olduktan sonra resimleri paylaşırım. Henüz evli değilim, 31 yasıma geldiğim halde (evde kaldım diyebilirim :)) ) bir koca bulayimda ilk isim zaten cocuk yapmak olacak, ondan sonra da göğüslere el atacağım. Süt gelmez diye korkuyorum çünkü. Ben yurt dısında yaşadığım için türkcem biraz tuhaf olabilir...
İnşallah bende bi kac yil icinde aranıza katılırım (guzel göğüslu bayanlar grubu)...
Ben Emre ilhana karar vermek için cok araştırdım, en iyisini istediğim için. Silikondada öyle olacak gibi geliyor. Siz Hasan fındıktan memnununuz demi? Bende burun için Hasan beyi düşünmüştüm ama ona yaptıran arkaaslarinkini beğenmedim, önemli olan kendilerininde memnun olmamaları. Tabiki bu şans isi...
Unutmadan söylemde, Silikon konusunda Hasan Bey'den memnun olan cok var ama. Hakkinida yenemek lazım. Arzum bu resimde sen mısın? Resimdeki göğüsler cok harika çünkü..
Selam arzum mesajımı aldın mı canım
Bir çok doktor her konuda iyi olmayabiliyor kimi memede iyi iken burunda kötü olabiliyor.Keşke her konuda başarılı bir doktor bulabilsek tabi bu biraz şans
Arzum, kız onlar ne öyle? Harikaaaaa! Doktorunun ellerine kollarına, beynine saglık. Adam mühtesem birşey yapmış sana. Hiç iz yok, okadar güzeller ki, maşallah diyeyim. Acayiiiip guzel, cok guzel, muhteşem.. Sende guzel bayansin, cok yakışmış. Ay bunlar bende olsa sabaha kadar ayna karşısından ayrilmazdim.
super bende istiyorum ama anne olduktan sonra
hem cok guzel hem bir melekArzum, kız onlar ne öyle? Harikaaaaa! Doktorunun ellerine kollarına, beynine saglık. Adam mühtesem birşey yapmış sana. Hiç iz yok, okadar güzeller ki, maşallah diyeyim. Acayiiiip guzel, cok guzel, muhteşem.. Sende guzel bayansin, cok yakışmış. Ay bunlar bende olsa sabaha kadar ayna karşısından ayrilmazdim.
hem cok guzel hem bir melek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?