- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Eki Görüntüle 355442
Arzumcum selam canım nasılsın goruşmeyeli :) Ben seni takipteyim surekli biliyorsun kalbim aklım hep bu sitede sizlerde ...Ara sıra da boyle bir iki şey karalıyorum işte canım benim.Seni cok opuyorum...
sabah gazetede bu resmi gorunce merakıma mucip oldu Azra Akının gogusleri de mi silikon ayol??Sen kesin biliyorsundur diye senin sayfana ekledim resmi umarım olmuştur
Selam canım,çok iyiyim Allahıma şükür..Bende seni unutmuyorum,aklımdasın bu kız ne yaptı,ne etti diye düşünüyorum bazen.Bazı forumlarda yazılarını okuyup takip ediyorum seni bebegim Yaz tabi arada sırada,senden yorumlar görünce,okuyunca mutlu oluyorum ben
Azra Akın ın gögüsleri silikon degil bence.Bu fotoda çok güzel ve dogal çıkmış ama netten,görsellerden Azra Akının fotolarına bakarsan zaten bazı fotolarda daha farklı durdugunu anlarsın.Bu fotografta eminimki birsürü photoshop vardır.Gögüslerinide elbisenin içerisinden bir aparatla biraz daha yakınlaştırmışta olabilir.Yada photoshop kullanılarak daha güzel gösterilmiş olabilir bence... Böyle fotolarda birçok hileler kullanılıyor çünkü,biliyorsunki makyaj bile bir kadını ne kadar degişitiriyorki profesyonel foto çekimlerinde neler oluyor neler...