arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Bende kafama koydum yaa ilerisi için paramı kazanıp yaptıracam inşallah her giysiyi giyememekten bıktım. Hep alttan destekli sütyen takıyorum hiç rahat olamıyorum denize bile giremiyorum bikini uymuyor ki. Bi de şu kitle takıldı kafama zaten küçük göğüslerim belirginleşiyor moralim tam bozuldu

canım bu kadar cok üzülme bizde senin gibiydik olmadan önce seni cok iyi anlıyorum ..inş en kısa zamanda maddi olarak paranı biriktirip senide aramızda mutlu mesut görebiliriz sonuçta bunun bi cözümü var ya olmasaydı bide böyle bak olaya moralini bozma bu kadar ilerde olduğunda bu yazdıklarına güleceksin bile inşş sende istediğine kavuşursun

Misafirlikteyiz..Çay çerez götürüyoruz,dizi izliyoruz..Arada kaçamak yapıp telden giriyorum işte..Sen nasılsın,görüşemedik bu gün İfadeler alınamadı Yarın inşallah

ohh götürün bakalım.
bende ıyıyım cnm ders calıstım yıne beklıyorum bakalım. valla sana kaldıysa ifade işimiz var . bugun aldın aldın alamadın kalır artık.

Güzel arzumcum ve diğer fıstıklar size bir soruuuu doktorcum baleni sutyeni yasakladı uzun süre siz ne zaman giymeye başladınız balensiz sutyen bulmakta çok zorlanıyorum ben guzel sutyenler de hep balenli beeee bu arada 40. Gunüm benim

Canım balensiz sütyen zor evet.Ama ben bazı sütyenlerin balenlerini çıkarıyordum,o şekilde kullanıyordum.Kenarından makasla aç,çıkar,dik..Çok rahat oluyor..Tavsiye ederim..Maşallahh..40 Gün oldu hee Ohh.. ne güzell..Hadi bakalım saglıkla mutlulukla tadını çıkar inşallah..

canım oo maşallah 41 kere maşallah diyorum sana arzununda dediği gibi yap bende öyle yapmıştım kenarından kesip cıkar ondan sonra giy bişeycik olmaz balensiz südyen zor bulursun bulsanda babaaanne südyeni gibi olur:))

Teşekkür ederim canım, 40 günü devirdim hakikaten şaka gibi. Balenleri kesip çıkar diyosun iyi yöntemmiş deneyeceğim. Peki alttan dolgulu sütyenlerde yasak di mi gerçi öyle giyersem ben burdayım diye bağırır memeler herkes sorar noldu bunlara diyeAma güzel sütyenlerde hep balenli hep dolgulu nerdeyse ya (Hahahaaa dolgulu sütyenlere laf atacaksın deseler inanmazdım)

Sağol canımcım, aynen doğru söylüyorsun babaanne südyeni gibiler balensiz olanlar, cezbeden bir tarafı yok, eeee biz yıllar sonra bulduk memeleri şöyle çekici birşeyler gşymek lazım di mi ama

Sağol canımcım, aynen doğru söylüyorsun babaanne südyeni gibiler balensiz olanlar, cezbeden bir tarafı yok, eeee biz yıllar sonra bulduk memeleri şöyle çekici birşeyler gşymek lazım di mi ama

evt hayatım aynen öyle sonradan buldumcuk olduk:) en güzelleri olması lazım ama sanada az kalmış 2 aya surda o zamana neler neler alırsın cekmecelere sıgmıyor artık iç çamaşırları bide boynerin iç çamaşı bölümüne ugra cok güzel modeller var her markada tavsiye ederim ben kendimi ordan alamıyorum:)

İlk fırsatta atıcam kendimi boynere

Çok teşekkür ederim inşallah en kısa zaman da paramı kazanır yaptıırırım da artık sütyen derdi kalmazz

Canım alttan dolgulu sütyen yasak,sakın haa.Sıkıştırma onları Zaten bırak artık dolgulu sütyenleri.Ank arkadaşımızında dedigi gibi en yakın zamanda Boyner magazasının iç çamaşırı reyonuna at kendini ve kendini güzel,sexy sütyen dünyasında bul bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…