• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

canım benim çok tesekkür ederim büyük talihsizlik yasadım doktorumuda bayağı arastırarak sectim amerikada eğitim görmüş biri ama işte sansmıdır kadermidir bilmiyorum.onda zaman gecmesine rğamen benimde sağ göğsüm su topladı ve mudahale gördü 1 ay boyunca bunad bağlıyorum ne biliyim güzel bişi dolgun göğüsler evliysen birde harika oluyor bastan cıkartıcı ama iş dokunmaya gelince işin rengi değişiyor gazi üniversitesine akdar gittin göğüs ucuna giden sinirler alınırsa bu hassasiyet gidermiş ama tamamende his kaybı oluyormus arada kaldım ama arkadasın tavsiyesini hemen arastırıam algoloji bölümünü arastırıyorum allah herkese acil şifalar versin benim hala ameliyat izlerim duruyor tam belirgib olmasada belli yanii off yaaa ne kadersizim 4 yılda karar verdim tamam bitti dedim ama yeni baslamış haberim yokmuşş canlarım saolunn öpüyorum sizleri..

arkadaşlar selam,
çok uzun zamandır göğüs büyütme operasyonlarını araştırıyorum. bizim ailenin kadınları minik göüğüzlü:) ablam 1,5 sene önce göğüs büyütme yaptırdı çok çok çok mutlu ve harika duruyor. Ama ben ne oluyorsa çok istememe rağmen bir türlü "hadi şimdi" diyemiyorum. Yani yaptıran arkadaşlar nasıl o başlangıcı yaptınız? Korkuyor muyum? eh biraz ama bunun haricinde doktorum hazır, denemiş olan en yakınım ablam hadi diyor, tüm arkadaşların yahu yaptır artık diyor, ben istiyorum, yaptırmaya da karar verdim ama bu hafta olsun hadi gibi kesin bir zaman belirleyemiyorum. siz ne yapmıştınız, nasıl ve nereden başladınız?

arkadaşlar selam,
çok uzun zamandır göğüs büyütme operasyonlarını araştırıyorum. bizim ailenin kadınları minik göüğüzlü:) ablam 1,5 sene önce göğüs büyütme yaptırdı çok çok çok mutlu ve harika duruyor. Ama ben ne oluyorsa çok istememe rağmen bir türlü "hadi şimdi" diyemiyorum. Yani yaptıran arkadaşlar nasıl o başlangıcı yaptınız? Korkuyor muyum? eh biraz ama bunun haricinde doktorum hazır, denemiş olan en yakınım ablam hadi diyor, tüm arkadaşların yahu yaptır artık diyor, ben istiyorum, yaptırmaya da karar verdim ama bu hafta olsun hadi gibi kesin bir zaman belirleyemiyorum. siz ne yapmıştınız, nasıl ve nereden başladınız?

doktorla görüşmeye git yarın. :) gerisi kolay...

canım benim çok tesekkür ederim büyük talihsizlik yasadım doktorumuda bayağı arastırarak sectim amerikada eğitim görmüş biri ama işte sansmıdır kadermidir bilmiyorum.onda zaman gecmesine rğamen benimde sağ göğsüm su topladı ve mudahale gördü 1 ay boyunca bunad bağlıyorum ne biliyim güzel bişi dolgun göğüsler evliysen birde harika oluyor bastan cıkartıcı ama iş dokunmaya gelince işin rengi değişiyor gazi üniversitesine akdar gittin göğüs ucuna giden sinirler alınırsa bu hassasiyet gidermiş ama tamamende his kaybı oluyormus arada kaldım ama arkadasın tavsiyesini hemen arastırıam algoloji bölümünü arastırıyorum allah herkese acil şifalar versin benim hala ameliyat izlerim duruyor tam belirgib olmasada belli yanii off yaaa ne kadersizim 4 yılda karar verdim tamam bitti dedim ama yeni baslamış haberim yokmuşş canlarım saolunn öpüyorum sizleri..

Canım bende ameliyattan bir hafta sonra sag gögsümde sıvı birikmesi sebebiyle acil ameliyata alındım ama Allahıma şükür böyle bir olay olmadı.Bence bu durumla alakalı degildir.. Gögüse giden sinirerin alınması kötü bir durum bence.Yani tamamen his akybı söz konusu ama tek çözüm buysada bu durumdansa sinirlerin alınması daha mantıklı gibi geliyor.Yani ilerde çocuk emzirebilmen için söylüyorum bunu.Çocugun olurda bu yüzden emziremezsen pişmanlık duyabilirsin keşke bu operasyonu olsaydım diye.Bence araştır,başka bir çözümü vardır muhakkakki.Başka doktorlarada git görüş,fikir al lütfen.İzlerini kafaya takma,onları lazerle dahada silikleştirebilirsin.Diger konu daha önemli canım.Profesör Doktor Onur Erolla görüşmeni tavsiye ederim.Tabi kendi doktorum Hasan Fındık ı ve Naci Çeligede gitmeni öneririm.Lütfen bu doktorlardan radevu al ve git görüş.Ona göre birşeyler yapılacak artık..Mutlakaki bir çözümü vardır.Üzülme..:29:

arkadaşlar selam,

Canım ne kadar şanslısınki yanıbaşında bu ameliyatı olan ve ameliyat sürecini ve sonucunu gördügün birisi var.Daha ne olsun :34: Bizler yakınımızda kimse olmadıgı için böyle forumda ameliyat olmuş yada olmayı düşünen arkadaşlarla fikir alışverişi yaparak karar verdik.Tabi ameliyat olmak öncelikle insanın kendi istemesinde bitiyor.Gerçekten ihtiyacın varsa,gögüslerinin durumu seni rahatsız ediyorsa ve bu ameliyatı olmayı istiyorsan en güzel başlangıcı yapmış oluyorsun zaten.Tabiki bizimde korkularımız,endişelerimiz oldu.Ama ameliyattan sonra bu korkuların ve endişelerin ne jadar boş oldugunu anladık.Bu kadar neden bekledik dedik kendi kendimize.Cidden korkulacak hiçbirşey yokmuş.Önemli olan dogru doktoru bulmak kii.. senin doktorunda hazır.Ne güzel işte.Hiçç bekleme derim ben.Ameliyatını ol ve yaza bomba gibi bir giriş yap tatlım :34: En kissa zamanda doktoru arayıp görüşme yapmak için randevu iste ve uzun uzun konuş doktorunla,beklentini en güzel bir biçimde anlat ve ameliyat tarihini belirle..Hakkında herşeyin hayırlısı ve en güzeli olsun.İnşallah sende bizim kadar mutlu olursun canım..:54:

canım benim çok tesekkür edrim gercekten çok destek,moral oldun bana mart ayı ortasında bu doktorlardan randevu alıcam hepsinide tek tek gezicem insanın dünyada nsoğuması böyle birsey oluyor güzelleseyim derken perte cıktım allah sana ve diğer arkadaslara böyle sorunlar yasatmasın inşallah....:ssz::50::50::50:

İnşallah canım,nasip kısmet.. :34: Bu yaz Allah nasip ederse Antalyada biryerde tatil düşünüyoruz zaten.Ayarlayalımda konuşuruz zaten:34:
tatile bende varım :)) umarım ozamana bende "hazır" olurum..doktorlardan randevu almaya başladım.. arzum77 okudum forumu çok faydalandım, faydalanmaya da devam ediyorum görüşmek üzere

gecmis olsun canim uzuldum yasadiklarina umarim bir an once sikintin biter:50:

günaydın arkadaşlar,
bugün 28. günüm, bu sabah çok mutluyum ve paylaşmak istedim sizlerle,
masajdan sonra epey yumuşamaya başladılar, artık hemen herşeyi çok rahatlıkla yapabiliyorum, ve gerçekten, henüz tam şekillerini almamış olmalarına rağmen, çok harika görünüyorlar, akşam kendime uzun uzun hayran hayran baktım, 15 - 20 gün boyunca rahatsızlıklarım oldu, normalde yaptığım bir çok şeyi bu dönem yapamadım, fakat herşeye değdi. iyi ki de yaptırmışım, beni bu kadar mutlu eden canım doktoruma bir kez daha şükranlarımı gönderiyorum, onu zaten her gördüğümde boynuna sarılıp, teşekkür ediyorum. dilerim ki herkes benim kadar mutlu ve sağlıklı olur, her kadın bunu hakediyor,

arkadaşım,
sweet' çiğimin de dediği gibi, hemen randevunu al, harekete geç,
gerisi kendiliğinden gelecek zaten,
hepimiz öyle yaptık,

arkadaşlar selam,

günaydın arkadaşlar,
bugün 28. günüm, bu sabah çok mutluyum ve paylaşmak istedim sizlerle,
masajdan sonra epey yumuşamaya başladılar, artık hemen herşeyi çok rahatlıkla yapabiliyorum, ve gerçekten, henüz tam şekillerini almamış olmalarına rağmen, çok harika görünüyorlar, akşam kendime uzun uzun hayran hayran baktım, 15 - 20 gün boyunca rahatsızlıklarım oldu, normalde yaptığım bir çok şeyi bu dönem yapamadım, fakat herşeye değdi. iyi ki de yaptırmışım, beni bu kadar mutlu eden canım doktoruma bir kez daha şükranlarımı gönderiyorum, onu zaten her gördüğümde boynuna sarılıp, teşekkür ediyorum. dilerim ki herkes benim kadar mutlu ve sağlıklı olur, her kadın bunu hakediyor,

:nazar::nazar::nazar:Demekki muayeneden sonra boynuna sarılan sadece ben degilmişim... :9: Ay birdahaki kontrolde mutlaka birlikte olalım.İki taraftan öpücük yagmuruna tutup sarılalım :27::27: Şok şok şokk... :9:
Maşallah canım herşey zamanla dahada güzel olacak :34:

canım benim çok tesekkür edrim gercekten çok destek,moral oldun bana mart ayı ortasında bu doktorlardan randevu alıcam hepsinide tek tek gezicem insanın dünyada nsoğuması böyle birsey oluyor güzelleseyim derken perte cıktım allah sana ve diğer arkadaslara böyle sorunlar yasatmasın inşallah....:ssz::50::50::50:

Valla çok güzel olur.Bütün doktorlardan randevu al,görüş bakalım.Ben eminimki çok güzel sonuçlar çıkacak karşına :34: Bu durum düzelecek,sende bizim kadar mutlu olacaksın inşallah canım.Hadi güzeş haberlerini bekliyoruz :34:

tatile bende varım :)) umarım ozamana bende "hazır" olurum..doktorlardan randevu almaya başladım.. arzum77 okudum forumu çok faydalandım, faydalanmaya da devam ediyorum görüşmek üzere

Ovvv.. Bu tatil başka güzel olacak desenizee... :52::52: Gel kız gell...Sende gelll...:4::4:
Canım oku tabi.Birçok bilgiyi bu forumda bulup faydalanacaksın.Aklına takılan birşey olursa sor,elimizden geldigince yardımcı oluruz yavruşş... :16:

evet evet evet, öyle yapalım, güzel fikir, bize bu mutluluğu yaşatan doktorumuz fazlasını hakediyor,

benim şu an güzel, harika dediğim görüntümü, o daha beğenmiyor, "yaza daha da harika olacaklar, görürsün" diyor,

:nazar::nazar::nazar:Demekki muayeneden sonra boynuna sarılan sadece ben degilmişim... :9: Ay birdahaki kontrolde mutlaka birlikte olalım.İki taraftan öpücük yagmuruna tutup sarılalım :27::27: Şok şok şokk... :9:
Maşallah canım herşey zamanla dahada güzel olacak :34:

evet evet evet, öyle yapalım, güzel fikir, bize bu mutluluğu yaşatan doktorumuz fazlasını hakediyor,

benim şu an güzel, harika dediğim görüntümü, o daha beğenmiyor, "yaza daha da harika olacaklar, görürsün" diyor,

Tabiki yaza kadar daha harika olacaklar :34: Bekle ve gör.. :52: tamam bir dahaki kontrolde buluşuyoruz o zaman :34:

Back