- 11 Ocak 2012
- 416
- 0
gel gel canım, süper olur valla,
benim zaten acayip ihtiyacım var, evde takılmaktan sıkıldım,
benim zaten acayip ihtiyacım var, evde takılmaktan sıkıldım,
bende gelıyorum bendeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende gelıyorum bendeee
vayyy vayy yakisir tatlimaArzum dün gece Taksim Çınaraltı mekanda görüldü.Sexy gögüs dekoltesi ile bütün gözleri kendi üzerinde toplamayı başardı Sabaha kadar çılgınca ve bitmek bilmeyen enerjisiyle dans etti.Hatta bir ara kolonun üzerine çıkıp dans etti ve mekanı iyice ısıttı...
vayyy vayy yakisir tatlima
arzumcum, bugün duştan sonra, dikişlerime baktım, hasan bey duştan sonra batikon sür demişti, sürerken kabukların kalkmaya başladığını gördüm, bugün 23. günüm biliyorsun, izler o kadar güzel ki, şu an bile belli belirsiz. çok mutluyum çok,
fakat dikişlere dokununca çok hafif sızlamalar başladı, o da uyuşukluğun geçmesinden mi kaynaklanıyor acaba, ne dersin,
sağın üst kısmında uyuşukluk daha yoğun, öncesinde yanlarda olan memelerim bir parça ortaya geldi, ve biraz daha yumuşadılar, salı günüde hasan beye gideceğim bakalım o nasıl değerlendirecek bunları,
bence insanın özgüveni açısından her türlü estetik operasyon yapılabilir
vayyy vayy yakisir tatlima
arzucuma ne yakısmaz ki
Sagolun kızlarr... Şımarıyorum bak..
5 gün sonra bir ay doluyorr.. hala inanamıyorum.. ne ara kara verdim ne ara ameliyat oldum. ne ara memem oldu....
5 gün sonra bir ay doluyorr.. hala inanamıyorum.. ne ara kara verdim ne ara ameliyat oldum. ne ara memem oldu....
Maşallah canım.. Ne zaman foto eklemeyi düşünüyorsun peki,merak ediyoruz çünkü
Olurmuu ??? Olur valla...
Destek ve moral verebiliyorsam ne mutlu bana..Birgün Istanbula gelirsen bende mutlaka tanışmak isterim.Yada bellimi olur biz yaz tatiline geliriz Antalyaya orada tanışırız Zaten bu yaz ya Antalyadayız yada Fethiye Allah kısmet ederse inşallah..
cnm benm ben baya bi misafir yoğunluğunda olduğum için cvabını gözümden kaçırmışım o zamantabi istanbula gelirsem ki istiyoruz eşim daha önce hiç gitmemiş istanbula.ama antalya merkez deyim ben,lara konyaaltı kemer falan falan yakınımızda yani gelirseniz görüşürüz.bu arada eşimde bende eski solistleriz yani artık zevk için sadece çıkıyoruz sahneye eğlencedende iyyi anlarız laf aramzda:))))gecelere akarız kız valla
ohh ohh ne güzel, bu yaz antalya' dayız kızlar, memeleri de yaptık :)))