arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

önceden o çıkıntı sadece sütyendi meme yoktu şimdi sadece meme sütyen yok.. eeeeee gün gelir devran döner :KK1::nazar::nazar:

Evet ilginçtirki sigara konusuna özellikle deginiliyor.Alkolle ilgili çok kısıtlama yok :KK34: O zaman ne yapıyoruz bol bol alkol tüketiyoruz ama sigara asla :KK9:Hatta canımız sigara çekince alkole yapışıyoruz..Deerrmişimm...:KK9: Şaka şakaa...:KK34: Temiz insan,temiz toplum diyoruz.Vücudumuza zararlı olan hertürlü maddeden uzak duruyoruzz...

Leyloşum nasıl oldun tatlım..Umarım yoluna girmiştir herşey..Çok öpüyorum seni.Sigarayı bırakmanada çok sevindim.Tebriklerr..:KK9::KK9:

sağol Arzumcum iyiyim çok şükür, işten gelince dinlendim yarın daha iyi olacağım kısmetse.
sigarayı bıraktım ya hep bir eksiklik bir boşluk var sanki içki değilde hep birşeyler yiyesim var tombiş olma yolundayım ne yalan söyleyeyim :KK1:

sağol Arzumcum iyiyim çok şükür, işten gelince dinlendim yarın daha iyi olacağım kısmetse.
sigarayı bıraktım ya hep bir eksiklik bir boşluk var sanki içki değilde hep birşeyler yiyesim var tombiş olma yolundayım ne yalan söyleyeyim :KK1:

ne guzel birakmissin sigarayi tebrikler:nazar:. biliyorum bana cok kizacaksiniz ameliyat oncesi ve sonrasi ne azalttim ne biraktim:KK17: ki bosver ye olmadi bu sefer de lipo oluruz alistik zate:KK52:

Ahahahahhh...:KK9::KK9: Sarhoş olup yer degiştirmesinler sakın :KK53::KK53:

tatlim ya sutyensiz dolassak bir kac saat degil mesala gunde 7-8 saat herzaman degil ama arada sarkma falan olurmuki.acikcasi cesaret edemiyorum denemeye yanlis falan yapmak istemiyorum ne dersin:KK76:cokta istiyorum hani:KK53:

yaaaa evet, bizim için daha çok erken galiba, bugün 20. günüm,
akşam banyo sonrası dikişlerime batikon sürdüm, kurusun biraz diye serbest dolaştım, 5-10 dakika, ohh ne rahattı. ama tedirgin oldum.

tatlim ya sutyensiz dolassak bir kac saat degil mesala gunde 7-8 saat herzaman degil ama arada sarkma falan olurmuki.acikcasi cesaret edemiyorum denemeye yanlis falan yapmak istemiyorum ne dersin:KK76:cokta istiyorum hani:KK53:

geçer canım geçer, aklına gelince 10 a kadar say,ve derin birkaç nefes al, faydasını göreceksin, ve tabii, şekerli ve kalorisi bol şeyleri sigaranın yerine koyma, böyle anlarda su içmeni tavsiye ederim, hem metabolizmanı hızlandırır, kilo sorunu yaşamazsın,
çok iyi yaptın tatlım, tebrik ederim tekrar,

önceden o çıkıntı sadece sütyendi meme yoktu şimdi sadece meme sütyen yok.. eeeeee gün gelir devran döner :KK1::nazar::nazar:

Ben ameliyattan sonra ellerimi gögüslerime götürdügüm zaman şok yaşamıştım :KK53: Önceden sütyenin dolgusuna dokunuyordum,ama şimdi gögüslerime.Bazen o çıkıntının benim kendi çıplak gögüslerim olduguna halen daha inanamıyorum,ellerimi hemen götürüp dokunuyorum..Yine yine yineee çok mutlu oluyorum :KK52::KK52: İşte o zaman Sevgili doktorum Hasan bey gözümün önüne geliyor,sanki karşımda o gülüşüyle bana bakıyor..Benim hayatımı degiştiren,beni çok çok mutlu eden doktorumm..Hasan bey...Ona minnettarım..Allahım bu mutlulugu herkese yaşatsın kızlar.Gerçektende müthiş bir duygu..:KK31:

Aman dikkat et tatlım.Sigarayı bıraktıktan sonra bu tür şeylerin olması gayet normal.Sigara aklına gelince sakız çigne,en zararsızı bu sanırım :KK34: Bir arkadaşım sigarayı bu şekilde bırakmıştı,ama sakız çignemeyi bırakamıyor şimdi :KK9:

bilgin varmı bilmiyorum hasan beyin hastanesi ceza aldı diye kapatıldıgını duymuştum,sadece duyum.Acıldımı bilgin varmı yada neden kapalı uzun zamandır

Hemmennn gönderiyorum canım...:KK55: Bu sayfa sana kaç cc protezin nasıl duracagı hakkında bir ön bilgi verir.Hastaların ameliyat öncesi ve sonrası var.Fakat unutmaki senin istedigin cc yi seçtigin doktor önermeyebilir.Yada uygun olmayabilirsin..Onun için bu sadece yaklaşık cc nin nasıl göründügü ve senin istedigin büyüklügün yaklaşık kaç cc ile ulaşabilecegin hakkında bilgi verir...İnşallah biran önce ameliyatını olur ve yaza kadar iyileşmiş olursun canım....

:KK34: Sen mesaj sayısını doldurmak için olan sayfalarda yazki albümlerimize bakabilesin canım...:KK34:

arzumcum o linki bende istiyorum lütfeeeeeeeeeeeeeeeen :KK66:

ne guzel birakmissin sigarayi tebrikler:nazar:. biliyorum bana cok kizacaksiniz ameliyat oncesi ve sonrasi ne azalttim ne biraktim:KK17: ki bosver ye olmadi bu sefer de lipo oluruz alistik zate:KK52:
Lipomuu...:KK53: Tavsiye etmem,ne olur aklına sokma o ameliyatı.
Dolaşabilirsiniz tabiki canım..Ben yazın tercih ediyorum genelde sütyensiz dolaşmayı :KK34:Sürekli olmadıgı sürece bir sorun olmaz,yumuşama sürecini hızlandırır aksine :KK34:
yaaaa evet, bizim için daha çok erken galiba, bugün 20. günüm,
akşam banyo sonrası dikişlerime batikon sürdüm, kurusun biraz diye serbest dolaştım, 5-10 dakika, ohh ne rahattı. ama tedirgin oldum.

Senin için erken gibi biraz.Ama gece özel bir güne bu çılgınlıgı yapabilirsin :KK34: 3-4 saatligine birşey olmaz.

Senin reçeteni yaziyim ben...Haftada bir kez yazıyorum tatlım.Cumartesi gecesi saat 12 den sonra çıkarıyorsun sütyeni,eve gelince hemen takıyorsun sporcunu o.k. :KK34:

bilgin varmı bilmiyorum hasan beyin hastanesi ceza aldı diye kapatıldıgını duymuştum,sadece duyum.Acıldımı bilgin varmı yada neden kapalı uzun zamandır

Beverly Hılls Plastik Cerrehi Merkezinden bahsediyorsun..Canım ceza aldıgı için kapatıldıgını bilmiyorum,duymadımda..Hasan beye sormuştum ben tadilatta oldugunu söylemişti.Sonrası hakkında bilgim yok.Fakat anadolu yakasına gidince bakıyorum tamamen boşaltılmış.Tekrar açılacagını zannetmiyorum.Hasan bey ameliyatlarını Çamlıca Alman Hastanesinde ve Florence Nightingale Hastanelerinde yapıyor artık..Hasan beyin ekibi ve diger doktorlar Elif Hanım ve Deniz beyde Hasan beyin muayenehanesindeler.Ameliyatlarda aynı hastanede çalışıyorlar..

Beverly Hılls Plastik Cerrehi Merkezinden bahsediyorsun..Canım ceza aldıgı için kapatıldıgını bilmiyorum,duymadımda..Hasan beye sormuştum ben tadilatta oldugunu söylemişti.Sonrası hakkında bilgim yok.Fakat anadolu yakasına gidince bakıyorum tamamen boşaltılmış.Tekrar açılacagını zannetmiyorum.Hasan bey ameliyatlarını Çamlıca Alman Hastanesinde ve Florence Nightingale Hastanelerinde yapıyor artık..Hasan beyin ekibi ve diger doktorlar Elif Hanım ve Deniz beyde Hasan beyin muayenehanesindeler.Ameliyatlarda aynı hastanede çalışıyorlar..

Evet canım ben o hastanede olmuştum ameliyatımı. bana da gül hn tadilatta demişti ama 6 ay önce evet bende baktım tadilat yok boştu,neyse kalabalık ekip biliyorum canım

X