- 11 Ocak 2012
- 416
- 0
Çooook teşekkürler Arzucum çok yardımcı oldun.Doktorun görüşü önemli olan tabi haklısın ama anladım ki beni 300cc den azı paklamaz şekerim.Tekrar teşekkür ederim
merhaba, mesajında fındık gibi diye tanımlamışsın durumunu, benim de yarım limon kadardı. bana 350 takıldı, 18 gün önce,
sana fikir olması açısından,
yine de son karar mutlaka doktorun,
Ayy evet benimde öyle işte.Tavsiyen için çok teşekkürler.Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun.
Bende hep, çok büyük olmasın deyip duruyordum. doktorum olabilecek en büyüğünü uyguladı bana, ilk zamanlar büyük geliyordu. fakat şimdi, gözlerim alıştı. keşke yerim olsaydı da daha büyüğünü alabilseydim diye içimden geçirmeye başladım.
çok mutluyum onlarla,
umarım sende bu isteğine düğününden önce ulaşırsın,
bugün 20. günüm ... inş 20 ayı 20 yılıda görürüz memişlerimle:)
Amin canım inşallah.peki nasıl yumuşamaya başladılarmı bari? hangi marka seninki?bugün 20. günüm ... inş 20 ayı 20 yılıda görürüz memişlerimle:)
Amin canım inşallah.peki nasıl yumuşamaya başladılarmı bari? hangi marka seninki?
evet cnm ilk güne göre çok fark etti. Henüz normal meme kadar olmsada parmakla dokununca içine batıyomentor marka benimki.. alt kısımlar sert kalmıştı..bugün oralarda başlamış yumuşamaya .. çook sevindimmm
Canlarımmmm.....Hatırlamışlarda bana yorumda yazmışlarrr..Evet bu gün benim harika gögüslere kavuşmamın birinci yıldönümü.Ameliyat olalı bir sene oldu Allahıma şükür.Büyük bir sorun yaşamadım,inşallah artık hiçbir şekildede yaşamam,hiçkimse yaşamasın..Öncelikle beni bu harika görünüme kavuşturan Sevgili Doktorum Hasan Fındık a,çok sevgili asistanları Gül hanım ve Sevgi hanıma...Bana bu ameliyatta ilk başta zorluk yaşatsada yinede bana destek olan izin veren eşime,bana ev işlerinde yatıp kalkarken yardımcı olan anneme,sevgili kızıma...Bu forumda yaşadıgım mutlulugu,üzüntüyü paylaşan sevgili KK nın güzel kalpli yardımsever melek üyelerinee... Çookk çookkkkkk Teşekkür ediyorum...Yahu hayatım degişti benim bu ameliyattan sonra Artık yolda yürürken daha bir dik yürüyorum.Başım dik,gözler bakışlar ilerde.Gögsümü gere gere maşallahh Mayo bikini,iç çamaşırı deneyecegim zaman kabinin dışındaki görevli bayan bakiyim nasıl omuş dedigi zaman kapıyı sonuna kada açıp gösteriyorum.O bana baktıgı ilk bakışı görmek,vavv harika olmuşlar kelimesini,cümlesini duymakk..Paha biçilemez...En önemliside eşimle olan hayatımız degişti.Artık gecelerimiz daha bir renkli,rahatt.. Yanında rahatça üzerimi giyinip çıkarıyorum,çekinmiyorumm..Denizde bikinimle salına salına yürüyorum,rahatımm..Allahım bu ameliyatı düşünen ve gögsünü görüntüsünü begenmeyen ameliyat olmayı isteyen herkese nasip etsin bu mutlulugu,bu duyguları inşallahh..Herşey gönlünüzce olsun..Bu gece benim gecemm..Bu gece sevgililerin gecesi.Herkese bol eglenceli,güzel bir gün diliyorum..Herşey gönlünüzce olsun..Mutlu kalın..
Teşekkür ediyorum canım..İnşallah sende en kıssa zamanda ameliyatını olur ve ameliyattan sonra yıldönümlerini kutlarsın bebegim..Sizler burada oldukça bende buralardayım benim canım arkadaşlarımm..cnm beniiiiiiiiim arzumcum nice mutlu sağlıklı yıllara memişlerinle hayatım.herşey gönlünce olsun bebeğiim,sevgililer gününü ve tüm kk nında sevgililer gününü kutluyorum..mutlu sağlıklı hep burda kal cnm darısı bizlerin başına...
Teşekkür ediyorum Ank cıgım...Nice saglıklı mutlu seneler inşallah...arzumcum bebeğim 1. yılını kutlar cicişlerinin ve sevgililer gününüde kutluyorum seni cok öpüyorum melek:)
Alexus,canım teşekkür ederim..En güzel memeli yıllar bizim olsun,saglıkla huzurla inşallah...canım nice mutlu memeli yıllara
Dritaa.. Bebegimm...Teşekkür ederim canım benimm..En güzel günler,yıllar bizim olsun..Sizinde Sevgililer gününüz kutlu olsunn..Canım arkadaşım 1. yılın dolmuş ne güzellL tebrik ederimmemişlerinle birlikte nice mutlu yıllaraaaaa bu arada sevgililer gününde kutlu olsun canımcığım
Amin Yaprakcıgımm..Saglıkla,mutlulukla,huzurla inşallah...sağlıklı nice yıllara arzum
Gülezell..Bebegimm..Teşekkür ederim tatlım..Darısı en kıssa zamanda seninde başına inşallahh..Saglıkla,mutlulukla..Arzumcugum guzel arkadasim:)Memislerinin 1. Yasi kutlu olsun canim nice guzel ve saglikli yillara insallah...
Gizeml... Canım arkadaşım,dostumm...Hep beraber nice senelere inşallah..İnşallah yine burada,bu forumda bu mutluluk ve güzellikle daha nice senelerimizi kutlayacagız inşallah...Allahım saglık sıhhat versin,gerisi kolayarzumcum memişlerinle beraber nice sağlıklı seneler geçirmen dileğiyle.güle güle kullan canım benım))
.