arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Arzu mrb canim.Biliyorsun ben hala mutlu olamadim bugun 21. gunum.Goguslerim istedigim kadar buyuk olmadi ayri dertt dikis izlerim buyuk ve cok belli o baska dert simdi de sag gogsum soldan buyuk buna takmis durumdayim.Normaldede sag soldan buyuktu ama doktor esitliycem demisti.Saga 300cc sola 325cc takti ama hala bariz fark var yaaaaa gidip bunlari cikart yeterince buyut ve esitle desem mi? Kolay soyluyorum icimden gelen bu ama yaptirmaya cesaretim yok yoksa abartiyormuyum ne bileyim ya depresyona girdim inan gogusleri yaptirdim ama hic bakmiyorum ilgilenmiyorum yok sayiyorum bugun baktim ilk defa iyce aslinda cok dogal duruyorlar kimse silikon demez sadece cok guzel ve diri der hatta zaten goguslerim boyleymis gibi geliyor banada biraz gevsediler esimin gelmesine daha 1 ay var iyiki burda degil cunku bu haliyle dokunmasi mumkun degil cok hassaslar.Su an en cok canimi sikan buyuklugunu gectim birinin digerinden buyuk olmasi Not: Hangi vucuda kac cc protez uygunsa hesaplanan siteyi banada yollarmisin?

merhaba gecmiş olsun hangi doktora ameliyat oldunuz acaba adını yazabilirmisiniz

Canım seni bu kadar üzmesi beni çok etkiledi, çünkü insan çektiği acıya değsin istiyor, seni çok iyi anlıyorum, ama biraz daha sabırlı olsan, iyileşme süreni bir tamamladıktan sonra karar versen,
ayrıca resimlerini de görebilme şansımız var mı acaba,

Arzu mrb canim.Biliyorsun ben hala mutlu olamadim bugun 21. gunum.Goguslerim istedigim kadar buyuk olmadi ayri dertt dikis izlerim buyuk ve cok belli o baska dert simdi de sag gogsum soldan buyuk buna takmis durumdayim.Normaldede sag soldan buyuktu ama doktor esitliycem demisti.Saga 300cc sola 325cc takti ama hala bariz fark var yaaaaa gidip bunlari cikart yeterince buyut ve esitle desem mi? Kolay soyluyorum icimden gelen bu ama yaptirmaya cesaretim yok yoksa abartiyormuyum ne bileyim ya depresyona girdim inan gogusleri yaptirdim ama hic bakmiyorum ilgilenmiyorum yok sayiyorum bugun baktim ilk defa iyce aslinda cok dogal duruyorlar kimse silikon demez sadece cok guzel ve diri der hatta zaten goguslerim boyleymis gibi geliyor banada biraz gevsediler esimin gelmesine daha 1 ay var iyiki burda degil cunku bu haliyle dokunmasi mumkun degil cok hassaslar.Su an en cok canimi sikan buyuklugunu gectim birinin digerinden buyuk olmasi Not: Hangi vucuda kac cc protez uygunsa hesaplanan siteyi banada yollarmisin?

Canım yaa..Senin böyle mutsuz mesajlarını okuyunca çok üzülüyorum.Keşke acele etmeseydin doktor seçiminde ama geçti artık tabi,yapacak birşey yok.Şimdii...Henüz 21 gün olmuşlar,ödemlerin birazı gitmiştir tabi ama unutmaki protezlerin daha oturmadı,yani zamanla daha çok degişecekler.Ayrıca hassas olmalarıda normal,1 ay sonra emin olki daha iyi olacaklar.Eşin gelince bir sorun yaşayacagını sanmıyorum.Canım şunu söyliyim sana.Bu ameliyatı olupta %100 memnun olan,sorunsuz harika bir sonuçla karşılaşan hiçbir hasta olamaz.Ameliyat sonuçta ne olur kafaya bu kadar takma.Çok ciddi bir fark oldugunu sanmıyorum.Zamanla ödemler geçince şekilleri dahada ortaya çıkacak ve halen daha bu sorun senin kafanı kurcalarsa o zaman doktorunla tekrar bir görüşme yaparsın.O zaman zaten doktorun senin gögüslerindeki bu asimetri farkını düzeltmek zorunda olacaktır.Ama 6 ayı geçmesi lazım en azından..Birde birşey soracagım çıplakkenmi belli oluyor bu fark? Sütyenle nasıl duruyor?Foto ekleme şansın varsa ekle bakalım bu kadar kafaya takacak bir sorun varmı gerçekten.Tekrar bir ameliyat olmak o kadar kolay bir durum degil,bunları düşünüpta aklını karıştırma şimdi.İkinci bir ameliyattan sonra dikiş izlerin ne olacak,daha çok belli olacak.Emin ol belkide daha çok pişman olacaksın canım.Oyüzden biraz sabret,bekle bakalım durum gidişata göre hareket edersin.Ama şu an için çok erken..

Hangi vücuda kaç cc protez uygunsa hesaplanan..diye bir site yok canım.benim bahsettigim site yabancı bir site.Bu sitede ameliyat olmuş hastaların ameliyat öncesi ve sonrası fotoları var.İstersen yolliyim..
Hadi güzel mutlu yazılarını bekliyoruz.Asma suratını öyle.Foto ekleyebilirsen foto ekle bir görelim tatlım olurmu :KK34:

off ya böyle yorumları da okuyunca acaba mı diosun, bide sigara ile ilgili bazı yorumlar okudum bende içiciyim maalesef ama yani günde içtiğim 6-7 fazlasını istesemde içemiyorum bünyem kabul etmiyor midem bulanıyor şimdide bunu kafama taktım ama şunu öğrendim ki istediğim sonucu alabilmek için kesinlikle bırakmam lazım bu illeti off ya offffff :18:

off ya böyle yorumları da okuyunca acaba mı diosun, bide sigara ile ilgili bazı yorumlar okudum bende içiciyim maalesef ama yani günde içtiğim 6-7 fazlasını istesemde içemiyorum bünyem kabul etmiyor midem bulanıyor şimdide bunu kafama taktım ama şunu öğrendim ki istediğim sonucu alabilmek için kesinlikle bırakmam lazım bu illeti off ya offffff :18:

Leyloşumm..Bu ameliyatta sigara içilip içilmemesi önemli bir detay :KK45: Gögüste siyahlanmalar,dikiş yerlerinde kabuklanma,izlerin kalıcılıgına kadar gidiyor.O yüzden sigarayı azaltmanı ve mümkünsede bırakmanı tavsiye ederim tatlım..:KK14::KK45:

şaka yapıyorsun,

yok canım şaka değil gerçek.hatta alkol al ama sigara içme diyor bazı doktorlar o derece doğru.sebebi ise alkol almaya mekan lazım ama sigara içmek için mutlaka zaman ve mekan hazırlanıyor.
bende ameliyattan önce bıraktım zaten az içiyordum keyfiydi.ama artık içmiyorum,temiz kokuyorum :KK1:

Leyloşumm..Bu ameliyatta sigara içilip içilmemesi önemli bir detay :KK45: Gögüste siyahlanmalar,dikiş yerlerinde kabuklanma,izlerin kalıcılıgına kadar gidiyor.O yüzden sigarayı azaltmanı ve mümkünsede bırakmanı tavsiye ederim tatlım..:KK14::KK45:

aşkım aşkım ben varya bazı yorumları okurken senin ameliyat olmadan önceki yorumlarınla karşılaştım ve tedirginliğin ince eleyip sık dokumaların herkesten fikir istemen kendimi gördüm biliyormusun sende, ve ben sigara konusunu bilmiyordum canımcım eee bıraksak dahi siz içmeyenler kadar olumlu sonuç alabiliyormuyuz acaba bitanem irademe sahibimdir bırakırım ama ondan sonrası önemli mesela hamile kalmadan 6 ay önce sigara bırakılmasını söyler dr. lar kan temizlensin bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemiz için, acaba bu ameliyatta bir sınırlama var mı bu arada bu haftada mesaideyim veee haftaya cmtsi randevuyu aldım gittiğimde dr mada en küçük ayrıntıya kadar sorcam hatta evde kağıda dökeyim diom heyecandan konuşamam bile ben kağıda baka baka sorayım :KK9:

çok şaşırdım, özellikle göğüsteki siyahlanmalar konusuna, çok kötü, neyseki 6 yıldır içmiyorum ohh ohhh,
içki peki, onun zararı nedir, ne kadar içmek gerekir, ben mesela haftada bir birkaç kadeh içmekten zevk alıyorum, içmeyim mi onu da,

yok canım şaka değil gerçek.hatta alkol al ama sigara içme diyor bazı doktorlar o derece doğru.sebebi ise alkol almaya mekan lazım ama sigara içmek için mutlaka zaman ve mekan hazırlanıyor.
bende ameliyattan önce bıraktım zaten az içiyordum keyfiydi.ama artık içmiyorum,temiz kokuyorum :KK1:

şaka yapıyorsun,
Vallaha şaka degil..Gerçek..:126:Gögüs estetigi ameliyatından önce sigara genel anestezi konforunu ve yara iyileşmesini olumsuz etkiler.Ayrıca ameliyat sonrası yaşanacak komplikasyonlarıda tetikler..Ameliyat sonrası dikişlerin tutması,kaynaması güçleşir ve dikişlerde açılma olabilir..Gögüste iltahaplanmalar v.s... Birçok zararı var yani :KK31:
aşkım aşkım ben varya bazı yorumları okurken senin ameliyat olmadan önceki yorumlarınla karşılaştım ve tedirginliğin ince eleyip sık dokumaların herkesten fikir istemen kendimi gördüm biliyormusun sende, ve ben sigara konusunu bilmiyordum canımcım eee bıraksak dahi siz içmeyenler kadar olumlu sonuç alabiliyormuyuz acaba bitanem irademe sahibimdir bırakırım ama ondan sonrası önemli mesela hamile kalmadan 6 ay önce sigara bırakılmasını söyler dr. lar kan temizlensin bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemiz için, acaba bu ameliyatta bir sınırlama var mı bu arada bu haftada mesaideyim veee haftaya cmtsi randevuyu aldım gittiğimde dr mada en küçük ayrıntıya kadar sorcam hatta evde kağıda dökeyim diom heyecandan konuşamam bile ben kağıda baka baka sorayım :KK9:

Canımcıgım..Bu ameliyattan önce en az iki hafta kadar içmemek gerekiyor.Tabi sen daha erken bırakabilirsen daha iyi olur.Doktoruna muayeneye gittiginde sor bak aynı şeyleri söyleyecek sana :KK34:

Evet ilginçtirki sigara konusuna özellikle deginiliyor.Alkolle ilgili çok kısıtlama yok :KK34: O zaman ne yapıyoruz bol bol alkol tüketiyoruz ama sigara asla :KK9:Hatta canımız sigara çekince alkole yapışıyoruz..Deerrmişimm...:KK9: Şaka şakaa...:KK34: Temiz insan,temiz toplum diyoruz.Vücudumuza zararlı olan hertürlü maddeden uzak duruyoruzz...

Leyloşum nasıl oldun tatlım..Umarım yoluna girmiştir herşey..Çok öpüyorum seni.Sigarayı bırakmanada çok sevindim.Tebriklerr..:KK9::KK9:

çok şaşırdım, özellikle göğüsteki siyahlanmalar konusuna, çok kötü, neyseki 6 yıldır içmiyorum ohh ohhh,
içki peki, onun zararı nedir, ne kadar içmek gerekir, ben mesela haftada bir birkaç kadeh içmekten zevk alıyorum, içmeyim mi onu da,

İçebilirsin tatlım :KK34: Haftada birkaç kadehten birşeycikler olmaz..:21:

X