arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

ayşegül özelden msj atamıyorum o yüzden yazdım buraya resimlerim şimdilk yok ama 15 güne kadar bende eklicem inşallah o zaman bakarsın canım ok .

Gerçekten çok Güzel sabırla Bekleyip araştırmasının Sonucunu aldı Arzum darısı Tümmm isteyenlerin başına en güzeli ile dilerimmmm :92:

Evettt...sabreden dervişşş..muradına ermiş...Biz sabrettik,hayallerimize kavuştuk mikscigim,darısı ameliyat olmayı düşünenlere inşallah..

Darısı başına güzelim,sen ne yaptın bu arada,doktor araştırıyordun?

Canım ben ameliyat günü aldım, ameliyattan bi hafta önce son görüşmeye gidicem, eger istedigim büyüklüğü de onaylarsa doktor 29unda ameliyat olucam inş sonunda:) walla benim işi,doktoru ayarlamam bayagı zor oldu sonu iyi olur inşallah ne diyim

bu arada tekrar cok begendigimi söyleyeyim de özellikle de ayrık durmaması,çatal olayı falan cok hoşuma gitti , Allah güzel gönlüne göre verdi, nazar degmesin inş canım benim

ayşegül özelden msj atamıyorum o yüzden yazdım buraya resimlerim şimdilk yok ama 15 güne kadar bende eklicem inşallah o zaman bakarsın canım ok .

Hadi bakalım yagmurcugum,sende bizim silikonlular kervanına katılmışsın haaa..sende bir albüm yapta görelim,bakalım,yorumlar yapalım.Güle güle kullan canım cicişlerini inşallah

Arzucum özelden mesaj gönderemiyorum, o yüzden buraya yaziyorum CNM !

Cok sagol, dedigin gibi resimlerimi cekip yolladim bana bir fiyat cikarmasi icin ama cok pahali geldi yaa... Artik yurtdisinda yasadigim icin mi bilmiyorum ama 9.000 TL dedi. Tamam oltel dahilmis fakat bu kadarida biraz fazla...

Anlican o konuda biraz sansizim, yurtdisinda yasadigimi söyleyince hemen üstüne ekliyorlar... =(( Neden bilmiyorum ???

Aslaaaa Anlamaz :87: Süper yaaaa idolüm beniimmmm Örneğimmmmm..

Hayırlısı olsun güzelim,araştırmaya devam et,mutlaka kafana ve bütçene uygun olan bir doktor bulacaksın.Otel,yeme içme,istanbul gezisi,ulaşım v.b. içinde oluncada fiyat artıyor tabi.Bilemiyorum tabi,karar senin.

Arzum tatlımcım sana özel msj gönderemiyorum msj sayım 100 olmamıs (bu da yeni çıktı herhalde )
Neyse sana mail attım canım bi bakarsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…