- 11 Ocak 2012
- 416
- 0
banyo yaparken kollarini zorlama yapabildigin kadar bugun zorlanabilirsin bir kac gun sonra daha rahat yapabildigini goreceksin o su bile insani nasilda rahatlatir.ya ilk banyo gunum aklima geldi
Valla ben araba kullanmayı ertelemiştim.Ama zorunlu olunca hmm.. bence 3.-4. haftadan sonra kullanılabilir3. hafta dene bence,kullanabilirsin gibime geliyor
Sagol canım,iyi gidiyor Allahıma şükür..Hazırlanıyoruz işte kızımla beraber alışverişe gidecegizŞööylee analı kızlı gezelim bu güzel pazar gününde.Yahu sana msn gönderiyim özelden,ordanda dankleşirsek sohbet ederiz o.k. Senin nasıl gidiyor canım?
ayyy çok yaşa emi, çok güldüm, ben de de olmuyor değil, bunlar benim mi duyguları, işe başlayınca da ellerimi göğsüme götürürüm diye de korkuyorum, çünkü elim hep onlarda,
ben de bugün daha fazla alıştım.
ne zaman banyo yaptın sen, başını yıkamada sıkıntı yaşadın mı, benim de bugün yıkamam lazım, nasıl yapacağım diye kara kara düşünüyorum, ters birşey yapmaktan korkuyorum,
yoksa öyle ağrım falan yok,
önceleri belden aşağı birde kafamı yıkıyordum. hep kendim yaptım. başımı öne eğiyordum çok zorlamadan olduğu kadar. başkasından yardım alırsam dedim iyice tembelleşicem:) ilk banyomuda dün izin vermişti doktor bende cesaretimi toplayıp bugün yaptımilk tedirgin oldum ama o nasıl bir rahatlama... ılık suyla yaptım çok iyi geldi yumuşadım resmen. üstümden yük kalktı sanki
çok doğru söylüyorsun, ben de yalnız kalmak istedim ama izin vermediler, dün ve bugün evimdeyim tek başıma çok rahatım, az önce yemeğimi de yaptım, çamaşırlarımı dürdüm, dün yıkamıştım, birazdan da gömlek ütüleyeceğim,
senden aldığım güç ve cesaretle bugün başımı eğip yıkayacağım,
çok öpüyorum,
ohhh tamam tatlım rahatladım, teşekkür ederim,
hadi git gez dolaş bakalım, havada çok güzel bugün, ben bugünü de evde geçireceğim, haftaya gezerim artık,
ben bide ne zaman araba kullanabilirim acaba, zarar verirmiyim kaslarıma, kullananlar acaba kaçıncı günlerinde kullandılar,
Benim bugun 13. gunum ve mecburen araba kullandim hic zorlanma ya da agri sizi olmadi.
arzum merhaba canım,
topiğinde yeni bir konu açmak istiyorum müsadenle, ameliyattan sonra ne kadar süre sonra cinsel hayata geçilir, yaşayan arkadaşların tecrübeleri herkese ışık tutacaktır.
sağol canım,
ben daha çok sabah yataktan kalktığımda oluyor, o da herhalde kasların hamlamasından diye de düşünüyorum, kendimce,
ama sizlerden de aldığım bilgilerle kötü birşey olmadığını anladım, ve rahatladım, tekrar teşekkür ederim, :))
neeeeeeeeeeeee 3. hafta mı, ühühühüh olamaz,
Benim bugun 13. gunum ve mecburen araba kullandim hic zorlanma ya da agri sizi olmadi.
arzum merhaba canım,
topiğinde yeni bir konu açmak istiyorum müsadenle, ameliyattan sonra ne kadar süre sonra cinsel hayata geçilir, yaşayan arkadaşların tecrübeleri herkese ışık tutacaktır.
bende merak ediyorum
neeeeeeeeeeeee 3. hafta mı, ühühühüh olamaz,
Kızlarr.. Bu günki alışverişte üç takım iç çamaşırı aldım birde yaka dekoltesi derin bir kazak aldım.Hemen foto çekildim ve ekledimBenim çok hoşuma gitti bu iç çamaşırlar,bakalım sizinde hoşunuza gidecekmi.Almak isterseniz C&A magzasına mutlaka ugrayın.Üstelikte indirime girmiş,kaçırmayın...
hemen bakayim tatlim.ozelden sana yazdim canim. sizlere karsi mahcubum foto cekecektim valla benim iphone bilgisayara foto aktarmiyor sanirim bir hata var duzeltir duzeltmez ekleyecem
oh oh anali kizli alisverisSagol canım,iyi gidiyor Allahıma şükür..Hazırlanıyoruz işte kızımla beraber alışverişe gidecegizŞööylee analı kızlı gezelim bu güzel pazar gününde.Yahu sana msn gönderiyim özelden,ordanda dankleşirsek sohbet ederiz o.k. Senin nasıl gidiyor canım?
oh oh anali kizli alisverisAllah mutlulugunu daim etsin. beni sorma tatlim cok yogunum cokkk.isten sonra direk kursa gidiyorum aaa gel kiz sana menikur yapayim biraz ogrendim. ne zormus. bir tirnagi 10 kerem silmisimdir.