arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

oyyy oyyyy banyo yapmak dünyanın en güzel şeylerinden biri, benim gibi su kurbağasının 9 gündür yıkanamamasına inanamıyorum, kafa ve belden aşağısı yıkanıyor ama, tamamen su dökmek gibi olmuyor.
sabırsızlıkla bekliyorum banyo günümü,
su sıcaklığı önemli mi, direk temas vs.

banyo yaparken kollarini zorlama yapabildigin kadar bugun zorlanabilirsin bir kac gun sonra daha rahat yapabildigini goreceksin o su bile insani nasilda rahatlatir.ya ilk banyo gunum aklima geldi:KK9:

biz nolacağız burada, özel sohbetler falan,
küserim :KK43:(

Sagol canım,iyi gidiyor Allahıma şükür..Hazırlanıyoruz işte kızımla beraber alışverişe gidecegiz :KK12: Şööylee analı kızlı gezelim bu güzel pazar gününde.Yahu sana msn gönderiyim özelden,ordanda dankleşirsek sohbet ederiz o.k. Senin nasıl gidiyor canım?

ayyy çok yaşa emi, çok güldüm, ben de de olmuyor değil, bunlar benim mi duyguları, işe başlayınca da ellerimi göğsüme götürürüm diye de korkuyorum, çünkü elim hep onlarda,
ben de bugün daha fazla alıştım.
ne zaman banyo yaptın sen, başını yıkamada sıkıntı yaşadın mı, benim de bugün yıkamam lazım, nasıl yapacağım diye kara kara düşünüyorum, ters birşey yapmaktan korkuyorum,
yoksa öyle ağrım falan yok,

önceleri belden aşağı birde kafamı yıkıyordum. hep kendim yaptım. başımı öne eğiyordum çok zorlamadan olduğu kadar. başkasından yardım alırsam dedim iyice tembelleşicem:) ilk banyomuda dün izin vermişti doktor bende cesaretimi toplayıp bugün yaptım:KK70: ilk tedirgin oldum ama o nasıl bir rahatlama... ılık suyla yaptım çok iyi geldi yumuşadım resmen. üstümden yük kalktı sanki:KK70::KK9::nazar:

çok doğru söylüyorsun, ben de yalnız kalmak istedim ama izin vermediler, dün ve bugün evimdeyim tek başıma çok rahatım, az önce yemeğimi de yaptım, çamaşırlarımı dürdüm, dün yıkamıştım, birazdan da gömlek ütüleyeceğim,
senden aldığım güç ve cesaretle bugün başımı eğip yıkayacağım,
çok öpüyorum,

önceleri belden aşağı birde kafamı yıkıyordum. hep kendim yaptım. başımı öne eğiyordum çok zorlamadan olduğu kadar. başkasından yardım alırsam dedim iyice tembelleşicem:) ilk banyomuda dün izin vermişti doktor bende cesaretimi toplayıp bugün yaptım:KK70: ilk tedirgin oldum ama o nasıl bir rahatlama... ılık suyla yaptım çok iyi geldi yumuşadım resmen. üstümden yük kalktı sanki:KK70::KK9::nazar:

çok doğru söylüyorsun, ben de yalnız kalmak istedim ama izin vermediler, dün ve bugün evimdeyim tek başıma çok rahatım, az önce yemeğimi de yaptım, çamaşırlarımı dürdüm, dün yıkamıştım, birazdan da gömlek ütüleyeceğim,
senden aldığım güç ve cesaretle bugün başımı eğip yıkayacağım,
çok öpüyorum,

kolay gelsin sana.. 100 mesajım dolmadığı için özel mesaj atamıomuşum ben ..:KK50:

ohhh tamam tatlım rahatladım, teşekkür ederim,
hadi git gez dolaş bakalım, havada çok güzel bugün, ben bugünü de evde geçireceğim, haftaya gezerim artık,

ben bide ne zaman araba kullanabilirim acaba, zarar verirmiyim kaslarıma, kullananlar acaba kaçıncı günlerinde kullandılar,

Benim bugun 13. gunum ve mecburen araba kullandim hic zorlanma ya da agri sizi olmadi.

arzum merhaba canım,
topiğinde yeni bir konu açmak istiyorum müsadenle, ameliyattan sonra ne kadar süre sonra cinsel hayata geçilir, yaşayan arkadaşların tecrübeleri herkese ışık tutacaktır.

sağol canım,
ben daha çok sabah yataktan kalktığımda oluyor, o da herhalde kasların hamlamasından diye de düşünüyorum, kendimce,
ama sizlerden de aldığım bilgilerle kötü birşey olmadığını anladım, ve rahatladım, tekrar teşekkür ederim, :))

Canım yatarken kaslar hareketsiz kalıyor ve sabah uyandıgında yaptıgın ilk harekette agrı oluyor.Kalkıp lavaboya gidip elini yüzünü yıkamak bile hareket oluyor ve yavaş yavaş agrılar gidiyor bir rahatlama geliyor.Ne kadar hareket,o kadar hızlı iyileşme süreci..:KK34:

neeeeeeeeeeeee 3. hafta mı, ühühühüh olamaz,

Benim bugun 13. gunum ve mecburen araba kullandim hic zorlanma ya da agri sizi olmadi.

Hmm..Demekki ikinci haftadan sonra araba kullanılabilirmiş.Aslında önemli olan araba kullanırken dikkatli olmak.Yani ani yapılan bir fren gögüs kaslarınızı sıkar ve agrı olur.Siz dikkat etsenizde trafikte başka araçların yaptıgı tehlikeli bir hareket sonucu emniyet kemerinizde sizi zorlayabilir.Buda ani bir fren yada saga,sola kaçış,dönüş gibi hareketler olabilir..Aman dikkat edin.İyi sonuçlanan ameliyat sonranızı terse,kötüye çevirmeyin.Yoksa araba kullanırken kolları zorlayacak bir hareket fazla yok yani,vites degiştir,direksiyon çevir falan filan.. :KK34:

arzum merhaba canım,
topiğinde yeni bir konu açmak istiyorum müsadenle, ameliyattan sonra ne kadar süre sonra cinsel hayata geçilir, yaşayan arkadaşların tecrübeleri herkese ışık tutacaktır.

bende merak ediyorum:KK1:

Öhömm öhömm...:KK9: Şimdii nerden başlayalım bakalımm..Düşünüyorummm..hmmm..:KK9: Yüzümde bir gülümseme var şu anda..Tamam başlıyorum..hmmm.. Ameliyattan sonra cinsel birleşmeye3. hafta filan başlamıştım sanırım.Ehh üzerinden bir sene geçti sayılır,çokta net tarihi hatırlayamıyorum ama yaklaşık olarak 3 haftaydı.Aslında doktorun banyoya izin verdigi zamanda yapılabilirdi belki ama insan korkuyor tabi.Sonuçta cinsel birleşme sırasında vücut sallanıyor ee...gögüslerde sallanacak yani,tırsıyor insan.Zaten ben ne olurrr,ne olmaz diye yatagımızıda ayırmıştım.Hani şeytana uyarız hesabı :KK9: Kızım oglumun yatagında yatıyordu,oglum babasıyla beraber yatıyordu,bende kızımın yatagında yatıyordum..Biraz karışık gibi oldu sanki hizmetçi bahçivanla,bahçivan evin hanımıyla,evin hanımı hepsiyle der gibi oldu :KK9: Neyse gelelim konumuza..Ben kızımın yatagında yatıyordum işte.Sonra 3 haftalardaydık artık yeter dedik,deneme yaptık.Baktıkki oluyor.Ama tabi eşim gögüslerime hiçbir şekilde ellemiyor,dokunmuyor.Ne zamanki masaja başla dedi doktorum,o zaman elletmeye başlattım.Bu da çok zor oldu tabi çünkü ellemekten korkuyordu :)) Yahu korkma elle filan adam yok ellemiyor ya birşey olursa diye.Karşısında masaj yaptım.Kafasını çeviriyor,yok bakamayacagım,patlar felan..Bilmiyorlar yazık.Oysa doktorun bana nasıl masaj yaptıgını görse adam höhh :KK53:diyecek girişecek kesinde,işte korkuyor.Sonra yavaş yavaş masajlara başladı.Sonra hoşuna gitti,ben diyorum sık biraz daha.Acımıyormu diyor,yok diyorum.Ondan sonrada beni müsait görünce gel masaj yapayım diyor,hoşuna gidiyor tabi.Cinselliktede artık gögüslerimi kullanmaktan korkmadı.Yani anlıycagınız herşey çorap sökügü gibi geliyor,peş peşe..Bilmem bu açıklama size yeterli geldimi.Daha net açıklamamı isterseniz banlanırım kesin :KK9:,bence açıklamalı olmuştur.Başka soru varsa cevaplayabilirim tabikide..Rahat olun kızlar..lütfenn..:KK34:

Kızlarr.. Bu günki alışverişte üç takım iç çamaşırı aldım birde yaka dekoltesi derin bir kazak aldım.Hemen foto çekildim ve ekledim :KK34: Benim çok hoşuma gitti bu iç çamaşırlar,bakalım sizinde hoşunuza gidecekmi.Almak isterseniz C&A magzasına mutlaka ugrayın.Üstelikte indirime girmiş,kaçırmayın...:KK55:

Kızlarr.. Bu günki alışverişte üç takım iç çamaşırı aldım birde yaka dekoltesi derin bir kazak aldım.Hemen foto çekildim ve ekledim :KK34: Benim çok hoşuma gitti bu iç çamaşırlar,bakalım sizinde hoşunuza gidecekmi.Almak isterseniz C&A magzasına mutlaka ugrayın.Üstelikte indirime girmiş,kaçırmayın...:KK55:

hemen bakayim tatlim.ozelden sana yazdim canim. sizlere karsi mahcubum foto cekecektim valla benim iphone bilgisayara foto aktarmiyor sanirim bir hata var duzeltir duzeltmez ekleyecem

hemen bakayim tatlim.ozelden sana yazdim canim. sizlere karsi mahcubum foto cekecektim valla benim iphone bilgisayara foto aktarmiyor sanirim bir hata var duzeltir duzeltmez ekleyecem

Öhömm..:KK9: bak bakalımm hadi :21: Bu arada msn davetin geldi ekledim bilgin olsun.İnşallah ordanda karşılşır uzun uzun sohbet edebiliriz..:KK16:

Sagol canım,iyi gidiyor Allahıma şükür..Hazırlanıyoruz işte kızımla beraber alışverişe gidecegiz :KK12: Şööylee analı kızlı gezelim bu güzel pazar gününde.Yahu sana msn gönderiyim özelden,ordanda dankleşirsek sohbet ederiz o.k. Senin nasıl gidiyor canım?
oh oh anali kizli alisveris:nazar::nazar:Allah mutlulugunu daim etsin. beni sorma tatlim cok yogunum cokkk.isten sonra direk kursa gidiyorum aaa gel kiz sana menikur yapayim biraz ogrendim. ne zormus. bir tirnagi 10 kerem silmisimdir.:KK52::KK52:

X