cnm mrbalar sen kaç cc takdırdın, boyun kilon kaç, nerde hangi dr ameliyat oldun, kas altımı kas üstümü eski ölçün neydi yeni ölçün nedir (sütyen olarak), profiline baktığım kadarıyla çalışıyosun ameliyattan kaç gün sonra iş başı yapabildin şimdilik bukadar sorum bitanem cvplarsan eğer memnun kalırım iyi forumlar....
Canım benim az sabret..Benimde çok canımı yakıyordu.Omuzlarımı ve sırtımı kesmişti.Kenar kısımlarına ekstradan bezler koyuyordum acıtmasın diye ama o sütyen daha güzel şekilli gögüslerimizin olması için çok gerekliSporcu sütyeninede geçince üzerinde hiçbirşey yokmuş gibi hissediyorsun.Ben ilk başlarda ellerimle gögüslerimi tutuyordum sanki aşşagıya düşecekler,biryerlere çarpacagım gibi komik hissediyordum.Görmemişin gögüsleri olmuş hesabı geziyordum ortalıkta
merhaba canim, cok gecmis olsun..23unde olacagim ameliyati ve merak ettigim seyler var, ameliyattan ne kadar zaman sonra yumusaklik normal meme dokusu gibi oluyor? bir de kesik yeri kac cm acildi seninkinde? simdiden paylasimin ve yardimin icin tesekkur ederim:)
benim öyle gezeceğim kesin, görmemişim çünkü :)))))
bazen nefes alamadığımı hissediyorum, bende her yerlerine pamuklar sıkıştırıyorum, geçen dr. kontrolüne gittiğimde heryerlerden pamuklar çıktı, çok komikti,
sporcu sütyenini kaç beden almam gerekir, ben de şimdiden alayım o zaman,
acaba göğüs ucu kesisi olunca bandaj olmuyomu????ameliyat sonrası sütyenmi takıyolar ????
merhaba canım, ben de geçende uygun fiyatlı spor sütyeni buldum, 85Cyim şu anda, 2 tane 85D aldım. elimle de şöyle uzattım, olur umarım ameliyattan sonra.
aslında doktoruma sorup öyle almayı düşünüyordum ameliyattan önce ama görünce dayanamadım
bence doktora danışıp almak daha mantıklı, boşa para vermemiş olursun
canımmmm, 85c yi duyunca gözlerim yerinden fırladı, kaç cc taktırmak istiyorsun, sonrasında 90 mı olacak,
canımmmm, 85c yi duyunca gözlerim yerinden fırladı, kaç cc taktırmak istiyorsun, sonrasında 90 mı olacak,
Bende öyle hissediyordum arzumcum ayyy çok komikti yaaa
benim öyle gezeceğim kesin, görmemişim çünkü :)))))
bazen nefes alamadığımı hissediyorum, bende her yerlerine pamuklar sıkıştırıyorum, geçen dr. kontrolüne gittiğimde heryerlerden pamuklar çıktı, çok komikti,
sporcu sütyenini kaç beden almam gerekir, ben de şimdiden alayım o zaman,
tatlım,
ben de bandaj lafını duyunca, göğüsü sarıp sarmalayacaklar zannediyordum, öyle değil, yaklaşık 10-20 cm kare yapışkan bir bant ile yapıştırmışlar, ve evet ben uyandığımda ameliyat sütyenim vardı üstümde,
sağolsun arzumun da tavsiyeleriyle ve tecrübesiyle iyi ki de göğüs ucu olmuşum, yoksa kesi yerlerim altta olsaydı, bu sütyenle çok acırdı diye düşünüyorum.
Mrb ben ameliyattan sonra 85-90 beden sütyen giymeye başladım, kaç cc takılmıştır bilginiz var mı? zamanında doktora sormuştum sen bana bırak merak etme demişti, ama şimdi merak ettim?
Canım ameliyattan sonra protezlerin kartını veriyor doktor.Sende o kart yokmu?Yani o kartta yazar kaç cc takıldıgı.Bana protezin kutusunu bile vermişlerdi,içinde garanti belgesi filan hepsi var.Bunların sende olması lazım.Öyle şey olurmu yahu,ilerisinde birşey olsa,başına birşey gelse ne yapacaksın Allah korusun...
canım walla kart mart hiçbişe vermedi ama dediğim gibi doktor tanıdık biri sık sık görüşüyorum doktorumla, garanti belgesini falan dosyama eklediğini söyledi, artık bilmiyorum güvendik ama allah korusun inşallah bir sorun yaşamam. sen ameliyattan önce kaç beden sütyen kullanıyordun şimdi kaç beden kullanıyorsun?
Canım doktor tanıdıksa mutlaka git ve protez kartını iste.O kartın üzerinde gögsüne silikon takıldıgı ve kaç cc lik silikon oldugu,doktor,ameliyat tarihi bilgileri oluyor.Bu kartı cüzdanında bulundurman gerek.Allah korusu bir kaza anında acil ameliyata alınma gibi bir durumda senin ilk bilgilerini bulman için bakılacak yer cüzdanındır.Bu ameliyatı oldugunu ve gögsünde protez oldugu bilgisinin olması gerek doktorun kii ona göre ameliyattan tedbirli davranılsın.Bilmeden gögsüne bıçak vursa yada gögsünden yaralansan protezin yırtılsa nasıl anlayacak doktor.O yüzden mutlaka git ve protez kartını al canım...
Ben ameliyattan önce 75-80 B cup sütyen kullanıyordum,ameliyattan sonra iki beden büyüdü gögüslerim,şimdi D cup sütyen kullanıyorum canım...
Canım ben yaşadıgım menmuniyeti paylaştım,tavsiye ettim sizde bana güvenerek meme ucu kesisi ile ameliyat oldunuz ve sizde menmun kaldınız..Bunları duymak beni çok sevindiriyor,çok mutlu oluyorum.İnşallah bizim kadar mutlu olur diger arkadaşlarda..
75-80 b cup 'mı vallahi arzumcum senin göğüslerin yine büyükmüş bidenem 75-80b cup dolgulu numara peki altan desteklimi kullanıyordun canım yoksa dolgusuzmu dolduruyordun sütyeni vallahi merak ettim ben şuan 80 beden kullanıyorum ama dolgulu
Arzumcum sana birşey sormak istiyorum.Ameliyat sonrasında sütyen takılıyor falan yazılmış ama bende yoktu sütyen.Bu sütyeni kendimiz mi temin ediyoruz yoksa doktor mu temin ediyor.Çünkü bende sadece arkadaşın da dediği gibi kare şeklinde bantlar vardı göğüs ucumda.bu arada ben de göğüs ucu kesisiyle ameliyat oldum.Sevgiler...