arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Normal tabiki tatlım.Şu an çok gergindirler,ödemlerden kaynaklanan yamuk görüntü var,bu zamanla düzelecek canım,merak etme Sorularrr sorularr.. bitmez şekerim,sor aşkolsun hiç çekinme ne olursa olsun biz buradyız

iyidir güzelim, sen de iyisindir inşallah,

ben 3 günden bir ordayım zaten, önümüzdeki hafta salı ve ya çarşamba gideceğiz, kesin olarak haftabaşı haber veririm. başka bir arkadaşı da götüreceğiz, ona da bağlı o yüzden kesin birşey diyemiyorum,

Canım nasılsın,nasıl oldun? Kontrole gidecekmisin önümüzdeki hafta,benimde gitmem gerekiyor çünkü.Ayarlayalımda buluşalım,ne dersin

ben yataktan kalkmada zorlanıyorum. acaba kolay bir formülünüz varmı, karın kaslarıyla kalkarken de kendimi sıktığımdan göğüslerim acıyor,
bi de bugün ilk defa bugün, (7. günüm bu arada) avm ye gittim, sırtımda çok ağrı hissettim, çok çabuk yoruldum ve kollarımı da çok güçsüz hissettim, eve gelince kendimi direk yatağa attım. normal mi bunlar acaba, 2. günde istanbulu turlayan arkadaşların mesajlarını okumuştum. vallaha onları tebrik ediyorum. ben yapamadım. yaşlılık olsa gerek,

çok teşekkür ederim, umarım sende bir an önce atlatırsın.
evet aynen öyle, ağrılarıma rağmen, onların varlığını hissetmek süper,

Hoşşşgeldiiiin Çok çok geçmiş olsun. Süper hissediyorsundur kendini memişlerine baktıkça. Atlattın gitti. Darısı başıma inşallahhh

canım merhaba,
atladığım maillere dönüp yeniden bakıyorum. bu arada bu mesajını gördüm, çok teşekkür ederim ilgine,
ben konu açmayı pek düşünmüyorum. çünkü işim gereği çok vakit bulabileceğimi sanmıyorum. fakat, illa ki takip eder, sorularınız olursa seve seve, yanıtlarım.

hayalcihücrelerden son haber nedir arzum? konu da açmamış daha. merak ediyorum.

arzum, sporcu sütyenlerimi aldım, bugün ayyıldıza gittim, siyah ve beyaz aldım, sadece onlar vardı. veeeeee 80 beden, inanamadım, 75 i denemedim bile, "bunlar bana küççükk dedim."

arzumcum yakında bir yıl olacak.. umarım bu bir yılı mutlu geçirmişsindir göğüslerinle..

Canım bunun yaşlılıkla falan alakası yok.Bende ameliyattan bir hafta sonra sporcu sütyeni almak için alışveriş merkezine gitmiştim.Korkunç bir sırt agrısı,baş dönmesi ve inanılmaz bir ter dökmüştüm.Neredeyse oracıkta yıgılıp kalacaktım.Allahtan arkadaşım yanımdaydı,eşimde arabayla dışardaydı,fazla uzaklaşmadan hemen aradık eşimi.Fastfood ların orada biraz oturdum,dinlendim sonra hemen arabaya binip eve döndük.O okudugun ikigün sonra gezdim,tur attım falan banada çok inanılmaz geliyor.Hani bazı arkadaşlar kas zarı altı yöntemi şöyle kolay,böyle rahat diyorlarya...Eeee.. Bende kas zarı altı yöntemiyle ameliyat oldum.Bu ne peki?? Arkadaşlar ameliyat oluyoruz,narkoz alıyoruz,vücutta o kadar kesik dikiş..Yani dış kısım tamam tertemiz görünüyor ama gögsün içi kesi dikiş dolu yapmayın Allah aşkına,o kadar kan kaybediliyor ameliyatta,vücut halsiz düşüyor.Polyanacılık oynamayalım lütfen.Bakın bu ameliyat öyle kolay bir ameliyat degil,tabiki sıkıntıları olacak.Birbirimizi kandırmayalım.Ben apaçık konuşuyorum,kime inanırsınız bilmem artık,ameliyat oldugunuzda yaşayacaksınız,göreceksiniz zaten..

Tatlım,görüsebilirsek ayarlayabilirsek görüşürüz.Yani olmazsada olmaz,ben haftaya gidecegim için teklif sundum sadece.Olmazsada olmaz yani sıkıntı yok.Kendini fazla yorma bence gezme tozma işlerini biraz daha ertele..Kendine iyi bak iyi geceler...

arzum, sporcu sütyenlerimi aldım, bugün ayyıldıza gittim, siyah ve beyaz aldım, sadece onlar vardı. veeeeee 80 beden, inanamadım, 75 i denemedim bile, "bunlar bana küççükk dedim."

Çok güzelmiş canım,inanki çok rahat edeceksin bu sútyenlerle Yataktan daha rahat kalkmak işine gelincede ben yataktan hangi taraftan kalkacaksam kendimi o yöne dogru çevirmeye çalışıp (atıyorum saga dogu çevirip) önce ayaklarımı indiriyordum,sonra dirseklerime biraz dayanarak gövdemi kaldırıyordum.Yani birinci hafta sonunda bu şekilde rahatlıkla kalkıyordum Genelde gece kalkıyordum bu şekilde kimseyi uyandırmak istemiyordum,yazık kızz..Ama gündüz yanımda yöremde kim varsa elimden tutturup kalkıyordum.Aman diyim,sakın zorlama kendini tatlım..

evet canım, tamamen katılıyorum, hiç hafife alınacak bir durum değil, ben ameliyat öncesi neler yaşandığını sorup duruyordum. o yüzden ben de senin gibi, tüm gerçekleri ve yaşadıklarımı abartısız bir şekilde anlatabilirim. ancak bu şekilde birbirimize faydamız olur diye düşünüyorum.
ve ben etrafımdaki tavsiye bekleyen arkadaşlarıma şöyle diyorum, "eğer bu operasyonu sadece kendiniz için istiyorsanız, yaptırın, başkası için katlanılacak bir acı değil,"

iyi geceler tatlım,

arzumcum yakında bir yıl olacak.. umarım bu bir yılı mutlu geçirmişsindir göğüslerinle..

Evet canım,14 Şubatta eşimle beraber sevgililer gününü kutlarken ameliyatımın birincı yılınıda kutlayacagım inşallah.Bol dekolteli birşeyler giyinmeyi düşünüyorum o gece Geçen seneki 14Şubattan itibaren her günüm sevinçle,mutlulukla doldu gerçekten.İnsanın özgüveni yükselince hayat daha bir yaşanası,dolu dolu geliyor dogrusu.Darısı diger arkadaşlarımın başına inşallah.:13:

zaten hep dediklerin aklıma geliyor, acayip dikkat ediyorum, bugünde ayyıldıza gitmeden önce 3 ayrı yere gittik, verilen sporcu sütyenlerini görünce, yok bunlar arzunun dediği gibi değil dedim, en son ayyıldızda görünce "işte bu" dedim,

bende dediğin yöntemde kalkmayı düşündüm fakat, kolumun üstüne yatarsam, kaslarıma zarar verirmiyim diye de düşünmeden edemedim. aslında en kolayı sırtından birinin desteklemesi oluyor. tabii yanında birileri varsa, ben pazardan itibaren yalnız kalıcam, bakalım ne yapcam. zor olacak,
haaa bi de henüz banyoya izin vermedi Hasan bey, 10 günden sonra dedi. eğilerek kafamı ben yıkayamıyorum, onu da kardeşim yapıyor. dediğim gibi pazartesiden sonra işim zor, artık kuaförde yıkatıcam bir süre,

bi sorum da ne kadar süre önden düğmeli kıyafetler giymeliyim, kafadan geçirmeli kazakları bir süre daha giymeyeyim dimi?

o gün ayrıca kutlayacağız, fakat şimdiden sağlıklı bir yaşam diliyorum sana, ve hepimize,,,

Canım sadece kalkarken yan yatıp kalkmak kıssa bir sūre oldugundan dolayı kasların bir zararı olmaz korkma.Dene,eger canın yanarsa tabi yapma bırak..Banyo evet yasak oluyor bir süre.Bende egilip kızıma yıkatıyordum saçlarımı,bazende kuaföre gidiyordum kendimi iyi hissettigim zaman tabi Canım önden dügmesiz kıyafetleri giyebilirsen giyin,yani bunu bir zamanı yok.Önce kollarını giyin,sonrada kafandan geçir.Ama biri yardım ederse giyinip çıkarmanda daha kolay olur tabi.Bunu sen daha iyi anlarsın dene eger zorlanırsan ya yardím al,yada zorlama sakın...Ben ameliyattansonra atlet giyinmiştim mesela,elastik bir atletti,önce kollarımı taktım sonrada kafamdan geçirttim,esniyor çünkü rahat oluyor

o gün ayrıca kutlayacağız, fakat şimdiden sağlıklı bir yaşam diliyorum sana, ve hepimize,,,

Sagol canım,hepimize mutlu saglıklı nice seneler inşallahhh..O gün büyük gün zaten.O gün ayrıca güzel dileklerinizi ve kutlamalarınızı bekleyecegim zaten..Allahım uzun,saglıklı ömürler versin inşallah...

mutluluğunuz hiç bozulmasın.. bu arada beni arkadaşlıktan çıkarmışsın kırıldım

mutluluğunuz hiç bozulmasın.. bu arada beni arkadaşlıktan çıkarmışsın kırıldım

Yahu sen nerelerdesin.9.Aydan beri yoksun..Canım kırılma lütfen bazen forumda tatsız olaylarla karşılaşıyorum malesef.Sürekli iletişimde oldugum arkadaşlarımı listede tutuyorum.Forumdan kaybolan,girmeyen yada giripte benimle,meme ameliyatı ile alakalı olmayan arkadaşlarımı listemde tutmuyorum.O yüzden olmuştur,yanlış anlama yoksa seninle ilgili bir sorun yaşadıgımdan dolayı degil yani Yavruşş Hemennn akliyorum seni arkadaş listeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…