- 13 Mayıs 2011
- 627
- 392
ARZU merhaba, gecen hafta sali herkesten gizli Ankara da da oldum ameliyati ama ayilir ayilmaz bunlar ne olmamis hic diye bagirdim. Ben 1.75 boyundayim 70 kiloyum ve bana 300 cc takmis cok kizdim tabii ustelik sis halleri bile kucuk geldi bana.paramami yanayimyim cektigim acilara mi Doktor cok iyi bunlar ince yapili oldugunuz icin bunlar uygun oldu dedi bekleyin biraz cok memnun kalacaksiniz dedi eski resimleri gosterdi evt eskiye gore cok iyi ama buyuk degiller sadece dolgun ve dikler dusun bir de daha bir haftalik sis halidir bunlar sanirim bide cok mutsuzum cektigim aciya degmiycek diye korkuyorum. Bir de soyle bisey dedi kaslariniz cok kalindi zorlandik bu kadar kalin kasla ilk kez karsilasiyrz dedi kaslarinizda bastirdigi icin kucuk geliyordur dedi ama yuzune bile bakmadim memnun olmadigimi acikca soyleyerek ciktim bir ay sonra kontrolum var. cok mutsuzum yaaaaaaaaaa ustelik gogus altinda cok iz var. Su anda sisler mi hala doktor fazla degil dedi ama sis varsa o da gidince geriye bisey kalmiycak mi yani
herkese merhaba bende göğüs estetiği oldum, çok küçüklerdi büyüttüm, bana kalsa şimdiki halinden daha büyük olmasını isterdim ama doktorum bunların bile vücut yapıma göre yeterince büyük olduğunu düşünüyor, başta eşim çok karşı çıktı ama ikimizde alıştıksormak istediğiniz bişe varsa bilgim dahilinde yanıtlayabilirim
herkese merhaba bende göğüs estetiği oldum, çok küçüklerdi büyüttüm, bana kalsa şimdiki halinden daha büyük olmasını isterdim ama doktorum bunların bile vücut yapıma göre yeterince büyük olduğunu düşünüyor, başta eşim çok karşı çıktı ama ikimizde alıştıksormak istediğiniz bişe varsa bilgim dahilinde yanıtlayabilirim
ARZU merhaba, gecen hafta sali herkesten gizli Ankara da da oldum ameliyati ama ayilir ayilmaz bunlar ne olmamis hic diye bagirdim. Ben 1.75 boyundayim 70 kiloyum ve bana 300 cc takmis cok kizdim tabii ustelik sis halleri bile kucuk geldi bana.paramami yanayimyim cektigim acilara mi Doktor cok iyi bunlar ince yapili oldugunuz icin bunlar uygun oldu dedi bekleyin biraz cok memnun kalacaksiniz dedi eski resimleri gosterdi evt eskiye gore cok iyi ama buyuk degiller sadece dolgun ve dikler dusun bir de daha bir haftalik sis halidir bunlar sanirim bide cok mutsuzum cektigim aciya degmiycek diye korkuyorum. Bir de soyle bisey dedi kaslariniz cok kalindi zorlandik bu kadar kalin kasla ilk kez karsilasiyrz dedi kaslarinizda bastirdigi icin kucuk geliyordur dedi ama yuzune bile bakmadim memnun olmadigimi acikca soyleyerek ciktim bir ay sonra kontrolum var. cok mutsuzum yaaaaaaaaaa ustelik gogus altinda cok iz var. Su anda sisler mi hala doktor fazla degil dedi ama sis varsa o da gidince geriye bisey kalmiycak mi yani
Canım öncelikle çok geçmiş olsun..Aslında boyun uzunmuş,kilonda gayet iyi ama omuzlarınmı geniş degil acaba:44: Yani biraz daha büyük bir protezi rahatlıkla kaldırabilirmişsin gibi geliyor..Tabi biz seni göremedigimiz için çok fazla yorum yapamayız,dogru olmaz.Çünkü protez büyüklügü boy,kilo,omuz yapısı,bel,kalça genişligi gibi faktörlere göre belirleniyor..Örnegin yutdışında genelde büyük protezler tercih edilir,çünkü maşallah oranın hatunları uzun bylu ve yapılı.500-600cc taktıran bile var yani..Neyse biz sana dönelim.Üzülmüş olmana bende çok üzüldüm,şu anda şiş oldukları için gerçek şekli ortada degil tabiki.Zamanla şişlikleri inince göüs şekline ve yumuşaklıgına gelecek tabiki.Ameliyattan önce doktor görüşmende doktoruna olabilecek en büyük protezimi kullanın dedin,yoksa dogal olsunmu dedin? Yani buda ameliyat masasında doktorun seçecegi protez büyüklügünü etkiler çünkü..Kas altı ameliyatlarında kas proteze baskı yaptıgı için protezin büyüklügünü biraz küçültür tabiki.Ama dedigim gibi zamanla şişlikle ödemler gidince asıl şekli ortaya çıkacak ve daha dolgun görünecekler emin ol tatlım.Şu anda beklemekten başka şansın yok.Zaman geçsin bakalım eger yine mutsuz olurda begenmezsen,sana küçük gelirse doktorun tekrar bir operasyon yapmaya mecbur,gerekirse ikici bir operasyon olursun.Bu tabi sıkıntılı bir dönem olacak ama korkma ikinci operasyonun ilki kadar zor olmaz.Çünkü kasların zaten kesilmiş olacak,tekrardan bir cep açılmayacak.O yüzden daha rahat geçireceksin canım emin ol..Şu anda büyüklügüne kafayı taktıgın için izlerde senin gözüne daha fazla batıyor tabiki.Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum,izler ne kadar geçer,ne kadar kalır bu konuda bilgi veremiyecegim.Ama zamanla izleri çok kafaya takarsan lazerle dahada sildirebilirsin.Bunun çözümü var yani.Canım şiş vardır tabiki,olmaz olurmu.Ama bu şişler gidince çok küçülecekler anlamında degil.Yani protezin boyutu degişmez,yani inmez sonuçta.O büyüklük olacak.Bilemiyorum ameliyattan önce hiç protez gördünmü,yani görmediysen doktorundan rica et sana göstersin 300cc lik protez.Ben görmüştüm mesela.Çokta küçük bir protez degil bence normal bir boyut.Yani dogal görünümde bir gögüs olur.Lütfen canını sıkma,pozitif düşün olurmu.Yoksa gerçektende iyileme sürecinide etkilemiş olursun.Herşeyin çözümü var endişe etme..Çok çok öpüyorum seni,güzel haberlerini bekliyoruzz...
Arzu canim cok tesekkurler ilgin icin,cok iyi geldi. Doktor ince yapilisin 285 koyalim deyince bende olmaz herkes 400 lerde geziyor 300 den asagisi olmaz dedim .Tabiiki cok abartili degil ama iri ve dolgun istiyorum dedim.O da ben ameliyat sirasinda dener bakarim dedi. Biri digerinden biraz buyuktu onun icin biri 300cc digeri 325cc olmus. Biraz aceleye geldi aslinda sartlar cok uygundu esim yurtdisina cikti 1 ayligina, oglumun okulu tatil ananesine gitti .Ankara da cok sevdigim bir yakinim vardi gel halledelim hemen deyince oluverdim yillardir erteliyordum.Esimin haberi yok o istemiyordu ama cok israrli olunca artik ne halin varsa gor demisti.O donunceye kadar iyilesmek istedim. Cok agrili gecti tekrarini dusunemiyorum.Hasan Findikta kararliydim ama iste kontrol kalacak yer falan uzak oldugu icin maddi manevi yipratir diye gozum almadi.Ankara cok yakin geldigi icin ve yakinim destekledigi icin orasi uygun geldi.Ama doktor adi ve tavsiyesinde bulunmuycam. Cok mutsuzum memnun degilim dedim tutmus normal diye bana yesil receteli zanax yaziyor cok kizdim sorunum sonuctan memnuniyetsizlik, kendi icimde sorun yasamiyorum diye recetesini yirtip biraktim. Su haliyle cok dogal duruyorlar oyle seninkiler gibi seksi falan degil .Genc kizken goguslerimi begenirdim o halime donmus cok daha guzeller ama sis ve bu sisler inince kuculur diye korkuyorum .BUhaliyle iyiler belkide zaten yeterince dikkat ceken biriyim daha iri olsa sorun olurdu belki uzun boylu oldugum icin daha iri gorunebilirdim diye teselli oluyorum.Bakalim esim ne tepki verecek.
perşembe gidicem cnm. sporcu sütyeni takacaklar inş. çok çeşidi var bu sütyenlerin hangisini tercih edim?
sporcu sütyeni kaç günde takılıyor,
ben de bir an önce bu ameliyat sütyeninden kurtulmak istiyorum, çok canımı yakıyor,
[/I][/B]
Zaten ben sizin yerinizede bol bol bakmıştım,oda sizin yerinize benimkilere bakmıştı..yani bu durumda hepimiz görümüş olduk...
Oyyy...yerim sizi yerimm..Canım arkadaşlarım benimm..
Aramıza hoşgeldin tatlımm..Ne demek,bende tanıştıgımıza,karşılaştıgımıza çok menmun oldum.İnşallah bunda sonra kontrollerdede karşılaşırız
Canım yatıp kalkarken zorlanacaksın,bu çok dogal normal bir durum.Sürekli sırtüstü yatmak gerçekten sıkıcı oluyor evet ama katlanacaksın canım yapacak birşey yokZamanla herşey düzene girecek inşallah.Az sabır canım..Gelişmeleri paylaş bizimle olurmu,bak burada ameliyat olmayı bekleyen,gün sayan arkadaşlarımız var..Onlara çok yardımcı olacak bu bilgiler,gelişmeler..Sizlerin bu kadar çabuk iyileşmeniz onlara moral verecek içlerindeki endişeyi,korkuyu azaltacak eminimki..Allah hepimizin yardımcısı olsun,hepimize şifa versin inşallahh..
hay hay canım, zevkle cevaplarım
iyi bak kendine,
hay hay canım, zevkle cevaplarım
iyi bak kendine,
Bende öyle hissediyordum arzumcum ayyy çok komikti yaaa
ben de bir an önce bu ameliyat sütyeninden kurtulmak istiyorum, çok canımı yakıyor,