arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

mrb lar zafiyet hanım öncelikle geçmiş olsun ve iyi günlerde kullanın derim, ben ankarada yaşıyorum da ameliyatımı ankarada oldum demişiniz, ve bende ameliyat olcam tabi Allah izin verirse büyük çabalardan sonra geçen hafta ikna ettim eşimi ve bu hafta muayeneye gitcemde eğer mümkünse dr. ismini isticem sizden bizimde bilgimiz olsun cnm çünkü bende vücudumun alabildiği en büyük protezi istiyorum sevgiler....

herkese merhaba bende göğüs estetiği oldum, çok küçüklerdi büyüttüm, bana kalsa şimdiki halinden daha büyük olmasını isterdim ama doktorum bunların bile vücut yapıma göre yeterince büyük olduğunu düşünüyor, başta eşim çok karşı çıktı ama ikimizde alıştık sormak istediğiniz bişe varsa bilgim dahilinde yanıtlayabilirim

cnm mrbalar sen kaç cc takdırdın, boyun kilon kaç, nerde hangi dr ameliyat oldun, kas altımı kas üstümü eski ölçün neydi yeni ölçün nedir (sütyen olarak), profiline baktığım kadarıyla çalışıyosun ameliyattan kaç gün sonra iş başı yapabildin şimdilik bukadar sorum bitanem cvplarsan eğer memnun kalırım iyi forumlar....

merhaba canim, cok gecmis olsun..23unde olacagim ameliyati ve merak ettigim seyler var, ameliyattan ne kadar zaman sonra yumusaklik normal meme dokusu gibi oluyor? bir de kesik yeri kac cm acildi seninkinde? simdiden paylasimin ve yardimin icin tesekkur ederim:)

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Aslında boyun uzunmuş,kilonda gayet iyi ama omuzlarınmı geniş degil acaba:44: Yani biraz daha büyük bir protezi rahatlıkla kaldırabilirmişsin gibi geliyor..Tabi biz seni göremedigimiz için çok fazla yorum yapamayız,dogru olmaz.Çünkü protez büyüklügü boy,kilo,omuz yapısı,bel,kalça genişligi gibi faktörlere göre belirleniyor..Örnegin yutdışında genelde büyük protezler tercih edilir,çünkü maşallah oranın hatunları uzun bylu ve yapılı.500-600cc taktıran bile var yani..Neyse biz sana dönelim.Üzülmüş olmana bende çok üzüldüm,şu anda şiş oldukları için gerçek şekli ortada degil tabiki.Zamanla şişlikleri inince göüs şekline ve yumuşaklıgına gelecek tabiki.Ameliyattan önce doktor görüşmende doktoruna olabilecek en büyük protezimi kullanın dedin,yoksa dogal olsunmu dedin? Yani buda ameliyat masasında doktorun seçecegi protez büyüklügünü etkiler çünkü..Kas altı ameliyatlarında kas proteze baskı yaptıgı için protezin büyüklügünü biraz küçültür tabiki.Ama dedigim gibi zamanla şişlikle ödemler gidince asıl şekli ortaya çıkacak ve daha dolgun görünecekler emin ol tatlım.Şu anda beklemekten başka şansın yok.Zaman geçsin bakalım eger yine mutsuz olurda begenmezsen,sana küçük gelirse doktorun tekrar bir operasyon yapmaya mecbur,gerekirse ikici bir operasyon olursun.Bu tabi sıkıntılı bir dönem olacak ama korkma ikinci operasyonun ilki kadar zor olmaz.Çünkü kasların zaten kesilmiş olacak,tekrardan bir cep açılmayacak.O yüzden daha rahat geçireceksin canım emin ol..Şu anda büyüklügüne kafayı taktıgın için izlerde senin gözüne daha fazla batıyor tabiki.Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum,izler ne kadar geçer,ne kadar kalır bu konuda bilgi veremiyecegim.Ama zamanla izleri çok kafaya takarsan lazerle dahada sildirebilirsin.Bunun çözümü var yani.Canım şiş vardır tabiki,olmaz olurmu.Ama bu şişler gidince çok küçülecekler anlamında degil.Yani protezin boyutu degişmez,yani inmez sonuçta.O büyüklük olacak.Bilemiyorum ameliyattan önce hiç protez gördünmü,yani görmediysen doktorundan rica et sana göstersin 300cc lik protez.Ben görmüştüm mesela.Çokta küçük bir protez degil bence normal bir boyut.Yani dogal görünümde bir gögüs olur.Lütfen canını sıkma,pozitif düşün olurmu.Yoksa gerçektende iyileme sürecinide etkilemiş olursun.Herşeyin çözümü var endişe etme..Çok çok öpüyorum seni,güzel haberlerini bekliyoruzz...

Arzu canim cok tesekkurler ilgin icin,cok iyi geldi. Doktor ince yapilisin 285 koyalim deyince bende olmaz herkes 400 lerde geziyor 300 den asagisi olmaz dedim .Tabiiki cok abartili degil ama iri ve dolgun istiyorum dedim.O da ben ameliyat sirasinda dener bakarim dedi. Biri digerinden biraz buyuktu onun icin biri 300cc digeri 325cc olmus. Biraz aceleye geldi aslinda sartlar cok uygundu esim yurtdisina cikti 1 ayligina, oglumun okulu tatil ananesine gitti .Ankara da cok sevdigim bir yakinim vardi gel halledelim hemen deyince oluverdim yillardir erteliyordum.Esimin haberi yok o istemiyordu ama cok israrli olunca artik ne halin varsa gor demisti.O donunceye kadar iyilesmek istedim. Cok agrili gecti tekrarini dusunemiyorum.Hasan Findikta kararliydim ama iste kontrol kalacak yer falan uzak oldugu icin maddi manevi yipratir diye gozum almadi.Ankara cok yakin geldigi icin ve yakinim destekledigi icin orasi uygun geldi.Ama doktor adi ve tavsiyesinde bulunmuycam. Cok mutsuzum memnun degilim dedim tutmus normal diye bana yesil receteli zanax yaziyor cok kizdim sorunum sonuctan memnuniyetsizlik, kendi icimde sorun yasamiyorum diye recetesini yirtip biraktim. Su haliyle cok dogal duruyorlar oyle seninkiler gibi seksi falan degil .Genc kizken goguslerimi begenirdim o halime donmus cok daha guzeller ama sis ve bu sisler inince kuculur diye korkuyorum .BUhaliyle iyiler belkide zaten yeterince dikkat ceken biriyim daha iri olsa sorun olurdu belki uzun boylu oldugum icin daha iri gorunebilirdim diye teselli oluyorum.Bakalim esim ne tepki verecek.

Geçmiş olsun canım..Keşke daha büyük olsaydı olayı herhalükarda olacaktı,kafaya takma.Eşin ve sen alıştıysanız ve mutluysanız bence bundan güzel şey yok.Tadını doya doya çıkarın bu güzelliklerin Ameliyatının ayrıntıları hakkında bilgi verirsen seviniriz.Doktorun,kesi yerin,protez büyüklügün v.s.

Canım bizler buradayız,kafana ne takılırsa,ne sormak istersen sor çekinme..Canın sıkılınca normal muhabbete bile gel.. Demekki kaderinde böyle olması varmış.Her hayırda bir şer,her şerde bir hayır vardır..Böyle düşüneceksin artık,yapacak birşey yok.Öyle zanax falan kullanayım deme sakın.Şu an birşeyler demek için çok erken bebegim.Samimi söylüyorum zamanla gögsünün şekli ortaya çıkacak.Dur bakalım bekleyip görelim.İnşallah istedigin görünüme kavuşacaklar.Şişlikler geçince çok küçülmezler dedigim gibi,protezin boyutu ve senin daha önceki meme dokunun büyüklügü kalacak sonuçta.Zamanla gerçek gögüs kıvamına şekline gelecek ve dahada güzelleşecekler.İnşallah eşinde begenir ve buda sana iyi bir moral olur tabi..Hadi artık güzel düşünelim ve bekleyelim olurmu..Kafaya takacak birşey yok.Sen şu anda ameliyat sonrası pisikolojisinide yaşıyorsun.Kolay degil bu süreç,olumlu pozitif düşünelimki herşey öyle gelişsin inşallah Allahın izniyle..

perşembe gidicem cnm. sporcu sütyeni takacaklar inş. çok çeşidi var bu sütyenlerin hangisini tercih edim?

Canım benim.İki gün olmuş bu mesajı yazalı yeni cevaplayabiliyorum kusura bakma.Büyük bir ihtimalle sporcu sütyenini almışsındır ama ben yinede söyliyim.Belki alır gidersin.Ben kesinlikle Ay yıldızın sporcu sütyenini tavsiye ediyorum.Hem şu anda indirimde.Ben hala kullanıyorum.Yazın terletmiyor çok kullanışlı ve rahat..Fotosunuda ekliyim yinede..Böyle birşey üç rengide var.Ten rengi,siyah ve beyaz..

ben de bir an önce bu ameliyat sütyeninden kurtulmak istiyorum, çok canımı yakıyor,

Canım benim az sabret..Benimde çok canımı yakıyordu.Omuzlarımı ve sırtımı kesmişti.Kenar kısımlarına ekstradan bezler koyuyordum acıtmasın diye ama o sütyen daha güzel şekilli gögüslerimizin olması için çok gerekli Sporcu sütyeninede geçince üzerinde hiçbirşey yokmuş gibi hissediyorsun.Ben ilk başlarda ellerimle gögüslerimi tutuyordum sanki aşşagıya düşecekler,biryerlere çarpacagım gibi komik hissediyordum.Görmemişin gögüsleri olmuş hesabı geziyordum ortalıkta

evet arkadaşım siz atlattınız zor kısmını sabredin herşey güzel olcak.sizin verdiğiniz bilgilerledde bizler moral bulcaz bilgilencez.ayyy ya içim içime sığmıyo sıra bize geliyo inşallah:))))

geçmiş olsun cnm güle güle kullan sanırım ben dr a bırakmıcam büyük istiyorum benn 375 yada 400cc

geçmiş olsun cnm inşallah zamanla iyileştikce memnun olursun böyle duyunca insan korkuyo ya istediğim gibi olmazsa ya küçükolursa falan diye ama eskisinden iyi olcakları kesin gerçekten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…