arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

selam herkese, arzumcum ziyaretin için gerçekten çok teşekkür ederim, çok memnun oldum,
bende operasyonumu oldum, geldim, bugün 4. günüm, dün ve bugün kendimi daha iyi hissediyorum. kollarımı artık daha rahat kullanıyorum. fakat hala yataktan kalkmakta zorlanıyorum. ve de sırt üstü yatmaktan çok sıkıldım, çünkü normalde hiç sırt üstü yatmam.
inşallah daha iyi olacağım, o günleri iple çekiyorum,
sevgili sweet sana da geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşmanı dilerim.

Hoşşşgeldiiiin :KK3: Çok çok geçmiş olsun. Süper hissediyorsundur kendini memişlerine baktıkça. Atlattın gitti. Darısı başıma inşallahhh

Kızlar ameliyat öncesina ait iki tane tatilde çekilmiş bikinili fotomu ekledim albüme..Bakın bakalım nasılmış sonrasında nasıl olmuş..Yorumları alayım bir zahmet :KK34: :KK9:

Selam kızlar,bu günü çok bekledim.Bugün Hasan Fındıgın sekreterini aradım ve ameliyat olmak istedigimi,bana en kıssa zaman için gün vermesini söyledim.14 Şubat 2011 de,saat 7 de hastanede kan tahlileri için gelmemi ve iki saat sonra ameliyata girecegimi söyledi.Bu iki saat içinde doktorumla uzun uzun konuşacagız tekrar.Daha öncesinde ameliyat görüşmesi için gitmiştim ben muayenehanesine,tabi ameliyattan öncede konuşacagımızı söylemişti.Bana kas zarı altı teknigi ile ameliyatımı yapacagını,ister meme ucundan,ister meme altından girebilecegini,seçimi bana bıraktıgını söyledi.Meme ucundan süt bezlerinin bir miktar zarar görecegini söyleyince,artık çocuk düşünmedigimi söyledim,his kaybı konusundada,kesinlikle böyle bir sorun yaşamayacagıma dair garanti verdi.Ben mem ucu kesisini seçtim.Mentor,yuvarlak,yüksek profil proteze karar verildi.Büyüklük olarakta ameliyat günü ölçülerim alındıktan sonra yaklaşık cc yi bana söyleyecek.Ben vücudumun alacagı en büyük protezi istedigimi söyledim.Şimdilik bu kadar,gelişmeleri yazmaya devam edecegim tabiki.Desteklerinizi,önerilerinizi ve en önemlisi dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Hepinizi çok seviyorum.İyiki varsın Kadınlar Kulübü.En Büyük KKEn Büyük KK

selam ya bende yaptırmak istiyorum yenidendoğdumn kuznym ekleme talebi gnderdim kabul edebilirmsnz acaba?:KK30:

Kızlar ameliyat öncesina ait iki tane tatilde çekilmiş bikinili fotomu ekledim albüme..Bakın bakalım nasılmış sonrasında nasıl olmuş..Yorumları alayım bir zahmet :KK34: :KK9:

zahmet nedemek hayatım seve seve yorumu yapalım tabiki eskisinden çok daha iyi olmuş, ve seninde dediğin gibi emzirmekten üst lobun boşalmış aşağı doğru ama şuna inanki şu forumda ameliyat olmak iteyen kadınlarımızın birçoğunkinden büyüktür memişler benim seninkinden küçük bitanem maalesef :KK50:

ama şu varki iyikide yaptırmışın şu halin sana daha çok yakışıyor daha senin gibi duruyor cnm :nazar:
biliyosun ki ben senin hayranınım, senin kadar olmasada ki olmaz resimlere bakarak daha iyi anladım bunu :44: 350 den aşağıda istemiyorum ALLAH'IMINDA İZNİYLE İNŞ. Allah'ım hayırlısını versin bir an önce bende mutlu olmak istiyorum yaaa
birde arzumcum sen daha tecrübelisin bu forumda çok kişiyle konuşup dr. isimlerini biliyorsun ankarada zühtü demirden başka iyi bir dr. tavsiyen var mı bitanem, ve bu sorum bütün ankaralılara tavsiyeler bekliyoruz :116: dr. hakkında, ist. yaşasaydım kesinlikle hasan fındık'tı hiç düşünmeden tereddüt etmeden tv' den bile izlerken elektrik alabilirsun bu dr. dan bide kadınların isteklerini titizlikle dinleyip ona göre protezi takan bi dr. ben işte böyle bir dr. ankarada arıyorum da ilk görüşmem zühtü demirle ama yinede bir kaç dr. gitmek istiyorum fikrim olsun diye ankaradan başka hangi dr. 'lara gidebiliriz sevgiler.... :44:

arzum77 merhaba,

başka konular altında arkadaşlara boğaziçi tıp'tan Op.Dr Defne Erkara ile görüşün diye yazmışsın. mesajları okumaktan beynim bunaldı hangi konu tam olarak hatırlamıyorum. Ben aynı hastanedeki necdet uçar'a burun estetiği olmuştum şimdi de göğüs estetiği istiyorum ama kesin karar vermiş değilim. Defne hanıma ameliyat olmuş tanıdıkların mı var ya da tavsiyeni kısaca neye göre yaptın yazabilir misin? Belki kendisiyle ben de görüşürüm.

Canım ameliyattan sonra ameliyat sonrası sütyenlerden takılıyor.Korse gibi çok sıkı bir sütyendir bu.Hayır biz almıyoruz,doktor temin ediyor bu sütyeni.Ameliyat bittikten sonra odaya gelmeden ameliyathanede takılıyor kii.. şişlik,ödem fazla olmasın,sıksın protez o tarafa bu tarafa kaymasın diye.Yani şeklini korumak için vede ödemin daha az olması için.Sana neden takılmamış bilemiyorum.Her doktorun farklı yöntemi var,demekki senin seçtigin doktorda takmamış ilginç.Peki sıkı sıkı elastik bantlarla sarılımı gögüslerin.Ben yine buradan bir bayandan duymuştum.Doktoru onada sütyen takmamış fakat sıkı sıkı bandajlamış,bant gibi yani..Ama sadece gögüs ucunda olmaz,gögsünüzün heryeri bu bantla bantlanır..Ameliyattan bir hafta,10 gün sonrada senin alacagın sporcu sütyeni ile degiştirilir sütyenin.Sen şu anda ne takıyorsun peki sütyen olarak ne var üzerinde? Yani ben sütyenimi yıkadıgımda bile doktorum yedek bir sütyenin olsun mutlaka hemen diger sütyenini tak,sütyensiz dolaşma diye tembih etmişti çünkü.Bence doktoruna sor bu olayı,bakalım ne diyecek..Gögüs ucu kesisi :KK34: Süper canım,izlerin tamamen silikleşecek bunun müjdesini verebilirim sana :KK62:

Su an oğlumu emzirirken kullandığım emzirme sütyenini takıyorum. Doktorum bunun yeterli olacağını önemli olanın göğüse destek sağlanması gerektiğini söyledi. İnşallah öyledir gerçi doktoruma güveniyorum onun yöntemi böyle demekki. Cevap yazdığın için sağol ben yine de internetten sipariş vereceğim sporcu sütyenini ne olur ne olmaz

zahmet nedemek hayatım seve seve yorumu yapalım tabiki eskisinden çok daha iyi olmuş, ve seninde dediğin gibi emzirmekten üst lobun boşalmış aşağı doğru ama şuna inanki şu forumda ameliyat olmak iteyen kadınlarımızın birçoğunkinden büyüktür memişler benim seninkinden küçük bitanem maalesef :KK50:

ama şu varki iyikide yaptırmışın şu halin sana daha çok yakışıyor daha senin gibi duruyor cnm :nazar:
biliyosun ki ben senin hayranınım, senin kadar olmasada ki olmaz resimlere bakarak daha iyi anladım bunu :44: 350 den aşağıda istemiyorum ALLAH'IMINDA İZNİYLE İNŞ. Allah'ım hayırlısını versin bir an önce bende mutlu olmak istiyorum yaaa
birde arzumcum sen daha tecrübelisin bu forumda çok kişiyle konuşup dr. isimlerini biliyorsun ankarada zühtü demirden başka iyi bir dr. tavsiyen var mı bitanem, ve bu sorum bütün ankaralılara tavsiyeler bekliyoruz :116: dr. hakkında, ist. yaşasaydım kesinlikle hasan fındık'tı hiç düşünmeden tereddüt etmeden tv' den bile izlerken elektrik alabilirsun bu dr. dan bide kadınların isteklerini titizlikle dinleyip ona göre protezi takan bi dr. ben işte böyle bir dr. ankarada arıyorum da ilk görüşmem zühtü demirle ama yinede bir kaç dr. gitmek istiyorum fikrim olsun diye ankaradan başka hangi dr. 'lara gidebiliriz sevgiler.... :44:

Evet canımcıgım,bende öyle diyorum iyiki olmuşum bu ameliyatı.Bana görede gerçekten gerekti yani.Erkekler işte biliyorsun,pek önemsemezler,kadınlarının bu kadarda sexy olmasını kıskanırlar zaten :KK34: İnşallah seninde bu kadar harika bir sonucun olur tatlım,tek temennim bu gerçektende.İnşallah 350cc ve hatta dahada yukarısını gögüs dokun kabul eder,doktorunda onaylar inşallah..Senin için araştırma yapacagım tabiki yinede Ankarada iyi bir doktor tavsiyesi duyarsam mutlaka söyliyecegim sana canım..Ama yinede Eger Hasan Fındıga ameliyat olmaya karar verirsen sana her türlü yardımı yapmaya hazırım,elimden ne gelirse canım.Aklında olsun yani ok..:KK34: Sevgilerr..:KK16:

arzum77 merhaba,

başka konular altında arkadaşlara boğaziçi tıp'tan Op.Dr Defne Erkara ile görüşün diye yazmışsın. mesajları okumaktan beynim bunaldı hangi konu tam olarak hatırlamıyorum. Ben aynı hastanedeki necdet uçar'a burun estetiği olmuştum şimdi de göğüs estetiği istiyorum ama kesin karar vermiş değilim. Defne hanıma ameliyat olmuş tanıdıkların mı var ya da tavsiyeni kısaca neye göre yaptın yazabilir misin? Belki kendisiyle ben de görüşürüm.

Canım Dr.Defne Erkaraya benim arkadaşım meme küçültme ameliyatı olmuştu,kendisi memnun tavsiye ederim,görüş yinede tabiki.Sonuçta birşey kaybetmezsin tatlım :KK34: Nacdet beyde iyi olabilir tabiki birşey diyemiyecegim.Ameliyat sonuçlarına bak,birde tavsiyelerine sana önerecegi protez büyüklügüne,kesi yeri,yöntemine göre karşılaştır.Hangisi sana daha iyi gelirse ona karar verir ve ameliyatını olursun inşallahh.. :KK34: Gelişmeleri paylaşırsan mutlu olurum,Kolay gelsin herşey gönlünce olsun inşallah.. :KK54:

Su an oğlumu emzirirken kullandığım emzirme sütyenini takıyorum. Doktorum bunun yeterli olacağını önemli olanın göğüse destek sağlanması gerektiğini söyledi. İnşallah öyledir gerçi doktoruma güveniyorum onun yöntemi böyle demekki. Cevap yazdığın için sağol ben yine de internetten sipariş vereceğim sporcu sütyenini ne olur ne olmaz

Yeterli olur dediyse tabiki vardır bir bildigi.Sen yinede biraz daha sıkı tutacak bir sporcu sütyeni alırsan daha iyi olur gibime geliyor.Sevgiler..:KK16:

O beklenen resimleri nihayet ekledim arzum..
Tam 4 hafta oldu bugün :)

Anam baktım baktımm...:KK53: Aynen böyle oldum yani.MAŞALLAHHH..:nazar::nazar: Canım çok güzel ve sexy olmuşlar cidden.Pozlar zaten süper ötesi.Keşke yakın olsaydık sen beni çekerdin,ben seni :KK9: Neyse bende birşeyler yaparım artık :KK34: Saglıkla uzun mutlu günlere inşallah.. çok öpüyorumm... :KK54::KK54:

Anam baktım baktımm...:KK53: Aynen böyle oldum yani.MAŞALLAHHH..:nazar::nazar: Canım çok güzel ve sexy olmuşlar cidden.Pozlar zaten süper ötesi.Keşke yakın olsaydık sen beni çekerdin,ben seni :KK9: Neyse bende birşeyler yaparım artık :KK34: Saglıkla uzun mutlu günlere inşallah.. çok öpüyorumm... :KK54::KK54:

Canım bence sen profesyonel fotoğrafçıya git :KK66: Bunu yapan bayanlarda var. Hem çok güzel bir deneyim olmuş olur... :)

aynen canim aynen bende senin gibi oldum:KK53::KK53::KK53::KK53::nazar::nazar::nazar:

arzuuuu.. ameliyat oldum üstünden 10 günde geçti ama sorularım bitmiyooo:)
göğüs uclarım şiş ve şekilsiz .. normal di mi .. ne zaman geçer o görüntü. yani dikiş izinden bahsetmiyorum. böyle yamuş gb ler. şişler .

X