- 13 Mayıs 2011
- 627
- 392
ARZU merhaba, gecen hafta sali herkesten gizli Ankara da da oldum ameliyati ama ayilir ayilmaz bunlar ne olmamis hic diye bagirdim. Ben 1.75 boyundayim 70 kiloyum ve bana 300 cc takmis cok kizdim tabii ustelik sis halleri bile kucuk geldi bana.paramami yanayimyim cektigim acilara mi Doktor cok iyi bunlar ince yapili oldugunuz icin bunlar uygun oldu dedi bekleyin biraz cok memnun kalacaksiniz dedi eski resimleri gosterdi evt eskiye gore cok iyi ama buyuk degiller sadece dolgun ve dikler dusun bir de daha bir haftalik sis halidir bunlar sanirim bide cok mutsuzum cektigim aciya degmiycek diye korkuyorum. Bir de soyle bisey dedi kaslariniz cok kalindi zorlandik bu kadar kalin kasla ilk kez karsilasiyrz dedi kaslarinizda bastirdigi icin kucuk geliyordur dedi ama yuzune bile bakmadim memnun olmadigimi acikca soyleyerek ciktim bir ay sonra kontrolum var. cok mutsuzum yaaaaaaaaaa ustelik gogus altinda cok iz var. Su anda sisler mi hala doktor fazla degil dedi ama sis varsa o da gidince geriye bisey kalmiycak mi yani
mrb lar zafiyet hanım öncelikle geçmiş olsun ve iyi günlerde kullanın derim, ben ankarada yaşıyorum da ameliyatımı ankarada oldum demişiniz, ve bende ameliyat olcam tabi Allah izin verirse büyük çabalardan sonra geçen hafta ikna ettim eşimi ve bu hafta muayeneye gitcemde eğer mümkünse dr. ismini isticem sizden bizimde bilgimiz olsun cnm çünkü bende vücudumun alabildiği en büyük protezi istiyorum sevgiler....