arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

nick leri birbirine karıştırdım sanırım uyuma vakti sabah misafirler erkenden kalkar:/iyi geceler arkadaşlarım vallahi foruma giremezsem aklım burda sizde kalıyo :)eşim ve çocukların diline düştüm ne kk ymış yau face i bile unutturdu diyolar.neyse ben sizi seviyorum iyki kk varrrrrrrrrrr

cnm mrbalar sen kaç cc takdırdın, boyun kilon kaç, nerde hangi dr ameliyat oldun, kas altımı kas üstümü eski ölçün neydi yeni ölçün nedir (sütyen olarak), profiline baktığım kadarıyla çalışıyosun ameliyattan kaç gün sonra iş başı yapabildin şimdilik bukadar sorum bitanem cvplarsan eğer memnun kalırım iyi forumlar....

Merhabalar :) benim doktorum tanıdık bir doktordu gözlerimi kapadım kendimi doktora teslim ettim kaç cc olduğunu bilmiyorum, boyum 160 kilom 47... meme ucundan kesilip kas altına yerleştirildi, maalesef o zamanlar işe yeni başladığım için amirimde çok acımazsız biri olduğu için ameliyattan 2 gün sonra işe gitmek zorunda kaldım çok sorun çıkardı bana inanılmaz acılar çektim ama çok şükür geçti hepsi şimdi çok memnunum, ameliyattan önceki sütyen bedenim 75ti ama dolgulu giyiyordum ve onun bile içini doldurmuyordu :KK50: şimdi 85-90 giyiyorum :KK1: ohhh hemen yaz gelsinde bikinilerimi giyeyim :KK52:

benim öyle gezeceğim kesin, görmemişim çünkü :)))))

bazen nefes alamadığımı hissediyorum, bende her yerlerine pamuklar sıkıştırıyorum, geçen dr. kontrolüne gittiğimde heryerlerden pamuklar çıktı, çok komikti,

sporcu sütyenini kaç beden almam gerekir, ben de şimdiden alayım o zaman,

Canım benim az sabret..Benimde çok canımı yakıyordu.Omuzlarımı ve sırtımı kesmişti.Kenar kısımlarına ekstradan bezler koyuyordum acıtmasın diye ama o sütyen daha güzel şekilli gögüslerimizin olması için çok gerekli :KK31:Sporcu sütyeninede geçince üzerinde hiçbirşey yokmuş gibi hissediyorsun.Ben ilk başlarda ellerimle gögüslerimi tutuyordum sanki aşşagıya düşecekler,biryerlere çarpacagım gibi komik hissediyordum.Görmemişin gögüsleri olmuş hesabı geziyordum ortalıkta :KK9::KK9:

merhaba canim, cok gecmis olsun..23unde olacagim ameliyati ve merak ettigim seyler var, ameliyattan ne kadar zaman sonra yumusaklik normal meme dokusu gibi oluyor? bir de kesik yeri kac cm acildi seninkinde? simdiden paylasimin ve yardimin icin tesekkur ederim:)

Tşkr ederim canım, ameliyattan 15 gün sonra dikişler alındı, ben yaptıralı 2 sene oluyor pek iyi hatırlayamıyorum ama 1-2 ay alışmak zor oluyor sanki patlayacakmış gibi geliyordu bana, dokunmuyordum dokundurmuyordum :KK1: kesi yerlerim çok iyi olmadı ama onu bile takmıyorum kafama :) çok memnunum :)

merhaba canım, ben de geçende uygun fiyatlı spor sütyeni buldum, 85Cyim şu anda, 2 tane 85D aldım. elimle de şöyle uzattım, olur umarım ameliyattan sonra.
aslında doktoruma sorup öyle almayı düşünüyordum ameliyattan önce ama görünce dayanamadım :KK1:
bence doktora danışıp almak daha mantıklı, boşa para vermemiş olursun

bazen nefes alamadığımı hissediyorum, bende her yerlerine pamuklar sıkıştırıyorum, geçen dr. kontrolüne gittiğimde heryerlerden pamuklar çıktı, çok komikti,

tatlım,
ben de bandaj lafını duyunca, göğüsü sarıp sarmalayacaklar zannediyordum, öyle değil, yaklaşık 10-20 cm kare yapışkan bir bant ile yapıştırmışlar, ve evet ben uyandığımda ameliyat sütyenim vardı üstümde,
sağolsun arzumun da tavsiyeleriyle ve tecrübesiyle iyi ki de göğüs ucu olmuşum, yoksa kesi yerlerim altta olsaydı, bu sütyenle çok acırdı diye düşünüyorum.

acaba göğüs ucu kesisi olunca bandaj olmuyomu????ameliyat sonrası sütyenmi takıyolar ????

canımmmm, 85c yi duyunca gözlerim yerinden fırladı, kaç cc taktırmak istiyorsun, sonrasında 90 mı olacak,

merhaba canım, ben de geçende uygun fiyatlı spor sütyeni buldum, 85Cyim şu anda, 2 tane 85D aldım. elimle de şöyle uzattım, olur umarım ameliyattan sonra.
aslında doktoruma sorup öyle almayı düşünüyordum ameliyattan önce ama görünce dayanamadım :KK1:
bence doktora danışıp almak daha mantıklı, boşa para vermemiş olursun

canımmmm, 85c yi duyunca gözlerim yerinden fırladı, kaç cc taktırmak istiyorsun, sonrasında 90 mı olacak,

Mrb ben ameliyattan sonra 85-90 beden sütyen giymeye başladım, kaç cc takılmıştır bilginiz var mı? zamanında doktora sormuştum sen bana bırak merak etme demişti, ama şimdi merak ettim?

ahahaha, ya C'lere D'lere takılmayalım :KK1:
şöyle söyliyim, burda herkes limon hesabı yapıyor, benim 2 limon kadar göğüs dokum var şu anda. ama üstü bomboş, limonlar altta. 85 göğüs altı ölçüsü, o değişmeyecek. doktorum 260cc önerdi, benim aklımdan da 300cc geçiyor ama son görüşmede kesinleştiririz herhalde. cup olarak C'den D'ye çıkarım en fazla diye düşünüyorum.

Canım sen Ay Yıldız magazasına git,sana şööyle bir bakıyor ve kaç beden olacagını anlıyorlar zaten.Sporcu sütyeninde cup ölçüsü yok,gögüs altı genişligine göre veriyorlar.Sana büyük bir ihtimal 75 beden sporcu sütyeni olur.Zayıfsın çünkü :KK34: Hiç kaçırma valla şu an indirimde zaten iki tane almanı öneririm bir siyah birde beyaz.Ten rengide var istersen ten rengide alabilirsin.Çünkü sporcuyu uzun bir süre kullanacaksın canım.Ben hala kullanıyorum çok rahat ve kullanışlı :KK34: Ne zaman gidiyorsun kontrole?

tatlım,
ben de bandaj lafını duyunca, göğüsü sarıp sarmalayacaklar zannediyordum, öyle değil, yaklaşık 10-20 cm kare yapışkan bir bant ile yapıştırmışlar, ve evet ben uyandığımda ameliyat sütyenim vardı üstümde,
sağolsun arzumun da tavsiyeleriyle ve tecrübesiyle iyi ki de göğüs ucu olmuşum, yoksa kesi yerlerim altta olsaydı, bu sütyenle çok acırdı diye düşünüyorum.

:KK34: Canım ben yaşadıgım menmuniyeti paylaştım,tavsiye ettim sizde bana güvenerek meme ucu kesisi ile ameliyat oldunuz ve sizde menmun kaldınız..Bunları duymak beni çok sevindiriyor,çok mutlu oluyorum.İnşallah bizim kadar mutlu olur diger arkadaşlarda..:KK16:

Mrb ben ameliyattan sonra 85-90 beden sütyen giymeye başladım, kaç cc takılmıştır bilginiz var mı? zamanında doktora sormuştum sen bana bırak merak etme demişti, ama şimdi merak ettim?

Canım ameliyattan sonra protezlerin kartını veriyor doktor.Sende o kart yokmu?:KK53: Yani o kartta yazar kaç cc takıldıgı.Bana protezin kutusunu bile vermişlerdi,içinde garanti belgesi filan hepsi var.Bunların sende olması lazım.Öyle şey olurmu yahu,ilerisinde birşey olsa,başına birşey gelse ne yapacaksın Allah korusun...

Canım ameliyattan sonra protezlerin kartını veriyor doktor.Sende o kart yokmu?:KK53: Yani o kartta yazar kaç cc takıldıgı.Bana protezin kutusunu bile vermişlerdi,içinde garanti belgesi filan hepsi var.Bunların sende olması lazım.Öyle şey olurmu yahu,ilerisinde birşey olsa,başına birşey gelse ne yapacaksın Allah korusun...

canım walla kart mart hiçbişe vermedi ama dediğim gibi doktor tanıdık biri sık sık görüşüyorum doktorumla, garanti belgesini falan dosyama eklediğini söyledi, artık bilmiyorum güvendik ama allah korusun inşallah bir sorun yaşamam. sen ameliyattan önce kaç beden sütyen kullanıyordun şimdi kaç beden kullanıyorsun?

canım walla kart mart hiçbişe vermedi ama dediğim gibi doktor tanıdık biri sık sık görüşüyorum doktorumla, garanti belgesini falan dosyama eklediğini söyledi, artık bilmiyorum güvendik ama allah korusun inşallah bir sorun yaşamam. sen ameliyattan önce kaç beden sütyen kullanıyordun şimdi kaç beden kullanıyorsun?

Canım doktor tanıdıksa mutlaka git ve protez kartını iste.O kartın üzerinde gögsüne silikon takıldıgı ve kaç cc lik silikon oldugu,doktor,ameliyat tarihi bilgileri oluyor.Bu kartı cüzdanında bulundurman gerek.Allah korusu bir kaza anında acil ameliyata alınma gibi bir durumda senin ilk bilgilerini bulman için bakılacak yer cüzdanındır.Bu ameliyatı oldugunu ve gögsünde protez oldugu bilgisinin olması gerek doktorun kii ona göre ameliyattan tedbirli davranılsın.Bilmeden gögsüne bıçak vursa yada gögsünden yaralansan protezin yırtılsa nasıl anlayacak doktor.O yüzden mutlaka git ve protez kartını al canım...:KK34:

Ben ameliyattan önce 75-80 B cup sütyen kullanıyordum,ameliyattan sonra iki beden büyüdü gögüslerim,şimdi D cup sütyen kullanıyorum canım...

Canım doktor tanıdıksa mutlaka git ve protez kartını iste.O kartın üzerinde gögsüne silikon takıldıgı ve kaç cc lik silikon oldugu,doktor,ameliyat tarihi bilgileri oluyor.Bu kartı cüzdanında bulundurman gerek.Allah korusu bir kaza anında acil ameliyata alınma gibi bir durumda senin ilk bilgilerini bulman için bakılacak yer cüzdanındır.Bu ameliyatı oldugunu ve gögsünde protez oldugu bilgisinin olması gerek doktorun kii ona göre ameliyattan tedbirli davranılsın.Bilmeden gögsüne bıçak vursa yada gögsünden yaralansan protezin yırtılsa nasıl anlayacak doktor.O yüzden mutlaka git ve protez kartını al canım...:KK34:

Ben ameliyattan önce 75-80 B cup sütyen kullanıyordum,ameliyattan sonra iki beden büyüdü gögüslerim,şimdi D cup sütyen kullanıyorum canım...

75-80 b cup 'mı vallahi arzumcum senin göğüslerin yine büyükmüş bidenem 75-80b cup dolgulu numara peki altan desteklimi kullanıyordun canım yoksa dolgusuzmu dolduruyordun sütyeni vallahi merak ettim ben şuan 80 beden kullanıyorum ama dolgulu :KK43:

:KK34: Canım ben yaşadıgım menmuniyeti paylaştım,tavsiye ettim sizde bana güvenerek meme ucu kesisi ile ameliyat oldunuz ve sizde menmun kaldınız..Bunları duymak beni çok sevindiriyor,çok mutlu oluyorum.İnşallah bizim kadar mutlu olur diger arkadaşlarda..:KK16:

Arzumcum sana birşey sormak istiyorum.Ameliyat sonrasında sütyen takılıyor falan yazılmış ama bende yoktu sütyen.Bu sütyeni kendimiz mi temin ediyoruz yoksa doktor mu temin ediyor.Çünkü bende sadece arkadaşın da dediği gibi kare şeklinde bantlar vardı göğüs ucumda.bu arada ben de göğüs ucu kesisiyle ameliyat oldum.Sevgiler...

75-80 b cup 'mı vallahi arzumcum senin göğüslerin yine büyükmüş bidenem 75-80b cup dolgulu numara peki altan desteklimi kullanıyordun canım yoksa dolgusuzmu dolduruyordun sütyeni vallahi merak ettim ben şuan 80 beden kullanıyorum ama dolgulu :KK43:

Canım bende dolgulu sütyen kullanıyordum tabikide.Hatta albüme ameliyat öncesi fotolarındanda koyim birkaçtane bakın fikriniz olur :KK34: Ama meme dokum vardı benim yani,doktorlarla görüşme yaptıgımda bütün doktorlar meme dokunuz varmış,bu bizim için gayet iyi bir durum diyorlardı.Hatta birkaçı bu ameliyatı olmanıza gerek yok bile..deselerde içimden hadi oradan yahu,sanki çok güzellerde ameliyat olmama gerek yokmuş diye sinirleniyordum.Benim üst lobumda meme dokusu yoktu,altta dokum vardı.Sütyenle yukarı dogru kaldırıp üst lobuma dekolte yapıyordum :KK31: Ama şimdiiii... sütyen kullanmadan dekoltem var,işte gögüs budur yahu..Allahıma şükürler olsun,Allahım sanada en kıssa zamanda nasip etsin tatlımm..:KK54:

Arzumcum sana birşey sormak istiyorum.Ameliyat sonrasında sütyen takılıyor falan yazılmış ama bende yoktu sütyen.Bu sütyeni kendimiz mi temin ediyoruz yoksa doktor mu temin ediyor.Çünkü bende sadece arkadaşın da dediği gibi kare şeklinde bantlar vardı göğüs ucumda.bu arada ben de göğüs ucu kesisiyle ameliyat oldum.Sevgiler...

Canım ameliyattan sonra ameliyat sonrası sütyenlerden takılıyor.Korse gibi çok sıkı bir sütyendir bu.Hayır biz almıyoruz,doktor temin ediyor bu sütyeni.Ameliyat bittikten sonra odaya gelmeden ameliyathanede takılıyor kii.. şişlik,ödem fazla olmasın,sıksın protez o tarafa bu tarafa kaymasın diye.Yani şeklini korumak için vede ödemin daha az olması için.Sana neden takılmamış bilemiyorum.Her doktorun farklı yöntemi var,demekki senin seçtigin doktorda takmamış ilginç.Peki sıkı sıkı elastik bantlarla sarılımı gögüslerin.Ben yine buradan bir bayandan duymuştum.Doktoru onada sütyen takmamış fakat sıkı sıkı bandajlamış,bant gibi yani..Ama sadece gögüs ucunda olmaz,gögsünüzün heryeri bu bantla bantlanır..Ameliyattan bir hafta,10 gün sonrada senin alacagın sporcu sütyeni ile degiştirilir sütyenin.Sen şu anda ne takıyorsun peki sütyen olarak ne var üzerinde? Yani ben sütyenimi yıkadıgımda bile doktorum yedek bir sütyenin olsun mutlaka hemen diger sütyenini tak,sütyensiz dolaşma diye tembih etmişti çünkü.Bence doktoruna sor bu olayı,bakalım ne diyecek..Gögüs ucu kesisi :KK34: Süper canım,izlerin tamamen silikleşecek bunun müjdesini verebilirim sana :KK62:

X