arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım ameliyat olabilme gibi bir şansın yokmu..Yani bu kadar sıkıntı çekiyorsan eger bunu tek çözümü ameliyat tatlım..

Geçmiş olsun canım..300cc öyle büyük bir protez degil.Yani kafaya takacak bir durum olmaz.Zaten daha yeni ameliyat olmuş sayılırsın.Zamanla protezler yerine oturacak,aşşagıya dogru inecekler,ödemlerin geçecek ve dogal bir görünüme ulaşacaklar merak etme..Evet malesefki ülkemizde genelde küçük boy protez tercih ediliyor fakat önemli detaylar saklı..Örnegin yurtdışındaki bayanlarımız iri yapılı,vücut hatları geniş,uzun boylu..Yani büyük boy protezi rahatlıkla kaldırabiliyorlar..Türkiyedeki bayanlarımız ufak tefek,yani var tabi uzun boylu bayanlarımızda ama onlar kadar degil..Vücut tipine göre protez büyüklügü tercih edildigi için böyle farklar olabiliyor..Yutdışındaki bayanlar gögüs büyütmeye gittiginde -Ben gögüslerimi büyütücem,olabilecek en büyük gögüs olsun,diyor..Türkiyedeki bayanlar-Aman çok büyük olmasın,dogal olsun,dışardan bakan anlamasın...gibi ifadeler kullanıyorlar..Haliyle doktor bu konuda çekimser kalıyor..Etki-Tepki olayı yani Ben örnegin şartları zorladım,istedigim büyük gösterişli bir gögüstü.Çogu doktor kabul etmedi,yapamam dedi..Ama araştırdım ve doktorumu buldum 400 cc taktırdım ben.Öyle kocaman gögüslerimmi oldu,hayır.Önceden dolgulu sütyenle nasıl bir ğörüntü veriyorsam aynı görüntü oldu.Tabi dekolte verdigim zaman ve bikini giydigim zaman harika görünüyor Ben memeucu kesisi ile ameliyat oldum,izi yok herhangibir krem falan kullanmıyorum,gerek olmadı çünkü...İzim yok.. Yani sana diyecegim şey zamanla herşey daha güzel olacak..Bu ameliyattan sonra sabırlı olmanız ve beklemeniz çok önemli..Tecrübelerime dayanarak söylüyorum tatlım,emin olabilirsin...

Arzumcum biliyosunki bende ameliyat olmak istiyordum ama eşim ikna olmuyor falan diordum ama yinede umrumda değil bu ameliyatı olcam diordum 3 aylık kredim kaldı tekrar kredi çekip kendime yatırım yapcam diordum ya eşimi büyük çabalardan dil dökmeleden hergün dırdır etmekten ikna ettim sonunda ve çok üzüldüğümü belirttim dün akşanm ciddi cddi konuştum neden istemediğini ilk defa kendi şahsım için birşey istediğimi ve gerçekten kafama taktığımı üzüldüğümü sonunda anladı ve dediki "sana son kez söylüyorum bu ameliyatı benim için olcaksan olma ben seni gerçekten böyle seviyorum dedi (diorda dışardada iri memişli bir hatun gördüğüdede gözünün ucuyla bakmaktan alamıyor kendini müzrip)" neyse arabamızı satıp bana para ayıracak buşekilde karar vrdik okadar mutluyum ki anlatamam ya kızlar bişey deyim mi benim eşim ikne oldu ise bütün erkekler ikna olur okadar zor bir kocam var ki anlatamam heleki estetik konusunda halen inanamıyorum ya şuan eşimle kara kara çevreye ailelerimize nedicez çünkü ameliyat olcam estetik demicez, kızkardeşimle konuştum dün göğsümde kist var onu aldırmam lazım mı desem dedim annem çok üzülür sakın böyle deme dedi şuan tek sıkıntım neden ameliyat olcamı söylücem onu düşünüyorum çok mutluyum çok varya kızlar erkekler nekadar direnirse dirensin inat etsinler en sonunda kadının fendi yeniyor işte :92:

İşte benim kadınım... Tebrik ediyorum seni arkadaşım Çok sevindim vallaha.. Eşinin ben seni böyle çok seviyorum,benim için olma gibi laflarını geç,kilişe sözler bunlar.Benimkide böyle söylüyordu ama ameliyattan sonrada halinden pek mutlu iyiki yaptırmışız diyor valla..

Ailene ne söyleyeceksin konusuna gelince kesinlikle gögsün ile alakalı bir durum olmalı canım.Çünkü sonuçta orada bir kesi yeri olacak,saklayabilmen imkansız.İlerde bir sorunlar karşılaşırmısın,karşılaşmazmısın belli olmaz.Yani tabiki inşallah karşılaşmazsın tek temennim bu fakat risk alıyorsun.O yüzden gögsümde bir kitle çıktı fakat zararsız bir kitle ama tedbir amaçlı alınması gerekiyor dersen bence en iyisi bu Hatta ben ilk önce kendi çevremede böyle söyledim,sonrasında Allah korusun trafik kazası filan geçiririm,acil ameliyata alınmak zorunda kalırsam ameliyattan önce kimse bilmez gögsümde silikon var doktora söylemez,sonradan ortaya çıkar düşüncesi ile kendimi yedim bitirdim.Oyüzdende bu kist ameliyatı ile beraber silikonda koydurucam zaten gögüslerim ufak,kist ameliyatından sonra dahada ufalacak ben böyle yaşayamam mutsuz olurum dedim..Valla kimsenin gıkı çıkmadı..Sonuçta ortada saglık söz konusu ve parada benim cebimden çıkıyor..Eşim razı olduktan sonra kimse karışamaz ama çevreyede birşeyler demek gerekiyor tabi...

Eee.. ozaman sen doktor araştırmalarına,görüşmelere başla bence..Ailenede gögsümde birşey çıktı muayeneye gidiyorum dersin..Zemini hazırla yani.Öyle bir anda pat diye ameliyat olucam,öyle gerekiyor dersen,kızım bir araştırsaydın,farklı doktorlara gitseydin önce tepkisi ile karşılaşabilirisn yani O yüzden şimdiden başla sen,alıştır çevreni..Benden sana ufak tüyolar..

Çok tşkr canımın içi msn de konuştuğumuz gibi ufaktan ufaktan çıtlatacam bugün akşam, bugün bendeler annemle mutfakta otururken söylücem en azından bu hafta kontrole gideceğimi seninde dediğin gibi çıtlatacam Allah'ım yardım etsin benimbukadar düşünmemdeki sebep herkesin annesi tabiki yavrusuna pimpiriklidir de, benim annem çok pimpirikli onun üzülmesine kıyamam, inş. annemi fazla üzmeden olurda kurtulurum ALLAH'IMIN DA İZNİYLE tabiki sağol ya kk iyilik meleğisin sen bukadar kk gözde olman sevilmen herkese yardımcı olman tabiki bazı insanları rahatsız edecek, seni üzmeye çalışcaklar bunlar okadar normal ki, kesinlikle kafana takma ve cvp dahi vermem yerinde olsam, kayle almam, sen cvp verdikçe sen üzüldüğünü gösterdikçe daha mutlu ediyorsun karşı tarafı bilesin cnm napacaksın kayle almıcaksın ki daha çok deliye dönsünler sen cvp vermedikçe daha çok sinirlenirler bitanem benden söylemesi şu işyerinde bir anlaşamadığım bayan var, sen başarılı oldukça gözde oldukça çekemiyorlar adeta açık arıyorlar, yemekte laf sokmalar, v.s v.s. ve kesinlikle de üstüme alıp cvp bile vermedim niye kayle alıp kendimi üzeyimki moralimi bozayımki yapmak istedikleri zaten o ha var, ha yok benim için farketmiyor sen kayle almadıkça yok gibi davranıp takmayınca daha çok hırslanıyor deliriyorlar o yüzden tkrr diorum kayle alma, kayle alma, kayle alma seni seven olduğu kadar sevmeyende okadar çok olacak seni sevmeyende bukadar iyisin hiçkimseden karşılık beklemeden akıllar veriyor yardımcı oluyosun adeta kk iyilik meleğisin seni sevmeyende fesatlığından sevmez bence bu benim şahsi düşüncem yazdıklarım bazı kişilere ağır gelebilir ama bilmiyorum niye bu yorumları yaptım, sadece şunu biliyorum arzuya ağır eleştiriler geliyor bizleri çok üzüyor o insan hiç birşekilde haketmiyor laf sokmaları imaları yapmayın hiçkimse birbirine yapmasın ne gerek var bu bütün kadınlar aynı sorundan bu forumda öyle değilmi herkes birbirine yardımcı olsun ameliyat olandan biz olmayanlar öyle medetler umuyoruz ki anlatamam o yüzden kırıcı olmaya hiç gerek yok, yardımcı olmayanda olmak zorunda da değil tabiki eleştiri yapmasınada gerek yok ozaman herkese iyi forumlar

Annelerimizzz..Canım Annelerimizzz... Onlar hep bizi düşünürler ..Bizimle beraber üzülür,bizimle beraber sevinirler tabiki..Biraz endişe edecektir tabiki,belkide üzülecek dogal olarak.Ama onu sakinleştirecek olanda sensin tatlım.Zararsız,herkesde olan kitlelerden oldugunu söyle mutlaka..İnşallah ameliyattan sonrada senin yüksek moralini,sevincini gördükten sonra endişeleri evhamlarıda sona erecek inşallahh..

Diger konuya gelince..Meyve veren agaç taşlanırmış..İki senelik araştırmalarım ve bunu içerisindede bir senelik kendi yaşadıgım tecrübelerim var.Ameliyat oldum bittim degil,ögrendigim edindigim bilgileri sizlerle paylaşıp yardımcı oluyorum tabikide..Karşılık beklemeden,hiçbir ücret almadan..Bilen biliyor,bilmeyende laf atıyor işte..Ne yapalım dünyada benim gibi insanlar oldugu kadar farklı düşünen insanlarda var tabi.Susmaya karşılık vermemeye çalışsakta bazen olmuyor bebegimm..İnsanız sonuçta üzülüyor,sinirleniyoruz..Bazende aklıma geldikçe gülüyorum bu durumlara..Yahu boşverrr..salla gitsin.Aynen senin dedigin gibi karşılık vermemek lazım ama bazen olmuyor işte.Belki o gün yaşadıgın bir olaydan ötürü biraz gergin oluyorsun biranda patlayıveriyorsun işte Amannn sizin böyle yorumlarınızı bana desteginizide okudukça dahada keyfim yerine geliyor mutlu oluyorum tabikide..Sagol canım benim..Kalbi güzel,yüregi güzel arkadaşlarım benimmm... Sizleri seviyorum..İyiyki varsınız,iyiki kadınlar kulübü var..Benim kız kardeşim yok ama sizler benim kızkardeşlerim,arkadaşlarımsınız..Güzel paylaşımlar diliyorum bende..Çok çok öpüyoruummm hepiniziii...

hayatimda mutluluk devam ediyor nemi oldu?senelerdir isteyipte birturlu ulasamadigim bir hayalimi gerceklestirmek uzereyim.guzellik uzmani olmaya karar verdim ve bugun basvurdum carsambaya basliyorum.hadi bana sans dileyin.tatlim sen varya sen candan, samimi, tatli mi tatli,yuregi guzel, herkeslere hizir gibi yetisen arkadasim bak ozelimizi anlatacak kadar seni cok seviyoruz sende gelen olumsuz yorumlara takilma moralin bozulmasin ki cunku buranin sana cok ihtiyaci var.ne demisler koyun ve kurt dusman olmazdi fikirler ayni olsaydi

cok sevindim canim esini ikna etmene.en buyuk sorunun esindi artik gerisi kolay.ikna etmisken elini cabuk tut

Vayyy... Bizede ufak tüyolar verirsin artık hee.. Keşke Türkiyede,ıstanbulda olsaydın sana gelirdik bakıma falan..Yakışır arkadaşıma..Yürü be koçum,km tutar seni... Başarılar diliyorum sana,herşey gönlünce olsun inşallahh...

arzumm geldim cnm. bugün daha geldim kendi evime. ondan yazamıyordum.
bugün beşinci günüm maşaallah iyiyim. güzel oldu benimkiler :) gerçi daha taş gb ler.ilk iki gün yatıp kalkmada ve kollarımı hareket ettirmede zorladım.şimdi yapıyorum herişimi kendi başıma.325 cc kasaltına konuldu benim. gögüsucu kesisiyle . perşembe günüde inş. sporcu sütyenine geçicem.kendime konu açmıştım ama hala onaylanmamış :)
ne zaman yumuşarlar arzucuummmm.soru sormak isteyen arkadaşlar varsa seve seve cevplarımm.

çok geçmiş olsun canım.maaşallah sende hızlı iyileşenlerdensin.

yinede fazla zorlama kendini.yat dinlen.arada da bize gelişmeleri anlat olur mu?

çok geçmiş olsun, sıkıntın olmamasına ve memnun olmana sevindim

benim de kaldı 19 gün...

tesekkur ederim tatlim.ayip ettin hic vermem mi elimde bakim cantasi istanbulda gidiyorum. arzum da toplamis butun memisli hatunlari bende bakim yapiyorum dermisimmm.
haha dusuncesi bilem guzel

gecmis olsun canim gule gule saglikla kullan

Hoşgeldin canım benim.Merak ettik dogrusu..İyi olmana çok sevindim,ayrıca begenmenede sevindim Hayalcihücreler arkadaşımızda ameliyat oldu,okumuşsundur mutlaka.Onada 350cc takmış doktorumuz,meme ucu kesisini tercih etmiş oda ..Canım iz konusunda çok şanslısınız,gerçekten hiç belli olmayan izlerin olacak.Hatta bir seneye dogru tamamen yok olacak..Hayalcihücreler arkadaşıma gösterdim o bile göremedi izi,o derece yani Yumuşayacaklar canım benim,durdaha çok erken.Biraz zamana ihtiyacın var.Sabırlı ol,sen daha şimdiden başlarsan oohhhoooo... Kontrole gidecekmişin canım?Ne zaman gideceksin.Bana bilgi ver bende kontrol günümü ayarliyim,buluşalım tanışalım bizde olurmu...

selam herkese, arzumcum ziyaretin için gerçekten çok teşekkür ederim, çok memnun oldum,
bende operasyonumu oldum, geldim, bugün 4. günüm, dün ve bugün kendimi daha iyi hissediyorum. kollarımı artık daha rahat kullanıyorum. fakat hala yataktan kalkmakta zorlanıyorum. ve de sırt üstü yatmaktan çok sıkıldım, çünkü normalde hiç sırt üstü yatmam.
inşallah daha iyi olacağım, o günleri iple çekiyorum,
sevgili sweet sana da geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşmanı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…