arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

evet, yayından önce beni kontrole geldi, sabah 7.30 civarıyda sanırım, "çok şıksınız" dedim, yayına çıkacağını söyledi, çok can bir insan, herhalde doktorumu sevmeseydim, ondan pozitif enerji almasaydım, bu sıkıntılar çekilmez olurdu. iyi ki onunla karşılaşmışım,

Hasan Bey Haber Türk tvdeydi şimdi bitti.çok sempatik bir insanmış :))

merhaba, tebrik ederim, inşaallah herşey istediğin gibi olur,
biliyorsun benim de bugün 4. günüm, fakat kollarını bir süre kullanamıyorsun ya, bu etrafta akılda soru işaretleri oluşturuyor, ya doğruyu söyle, söyleyemiyorsan da kol göğüs bölgesinden operasyon geçirdiğini söyle bence,

Arzumcum biliyosunki bende ameliyat olmak istiyordum ama eşim ikna olmuyor falan diordum ama yinede umrumda değil bu ameliyatı olcam diordum 3 aylık kredim kaldı tekrar kredi çekip kendime yatırım yapcam diordum ya eşimi büyük çabalardan dil dökmeleden hergün dırdır etmekten ikna ettim sonunda ve çok üzüldüğümü belirttim dün akşanm ciddi cddi konuştum neden istemediğini ilk defa kendi şahsım için birşey istediğimi ve gerçekten kafama taktığımı üzüldüğümü sonunda anladı ve dediki "sana son kez söylüyorum bu ameliyatı benim için olcaksan olma ben seni gerçekten böyle seviyorum dedi (diorda dışardada iri memişli bir hatun gördüğüdede gözünün ucuyla bakmaktan alamıyor kendini müzrip)" neyse arabamızı satıp bana para ayıracak buşekilde karar vrdik okadar mutluyum ki anlatamam ya :KK64: :KK64: kızlar bişey deyim mi benim eşim ikne oldu ise bütün erkekler ikna olur okadar zor bir kocam var ki anlatamam heleki estetik konusunda halen inanamıyorum ya şuan eşimle kara kara çevreye ailelerimize nedicez çünkü ameliyat olcam estetik demicez, kızkardeşimle konuştum dün göğsümde kist var onu aldırmam lazım mı desem dedim annem çok üzülür sakın böyle deme dedi şuan tek sıkıntım neden ameliyat olcamı söylücem onu düşünüyorum çok mutluyum çok varya kızlar erkekler nekadar direnirse dirensin inat etsinler en sonunda kadının fendi yeniyor işte :92:

selam herkese, arzumcum ziyaretin için gerçekten çok teşekkür ederim, çok memnun oldum,
bende operasyonumu oldum, geldim, bugün 4. günüm, dün ve bugün kendimi daha iyi hissediyorum. kollarımı artık daha rahat kullanıyorum. fakat hala yataktan kalkmakta zorlanıyorum. ve de sırt üstü yatmaktan çok sıkıldım, çünkü normalde hiç sırt üstü yatmam.
inşallah daha iyi olacağım, o günleri iple çekiyorum,
sevgili sweet sana da geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşmanı dilerim.

Canım çok çok geçmiş olsun aramıza hoşgeldinn:92: Merak etme gün geçtikçe daha iyi olacaksın ve inşallah memişlerinin keyfini süreceksin bu yaz sende bomba hatunlardan olacaksın:21:

:KK64:
merhaba, tebrik ederim, inşaallah herşey istediğin gibi olur,
biliyorsun benim de bugün 4. günüm, fakat kollarını bir süre kullanamıyorsun ya, bu etrafta akılda soru işaretleri oluşturuyor, ya doğruyu söyle, söyleyemiyorsan da kol göğüs bölgesinden operasyon geçirdiğini söyle bence,

Hoşgeldin bitanem aramıza kk gözlerimiz yollarda kaldı vallahi kız :KK53:
Yorumun içinde ayrıca tşkr ederim cnm çok şükür ki sen kurtuldun darısı başımıza inş. bebeğim resimlerini gördüm bu yolu seçmekle çok iyi bir karar vermişsin bitanem bende bu hafta muayeneye gitcem hafta sonu cmtsi ve dua ediyorum eşim biran önce arabayı satsında parayı çıkarsın bana diye, en azından yolun yarısına gelmiş sayıyorum kendimi ve geceleri uykularım kaçtı ya meğerse ben nekadar dert ediyormuşum bu memişlerimi, Allah'ım hayırlısını versin tekrar geçmişler olsun bitanem yeni resmini sabırsızlıkla bekliyoruz :KK16:

selam herkese, arzumcum ziyaretin için gerçekten çok teşekkür ederim, çok memnun oldum,
bende operasyonumu oldum, geldim, bugün 4. günüm, dün ve bugün kendimi daha iyi hissediyorum. kollarımı artık daha rahat kullanıyorum. fakat hala yataktan kalkmakta zorlanıyorum. ve de sırt üstü yatmaktan çok sıkıldım, çünkü normalde hiç sırt üstü yatmam.
inşallah daha iyi olacağım, o günleri iple çekiyorum,
sevgili sweet sana da geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşmanı dilerim.

Aramıza hoşgeldin tatlımm..:KK16: Ne demek,bende tanıştıgımıza,karşılaştıgımıza çok menmun oldum.İnşallah bunda sonra kontrollerdede karşılaşırız :KK34:

Canım yatıp kalkarken zorlanacaksın,bu çok dogal normal bir durum.Sürekli sırtüstü yatmak gerçekten sıkıcı oluyor evet ama katlanacaksın canım yapacak birşey yok :KK31: Zamanla herşey düzene girecek inşallah.Az sabır canım..Gelişmeleri paylaş bizimle olurmu,bak burada ameliyat olmayı bekleyen,gün sayan arkadaşlarımız var..Onlara çok yardımcı olacak bu bilgiler,gelişmeler..Sizlerin bu kadar çabuk iyileşmeniz onlara moral verecek içlerindeki endişeyi,korkuyu azaltacak eminimki..Allah hepimizin yardımcısı olsun,hepimize şifa versin inşallahh..:KK16:

arzumm geldim cnm. bugün daha geldim kendi evime. ondan yazamıyordum.
bugün beşinci günüm maşaallah iyiyim. güzel oldu benimkiler :) gerçi daha taş gb ler.ilk iki gün yatıp kalkmada ve kollarımı hareket ettirmede zorladım.şimdi yapıyorum herişimi kendi başıma.325 cc kasaltına konuldu benim. gögüsucu kesisiyle . perşembe günüde inş. sporcu sütyenine geçicem.kendime konu açmıştım ama hala onaylanmamış :)
ne zaman yumuşarlar arzucuummmm.soru sormak isteyen arkadaşlar varsa seve seve cevplarımm.

hoşgeldin swett cim çok geçmiş ollsun.sormak istediğim çok şey var samnada hayalcihücrelerede ama buara misafirim çok kaçamak bakıyorym foruma .sağlıkla kalın diyorum müsait zamanda çok şey sorucam kendinize iyi bakın..

Arzumcum biliyosunki bende ameliyat olmak istiyordum ama eşim ikna olmuyor falan diordum ama yinede umrumda değil bu ameliyatı olcam diordum 3 aylık kredim kaldı tekrar kredi çekip kendime yatırım yapcam diordum ya eşimi büyük çabalardan dil dökmeleden hergün dırdır etmekten ikna ettim sonunda ve çok üzüldüğümü belirttim dün akşanm ciddi cddi konuştum neden istemediğini ilk defa kendi şahsım için birşey istediğimi ve gerçekten kafama taktığımı üzüldüğümü sonunda anladı ve dediki "sana son kez söylüyorum bu ameliyatı benim için olcaksan olma ben seni gerçekten böyle seviyorum dedi (diorda dışardada iri memişli bir hatun gördüğüdede gözünün ucuyla bakmaktan alamıyor kendini müzrip)" neyse arabamızı satıp bana para ayıracak buşekilde karar vrdik okadar mutluyum ki anlatamam ya :KK64: :KK64: kızlar bişey deyim mi benim eşim ikne oldu ise bütün erkekler ikna olur okadar zor bir kocam var ki anlatamam heleki estetik konusunda halen inanamıyorum ya şuan eşimle kara kara çevreye ailelerimize nedicez çünkü ameliyat olcam estetik demicez, kızkardeşimle konuştum dün göğsümde kist var onu aldırmam lazım mı desem dedim annem çok üzülür sakın böyle deme dedi şuan tek sıkıntım neden ameliyat olcamı söylücem onu düşünüyorum çok mutluyum çok varya kızlar erkekler nekadar direnirse dirensin inat etsinler en sonunda kadının fendi yeniyor işte :92:

arkadaşım çok sevindim gözün aydın hadi hayırlısı bakalım

olsun sen demek ben demek biz demek arzumcumm cnm arkadaşımmmm:)

Zaten ben sizin yerinizede bol bol bakmıştım,oda sizin yerinize benimkilere bakmıştı..yani bu durumda hepimiz görümüş olduk...:KK37::KK53: :KK9:

Oyyy...yerim sizi yerimm..Canım arkadaşlarım benimm..:KK16::KK16:

Hoşgeldin canım benim.Merak ettik dogrusu..İyi olmana çok sevindim,ayrıca begenmenede sevindim :nazar: Hayalcihücreler arkadaşımızda ameliyat oldu,okumuşsundur mutlaka.Onada 350cc takmış doktorumuz,meme ucu kesisini tercih etmiş oda ..Canım iz konusunda çok şanslısınız,gerçekten hiç belli olmayan izlerin olacak.Hatta bir seneye dogru tamamen yok olacak..Hayalcihücreler arkadaşıma gösterdim o bile göremedi izi,o derece yani :KK34::nazar: Yumuşayacaklar canım benim,durdaha çok erken.Biraz zamana ihtiyacın var.Sabırlı ol,sen daha şimdiden başlarsan oohhhoooo...:KK31: Kontrole gidecekmişin canım?Ne zaman gideceksin.Bana bilgi ver bende kontrol günümü ayarliyim,buluşalım tanışalım bizde olurmu...:KK34:

perşembe gidicem cnm. sporcu sütyeni takacaklar inş. çok çeşidi var bu sütyenlerin hangisini tercih edim?

hay hay canım, zevkle cevaplarım
iyi bak kendine,

hoşgeldin swett cim çok geçmiş ollsun.sormak istediğim çok şey var samnada hayalcihücrelerede ama buara misafirim çok kaçamak bakıyorym foruma .sağlıkla kalın diyorum müsait zamanda çok şey sorucam kendinize iyi bakın..

istediğin zaman sor canım.

Hoşgeldin canım benim.Merak ettik dogrusu..İyi olmana çok sevindim,ayrıca begenmenede sevindim :nazar: Hayalcihücreler arkadaşımızda ameliyat oldu,okumuşsundur mutlaka.Onada 350cc takmış doktorumuz,meme ucu kesisini tercih etmiş oda ..Canım iz konusunda çok şanslısınız,gerçekten hiç belli olmayan izlerin olacak.Hatta bir seneye dogru tamamen yok olacak..Hayalcihücreler arkadaşıma gösterdim o bile göremedi izi,o derece yani :KK34::nazar: Yumuşayacaklar canım benim,durdaha çok erken.Biraz zamana ihtiyacın var.Sabırlı ol,sen daha şimdiden başlarsan oohhhoooo...:KK31: Kontrole gidecekmişin canım?Ne zaman gideceksin.Bana bilgi ver bende kontrol günümü ayarliyim,buluşalım tanışalım bizde olurmu...:KK34:

ARZU merhaba, gecen hafta sali herkesten gizli Ankara da da oldum ameliyati ama ayilir ayilmaz bunlar ne olmamis hic diye bagirdim. Ben 1.75 boyundayim 70 kiloyum ve bana 300 cc takmis cok kizdim tabii ustelik sis halleri bile kucuk geldi bana.paramami yanayimyim cektigim acilara mi Doktor cok iyi bunlar ince yapili oldugunuz icin bunlar uygun oldu dedi bekleyin biraz cok memnun kalacaksiniz dedi eski resimleri gosterdi evt eskiye gore cok iyi ama buyuk degiller sadece dolgun ve dikler dusun bir de daha bir haftalik sis halidir bunlar sanirim bide cok mutsuzum cektigim aciya degmiycek diye korkuyorum. Bir de soyle bisey dedi kaslariniz cok kalindi zorlandik bu kadar kalin kasla ilk kez karsilasiyrz dedi kaslarinizda bastirdigi icin kucuk geliyordur dedi ama yuzune bile bakmadim memnun olmadigimi acikca soyleyerek ciktim bir ay sonra kontrolum var. cok mutsuzum yaaaaaaaaaa ustelik gogus altinda cok iz var. Su anda sisler mi hala doktor fazla degil dedi ama sis varsa o da gidince geriye bisey kalmiycak mi yani:KK43:

çok geçmiş olsun,
ltf. herşeye rağmen pozitif düşünün, en azından şu iyileşme sürecinde, mutsuzluğunuz tüm hücrelerinize yansır,
sabırlı olun, şekil almasını bekleyin derim, demek ki daha büyüğünü takmak mümkün değilmiş ki, doktorunuz takmamış, ben de kendime hep 250 civarını uygun buluyordum, çünkü büyük istemiyordum, fakat ameliyattan çıkınca 350 yi duyunca, neeeee dedim, sanırım bu da benim alabileceğim en büyük ölçüydü, derim çok gergindi, bugün 5. gün biraz daha yumuşadı.
sonuç olarak, lütfen bu halinle mutlu olmaya çalış, eminim ki eskisinden iyi olacaktır, çünkü benim öyle :)
sevgiler,

ARZU merhaba, gecen hafta sali herkesten gizli Ankara da da oldum ameliyati ama ayilir ayilmaz bunlar ne olmamis hic diye bagirdim. Ben 1.75 boyundayim 70 kiloyum ve bana 300 cc takmis cok kizdim tabii ustelik sis halleri bile kucuk geldi bana.paramami yanayimyim cektigim acilara mi Doktor cok iyi bunlar ince yapili oldugunuz icin bunlar uygun oldu dedi bekleyin biraz cok memnun kalacaksiniz dedi eski resimleri gosterdi evt eskiye gore cok iyi ama buyuk degiller sadece dolgun ve dikler dusun bir de daha bir haftalik sis halidir bunlar sanirim bide cok mutsuzum cektigim aciya degmiycek diye korkuyorum. Bir de soyle bisey dedi kaslariniz cok kalindi zorlandik bu kadar kalin kasla ilk kez karsilasiyrz dedi kaslarinizda bastirdigi icin kucuk geliyordur dedi ama yuzune bile bakmadim memnun olmadigimi acikca soyleyerek ciktim bir ay sonra kontrolum var. cok mutsuzum yaaaaaaaaaa ustelik gogus altinda cok iz var. Su anda sisler mi hala doktor fazla degil dedi ama sis varsa o da gidince geriye bisey kalmiycak mi yani:KK43:

canım,
sana da 350 takılmış, öncesindeki büyüklüğünü merak ettim, benim de 350 takıldı, ama bildiğin üzere eskisi küçüktü, seninkiler gibi dolgun duracağını pek sanmıyorum.
ve bu resimler ameliyattan ne kadar süre sonra çekildi,
teşekkür , sevgiler,

5. günü bandajlarım açıldıktan sonra sporcu sütyene geçmiştim:KK34:

canım,
sana da 350 takılmış, öncesindeki büyüklüğünü merak ettim, benim de 350 takıldı, ama bildiğin üzere eskisi küçüktü, seninkiler gibi dolgun duracağını pek sanmıyorum.
ve bu resimler ameliyattan ne kadar süre sonra çekildi,
teşekkür , sevgiler,

Canım öncesinde ölçülerim, göğüs altı 78 göğüs üstü 84 tü. Ameliyattan sonra göğüs üstü 92 cm oldu. Resimlerimi 25 günlük ve 1 aylıkken çekmiştim. Seninkilerde eminim harika olacak biraz iyileşte resimlerini merakla bekliyorum:KK34:

X