arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

ne güzel demişsin canım inşallah seninde harika memişlerin olacak Allah yar ve yardımcın olsun canım. Umarım ameliyatın sıkıntısız geçer ve güzel haberlerini alırız

KIZLARRRRRRRRRRR..Hayalcihücrelerden haberler var.Şimdi telefonla konuştum.Hasan Fındık 350cc lik yuvarlak protezi meme ucu kesisi ile kas altına koymuş...Kızkardeşi yanında onunla konuştum,şu anda bile gayet dogal duran gögüsleri oldu dedi..Çok mutlu oldum.Kendisiylede telefonda konuştum tabi,biraz yorgun,uykulu bir haldeydi.Agrın varmı diye sordum,yok dedi....Bu müjdeli haberi sizlerle paylaşmak istedim.Akşam yine arayacagım inşallah.Aslında yanına gitmeyi düşünüyordum ama hava şartları zorlayabilir belki gidemem..Bakalım artık akşam gidersem yada telefonla konuşursam tekrardan size haber veririm mutlaka...Ay çok sevinçliyim gerçektende aramıza biri daha katıldı.Darısı bu ameliyatı düşünen,gün bekleyen bütün arkadaşlarımıza olsun inşşalllahhhh....

sevindirici bir haber daha. 350 de gayet iyi. hoplaya zıplaya ( tabi ruhen) kk da yazacağını düşünüyorum. hadi hayalcihücreler, çabuk toparlan!

çok sevindim bende güzel haberler gelsin moralimiz iyice yükselsin.en kısa zamanda kendiside yazar inşallah.

Kızlar Hayalcihücreler in yanından geldim şimdi.Kendisi gayet iyi,odasında volta atıyordu.Oturduk biraz sohbet ettik,hemen pijamasının dügmelerini açtı ve bana gösterdi..Bende baktım tabi Tabi gerginlik var şu anda ama o önceki görüntüsünden eser yoktu yahu..yani kendiside foruma dönsün foto filan ekleyince sonuca çok şaşıracaksınız gerçektende..Ben onunkilere bakarken o da benimkilere bakıyordu hemen bende açtım gösterdim elledi..Ne kadar yumuşamış,benimkide böyle olacakmı dedi..Bende tabiki olacak benimkilerde ameliyattan hemen sonra çok şişti,gergindi dedim.Herşey zamanla yerine oturacak korkma dedim.. Hepinize çok çok selamı var..Buradan onu tekrar öpüyorum İnşallah muayene günlerindede denk getirip tekrar görüşecegiz kendisiyle..Sizlere haber veriyim dedim..Hepinize hayırlı gecelerr...

Çok güzel haberler getirmişsin arzumcuğum hayalcihücreler arkadaşımıza çok geçmiş olsun

oh aramiza biri daha katildi cok sevindim iyi olmasina ve senin gidip gormene

Ay ne güzel haberler bunlarrr Çok sevindim iyi geçmesine. Tekrardan görür ya da konuşursan bizlerden de çok selam söyle. Allah bana da nasip etsin en kısa zamanda inşallaaaaah..

haberler süpermiş, inşallah beklediği gibi olmuştur.

benim de kaldı 21 gün...

slm arzucum nasılsın bu arada sweet 12 yede gecmiş olsun diyelim galiba oda silikon taktirmiş ben daha olamadım birza maliyet biraz korku birazda iyi bir doktor bulma arayısı nasıl olacak bu iş anlamadım

slm arzucum nasılsın bu arada sweet 12 yede gecmiş olsun diyelim galiba oda silikon taktirmiş ben daha olamadım birza maliyet biraz korku birazda iyi bir doktor bulma arayısı nasıl olacak bu iş anlamadım
Selam canım..Evet sweet 12 arkadaşımız ve hayacihücreler arkadaşımızda bu ameliyatı oldular.Hatta hayalcihücrelerin yanına hastaneye ugradım dün akşam.Çok çok iyiydi,kas altı yöntemiyle ameliyat olmasına ragmen.Sadece gerginlik hissediyorum demişti.Canım maliyet konusunda eger parasal olayını çözerim diyorsan doktor araştırmalarına,görüşmelerine başlamanı tavsiye ederim.yani buradan adını duydugun,sana güven veren bütün doktorlardan randevu al git görüş...Korkuya gelince,yahu eden korkuyorsun..İnan bana norkacak birşey yok.Aksine bu estetik ameliyatı.Ameliyattan sonra istedigin görünüme kavuşacagını biliyorsun..Daha ne olsun.Allahım dermansız dert vermesin.Kötü bir hastalıgın olurda ameliyat gerekir ne olacak ne bitecek diye korkarsın..Bu biraz daha farklı,tabi yinede heyecan endişe olacaktır ama güzel duygular heyecanlar bunlar..Bu ameliyatta en önce gelen sıkıntı maddiyat,daha sonra doktor seçimi..Bizler buradayız,sana ve senin gibi düşünen arkadaşlara yardımcı olmaya hazırız canım,sıkıntı yapma..

tabi arzucum demesi kolay bilmem seni ama gerci özele giriyor ama benim kocam biraz azgın normalde gögüslerimi sıkıyor silikonlu olunca sıksa agrımazmı ya patlatsa yoksa diger yönden korkum yok

tabi arzucum demesi kolay bilmem seni ama gerci özele giriyor ama benim kocam biraz azgın normalde gögüslerimi sıkıyor silikonlu olunca sıksa agrımazmı ya patlatsa yoksa diger yönden korkum yok

İlahii kızz..güldürdün beni..Ayol bütün erkekler öyleya..Ama ameliyattan sonra birşey olacak diye kokuyorlar zaten,tedirgin oluyorlar korkma sen.Ben ameliyattan sonra onu gögüslerime elletmeye alıştırmak için neler yaptım yahu Karşısında masaj yapıyordum,o şekilden şekile giriyordu birşey olacak,acımıyormu diye..Sonra masajlarımı ona yaptırmaya başladım,baktı güzel oluyor..Şimdide tutamıyorum gel masaj yapiyim diyor...Silikonlu olunca agrımaz,korkma.Ama tabi belirli bir iyileşme süreci var,iyileşme sürecini atlattıktan sonra üzerine otursa bile birşey olmaz korkma..Artık koheziv jel silikonlar kullanılıyor.Sıvı yani serum fizyolojik içerige sahip olan silikonlarda patlama riski var..Jel silikonlarda bu risk yok,endişe etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…