bugün bir avm ye gittim, sapık mıyım neyim, kadınların memelerine bakıyorum, sonra farkettim, güldüm kendi kendime,
zaten kendimi çok sık, kendi kendime gülerken yakalıyorum. bir arada yürüyen merdivenden yukarı çıkarken, diğer taraftan inenlere, "biliyormusunuz ben yarın operasyona gireceğim, harika göğüslerim olacak" dedim, tabii ki içimden , hahahahah,
simdiden gecmis olsun canimtamam canım, iyi hissettiğim an hemen yazacağım,
öpüyorum,
tamam canım, iyi hissettiğim an hemen yazacağım,
öpüyorum,
KIZLARRRRRRRRRRR..Hayalcihücrelerden haberler var.Şimdi telefonla konuştum.Hasan Fındık 350cc lik yuvarlak protezi meme ucu kesisi ile kas altına koymuş...Kızkardeşi yanında onunla konuştum,şu anda bile gayet dogal duran gögüsleri oldu dedi..Çok mutlu oldum.Kendisiylede telefonda konuştum tabi,biraz yorgun,uykulu bir haldeydi.Agrın varmı diye sordum,yok dedi....Bu müjdeli haberi sizlerle paylaşmak istedim.Akşam yine arayacagım inşallah.Aslında yanına gitmeyi düşünüyordum ama hava şartları zorlayabilir belki gidemem..Bakalım artık akşam gidersem yada telefonla konuşursam tekrardan size haber veririm mutlaka...Ay çok sevinçliyim gerçektende aramıza biri daha katıldı.Darısı bu ameliyatı düşünen,gün bekleyen bütün arkadaşlarımıza olsun inşşalllahhhh....
KIZLARRRRRRRRRRR..Hayalcihücrelerden haberler var.Şimdi telefonla konuştum.Hasan Fındık 350cc lik yuvarlak protezi meme ucu kesisi ile kas altına koymuş...Kızkardeşi yanında onunla konuştum,şu anda bile gayet dogal duran gögüsleri oldu dedi..Çok mutlu oldum.Kendisiylede telefonda konuştum tabi,biraz yorgun,uykulu bir haldeydi.Agrın varmı diye sordum,yok dedi....Bu müjdeli haberi sizlerle paylaşmak istedim.Akşam yine arayacagım inşallah.Aslında yanına gitmeyi düşünüyordum ama hava şartları zorlayabilir belki gidemem..Bakalım artık akşam gidersem yada telefonla konuşursam tekrardan size haber veririm mutlaka...Ay çok sevinçliyim gerçektende aramıza biri daha katıldı.Darısı bu ameliyatı düşünen,gün bekleyen bütün arkadaşlarımıza olsun inşşalllahhhh....
Kızlar Hayalcihücreler in yanından geldim şimdi.Kendisi gayet iyi,odasında volta atıyordu.Oturduk biraz sohbet ettik,hemen pijamasının dügmelerini açtı ve bana gösterdi..Bende baktım tabiTabi gerginlik var şu anda ama o önceki görüntüsünden eser yoktu yahu..yani kendiside foruma dönsün foto filan ekleyince sonuca çok şaşıracaksınız gerçektende..Ben onunkilere bakarken o da benimkilere bakıyordu hemen bende açtım gösterdim elledi..Ne kadar yumuşamış,benimkide böyle olacakmı dedi..Bende tabiki olacak benimkilerde ameliyattan hemen sonra çok şişti,gergindi dedim.Herşey zamanla yerine oturacak korkma dedim.. Hepinize çok çok selamı var..Buradan onu tekrar öpüyorum İnşallah muayene günlerindede denk getirip tekrar görüşecegiz kendisiyle..Sizlere haber veriyim dedim..Hepinize hayırlı gecelerr...
Kızlar Hayalcihücreler in yanından geldim şimdi.Kendisi gayet iyi,odasında volta atıyordu.Oturduk biraz sohbet ettik,hemen pijamasının dügmelerini açtı ve bana gösterdi..Bende baktım tabiTabi gerginlik var şu anda ama o önceki görüntüsünden eser yoktu yahu..yani kendiside foruma dönsün foto filan ekleyince sonuca çok şaşıracaksınız gerçektende..Ben onunkilere bakarken o da benimkilere bakıyordu hemen bende açtım gösterdim elledi..Ne kadar yumuşamış,benimkide böyle olacakmı dedi..Bende tabiki olacak benimkilerde ameliyattan hemen sonra çok şişti,gergindi dedim.Herşey zamanla yerine oturacak korkma dedim.. Hepinize çok çok selamı var..Buradan onu tekrar öpüyorum İnşallah muayene günlerindede denk getirip tekrar görüşecegiz kendisiyle..Sizlere haber veriyim dedim..Hepinize hayırlı gecelerr...
Kızz...Nerelerdesin sen bakiyim,siteye gelmişte insan bu kadarmı yorum yazar yahu..ben de iiyim kızlarrr...
Hadi bakalım,seninde güzel haberlerini okuyacagız inşallah..Tam 3 hafta kaldı yaniihaberler süpermiş, inşallah beklediği gibi olmuştur.
benim de kaldı 21 gün...
Evet öyledir gerçektendeHasan Bey Haber Türk tvdeydi şimdi bitti.çok sempatik bir insanmış :))
Selam canım..Evet sweet 12 arkadaşımız ve hayacihücreler arkadaşımızda bu ameliyatı oldular.Hatta hayalcihücrelerin yanına hastaneye ugradım dün akşam.Çok çok iyiydi,kas altı yöntemiyle ameliyat olmasına ragmen.Sadece gerginlik hissediyorum demişti.Canım maliyet konusunda eger parasal olayını çözerim diyorsan doktor araştırmalarına,görüşmelerine başlamanı tavsiye ederim.yani buradan adını duydugun,sana güven veren bütün doktorlardan randevu al git görüş...Korkuya gelince,yahu eden korkuyorsun..İnan bana norkacak birşey yok.Aksine bu estetik ameliyatı.Ameliyattan sonra istedigin görünüme kavuşacagını biliyorsun..Daha ne olsun.Allahım dermansız dert vermesin.Kötü bir hastalıgın olurda ameliyat gerekir ne olacak ne bitecek diye korkarsın..Bu biraz daha farklı,tabi yinede heyecan endişe olacaktır ama güzel duygular heyecanlar bunlar..slm arzucum nasılsın bu arada sweet 12 yede gecmiş olsun diyelim galiba oda silikon taktirmiş ben daha olamadım birza maliyet biraz korku birazda iyi bir doktor bulma arayısı nasıl olacak bu iş anlamadım
tabi arzucum demesi kolay bilmem seni ama gerci özele giriyor ama benim kocam biraz azgın normalde gögüslerimi sıkıyor silikonlu olunca sıksa agrımazmı ya patlatsa yoksa diger yönden korkum yok