arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

sagol arzucum dedim ya insan biraz cahil olunca arastırması cok konular oluyor malum eskiden böyle seyler yoktu kimseyle konusup anlatamıyodun yardım edecek kimselerde yoktu asma simdi devir degişti tabi insanların cevresi ve tecrübelerde

sagol arzucum dedim ya insan biraz cahil olunca arastırması cok konular oluyor malum eskiden böyle seyler yoktu kimseyle konusup anlatamıyodun yardım edecek kimselerde yoktu asma simdi devir degişti tabi insanların cevresi ve tecrübelerde

Aşkolsun cahillik ne demek..Bilmemek ayıp degil,ögrenmemek ayıp..Bizlerde hiçbirşey bilmiyorduk,kâh buradan,kâh doktora gide gele netten araştıra araştıra bu bilgileri ögrendik :KK34: Neyi merak edersen,ne aklına takılırsa sor canım,çekinme..Biz size yardımcı olmak için burdayız canım benim.:KK16:.

hayalcihücreleeeeeeeer gözün aydın tatlım. inş her şey istediğin gibi olur. :nazar: arzum sana inanamıyorum hızır gibi yetişiyorsun. tebrik ediyorum. kolay iş değil senin yaptığın. inş kıymetini bilirler ayırdığın zamanın v desteğin. :KK76:

hayalcihücreleeeeeeeer gözün aydın tatlım. inş her şey istediğin gibi olur. :nazar: arzum sana inanamıyorum hızır gibi yetişiyorsun. tebrik ediyorum. kolay iş değil senin yaptığın. inş kıymetini bilirler ayırdığın zamanın v desteğin. :KK76:

Canım ben bunu gerçektende hiçbir karşılık beklemeden,büyük bir zevkle yapıyorum.Hani gönüllü hemşireler,hasta bakıcıları olurya.Bazen kendimi onlara benzetiyorum..Hiçbir ücret almadan,insanlara yardımcı olarak mutlu oluyorum ben.Bu bana yetiyor inan dünyalar benim oluyor..:KK16: Karşılıgında iki sevgi dolu söz mesaj alınca degmeyin keyfime..Bende böyleyim canım,ne yapiyim..Ama şikayetim yok,menmunum halimden vallaha...Allahım bozmasın,hep böyle kalırım inşallah..Canım inşallah sen ameliyat olunca senin yanınada gelebilirim :KK34: Doktor hasta ayrımı yapmıyorum ben,sizin hemcinslerimin sevinçlerine,mutluluklarına ortak olmak beni çok mutlu ediyor..Elimden geldigince işte..Karınca,kararınca misali..:KK16:

nasılsın canım :)
sohbetimiz yarım kaldı geçenlerde. ben çok yoğunum bu aralar, pek uğrayamıyorum buralara.. ama sizleri unutmadım :)
bugün 24 günlük oldu benimkiler.
bayağı indiler yerleştiler yerlerine. Çok hoş oldular. İnanılmaz doğallar. Birazcık yumuşadılar. Çok mutluyum.
Ameliyatımdan sonra bol şeyler giyiniyordum fazla göze batmamak için. Dar kıyafetleri yeni yeni giyinmeye başlıyorum yani. Bugün iş de patronum sen zayıflamışsın bayağı dedi.
Neden dersiniz aceba? E göğüsler dik durunca bel daha da inceliyor. Üstünden biraz geçti bir de iş arkadaşım demez mi bayağı zayıflamışsın diye :)
Aslında çok fazla büyüme olmadı arkadaşlar eskisi süngerli hali gibi fakat daha dik duruyor göğsün şekli tabi.. Sütyenimin içini doldurur oldum. Hemde dolu dolu. Ama çok memnunum büyüklüğünden. Büyük olsaydı hayır demezdim gerçi ama yine de şükrediyorum. Yatıp kalkıp çok şükür diyorum. Biraz da kanaatkar olmak gerekir bence bu konuda. Çünki biz kendimize baktığımızda her zaman bir kusur buluruz.

Ben çok mutluyum Allahtan bana sağlıklı günler nasip etmesini diliyorum. Herkese de sağlıklı günler diliyorum. :)

Kızlar Hayalcihücreler in yanından geldim şimdi.Kendisi gayet iyi,odasında volta atıyordu.Oturduk biraz sohbet ettik,hemen pijamasının dügmelerini açtı ve bana gösterdi..Bende baktım tabi :KK52: Tabi gerginlik var şu anda ama o önceki görüntüsünden eser yoktu yahu..yani kendiside foruma dönsün foto filan ekleyince sonuca çok şaşıracaksınız gerçektende..Ben onunkilere bakarken o da benimkilere bakıyordu hemen bende açtım gösterdim elledi..Ne kadar yumuşamış,benimkide böyle olacakmı dedi..Bende tabiki olacak benimkilerde ameliyattan hemen sonra çok şişti,gergindi dedim.Herşey zamanla yerine oturacak korkma dedim..:KK34: Hepinize çok çok selamı var..Buradan onu tekrar öpüyorum :KK54: İnşallah muayene günlerindede denk getirip tekrar görüşecegiz kendisiyle..Sizlere haber veriyim dedim..Hepinize hayırlı gecelerr...:KK16::KK16:

Ne güzel ne güzel yaa :) Çok mutlu oluyorum benle aynı mutluluğu paylaşan arkadaşlarımdan haber alınca. İnşallah o da artık bizden biri :) O da koca memeliler diyarına ayak bastı :))

nasılsın canım :)
sohbetimiz yarım kaldı geçenlerde. ben çok yoğunum bu aralar, pek uğrayamıyorum buralara.. ama sizleri unutmadım :)
bugün 24 günlük oldu benimkiler.
bayağı indiler yerleştiler yerlerine. Çok hoş oldular. İnanılmaz doğallar. Birazcık yumuşadılar. Çok mutluyum.
Ameliyatımdan sonra bol şeyler giyiniyordum fazla göze batmamak için. Dar kıyafetleri yeni yeni giyinmeye başlıyorum yani. Bugün iş de patronum sen zayıflamışsın bayağı dedi.
Neden dersiniz aceba? E göğüsler dik durunca bel daha da inceliyor. Üstünden biraz geçti bir de iş arkadaşım demez mi bayağı zayıflamışsın diye :)
Aslında çok fazla büyüme olmadı arkadaşlar eskisi süngerli hali gibi fakat daha dik duruyor göğsün şekli tabi.. Sütyenimin içini doldurur oldum. Hemde dolu dolu. Ama çok memnunum büyüklüğünden. Büyük olsaydı hayır demezdim gerçi ama yine de şükrediyorum. Yatıp kalkıp çok şükür diyorum. Biraz da kanaatkar olmak gerekir bence bu konuda. Çünki biz kendimize baktığımızda her zaman bir kusur buluruz.

Ben çok mutluyum Allahtan bana sağlıklı günler nasip etmesini diliyorum. Herkese de sağlıklı günler diliyorum. :)

Canım çok iyiyim..mutluyumm Allahıma şükür.Sendende böyle mutlu güzel haberler duymak güzel tabi :KK34: Hele biraz zaman geçsin bak onlar daha nasıl degişecek,nasıl daha mutlu olacaksın şaşıracaksın inanki :KK34: Gögüsler büyüyünce gerçektende bel inceliyor,göbek falanda kayboluyor cidden..Bende bu degişimi farketmiştim.Acaba ameliyattan sonra zayıfladımmı diye düşünürken yine muayeneye gittigim birgün doktoruma yahu ben ne kadar zayıfladım,belim inceldi karın göbek gitti dedigimde Hasan bey gögüs büyüyünce diger yerlerin şekli daha ortaya çıktı,aslında sen zaten öyleydin diyince anladım gerçektende durum böyleydi..Çünkü kilomda bir degişiklik yoktu..Vücut şeklini belli ediyor yani..Daha bir fit oluyorsunuz :KK12: Şu biraz daha büyük olsaydı durumu malesefki hepimizde var canım.Yani sana 400cc de takılsaydı olacaktı,sonu yok bunun,insanoglu nankör..Böyle güzel bir sonuçla karşılaşsanda hep daha iyisini istiyorsun,gözün doymuyor,eski halini çabucak unutuyorsun malesef..Ama kanaatkar olmak gerek,buna katılıyorum,çünkü gerçektende aynaya her baktıgımızda acaba şurayıdamı yaptırsak,şöylemi olsaydı diyoruz hep..Aman amann..sonu yok bunun..:KK31: Şükürler olsun Rabbime..Saglıklı,mutlu,huzurlu günler diliyorum bende hepimize..Gerisi boş..:13:

Canım ben bunu gerçektende hiçbir karşılık beklemeden,büyük bir zevkle yapıyorum.Hani gönüllü hemşireler,hasta bakıcıları olurya.Bazen kendimi onlara benzetiyorum..Hiçbir ücret almadan,insanlara yardımcı olarak mutlu oluyorum ben.Bu bana yetiyor inan dünyalar benim oluyor..:KK16: Karşılıgında iki sevgi dolu söz mesaj alınca degmeyin keyfime..Bende böyleyim canım,ne yapiyim..Ama şikayetim yok,menmunum halimden vallaha...Allahım bozmasın,hep böyle kalırım inşallah..Canım inşallah sen ameliyat olunca senin yanınada gelebilirim :KK34: Doktor hasta ayrımı yapmıyorum ben,sizin hemcinslerimin sevinçlerine,mutluluklarına ortak olmak beni çok mutlu ediyor..Elimden geldigince işte..Karınca,kararınca misali..:KK16:

eksik olma kk dan. En Büyük KK ben herkes tatildeyken olacağım ameliyatımı. arkadaşların ve senin burada beni ve diğerlerini takip etmeniz de yeter. gerçekten moral buluyorum burada. hepimiz aynı ve büyük olan bu derdi çektiğimizi için birbirimizi daha iyi anlıyoruz.
buradaki herkesin de bu duyarlılığı daima taşımasını diliyorum. :KK42:

eksik olma kk dan. En Büyük KK ben herkes tatildeyken olacağım ameliyatımı. arkadaşların ve senin burada beni ve diğerlerini takip etmeniz de yeter. gerçekten moral buluyorum burada. hepimiz aynı ve büyük olan bu derdi çektiğimizi için birbirimizi daha iyi anlıyoruz.
buradaki herkesin de bu duyarlılığı daima taşımasını diliyorum. :KK42:

İnşallah canım..Ama dedigine katılıyorum,hepimiz aynı sorundan,dertten muzdarip oldugumuz için birbirimizi çok iyi anlayabiliyoruz..Tabi kişilik farkları farklılık gösterebiliyor bazen.. :KK66: Ama bende herkesin bu şekilde,kırıcı olmadan,art niyet düşünmeden yorum yapıp yardımcı olmasını diliyorum...

İnşallah canım..Ama dedigine katılıyorum,hepimiz aynı sorundan,dertten muzdarip oldugumuz için birbirimizi çok iyi anlayabiliyoruz..Tabi kişilik farkları farklılık gösterebiliyor bazen.. :KK66: Ama bende herkesin bu şekilde,kırıcı olmadan,art niyet düşünmeden yorum yapıp yardımcı olmasını diliyorum...

[Btatlim ]kendisini bilen kirici olmaz dedigin gibi sonucta ayni dertteniz ama bilmeyeninde yapacak bisey yok tatlim dunya varoldugundan beri oyleleride hep var. [/B]

hayalci hücrelerrrrrrrr gözün aydın cnmbenm o kadar sevidimki adına anlatamam darısı benim ve isteyenlerin başına en kısa zamanda iyi haber ve resimlerini bekliyoruzzzzzzzzz öptmm

hayalci hücrelerrrrrrrr gözün aydın cnmbenm o kadar sevidimki adına anlatamam darısı benim ve isteyenlerin başına en kısa zamanda iyi haber ve resimlerini bekliyoruzzzzzzzzz öptmm

Hehehhh..sizden önce ben gördümkii.. :KK52::KK52: En kıssa zamanda aramıza gelecek zaten,söyledi kendisi bizzatt..Foto ekleyecegim hemen dedi :KK34:

kızlar sizi ne zamandır takip ediyorum ben de aynı dertten muzdaribim yazları havuza denize kendimi nasıl attığımı bilemiyorum valla yaş ilerledikçe insanın psikolojisini nasıl etkiliyormuş meğer bu durum,straplez giyemiyorum azıcık dekolteli abiye bile giyemiyorum ilerde düğünüm olursa gelinlik nasıl olacak merak ediyorum:KK43:

mrb arzumm bende yeni takip etmeye basladım forumu arkadaş olarak ekledim seni kabul edersen sevinirim, benimde 1 ay oldu ameliyat olalı 300 cc, goguslaltından kas zarı altı oldu, gogus altı ölçüm 70 göğüs ölçüm 90. walla bende anlamadım d beden cıkıyo hesaplayınca. başta aşırı büyük geliodu ama suanda yabancı forumlarda falan bakıyorum en kucuk benımkı ,mıllet orda 500 cc den asagı taktırmıyo daha buyukmu olsaydı acaba demıyo degılım ki başta aglıodum bunlara nasıl alısıcam ben yaa cok buyuk diye, merak ettıgım tamda okuyamadım sen herhangı bı gel suruomusun

Canımcığım sen boşver onları:KK34: burada yardımcı olduğun insanlardan aldığın duaları düşün olurmu:KK16:

Sagol canım,boşvereceksin zaten..Ama bazen çok zorluyorlar işte,elinde olmuyor sinirleniyorsun..Zaten yardımcı olabildigim kişilerin sevgi dolu mesajları o içten yorumları olmasa ...Neyse yaa..Hayat güzel..eglen coşş... Lalalalalalaaa...:nazar:

X