bayramda artvindeydim gezme imkanım oldu.ben biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası sen ne yaptın başladın mı yeni görevine?senin düşüncelerin nasıl sevdin miii:44:hayırlı olsun:) tokınınkıler temızmıs esım yenı gormus onları ınsallah onlardır...bızede seneye falan sıra gelır galıba:)
ben her seye hazırlı geldıgım ıcın husran yasamadım:) sevdım demek ıcın daha cok erken ama doguda heran dıken ustunde olmaktansa burda hayal kırıklıgı yasamayı yeğlerım... son olaylar malum ortalık karısıkbayramda artvindeydim gezme imkanım oldu.ben biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası sen ne yaptın başladın mı yeni görevine?senin düşüncelerin nasıl sevdin miii:44:
jandarmaya neden doğu görevi olarak sayılmadığını merak ettim gerçekten.haksızlık gerçekten! artvin yeşili bol güzel bir memleket ama sadece ilçeleri için geçerli bu şehir merkezi ve çevresi tamamen kayalık kıraç insan herhalde ilk etapta zorlanıyor ama alışırız zamanla inşallah...merhaba,
buralara gelip de hayal kırıklığına uğramamak mümkün mü?tek tesellimiz burada kalıcı olmamak herhalde :)) siz en azından doğu görevinize geldiniz biz batıdan batıya geldik halen içimi cızlatır .. burada borçkada polis doğu görevi 3 yılda bitirir jandarma batı görevi olarak 4 yıl yapar ne diyeyim kader :))
evet gerçekten şark hizmetini tamamlaması gerektiği için eşimin ve benim en iyi seçeneğimiz artvindi.artvin ardanuça heryıl gitmeme rağmen artvin merkezi hiç gezmemiştim açıkçası çok bir fikrim yoktu....yıllardır sahil kentinde yaşayan biri olarak ilk etapta moralim bozuldu ama insan nelere alışmıyor kii...ama şu bir gerçek doğuda hayatlarını tehlikeye atarak görev yapan eşimin meslektaşlarını ve eşlerini düşününce halime şükrediyorum.bende 1 ay içinde işlemlerimi tamamlarım herhalde orda görüşmek üzere ıbzıyeben her seye hazırlı geldıgım ıcın husran yasamadım:) sevdım demek ıcın daha cok erken ama doguda heran dıken ustunde olmaktansa burda hayal kırıklıgı yasamayı yeğlerım... son olaylar malum ortalık karısıksız ne zaman gelıyorsunuz buraya????
jandarmaya neden doğu görevi olarak sayılmadığını merak ettim gerçekten.haksızlık gerçekten! artvin yeşili bol güzel bir memleket ama sadece ilçeleri için geçerli bu şehir merkezi ve çevresi tamamen kayalık kıraç insan herhalde ilk etapta zorlanıyor ama alışırız zamanla inşallah...
evet gerçekten şark hizmetini tamamlaması gerektiği için eşimin ve benim en iyi seçeneğimiz artvindi.artvin ardanuça heryıl gitmeme rağmen artvin merkezi hiç gezmemiştim açıkçası çok bir fikrim yoktu....yıllardır sahil kentinde yaşayan biri olarak ilk etapta moralim bozuldu ama insan nelere alışmıyor kii...ama şu bir gerçek doğuda hayatlarını tehlikeye atarak görev yapan eşimin meslektaşlarını ve eşlerini düşününce halime şükrediyorum.bende 1 ay içinde işlemlerimi tamamlarım herhalde orda görüşmek üzere ıbzıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?