öğretmenmisin sen bende bilgisayar programcısıyım ama kamu yönetimini okuyorum şuan
biz okul dönemini arkamızda bıraktık çoktan şimdi memur olarak çalışıyorum.sen çalışıyormusun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğretmenmisin sen bende bilgisayar programcısıyım ama kamu yönetimini okuyorum şuan
biz okul dönemini arkamızda bıraktık çoktan şimdi memur olarak çalışıyorum.sen çalışıyormusun?
tüm sayfalarda tur attım ama hala artvinli birini bulamadım kimse yokmu buralarda yaaaa:84: yada artvinde internet yokmuuuu trafik lambalarından sonra şaşırmam bunada
iyilik valla seni sormalı.nasipse ne zaman gidiyorsunuz?
20 sinde geliyoruz burdan almam gereken öenmli bişey varmı orda olmayan bildiğin biraz deterjanla yağ aldık orda çok pahalı dediler
hayırlısı olsun ne diyim hiç aklıma gelmemişti deterjan ve yağ öylemi:44:allah iyiliğini versin ne diyim
bidenem nete cok sık gıremıyorum cevabı o yuzden gec verıyorum..malum ev toplama telasesı..esımın tayını merkeze cıktı. ınsallah geldıgımde bende tanısmak ısterım gurbet yerde arkadsa ıhtıyac olur
eğer bir gün bir daha girersen görüşürüz artıktaşındınız mı nasıl oralarda hayat gelmeden bizde öğrenelim bariiiii