• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artvinde görev yapan polis eşleri

Eşim başvurmuş 15 ağustosta belli oluyormuş çıkıp çıkmadığı.şansımızı deneyeceğiz işte olmazsa bizde kiralık bakacağız ama gerçekten kiralar çok pahalı tayin dönemi olduğu biliniyor birde memur şehri oldu artık adamlar ister tut ister tutma diyor.inşallah tanışmak nasip olur orda bir arkadaşım olsun isterim.

lojman bellı omustur sızın ınsallah cıkmıstır :)tasınmaya az kaldı bayramdan sonra gıdıyorum ınsallah ben.eger o dedigınız yerdekı lojman olursa oralar guzelmıs ama uzakmıs bıraz galıba

Bize lojman çıktı ev kirasından kurtulduk ama inşallah oturulacak gibidirler...:75: bakacağız artık.sen benden önce oralarla tanışacaksın artık bilgileri paylaşırsın benimle:52:

hayırlı olsun:) tokınınkıler temızmıs esım yenı gormus onları ınsallah onlardır...bızede seneye falan sıra gelır galıba:)

hayırlı olsun:) tokınınkıler temızmıs esım yenı gormus onları ınsallah onlardır...bızede seneye falan sıra gelır galıba:)
bayramda artvindeydim gezme imkanım oldu.ben biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası sen ne yaptın başladın mı yeni görevine?senin düşüncelerin nasıl sevdin miii:44:

merhaba,
buralara gelip de hayal kırıklığına uğramamak mümkün mü? :1::1::1: tek tesellimiz burada kalıcı olmamak herhalde :)) siz en azından doğu görevinize geldiniz biz batıdan batıya geldik :47: halen içimi cızlatır .. burada borçkada polis doğu görevi 3 yılda bitirir jandarma batı görevi olarak 4 yıl yapar :50: ne diyeyim kader :))

bayramda artvindeydim gezme imkanım oldu.ben biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası sen ne yaptın başladın mı yeni görevine?senin düşüncelerin nasıl sevdin miii:44:
ben her seye hazırlı geldıgım ıcın husran yasamadım:) sevdım demek ıcın daha cok erken ama doguda heran dıken ustunde olmaktansa burda hayal kırıklıgı yasamayı yeğlerım... son olaylar malum ortalık karısık :( sız ne zaman gelıyorsunuz buraya????

merhaba,
buralara gelip de hayal kırıklığına uğramamak mümkün mü? :1::1::1: tek tesellimiz burada kalıcı olmamak herhalde :)) siz en azından doğu görevinize geldiniz biz batıdan batıya geldik :47: halen içimi cızlatır .. burada borçkada polis doğu görevi 3 yılda bitirir jandarma batı görevi olarak 4 yıl yapar :50: ne diyeyim kader :))
jandarmaya neden doğu görevi olarak sayılmadığını merak ettim gerçekten.haksızlık gerçekten! artvin yeşili bol güzel bir memleket ama sadece ilçeleri için geçerli bu şehir merkezi ve çevresi tamamen kayalık kıraç insan herhalde ilk etapta zorlanıyor ama alışırız zamanla inşallah...

ben her seye hazırlı geldıgım ıcın husran yasamadım:) sevdım demek ıcın daha cok erken ama doguda heran dıken ustunde olmaktansa burda hayal kırıklıgı yasamayı yeğlerım... son olaylar malum ortalık karısık :( sız ne zaman gelıyorsunuz buraya????
evet gerçekten şark hizmetini tamamlaması gerektiği için eşimin ve benim en iyi seçeneğimiz artvindi.artvin ardanuça heryıl gitmeme rağmen artvin merkezi hiç gezmemiştim açıkçası çok bir fikrim yoktu....yıllardır sahil kentinde yaşayan biri olarak ilk etapta moralim bozuldu ama insan nelere alışmıyor kii...ama şu bir gerçek doğuda hayatlarını tehlikeye atarak görev yapan eşimin meslektaşlarını ve eşlerini düşününce halime şükrediyorum.bende 1 ay içinde işlemlerimi tamamlarım herhalde orda görüşmek üzere ıbzıye:34:

jandarmaya neden doğu görevi olarak sayılmadığını merak ettim gerçekten.haksızlık gerçekten! artvin yeşili bol güzel bir memleket ama sadece ilçeleri için geçerli bu şehir merkezi ve çevresi tamamen kayalık kıraç insan herhalde ilk etapta zorlanıyor ama alışırız zamanla inşallah...

canım burası doğu grubundaymış ama yaklaşık 4 sene önce hangi akla hizmeten jand. genel. kom. burasını batıya çevirmiş :(( ne diyelim artık bu saatten sonra nasibimizde buralara gelmek de varmış :) evet yeşili bol ama yeşillik de bir yere kadar değil mi? :)) yakında yeşillik zehirlenmesine uğrayacağım :53:

dikkatini çekti mi bilmem bu aralar televizyonlarda o kadar çok artvini gösteriyorlar ki :) sanırım rtük başkanının artvin borçkalı olmasının etkisi var :))

evet gerçekten şark hizmetini tamamlaması gerektiği için eşimin ve benim en iyi seçeneğimiz artvindi.artvin ardanuça heryıl gitmeme rağmen artvin merkezi hiç gezmemiştim açıkçası çok bir fikrim yoktu....yıllardır sahil kentinde yaşayan biri olarak ilk etapta moralim bozuldu ama insan nelere alışmıyor kii...ama şu bir gerçek doğuda hayatlarını tehlikeye atarak görev yapan eşimin meslektaşlarını ve eşlerini düşününce halime şükrediyorum.bende 1 ay içinde işlemlerimi tamamlarım herhalde orda görüşmek üzere ıbzıye:34:

burda ınsanın aklına bıle gelmıyor dogu gorevi oldugu yanı guvenlık acısından ben bı uzaklıgından sıkayetcıyım ulasımı cok problem...imkanlar kısıtlı bı cok seyden vazgecmek zorundayız.en basta carsıda gezıp vıtrın bakma zevkınden:43: cunku avuc ıcı gıbı carsısı.en kısa zamanda gorusuruz ınsallah..

ben beklemedeyim işlemleri başlattım ama yazının çıkması zaman alacak.artvin galiba herkesi kabul etmiyor seçici davranıyor gelen personel varmış gibi:60:anlayacağın beklemedeyim.senin işle ilgili sıkıntı çıkmadı galiba başladın mı çalışmaya?

inşallah en kısa zamanda cıkar, belırsızlık cok kotu cünkü...ben geldıgımın ertesı gunu basladım belkıde o yuzden sıkayetcı degılımdır:):) gunler nasıl geciyor anlamıyorum apartmandanda kımseyı tanımıyorum herkes kendı telasesınde evde olsaydım bu sartlarda cok zorlanırdım dıye tahmın edıyorum... en kısa zamanda beklıyoruz sızıde :)

özelden msj atamıyorum:( küçüçük artvinde bulusamıcaz galıba...adresı ekledım maılde attım cvb yok senden :50:

Back