Artvinde görev yapan polis eşleri

tüm sayfalarda tur attım ama hala artvinli birini bulamadım kimse yokmu buralarda yaaaa:84: yada artvinde internet yokmuuuu trafik lambalarından sonra şaşırmam bunada

aşılama yaptıracam yaptıran varsa dikkat etmem gereken bişeyler varmı bilginiz varmı

20 sinde geliyoruz burdan almam gereken öenmli bişey varmı orda olmayan bildiğin biraz deterjanla yağ aldık orda çok pahalı dediler

hayırlısı olsun ne diyim hiç aklıma gelmemişti deterjan ve yağ öylemi:44:allah iyiliğini versin ne diyim

yani bim de her ilde fiyatlar aynıdır.pahalılık ev kiraları taşıma ücretleri giysi gibi şeylerde galiba ama sende bir laz zekası sezdim ben

bidenem nete cok sık gıremıyorum cevabı o yuzden gec verıyorum..malum ev toplama telasesı..esımın tayını merkeze cıktı. ınsallah geldıgımde bende tanısmak ısterım gurbet yerde arkadsa ıhtıyac olur

eğer bir gün bir daha girersen görüşürüz artıktaşındınız mı nasıl oralarda hayat gelmeden bizde öğrenelim bariiiii

eşim ağustosta başlayacak benimki henüz belli değil.siz lojmana başvurdunuz mu?bilmiyorum artık ne yapacağız oralarda sosyal hayat yok gibi birşey artık inşallah tanışırız.ben çalışıyorum siz çalışıyormusunuz?

eşim ağustosta başlayacak benimki henüz belli değil.siz lojmana başvurdunuz mu?bilmiyorum artık ne yapacağız oralarda sosyal hayat yok gibi birşey artık inşallah tanışırız.ben çalışıyorum siz çalışıyormusunuz?

lojmana basvurduk ama sıra gelmesı zor gıbıymıs..bıde pek ıyı degılmıs lojmanlar esım emnıyete yakın bı ev tutmus ev bulmak zor dıyo.Bende yenı atandım artvınde baslıcam ınsallah calısmaya eylulu bulucak benım gıtmemde

hayırlısı olsun artık.lojmanların seyitler köyünde olanları varmış toki yapmış onlar iyi deniliyordu onlara bakmışmı eşin.kiralar çok pahalı lojmanlarda şansınızı deneseydiniz önce.ben üniversitede çalışıyorum siz hangi kurumda inşallah aynı kurumdur

kıralar gercekten fazla ama el mahkum ev sahıblerıde bunu bıldıgınden ıyı kullanıyor..ben sgk da baslıcam kısmetse.sız lojman mı beklıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…