Artvin///08

kızlar valla toplanıp sesimizi yükseltmemiz lazım.oysaki artvinliler çokluğuyla dile destandır dimi.hadi çoğalalım yaaaa :1no2: bakliyoruz sizi bakın klava:hihoyyyt

Merhaba marul,
Artvinlimisin? Değilsin gibi geldi tanımaya çalışıyorsun herhalde...

a.s.

aslında evet , annem artvinli ,murgulda oturmuşlar uzun yıllar , dedem fabrikada çalışıyormuş , eşim de artvinli , teyze çocuğu , ben de artvinli oldum yani , mutluyum :)))

canım memleketim, kurban olurum tasına topragına yeşiline mavine senağlama
seneye bulusuyoruz inşallah :asigim:

canım memleketim, kurban olurum tasına topragına yeşiline mavine senağlama
seneye bulusuyoruz inşallah :asigim:

:1shok: Anuuu, sen Artvinlimisin len.

Tez elden doğum yerime başka biryer yazdırmam lazım. Senle aynı topraklardamı doğduk yani

aslında evet , annem artvinli ,murgulda oturmuşlar uzun yıllar , dedem fabrikada çalışıyormuş , eşim de artvinli , teyze çocuğu , ben de artvinli oldum yani , mutluyum :)))

Ne mutlu, sorular sorunca Artvini tanımak isteyen biri olduğunu zannettim...
Benim amcamda Murgulda çalışmış oranın meşhur fabrikasında...
Hayırlı Ramazanlar dilerim...

kaydirigubbakcemile5

bende artvinimi çok özledim 3 senedir gidemiyorum malesef seneye
kısmet olursa gidicemm çok özledimm çokkkkkkkkkkkkkkkkk

Üzerinize afiyet Temmuz ayında Artvindeydim. Daha doğrusu Hem Rizede hem Artvindeydim.1 haftda gezdim durdum yeminle.

Artvin Hopalıyım ben.kaydirigubbakcemile2. Hopa diyince herkes lazmısın diyor. Değilim. Hatta bizimkiler lazları sevmez. Niyedir bilmem:sm_confused:

Ne mutlu, sorular sorunca Artvini tanımak isteyen biri olduğunu zannettim...
Benim amcamda Murgulda çalışmış oranın meşhur fabrikasında...
Hayırlı Ramazanlar dilerim...

kaydirigubbakcemile5

hem tanımak hem yaşamak istiyorum orda bir yerde , ama nrde ? nasıl ? işte o belli değil daha ...size de hayırlı ramazanlar ...

Amcamla yengem şu an Artvindeler söylediklerine göre (telefonla görüşüyoruz) hava yağışlıymış...
Şu konuda konuşmaya ne dersiniz...
Baraj yapımı için yıkılan evlerden bir kaçtanesi yakın akrabalarımızındı. Gerçi paralarını verselerde onlarada dedim. Bence baraj yapımını kabul etmeseydiniz diyorum...
Sizler ne düşünüyorsunuz... Doğalı korumak lazım bence...

:uhm:

Son düzenleme:
Baraj yapıldıktan sonra hiç gitmedim Artvin merkeze. Hopayı geçmedim yani. Babaannemler Hopada olunca bende oraya gidiyorum ordan Rizeye dönüyorum.
Barajda gerekiyordu ama oraya dimi Terlik.

neyse ben kaçtım kızlar, hayden iyi akşamlar herkese

:1shok: Anuuu, sen Artvinlimisin len.

Tez elden doğum yerime başka biryer yazdırmam lazım. Senle aynı topraklardamı doğduk yani

kuzu gözünü seviyim sen kal ben somalili olmaya raziyim
verilmiş sadakam varmiş, çok geç olmadan uyandım mevzuya :Saruboceq:

Acaba bir zararıda olurmu güzel memleketimize diyede düşünmeden edemiyorum...

:uhm:

hoşbulduk canım her sene giderim ekimdede gidicem gidiyim artık ya çok özledim memleketimi:içelim: :1hug:

hoşbulduk canım her sene giderim ekimdede gidicem gidiyim artık ya çok özledim memleketimi:içelim: :1hug:

Ayyy ne güzelll benim içinde gez dolaş oraları. Yaylalara gidecekmisin bilmem ama oralarda güzel. Alabalık ye, Bal keza öyle... Havasını çek ciğerlerine ohhhhhh
Sana şimdiden hayırlı yolculuklar. Korova bilirmisin???

yerimseniben

yok canım yaylalara gitmicem merkezde kalıyorum gidince,tamam senin içinde gezerim sen yeterki iste hemşolara canım feda:1hug: bilmezmiyim korovayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…