Artvin///08

bizim dedelerin dedeleride artvin borçkadan imişler şimdi bu durumda bende artvinlimiyim:)
oraya göçmüşler sonra bu taraflara dğaılmışlar
gürcüyüm bende terlikkkkkk
raycebiii:)

bizim dedelerin dedeleride artvin borçkadan imişler şimdi bu durumda bende artvinlimiyim:)
oraya göçmüşler sonra bu taraflara dğaılmışlar
gürcüyüm bende terlikkkkkk
raycebiii:)

Merhabalar tabiiki Artvinlisin, benimde dedem Gürcistandan gelmiş oraları bırakıp Artvin'e yerleşmiş, Sarp kapısı açılınca
oradaki akrabalarımız buraya ziyarete geldiler babam 40 yıl
sonra teyze oğullarıyla buluştular...
Görüşmek üzere hemşeri...
İyi geceler
Bu arada, GAYHAR ŞEN RAYCEBİT
Yanlız ben çok bilmiyorum konuşmayı daha ziyade anlayabiliyorum babam Türkçemiz bozulmasın diye öğretmemiş birde Annem İstanbul'lu (Anneannem Arnavut, Annemin babasıda Selanikden gelmişler) Anlayacağın ben tam bir Melezim onlarda Rumca konuşurlardı

kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
merhabalar ben artvinli değilim aslen ama artık oranın kütüğüne kayıtlıyım eşim artvinli mohti lazdırlar kendileri borçka demirciler köyünden ama bizler izmit uzunçiftlikte oturuyoruz burası da artvin nerdeyse herkes akraba ve artvinli benim pek yaşam tarzımla kültürümle uyuşmuyolar ama seviyorum yinede insanlarını çok zor alıştım sizler nasılsınız bilmiyorum ama çok da zor kabullendiler beni burda hala daha kayınvalideme akraba almalıydın deyip duruyolarmış buralarda çok fazla çünkü akraba evliliği bizde 7. kuşağa kadar evlenilmez görüşlerine saygım var ama bana uymuyo yani ben dışarıdan onlardan olmadığım yabancı olduğum için pek ısınmadılar bana olsun ben eşimi seviyorum ya o bana yetiyo işte bu yüzden de artvine gitmek istemiyorum ilk evlendiğim zamanlar çok gitmek istedim ama kısmet olmadı şimdi böyle şeyler oldukçada ben soğudum bu sene eşim resmen götürüyodu ama allahtan denk gelmedide gitmedik merak ediyorum tabi ama meraklısıda değilim

Merhabalar, hihoyyyt
Sizin şansınıza böyle düşünenler denk gelmiş benim baba tarafım Artvin'li evet bazısında akraba evliliği var fakat benim annem İstanbul doğumlu Arnavutdur hiçde kabullenmemek gibi bir durumla karşılaşmadı tam tersine akrabalar gelinimiz derler ve de çok severler. İnanın Artvin'deki uzaktan akrabalar dahi annemi çok severler :lepi:
diğer amcamın hanımı Sinop'ludur. Anlayacağınız bizimkilerde yabancıda alırlar kendi memleketindende ...
Aslında insanları memleketine göre değilde kişiliklerine göre değerlendirmek lazım...
Her insanın iyiside vardır kötüsüde...
Bence Artvin'e gidin harika bir yer heleki yaylaları ; suları , alabalığı , balını yeyin fakat balı fazla kaçırmayın dokunur... cokacimcoook
Benim annem çok sevdi Artvin'i bizlerde öyle... Yeşilin her tonu hakim; dağlarda bulutlar ; yürürken bulutlar yanınızda yaaa...
Daha ne diyeyim, birde size tavsiyem ÖNYARGILI olmayın...
İyi Akşamlar...

kaydirigubbakcemile5 a.s.

slm bayanlar nasılsınız aramıza yeni katılanlar hoş gelmiş sefalar getirmiş şavşatlılar olarak çogaldıgımızı hissediyorum nedense :lepi:
iyi geceler hepinize

Selamlar,
Hoşbulduk bende bu foruma yeni üye oldum... şutarafagitti
Çoğalmak mı duyulsa dahada çoğalır gerçiiiiiii
Hadi Artvinliler burayaaaa :roflol:
İyi geceler hemşerim...

a.s.a.s.a.s.a.s.

GÜNAYDIN KIZLARRRR.kaydirigubbakcemile3ANNEMİN AİLESİ ARTVİNLİ.ARDANUÇTAN.BEN TEKİRDAĞ DOĞUMLUYUM AMA BİZDE ARTVİNLİ SAYILIRIKKKKKK.

Aynen bende, annem İstanbul doğumlu dedem Selanikli babacığım Artvinli eeeeeeeee bu durumda bizde Artvinli sayılırık değilmiiiiiiiii???????????

:sm_cool: a.s.a.s. -tatlicadiarzu-

Herkes nerede paylaşımlar yokkk
Artvinliler nerelerdesiniz ne oldu?????????

:teytey::lepi:kaydirigubbakcemile3

valla kızlar haklı ezine bi kuaramadık muhabbeti.hadi arkadaşlar toplalanalım.ARDANUÇLULAR sesi yükseltin !!!!!!!!!

Arkadaşlar ses bu kadarmı çıktı üç kişisenağlamasenağlama
Hadeeeee şişşşştttt
Duyan varmı yada gören yazıları
ayyyyyyyy bizimkiler çok gezentimidir nedir?.....

Ne rabeti gogo bunlar yaaaaaaa :roflol::roflol: :tomato:

a.s.a.s.a.s.a.s. (şaka şaka)kaydirigubbakcemile5

Hepinizin 30 Ağustos Zafer Bayramızını en içten dileklerimle kutlarım.............

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. :teytey::teytey:

Arkadaşlar hepinize Hayırlı Ramazanlar dilerim.........
Sağlık,mutluluk bol bol bol bereketli rızıklar sizlerin olsun.... kaydirigubbakcemile3
Ama nerelerdesiniz Artvinliler huhuhuhu.............. senağlama
Paylaşımlarımız hiç yok denecek kadar az..............:roflol:
Sevgiyle kalın....

kaydirigubbakcemile5

Artvin'liler nerelerdesiniz????
Ne kadar zaman bu bölüm kullanılmazsa kapatılır?
Böyle birşey varmı? Bizim Artvinliler bölümünde hiç paylaşım yok ne dersiniz?

yerimseniben

CADIARZU Artvin merkez veya ilçelerinde yaşayanlar , lütfen anlatır mısınız , hayatı , iklimi , insanları , ilişkileri , bir gün yaşamak için seçeceğim yer Artvin veya çevresi , ama neresi , ne yapılır , nasıl yapılır ?

eeee ama olmazki böyle sallayın kendinizi artvinli hemşerilerim toplanın daaa !!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…