yani bu kadarmı şimdi artvinlii hay allah yaa ben daha çok bekliyordum ama
bizim dedelerin dedeleride artvin borçkadan imişler şimdi bu durumda bende artvinlimiyim:)
oraya göçmüşler sonra bu taraflara dğaılmışlar
gürcüyüm bende terlikkkkkk
raycebiii:)
merhabalar ben artvinli değilim aslen ama artık oranın kütüğüne kayıtlıyım eşim artvinli mohti lazdırlar kendileri borçka demirciler köyünden ama bizler izmit uzunçiftlikte oturuyoruz burası da artvin nerdeyse herkes akraba ve artvinli benim pek yaşam tarzımla kültürümle uyuşmuyolar ama seviyorum yinede insanlarını çok zor alıştım sizler nasılsınız bilmiyorum ama çok da zor kabullendiler beni burda hala daha kayınvalideme akraba almalıydın deyip duruyolarmış buralarda çok fazla çünkü akraba evliliği bizde 7. kuşağa kadar evlenilmez görüşlerine saygım var ama bana uymuyo yani ben dışarıdan onlardan olmadığım yabancı olduğum için pek ısınmadılar bana olsun ben eşimi seviyorum ya o bana yetiyo işte bu yüzden de artvine gitmek istemiyorum ilk evlendiğim zamanlar çok gitmek istedim ama kısmet olmadı şimdi böyle şeyler oldukçada ben soğudum bu sene eşim resmen götürüyodu ama allahtan denk gelmedide gitmedik merak ediyorum tabi ama meraklısıda değilim
slm bayanlar nasılsınız aramıza yeni katılanlar hoş gelmiş sefalar getirmiş şavşatlılar olarak çogaldıgımızı hissediyorum nedense :lepi:
iyi geceler hepinize
GÜNAYDIN KIZLARRRR.kaydirigubbakcemile3ANNEMİN AİLESİ ARTVİNLİ.ARDANUÇTAN.BEN TEKİRDAĞ DOĞUMLUYUM AMA BİZDE ARTVİNLİ SAYILIRIKKKKKK.
Herkes nerede paylaşımlar yokkk
Artvinliler nerelerdesiniz ne oldu?????????
:teytey::lepi:kaydirigubbakcemile3
bi muhabbeti kuramadık burda ya hadi toplanınkaydirigubbakcemile
valla kızlar haklı ezine bi kuaramadık muhabbeti.hadi arkadaşlar toplalanalım.ARDANUÇLULAR sesi yükseltin !!!!!!!!!
iyi akşamlar kızlar kimler var bakıyımmmmkaydirigubbakcemile