Artvin///08

memleketlerine bağlı ve harika insanlardır:)))
resimdeki bebek sizin mi?

annemlerin peşine takılmayı düşünmüştüm ama oğlumla oralarda zor olur diye vazgeçmiştim
gitseymişim keşke birde buluşma düzenlerdik tanışırdık:)))))

bebek yeğenim. benim henuz yok kısmetse 2012 de dusunuyoruz:) ankaraya yolun duserse mutlaka beklerim ama canım.
köylerde hayat zor. benim de cocuk olsa tereddutte kalırdım. ama 1 hafta en azından oranın havasını soluması iyi olur tabi çocuklarımızın.:):içelim:

çok şekermiş maşallah allah sevdiklerine bağışlasın
sizinde gönlünüze göre olur inş.
çalışıyorsanız bebek işi zor!
evdeyseniz bir şekilde büyüyorlar:)))
ankaraya yolumuz pek düşmüyor:))
ama gelmek mümkün olursa bende tanışmak isterim
sizinde yolunuz çorluya düşerse beklerim:)))
ayrıca sizinle tanıştığıma da çok sevindim:)

ben de tanıştıgıma cok memnun oldum. elbet birgün yolumuz düşecektir. özellikle çocuk olana kadar yolumun düşecegini sanıyorum. corlu da bir hemşerim var artık:) bunu bilmek bile cok guzel

ne yalan söyleyeyim borçkayı o kadar beğenmedim küçük bir ilçe ama çook gürültülü :KK43: ama köyleri çok güzel özellikle karşıköylü bir aile dostumuz var evlerinin manzarasına bayıldım sakin huzurlu ve her taraf yemyeşil ......ve tabii bir de çoruh nehri ...
artvin çok ilginç geldi ömrümde böyle bir il merkezi görmedim ve göremem herhalde :) merkezi bulamadık çık çık çık habire çıkıyoruz her yer çarşı ama düz bir meydana benzeyen bir yer yok :) gerçi buraya 2 yıllığına geldik ama iyi ki gelmişiz yoksa gerçekten sırf gezmek için buralara gelemezdik ...

ne yalan söyleyeyim borçkayı o kadar beğenmedim küçük bir ilçe ama çook gürültülü :KK43: ama köyleri çok güzel özellikle karşıköylü bir aile dostumuz var evlerinin manzarasına bayıldım sakin huzurlu ve her taraf yemyeşil ......ve tabii bir de çoruh nehri ...
artvin çok ilginç geldi ömrümde böyle bir il merkezi görmedim ve göremem herhalde :) merkezi bulamadık çık çık çık habire çıkıyoruz her yer çarşı ama düz bir meydana benzeyen bir yer yok :) gerçi buraya 2 yıllığına geldik ama iyi ki gelmişiz yoksa gerçekten sırf gezmek için buralara gelemezdik ...

böyle düşündüğüne çok sevindim:) artvin değişik biryerdir.

Topik bayağı bi eskimiş ama güllenlensin istedimm... Bende Artvinliyim kızlar artvin/şavşat...

artvinli arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var tayinimiz artvin merkeze çıktı ve hala kiralık ev arıyorum

Slm kızlar kimse bişe yazmamış uzun zamandır bende artvinli yim merkeze bağlı Hod luyuz
Bursada oturuyoz Diyarbakırlıya evliyim
Başka kimler var

X