memleketlerine bağlı ve harika insanlardır:)))
resimdeki bebek sizin mi?
annemlerin peşine takılmayı düşünmüştüm ama oğlumla oralarda zor olur diye vazgeçmiştim
gitseymişim keşke birde buluşma düzenlerdik tanışırdık:)))))
ben de tanıştıgıma cok memnun oldum. elbet birgün yolumuz düşecektir. özellikle çocuk olana kadar yolumun düşecegini sanıyorum. corlu da bir hemşerim var artık:) bunu bilmek bile cok guzel
ne yalan söyleyeyim borçkayı o kadar beğenmedim küçük bir ilçe ama çook gürültülüama köyleri çok güzel özellikle karşıköylü bir aile dostumuz var evlerinin manzarasına bayıldım sakin huzurlu ve her taraf yemyeşil ......ve tabii bir de çoruh nehri ...
artvin çok ilginç geldi ömrümde böyle bir il merkezi görmedim ve göremem herhalde :) merkezi bulamadık çık çık çık habire çıkıyoruz her yer çarşı ama düz bir meydana benzeyen bir yer yok :) gerçi buraya 2 yıllığına geldik ama iyi ki gelmişiz yoksa gerçekten sırf gezmek için buralara gelemezdik ...
Topik bayağı bi eskimiş ama güllenlensin istedimm... Bende Artvinliyim kızlar artvin/şavşat...
bende şavşatlıyım yavuzköy sen??
AA öylemi yavuz köyde tanıdıklarımız var, bende demirkapı
soy isimleri ne acaba biizm yazıcı... ayrıca çok memnun oldum sevdiğim bi forumda hemşerimi bulduğma