Artvin///08

Benim eşim artvinli ama bir kere gittim..artvinlilerin birçoğu gibi eşimin aileside artvinde oturmuyor..o yüzden memleketleriyle irtibatları az..

Selam hemşehrilerim, doğma büyüme istanbulluyum ama aslen artvinliyim
baba tarafı hopa, anne tarafı arhavili
görüşmek üzere iyi geceler

slm bacılar bende artvinliyim artvin merkezden vazriyalıyım bi düzhoron oynadık mı sottan duyulur ayak sesimiz biz artvinliyiz ne güsel havasi yaylari sulari veda kizlari artvinli olmak ayricalıktır artvinliyim diince gözlerim parlıo resmen

Günaydın Artvinli hemşehrilerim.........
Bende baba tarafındna Artvinliyim... Artvin'e gittik ve harika bir yer ama bana
hep bulut olduğu zamanlar denk geldi şöyle güzel güneşli güzel havalara bir rastlamadım... :çok üzgünüm:
Artvin'e öyle bir mevsimde gideceksinizki, Ağustos ayı yanılmıyorsam işte o zaman gör o yeşilin her tonunu derler... Babamlar gürcüce konuşurlar Gürcistandan gelmeler. Havası , suyu , manzarası ve de söylemeden edemiyeceğim insanı misafir perverdir. Harika insanlardan oluşan bir topluluk inanın ... Artvin insanı için insan çok önemlidir. Değer verirler. :dance:
Gürcü türküleride bambaşkadır. Biz Artvin Macahelliyiz. Borçkadan gidiliyor.
Cilveloy nanayda , Atabarı bilhassa bu dönemler akrabamızda olan Bayar Şahin
Artvin türküleriyle tüm kanallarda... a.s.:teytey:

Merhaba (Gamarcoba)

İyi geceler kızlar nerelerdesiniz?Yine yalanız kalmış sayfamız.Hayırlısıyla yaz tatiline ve Artvin'imize kavuşmaya az kaldı. hihoyyyt

Festivaller şehri olan Artvin'imize;özellikle haziran-ağustos aylarında daha yoğun olan festival dönemlerinde sizleri dostlarınızla birlikte bekliyoruz.kaydirigubbakcemile
Barajlar ve hidroelekrik santralları nedeniyle yok edilmekte olan yeşilimiz,doğamız tümüyle tükenmeden,yaylalarımız bütünüyle yalnızlığa,çürümeye terk edilmeden önce o güzellikleri görmek,yerinde yaşamak,kendinize bir şans vermek için acele edin,yetişin.

ahuuuuuuuuuhuuuuuuuhuuuuuuuu :teytey: Haydi dostlar Artvin'e

Günaydın hemşehriler... Oyyy oyyy kimseciklerde yok yaaa.... mafoldumben

Arkadaşlar
ben ardanuçluyum eşim yusufelili
Dün kızlarımla birlikte Borçkaya göndermek üzere 4 koli hazırladık.
PTT çok uygun fiyata götürüyor.
Nisan ayında yusufelinde bi köy okuluna 3 koli yollamıştım 16 tl ye
Lütfen siz de bi el atın
Yardımcı olalım
Kalın çöp poşetlerine yorgan battaniye koyup vakumladım küçücük oldular
Aklınızda olsun

Merhaba arkadaşlar.
Biz de gürcüyüz;babam Borçkalı gürcülerden;İzmit dolaylarına göçmüşler sonra.
Ben de gürcü kızı oluyorum sanırım bu vesile ile

Güzellikler diyarı Artvinimize gitmek nasip olmadı henüz ama gönlüm hep orada atıyor..
Son zamanlarda yaşanan sıkıntıları da takip ediyoruz görsel ve yazılı medyadan
Rabbim cc yar ve yardımcıları olsun;daha beterinden saklasın..
Kaybettiklerimize rahmet kalanlara selamet diliyorum bütün içtenliğimle..
:Saruboceq:

Dün keşfettim topiği;daha doğrusu aklıma geldi bizim memleketler kısmında doğal olarak Artvinimiz de vardır dedim aradım aradım gece;sonunda buldum en son sayfada idi.Pek paylaşım olmamış sanıyorum umarım bundan sonra daha dinamik ve canlı olur..
Keyifle takip deceğim..

Şuan Artvin de bilhassa Hopa da yaşayan arkadaşlarımız var mı aramızda?
Gürcistan ile mesafeniz ve genel yaşam hakkında bilgi verebilir misiniz?

Bu arada gürcüce biliyorsanız;paylaşmaya davet ediyorum..

http://www.kadinlarkulubu.com/yabanci-dil-egitimi/317596-gurcuce-bilgi-paylasim-alani.html

Kelimeler;cümleler;atasözleri deyimler hiyakeler şarkılar türküler;ne biliyorsak paylaşalım çok güzel olur..
Hayde gogosi..

Terlik merhaba canım tekrar:)
buradan yazayım ; kapıları kilitlemişsin profilini ziyaret edemedikkaydirigubbakcemile3
Evet yukarda da belirttiğim gibi ben de baba tarafından gürcü sayılırım ..
Bundan sonra daha sık görüşmek dileği ile..kaydirigubbakcemile5

Ne ince bir düşünce.
;hakiki duyguların bu şekilde güzellik ve desteğe dönüşmesi bir anlamda kalpten gelen sevginin;bir nebze de olsa somutlaştırılması çok güzel
Böyle düşünceli davranışlarla hem birlik ve beraberlik pekişiyor hem iç huzur sağlanıyor.. Ne mutlu..
Yüreğinize sağlık

Aleyküm selam - Selam aleyküm kızlar

Gamarcoba

Libyanacım ve örtmenim çok teşekkürler.Çok güzel bir çalışma olmuş.DıDı MADLOBA

Sevgiler.Selametle. a.s.

Bende ARTVıN'LıYıM arkadaşlar.... Ve Gürcüyüm.... Sizleri görmek sevindirdi,zira ARTVıN'lilere raslamak zor oluyor...

Türkiyede ARTVıN gibisini görmedim tescillidir ))... Harika bir doğası var elhamdulilah...

Yeşilim anneciğini kaybetti arkadaşlar... senağlama:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…