Artvin///08

Yeşilim anneciğini kaybetti arkadaşlar... senağlama:Saruboceq:

Kalu inna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Çok üzüldüm.ALLAH(CC)rahmet etsin,mekanı cennet olsun.Rabbim,yeşilimin ve tüm sevenlerinin yar ve yardımcısı olsun inşallah(amin).:1hug::teselli:

Maşallah ne güzel hemşehrilerimiz burayı da unutmuyor.En azından siteyi her açışınızda buraya da bir ''GAMARCOBA>>>MERHABA'' yazarsanız pena olmaz.a.s.

Bi artvinli daha a.s. :))
bende aslen Artvin/Ardanuç luyum.
Seviyorum memleketimi ya artvinli olmak ayrı bi güzellik, ayrı bi gurur bence :))
Çok kişiden duydum keşke artvinli olsaydım yada artvinli bulup evlenseydim diyee :))

merhaba
eşimin tayini artvine çıktı ve yaklaşık 2 ay sonra ben de artvine yerleşeceğim şmdiden içim kıpır kıpır.. tayin yerini ilk duyduğumda bile garip bir huzur oldu içimde ve artvin ile ilgili hep güzel şeyler söylüyorlar...tek kötü yanı ailem izmitte ve onlara çok uzak :KK43:

merhaba
eşimin tayini artvine çıktı ve yaklaşık 2 ay sonra ben de artvine yerleşeceğim şmdiden içim kıpır kıpır.. tayin yerini ilk duyduğumda bile garip bir huzur oldu içimde ve artvin ile ilgili hep güzel şeyler söylüyorlar...tek kötü yanı ailem izmitte ve onlara çok uzak :KK43:

ögretmenmi cnm merkezemi çıktı tayini bend eartvin merkezdeyim şimdiden hşg...

günaydın esracım ,
şimdiden hoşbulduk :)) eşim uzman jandarma onların tayinleri 20 mayısta belli oldu ben de ağustosta eş durumundan geleceğim

kızlar slm. artvin merkeze atandım eşimle beraber kısmet olursa ağustos ayı gibi bizde artvin yolcusuyuz. hep çok güzel şeyler duydum artvin hakkında ama ilk kez doğduğum yerden (999 km kadar) uzaklaşıyorum. bana biraz artvindeki yaşam hakkında bilgi verirmisiniz. evler nasıl, fiyatları nedir. ben valilik binasında çalışacağım. nerde ev tutmak uygun olur. yardımcı olursanız çok memnun olurum

kızlar slm. artvin merkeze atandım eşimle beraber kısmet olursa ağustos ayı gibi bizde artvin yolcusuyuz. hep çok güzel şeyler duydum artvin hakkında ama ilk kez doğduğum yerden (999 km kadar) uzaklaşıyorum. bana biraz artvindeki yaşam hakkında bilgi verirmisiniz. evler nasıl, fiyatları nedir. ben valilik binasında çalışacağım. nerde ev tutmak uygun olur. yardımcı olursanız çok memnun olurum

cnm hşgeliyosun ilk önce valilik binasına çok yakınım ama seni korkutmak gibi olmasın burda kiralik evler birazcık pahali tabi şuanki yer nasıl bilemicem ama artvin pahali bir şehirdin en azindan benim için öyle rize ve trabzona bilen birisi olarak bana çok pahali geliyo ama gözün korkmasın çok temiz havamız vardir şuan büyük bir şehirdeysen zor olacaktir senin için artvin küçük bir yer ama burda kimseden korkazsın korkulacak şehir degildir o bakımdan rahat edeceksindir... benc evalilikte çalişacaksan valiliğe yakın bir ev tutman iyi olacaktir ... araban yoksa kışın servis derdi çekmessin öylece.. teka.s.a.s***** hşg...

61esra teşekkür ederim ederim. ankaradan artvine gidiyoruz. kiralık ev bulamıyoruz. moralim bozuluyooooo. birkaç haftaya kadar oraya gidicez. allah yardımcımız olsun. :Saruboceq:

kızlar borçka da ev problemi varmış :KK43:( çok canım sıkıldı yeter artık kaloriferli evde oturmak istiyorum..... ama bu gidişle sobalı ev bile zor galiba.. tanıdıkları devreye sokacağız artık.......

ben de artvinliyim hanımlar:) hemşerilerimi görmek çok sevindirici her zaman.artvin ardanuç'a tayin olan ve problemi olan varsa yardımcı olmaya calısırım. öptüm hepinizi.

annemde artvin ardanuçlu:)))
hatta şuan dedemlerin yanında misafirlikteler

benim annem de babam da ardanuclular. okumak icin ankaraya gelmiş bir daha da geri donememişler iş sıkıntısı var haliylen. benim de ardanucta bircok akrabam vardır:) bu yaz gittim 1 hafta kaldım. çok özlüyorum oraları

ordaki yaşamlar daha doğal,sade ......
benim annemde babam vesilesiyle 21 yaşında çıkmış ordan
büyükbabamın tayini ordaymış,annemi görüp almışlar:))))))
getirmişler çorluya
bende en son 7 yaşında gitmiştim:)
hatırladığım kadarıyla güzel yerlerdi:)
anneme iyice tembihledim çam sakızı getirmesini ben bayılırım sakızına

eminim annenlerde özlüyordur oraları
memleketleri sonuçta

ordaki yaşamlar daha doğal,sade ......
benim annemde babam vesilesiyle 21 yaşında çıkmış ordan
büyükbabamın tayini ordaymış,annemi görüp almışlar:))))))
getirmişler çorluya
bende en son 7 yaşında gitmiştim:)
hatırladığım kadarıyla güzel yerlerdi:)
anneme iyice tembihledim çam sakızı getirmesini ben bayılırım sakızına

eminim annenlerde özlüyordur oraları
memleketleri sonuçta

evet ben de gittiğimde çam sakızı getirdim annem de cok sever canım. özlüyorlar tabii ama her forsatta giderler. biz de gideriz. artvinliler memleketlerine büyük bir tutkuyla bağlıdır bilirsin. benim eşim ankaralı. o bile kim sorarsa sorsun artvinliyiz der:)

memleketlerine bağlı ve harika insanlardır:)))
resimdeki bebek sizin mi?

annemlerin peşine takılmayı düşünmüştüm ama oğlumla oralarda zor olur diye vazgeçmiştim
gitseymişim keşke birde buluşma düzenlerdik tanışırdık:)))))

X