• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merveenr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
15
1
1
27
Arkadaşlar merhaba, ben pcos hastası düzensiz döngüleri olan bir kadınım. Erken gebelik testleri yanıltabiliyor diye kaset test aldım silik çizgi çıktı ama artimed ile ilgili çok olumsuz yorum okudum. Son 3 aydır günü gününe tutmasa da regl olmaya başladığım için heveslenmiştim. Normalde yarın regl olmam lazım zaten kasıklarımla gelip giden sızılar var. Testi ekliyorum bakar mısınız? Benzer durum yaşayanlar var mı? Sonuç ilk 5 dk içinde çıktı.

Eklentiler

• 1000103038.webp
    1000103038.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 69
  • 1000103068.webp
    1000103068.webp
    8 KB · Görüntüleme: 67
  • 1000103037.webp
    1000103037.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 68
Başka bi testle tekrarla canım. İnşallah vardır ama bu teste göre var diyemeyiz çünkü çok yalancı pozitif çıkarıyor
Elimde bir tane daha bu testten var yarın sabah ilk idrarla yapıp ona da bakacağım çünkü bu testi gece yaptım ve akşam toplam 2.5 lt ye yakın su tükettim. Sonra dutuma göre başka marka alacağım.Bakalım hayırlısı artık 💕

Elimde bir tane daha bu testten var yarın sabah ilk idrarla yapıp ona da bakacağım çünkü bu testi gece yaptım ve akşam toplam 2.5 lt ye yakın su tükettim. Sonra dutuma göre başka marka alacağım.Bakalım hayırlısı artık 💕
Az önce bi konu okudum 3tane artimed yapmış üçü de aşırı derecede pozitif. Bildiğin pozitif yani. Kan vermiş negatif. Direk başka bi test al derim ben

Back
X