Evet evet mutlaka et beklicemBen heyecanlanamıyorum çok garip hissediyorum bakalım haber edeceğim seniii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet mutlaka et beklicemBen heyecanlanamıyorum çok garip hissediyorum bakalım haber edeceğim seniii
Sen ne yaptınn test bekliyordun en sonnCanım çok sevindim senin adına inşaallah dertsiz sıkıntısız mutlu bi hamilelik geçirirsin. Hayırlı bir evlat olsun
7 gün çok erken değil mi eğer belirtileriniz varsa kan verin bence yoksa da gününüz geçmesini bekleyin benceMerhaba bende artımed erken gebelik yaptım dün 7 gün vardı reglye zaten hamilelik düşündüğümden beri reglim öne çekti kendini şöyle testin içini açtım çekebilmek için fotoda görünmüyor ama pembelik var bakar mısınız
Ben adet oldum hatta bitmek üzere. artımed beni yanılttı maalesef. İnnovita ovulasyon testi sipariş verdim bu ay bi deneyelim bakalım hakkımızda hayırlısıSen ne yaptınn test bekliyordun en sonn
Hadi hayırlısı canım benimBen adet oldum hatta bitmek üzere. artımed beni yanılttı maalesef. İnnovita ovulasyon testi sipariş verdim bu ay bi deneyelim bakalım hakkımızda hayırlısı
Test verebilirsin bence içinde şüphe kalacaksa ama regl gününe daha çok var benceGöğüs şişkinliği baya bide bulantı her gece
Ben göremedim ama belki ekrandan dolayıdır bende senin gibi bekledim günümü eve test bile almadım bugün günüm bakalım daha olmadım ama ara ara kasıklarım sızlıyor hayırlısı olsunSadece o çizgiyi tek ben mi gördüm diye düşündüm atmak istedim
İnşallah olmazsın hamişsindirBen göremedim ama belki ekrandan dolayıdır bende senin gibi bekledim günümü eve test bile almadım bugün günüm bakalım daha olmadım ama ara ara kasıklarım sızlıyor hayırlısı olsun
Canım bende tapmıştım ama benim daha belirgindi yani artımede de pek güvenmiyordum ama dün yaptım bebe time erken gebelik testi ve pozitifti gecesi kan verdim 100 çıktı hcg . Halkında hayırlısı inşallahMerhaba bende artımed erken gebelik yaptım dün 7 gün vardı reglye zaten hamilelik düşündüğümden beri reglim öne çekti kendini şöyle testin içini açtım çekebilmek için fotoda görünmüyor ama pembelik var bakar mısınız
Bakalım inşallahİnşallah olmazsın hamişsindir
Testlerin fotoğrafını atsaydın keşke biz de ona göre yorumlardıkMerhaba kızlar adetime 2 gün var bugün artimed erken gebelik testi yaptım 5 dakika içerisinde silik çizgi çıktı hakkında çok fazla şikayet okuduğum için başka marka test aldım freely diye ondada daha silik bir çizgi çıktı sanki bilmiyorum fotoğrafta gözükmüyor ben çıplak gözle görüyorum sanki bilemedim ya kafam karıştı
Tabi atıyorumTestlerin fotoğrafını atsaydın keşke biz de ona göre yorumlardık
Canım var gibi duruyor ama bence günün geçerse kan ver. Benimki bir tık daha koyuydu görmüşsündür zaten konuyu açtığımda koymuştum inşallah bebişin vardır seninledir :))
B
İnşallah ya ah şu beklemek o kadar zor ki kesin sonuç alıyım diye 2 gün daha beklemem gerekecekCanım var gibi duruyor ama bence günün geçerse kan ver. Benimki bir tık daha koyuydu görmüşsündür zaten konuyu açtığımda koymuştum inşallah bebişin vardır seninledir :))